Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
wandor Bežný tlachal
Založený: 04 Jan 2007 Príspevky: 56 Bydlisko: všade kde spím a bojujem
|
Zaslal: Po Júl 02, 2007 2:00 pm Predmet: KREMNICA 2007 |
|
|
Tááááááááááááák je to tu. Je po Kremnickej dobýjačke už piatej a dúfam nie poslednej.Bolo tam super až na... zažiť BEREZUN a zomrieť. No niekomu sa tam darilo veľmi, niekomu menej mne osobne mojej skupine dá sa povedať že nic moc ale napriek tomu sme sa bavili super a užili sme si kopec srandy.A prečo sa nám nedarilo?Teda konkrétne BANDE TUPÍCH HLÁV?tak štatisticky 50% skupiny zranených a 50%tám sa pokazilo auto.Ešte že sme len štyria!ja mám rozľatú peru (tri stehy) dva žubi zlámané a čo je najhoršie oholili mi moje štvorročné fúzi,no a PEPO ten rozťaté ucho bodnutú nohu.Tak a neteš sa na KREMNICU 2008.
Poznámky, reakcie, postrehi, a keby náááhodou nejaké to foto prosím pripojiť nižšie ďakujem. _________________ lepší dobrý zbrojnoš v poli ako tupý rytier na koni |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Ut Júl 03, 2007 7:11 pm Predmet: |
|
|
Batuha  _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Ut Júl 03, 2007 7:18 pm Predmet: |
|
|
ja chcem reagovat len na tie oholene fuzy. NIEEEE !!!!!!  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Goryvald Bežný tlachal

Založený: 05 Jan 2007 Príspevky: 21 Bydlisko: Kosice
|
Zaslal: St Júl 04, 2007 7:20 am Predmet: |
|
|
Dojmy su uplne vyborne. Paradna akcia, podla mojho skromneho nazoru lepsia, ako minuly rok. Akurat nabuduce to chce pivo, nie steiger Fotky zatial nie su, tiez by som si rad pozrel. Zatial snad len toto: http://tvarchiv.joj.sk/?period=2007-06-30..2007-07-01&prog=NOVINY , kliknut na "dobyjanie kremnice". Tesime sa na buduci rok ... vidiet berezun a zomriet  _________________ Vitae brevis est cursus, gloriae sempiternus |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: St Júl 04, 2007 7:43 am Predmet: |
|
|
jo bolo važne skvele co nevidiet bude foto odkaz  |
|
Návrat hore |
|
 |
Stanislav Stanley Nagy Bežný tlachal

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 53 Bydlisko: kosice
|
Zaslal: St Júl 04, 2007 2:20 pm Predmet: |
|
|
pohodova akcia ako vzdy- aj spevokol na hostine bol dobryyyyy...  _________________ HODUJME s KYBLOM ZA SVETOVY MIER !!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Pepo Bežný tlachal
Založený: 08 Júl 2007 Príspevky: 10 Bydlisko: Poprad
|
Zaslal: Ut Júl 10, 2007 5:39 pm Predmet: |
|
|
Nadviažem na nášho Wandora-Laca.Bola to moja hádam tretia Kremnica a ešte v idúcom aute by som odprisahal,že sa v podstate nebude v ničom líšiť od iných dobíjačiek.Keď sa však začali za sebou valiť blbosti v štýle plnenia 5-ročného plánu Murphyho zákona o kaziacich sa veciach,po približne 6hlúpostiach sme všetci rezignovali-keď sa má niečo stať,tak sa to stane, aj keby sme všetci na kolenách prevolávali,že Alah má väčší!
Vonkajšiemu pozorovateíovi by sa snáď mohlo javiť,že to dramatizujem,ale ja a so mnou celá Banda Tupých Hláv dúfame,že sme si odbili smolu aspoň na 4roky dopredu.
Ešte by som chcel poďakovať chlapíkovi(akosi ho nemôžem v rýchlosti nájsť na fóre)ktorému sa zjavne nepáčila moja kombinovaná plátová zbroj s mojou osvedčenou normandskou prilbou. Verím že to myslel dobre a v princípe mu musím dať za pravdu-ale iba teoreticky.Ja blbec som si zobral jeho kritiku ku srdcu a prvýkrát po 5rokoch som vbehol do hromadnej bitky síce v plátoch,ale iba v drôtenej kukle. Hneď v prvej minúte som dostal sek do pravého ucha a v zápatí sek do pravého podkolenia.Po tejto Kremnici mám v paži všetky teoretické žvásty o tom,čo sa nosilo alebo nenosilo v danej dobe.Ak by sa však dotyčný kritik chcel postaviť do bitky proti mne na druhú stranu bojovej línie,nie som proti-veími rád sa potom so Stenlym z Aramisu napijem z jeho povestného kýbla na skoré uzdravenie všetkým kritikom. A pozdravujem Berezun-ucho sa mi už takmer zahojilo a na nohu našíapujem normálne.
Takže huráááá na Beckov-Vidieť Berezun a zomrieť
Pepo-BAnda TUpých HLÁv (BATUHLA) POPRAD[url][/url] _________________ Za všetko môže neúspešné bránenie Zimného paláca v tisícdeväťstosedemnástom!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Pepo Bežný tlachal
|
Zaslal: Ut Júl 10, 2007 5:48 pm Predmet: |
|
|
Nadviažem na nášho Wandora-Laca.Bola to moja hádam tretia Kremnica a ešte v idúcom aute by som odprisahal,že sa v podstate nebude v ničom líšiť od iných dobíjačiek.Keď sa však začali za sebou valiť blbosti v štýle plnenia 5-ročného plánu Murphyho zákona o kaziacich sa veciach,po približne 6hlúpostiach sme všetci rezignovali-keď sa má niečo stať,tak sa to stane, aj keby sme všetci na kolenách prevolávali,že Alah má väčší!
Vonkajšiemu pozorovateíovi by sa snáď mohlo javiť,že to dramatizujem,ale ja a so mnou celá Banda Tupých Hláv dúfame,že sme si odbili smolu aspoň na 4roky dopredu.
Ešte by som chcel poďakovať chlapíkovi(akosi ho nemôžem v rýchlosti nájsť na fóre)ktorému sa zjavne nepáčila moja kombinovaná plátová zbroj s mojou osvedčenou normandskou prilbou. Verím že to myslel dobre a v princípe mu musím dať za pravdu-ale iba teoreticky.Ja blbec som si zobral jeho kritiku ku srdcu a prvýkrát po 5rokoch som vbehol do hromadnej bitky síce v plátoch,ale iba v drôtenej kukle. Hneď v prvej minúte som dostal sek do pravého ucha a v zápatí sek do pravého podkolenia.Po tejto Kremnici mám v paži všetky teoretické žvásty o tom,čo sa nosilo alebo nenosilo v danej dobe.Ak by sa však dotyčný kritik chcel postaviť do bitky proti mne na druhú stranu bojovej línie,nie som proti-veími rád sa potom so Stenlym z Aramisu napijem z jeho povestného kýbla na skoré uzdravenie všetkým kritikom. A pozdravujem Berezun-ucho sa mi už takmer zahojilo a na nohu našíapujem normálne.
Takže huráááá na Beckov-Vidieť Berezun a zomrieť
Pepo-BAnda TUpých HLÁv (BATUHLA) POPRAD _________________ Za všetko môže neúspešné bránenie Zimného paláca v tisícdeväťstosedemnástom!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
wandor Bežný tlachal
|
Zaslal: Ut Júl 10, 2007 8:22 pm Predmet: |
|
|
pepíku musím ťa opraviť je to naša už štvrtá kremnica _________________ lepší dobrý zbrojnoš v poli ako tupý rytier na koni |
|
Návrat hore |
|
 |
AElfgar Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 158
|
Zaslal: Ut Júl 10, 2007 9:30 pm Predmet: |
|
|
Pepo: Pamatam si, ze ja som kritizoval nejakeho chlapika na akcii v Starej Lubovni, mal plechy a normanku
Pokial by si si zobral k srdcu moje slova, nabehnes do bitky so zeleznym klobukom a nie s kruzkovou kuklou na holej lebeni Ozaj poznas take ze "batvat"? Nieco si o tom nastuduj, to ti je super vec pod kruzkovu kuklu .
S tou stretavkou na druhej strane linie bude ale mensi problem, jaksi nemam motivaciu chodit na vsegoticke bitky, takze na akciach typu Kremnica ma neuvidis. Rovnako ma neuvidis na serioznych gotickych bitkach, a to jednak z toho dovodu ze sa venujem 11. a 12. storociu a jednak ani ty sa na serioznu goticku bitku nedostanes. Najblizsie ma uvidis na Wothanburgu o dva tyzdne ale ani tam sa nedostanes. Tak ja ti teda neviem  |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivan Krajčovic Bežný tlachal
Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 90
|
Zaslal: Št Júl 12, 2007 4:01 am Predmet: |
|
|
celkom prijemne urazy.. to je tam az taky brutal? _________________ Dokud nebudou uvedomeli, nebudou se bourit, a dokud se nevzbouri, nemohou se stat uvedomelymi. |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Št Júl 12, 2007 7:54 am Predmet: |
|
|
Práve že ani nie ... myslim že sú to skor nahody (nehody) ... cela akcia bola skvela |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivan Krajčovic Bežný tlachal
Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 90
|
Zaslal: Št Júl 12, 2007 4:43 pm Predmet: |
|
|
tak buduci rok tam zavitam... dufam, ze mi do toho nic nepride ako teraz. _________________ Dokud nebudou uvedomeli, nebudou se bourit, a dokud se nevzbouri, nemohou se stat uvedomelymi. |
|
Návrat hore |
|
 |
Kalam Bežný tlachal

Založený: 13 Jan 2007 Príspevky: 14 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: Št Júl 12, 2007 10:05 pm Predmet: |
|
|
No ked to tu tak citam a zhodnotim tak celkom fajn akcia len pre Bandu masaker  _________________ We fight and die to live again. |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: St Feb 13, 2008 1:38 pm Predmet: |
|
|
urazy? V prirode sa to vola prirodzena selekcia nic proti BATUHLA, ved jedna stvrtina skupiny nosi moje kostymy Ako sa mame chlapci? _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
wandor Bežný tlachal
|
Zaslal: St Feb 13, 2008 8:54 pm Predmet: |
|
|
ahooooooooj Lenka mame sa fajn na protiven mnohým a nevieme sa dočkať novej sezony no a tentoraz banda prekvapííííííííííí niečim novým a na sk scene myslim doteraz jedinečným ale no nepredbieham ved uvidime vlastne ..te hadam sa podari prekvapiť!!!! no a čo sa tej selektacii týka pepa sa snažíme zoselektovať už pár tisícročí ale ako vidíš nič...  _________________ lepší dobrý zbrojnoš v poli ako tupý rytier na koni |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: Št Feb 21, 2008 2:37 pm Predmet: |
|
|
jo, nudit sa urcite nebudeme...... _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
Pepo Bežný tlachal
|
Zaslal: Ne Máj 11, 2008 10:53 pm Predmet: odkaz Wandorovovi |
|
|
Počuj,Laci-len sa Ty nevyťahuj nad ostatnými a nesľubuj prekvapkania na leto,lebo sa to môže zvrtnúť na prekvapenie nepríjemné.
A Lenku zo Spiculatóres týmto opozdene pozdravujem,tak som ju dlho nevidel že som aj zabudol že existuje.No ale Slovensko je malé,skôr či neskôr sa s ňou stretneme.Ak dovtedy neumrieme na ploché nohy alebo v posteli s dajakou peknou markytánkou.
A ešte Lacovi-to že si tykáme od smrti Otakara Přemysla 2. ešte neznamená,že ma môžeš vytáčať vyselektovaním do nepríčetnosti.Keď ma našteš,tak pošlem na Teba Voloďu a ty vieš ako by to dopadlo...
A ešte si ku tomu zabudol na naše ďalšie výročie-už to bolo rovných 63 rokov,čo sme museli v Berlíne kapitulovať pred tou chnusnou čevrenou armádou.Ale naša chvíla ešte príde,tak ako sme sa vrátili po Bielej hore a trebárs po neúspešnom bránení Zimného paláce v tisícdeväťstosedemnástom, my prídeme skôr ako budeme platiť eurom na Slovensku.
A volal Voloďa,že sa už teší na stretnutie v lete. Škoda len,že nepovedal v ktorom roku................
p.s.trocha som čítal pokeci ostatných ma fóre,ale bolí ma z nich makovica.Toľko múdrych a študovaných človekov a ako vážne tie témy preberajú....
Mali by sa dať na politiku.Neviem Laci či by sme ich na nejakej víííkendovej chate nenudili s našimi prízemnými a jednoduchými názormi na svet.No ale keď vyrastieme a budeme veľký,sľubujeme že sa do nejakej témy so všetkou vážnosťou zapojíme.Orientačne sa dohodnime na 15.marec 2058,čojaviem- niekedy večer alebo trebárs aj poobede...
Zatiaľ čafte!!!  _________________ Za všetko môže neúspešné bránenie Zimného paláca v tisícdeväťstosedemnástom!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
|