Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

KREMNICA 2007

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
wandor
Bežný tlachal

Založený: 04 Jan 2007

PríspevokZaslal: Po Júl 02, 2007 2:00 pm    Predmet: KREMNICA 2007 Odpovedať s citátom

Tááááááááááááák je to tu. Je po Kremnickej dobýjačke už piatej a dúfam nie poslednej.Bolo tam super až na... zažiť BEREZUN a zomrieť. No niekomu sa tam darilo veľmi, niekomu menej mne osobne mojej skupine dá sa povedať že nic moc ale napriek tomu sme sa bavili super a užili sme si kopec srandy.A prečo sa nám nedarilo?Teda konkrétne BANDE TUPÍCH HLÁV?tak štatisticky 50% skupiny zranených a 50%tám sa pokazilo auto.Ešte že sme len štyria!ja mám rozľatú peru (tri stehy) dva žubi zlámané a čo je najhoršie oholili mi moje štvorročné fúzi,no a PEPO ten rozťaté ucho bodnutú nohu.Tak a neteš sa na KREMNICU 2008.

Poznámky, reakcie, postrehi, a keby náááhodou nejaké to foto prosím pripojiť nižšie ďakujem.
Matej Biroš
Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006

PríspevokZaslal: Ut Júl 03, 2007 7:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Batuha Smile
igor vitovič
Tlčhuba

Založený: 25 Nov 2006

PríspevokZaslal: Ut Júl 03, 2007 7:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja chcem reagovat len na tie oholene fuzy. NIEEEE !!!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Goryvald
Bežný tlachal

Založený: 05 Jan 2007

PríspevokZaslal: St Júl 04, 2007 7:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Dojmy su uplne vyborne. Paradna akcia, podla mojho skromneho nazoru lepsia, ako minuly rok. Akurat nabuduce to chce pivo, nie steiger Wink Fotky zatial nie su, tiez by som si rad pozrel. Zatial snad len toto: http://tvarchiv.joj.sk/?period=2007-06-30..2007-07-01&prog=NOVINY , kliknut na "dobyjanie kremnice". Tesime sa na buduci rok ... vidiet berezun a zomriet Laughing
Pavol Uličný
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: St Júl 04, 2007 7:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jo bolo važne skvele Smile co nevidiet bude foto odkaz Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Stanislav Stanley Nagy
Bežný tlachal

Založený: 14 Jún 2006

PríspevokZaslal: St Júl 04, 2007 2:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pohodova akcia ako vzdy- aj spevokol na hostine bol dobryyyyy... Very Happy
Pepo
Bežný tlachal

Založený: 08 Júl 2007

PríspevokZaslal: Ut Júl 10, 2007 5:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nadviažem na nášho Wandora-Laca.Bola to moja hádam tretia Kremnica a ešte v idúcom aute by som odprisahal,že sa v podstate nebude v ničom líšiť od iných dobíjačiek.Keď sa však začali za sebou valiť blbosti v štýle plnenia 5-ročného plánu Murphyho zákona o kaziacich sa veciach,po približne 6hlúpostiach sme všetci rezignovali-keď sa má niečo stať,tak sa to stane, aj keby sme všetci na kolenách prevolávali,že Alah má väčší!
Vonkajšiemu pozorovateíovi by sa snáď mohlo javiť,že to dramatizujem,ale ja a so mnou celá Banda Tupých Hláv dúfame,že sme si odbili smolu aspoň na 4roky dopredu.
Ešte by som chcel poďakovať chlapíkovi(akosi ho nemôžem v rýchlosti nájsť na fóre)ktorému sa zjavne nepáčila moja kombinovaná plátová zbroj s mojou osvedčenou normandskou prilbou. Verím že to myslel dobre a v princípe mu musím dať za pravdu-ale iba teoreticky.Ja blbec som si zobral jeho kritiku ku srdcu a prvýkrát po 5rokoch som vbehol do hromadnej bitky síce v plátoch,ale iba v drôtenej kukle. Hneď v prvej minúte som dostal sek do pravého ucha a v zápatí sek do pravého podkolenia.Po tejto Kremnici mám v paži všetky teoretické žvásty o tom,čo sa nosilo alebo nenosilo v danej dobe.Ak by sa však dotyčný kritik chcel postaviť do bitky proti mne na druhú stranu bojovej línie,nie som proti-veími rád sa potom so Stenlym z Aramisu napijem z jeho povestného kýbla na skoré uzdravenie všetkým kritikom. A pozdravujem Berezun-ucho sa mi už takmer zahojilo a na nohu našíapujem normálne.
Takže huráááá na Beckov-Vidieť Berezun a zomrieť
Pepo-BAnda TUpých HLÁv (BATUHLA) POPRAD[url][/url]
Pepo
Bežný tlachal

PríspevokZaslal: Ut Júl 10, 2007 5:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nadviažem na nášho Wandora-Laca.Bola to moja hádam tretia Kremnica a ešte v idúcom aute by som odprisahal,že sa v podstate nebude v ničom líšiť od iných dobíjačiek.Keď sa však začali za sebou valiť blbosti v štýle plnenia 5-ročného plánu Murphyho zákona o kaziacich sa veciach,po približne 6hlúpostiach sme všetci rezignovali-keď sa má niečo stať,tak sa to stane, aj keby sme všetci na kolenách prevolávali,že Alah má väčší!
Vonkajšiemu pozorovateíovi by sa snáď mohlo javiť,že to dramatizujem,ale ja a so mnou celá Banda Tupých Hláv dúfame,že sme si odbili smolu aspoň na 4roky dopredu.
Ešte by som chcel poďakovať chlapíkovi(akosi ho nemôžem v rýchlosti nájsť na fóre)ktorému sa zjavne nepáčila moja kombinovaná plátová zbroj s mojou osvedčenou normandskou prilbou. Verím že to myslel dobre a v princípe mu musím dať za pravdu-ale iba teoreticky.Ja blbec som si zobral jeho kritiku ku srdcu a prvýkrát po 5rokoch som vbehol do hromadnej bitky síce v plátoch,ale iba v drôtenej kukle. Hneď v prvej minúte som dostal sek do pravého ucha a v zápatí sek do pravého podkolenia.Po tejto Kremnici mám v paži všetky teoretické žvásty o tom,čo sa nosilo alebo nenosilo v danej dobe.Ak by sa však dotyčný kritik chcel postaviť do bitky proti mne na druhú stranu bojovej línie,nie som proti-veími rád sa potom so Stenlym z Aramisu napijem z jeho povestného kýbla na skoré uzdravenie všetkým kritikom. A pozdravujem Berezun-ucho sa mi už takmer zahojilo a na nohu našíapujem normálne.
Takže huráááá na Beckov-Vidieť Berezun a zomrieť
Pepo-BAnda TUpých HLÁv (BATUHLA) POPRAD
wandor
Bežný tlachal

PríspevokZaslal: Ut Júl 10, 2007 8:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pepíku musím ťa opraviť je to naša už štvrtá kremnica
AElfgar
Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006

PríspevokZaslal: Ut Júl 10, 2007 9:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pepo: Pamatam si, ze ja som kritizoval nejakeho chlapika na akcii v Starej Lubovni, mal plechy a normanku Smile
Pokial by si si zobral k srdcu moje slova, nabehnes do bitky so zeleznym klobukom a nie s kruzkovou kuklou na holej lebeni Smile Ozaj poznas take ze "batvat"? Nieco si o tom nastuduj, to ti je super vec pod kruzkovu kuklu Smile.
S tou stretavkou na druhej strane linie bude ale mensi problem, jaksi nemam motivaciu chodit na vsegoticke bitky, takze na akciach typu Kremnica ma neuvidis. Rovnako ma neuvidis na serioznych gotickych bitkach, a to jednak z toho dovodu ze sa venujem 11. a 12. storociu a jednak ani ty sa na serioznu goticku bitku nedostanes. Najblizsie ma uvidis na Wothanburgu o dva tyzdne ale ani tam sa nedostanes. Tak ja ti teda neviem Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ivan Krajčovic
Bežný tlachal

Založený: 12 Sep 2006

PríspevokZaslal: Št Júl 12, 2007 4:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

celkom prijemne urazy.. to je tam az taky brutal?
Pavol Uličný
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: Št Júl 12, 2007 7:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Práve že ani nie ... myslim že sú to skor nahody (nehody) ... cela akcia bola skvela
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Ivan Krajčovic
Bežný tlachal

Založený: 12 Sep 2006

PríspevokZaslal: Št Júl 12, 2007 4:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak buduci rok tam zavitam... dufam, ze mi do toho nic nepride ako teraz.
Kalam
Bežný tlachal

Založený: 13 Jan 2007

PríspevokZaslal: Št Júl 12, 2007 10:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No ked to tu tak citam a zhodnotim tak celkom fajn akcia len pre Bandu masaker Very Happy Very Happy Very Happy
Lenka "Lenka"
Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007

PríspevokZaslal: St Feb 13, 2008 1:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

urazy? V prirode sa to vola prirodzena selekcia Laughing nic proti BATUHLA, ved jedna stvrtina skupiny nosi moje kostymy Laughing Ako sa mame chlapci?
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
wandor
Bežný tlachal

PríspevokZaslal: St Feb 13, 2008 8:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ahooooooooj Lenka mame sa fajn Very Happy na protiven mnohým Twisted Evil a nevieme sa dočkať novej sezony Cool no a tentoraz banda prekvapííííííííííí niečim novým a na sk scene myslim doteraz jedinečným Wink ale no nepredbieham ved uvidime vlastne ..te Exclamation hadam sa podari prekvapiť!!!! no a čo sa tej selektacii týka pepa sa snažíme zoselektovať už pár tisícročí ale ako vidíš nič... Laughing Laughing Laughing
Lenka "Lenka"
Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007

PríspevokZaslal: Št Feb 21, 2008 2:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Laughing Laughing Laughing jo, nudit sa urcite nebudeme......
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Pepo
Bežný tlachal

PríspevokZaslal: Ne Máj 11, 2008 10:53 pm    Predmet: odkaz Wandorovovi Odpovedať s citátom

Počuj,Laci-len sa Ty nevyťahuj nad ostatnými a nesľubuj prekvapkania na leto,lebo sa to môže zvrtnúť na prekvapenie nepríjemné.
Wink Shocked Idea A Lenku zo Spiculatóres týmto opozdene pozdravujem,tak som ju dlho nevidel že som aj zabudol že existuje.No ale Slovensko je malé,skôr či neskôr sa s ňou stretneme.Ak dovtedy neumrieme na ploché nohy alebo v posteli s dajakou peknou markytánkou. Cool Embarassed Razz
A ešte Lacovi-to že si tykáme od smrti Otakara Přemysla 2. ešte neznamená,že ma môžeš vytáčať vyselektovaním do nepríčetnosti.Keď ma našteš,tak pošlem na Teba Voloďu a ty vieš ako by to dopadlo...
A ešte si ku tomu zabudol na naše ďalšie výročie-už to bolo rovných 63 rokov,čo sme museli v Berlíne kapitulovať pred tou chnusnou čevrenou armádou.Ale naša chvíla ešte príde,tak ako sme sa vrátili po Bielej hore a trebárs po neúspešnom bránení Zimného paláce v tisícdeväťstosedemnástom, my prídeme skôr ako budeme platiť eurom na Slovensku. Rolling Eyes
A volal Voloďa,že sa už teší na stretnutie v lete. Škoda len,že nepovedal v ktorom roku................ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

p.s.trocha som čítal pokeci ostatných ma fóre,ale bolí ma z nich makovica.Toľko múdrych a študovaných človekov a ako vážne tie témy preberajú.... Very Happy Laughing Surprised
Laughing Rolling Eyes Mali by sa dať na politiku.Neviem Laci či by sme ich na nejakej víííkendovej chate nenudili s našimi prízemnými a jednoduchými názormi na svet.No ale keď vyrastieme a budeme veľký,sľubujeme že sa do nejakej témy so všetkou vážnosťou zapojíme.Orientačne sa dohodnime na 15.marec 2058,čojaviem- niekedy večer alebo trebárs aj poobede...
Zatiaľ čafte!!! Very Happy Laughing Twisted Evil Shocked
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: