Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

Ženy a šerm
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 25, 26, 27  Ďalší

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Slamník
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
deCarabas
Tlčhuba

Založený: 05 Okt 2006

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 3:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

servant: tomu sa povie nezny milenec a jemny mechanik Laughing hehe, pekne, aj tu situaciu o par tyzdnov by som stvarnil. A s dodatkom, ze zenska vzbura je fajn, ale v celej historii ludstva vacsinou koncila tragicky Laughing
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
minue
Bežný tlachal

Založený: 16 Dec 2006

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 3:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no a sme zas pri Johanke ...
miso
Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

deCarabas napísal:
servant: tomu sa povie nezny milenec a jemny mechanik Laughing hehe, pekne, aj tu situaciu o par tyzdnov by som stvarnil. A s dodatkom, ze zenska vzbura je fajn, ale v celej historii ludstva vacsinou koncila tragicky Laughing

ano...a casto prave pre muzov...napriklad v meste,kde byvam kvoli obrane zeny pozabijali cisarsky vojaci 2 studakov (17. st.)

hmm...aj ty si taky nezny milenec? to musi urcite zensku rajcovat,chlap,ktori prde domov a hned je jasne,kto je pan (alebo zeby si bol doma pod papucou a tu si to vynahradzal vtipnymi recami?)
Very Happy

...jo a srry za OT
Ivanka "Atika"
Tlčhuba

Založený: 19 Mar 2007

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 4:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

servant: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Naposledy upravil Ivanka "Atika" dňa Ne Apr 22, 2007 4:25 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
deCarabas
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 4:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

servant: Jasne, som presne ten typ, co pride domov, zbije zenu, zbije deti, vypije sest piv, krasny den za nami a ide spat Rolling Eyes Presne tak sa prejavujem...

Jo a este tak k tym dvom studentom... Hrozna strata, skoro taka, ako ked sa vzburila Boadiccea (nie som si isty, ci sa to presne takto pise) proti Rimanom a Briti kvoli nej nafasovali taku nakladacku, ze sa z toho spamatavali este peknych par rokov... Pozrel som si to, bolo to cca 80 000 mrtvych vojakov zo 100 000. Len tak pre predstavu, pobilo ich okolo 10 000 Rimanov...
Návrat hore
miso
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 5:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

deCarabas
jj...ale im mohlo byt jedno,ci zomru,alebo budu v arene ako otroci
vzbury rulezz (hoci takmer vzdy boli potlacene)
inak dal si priklad dalsej zeny,ktora sermovala...dokonca viedla vojsko
Milan Olaff Madlenák
Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 6:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Keltske zeny su malinko specificke, tie dokonca ucili muzov bojovat na odlahlych miestach v niecom, co by sa dalo obrazne klasifikovat ako "vojenska akademia"... Ale kto tu robi Keltov, hehe?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
deCarabas
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 6:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

servant: ten priklad bol cieleny. Ty sa nanho pozries z pohladu - viedla vojsko. Ja som ho uviedol ako - viedla vojsko a dostala cez drzku... Ale to je vedlajsie, urcite to bola nenormalna osobnost, ked zblbla 100 000 chlapov. Kazdopadne kto skakal v tom case do rimanov, musel ratat s tym, ze to vyzerie...

btw. neskoncili by ako otroci ani ako gladiatori, ta vzbura bola cisto sebecka, kedze tej zenskej zabili muza a zhabali podu. Nemuseli sa burit voci nejakym odvodom do areny.
Návrat hore
miso
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 6:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

deCarabas
a nezabudaj,ze zo zaciatku sa im dokonca darilo stvat Rimanov z pevnosti a miest

muzi byvali schopni pre zeny urobit takmer cokolvek (aj to schopni urobit su...to by sa dalo tiez mozno vyuzit v scenke - ak nebudes moja,nebudes nicia...a uz ju ide podrezat...ona tiez nejaku zbran v ruke...)
deCarabas
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 6:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

servant: viem, vyplienili londyn... tam boli ok, lebo v meste sa rimania nezorganizuju nejak dokonalo do bojoveho tvaru... holt na otvorenej luke to bola ina kavicka, tam si briti nabehli na riadny masaker... za blbost sa plati Laughing
Návrat hore
Ivanka "Atika"
Tlčhuba

Založený: 19 Mar 2007

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 6:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

servant: ani nevies ako mas pravdu.....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
miso
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 10:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

deCarabas
jj
inak odkial o tom tolko vies? mas nejake pisomne zdroje?
lebo ja o tom vela neviem...teda inak povedane,videl som len film(ale nepripadal mi zly)
deCarabas
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ne Apr 22, 2007 10:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

servant: no mam nejaku literaturu, daco som pochytil, ale film som nevidel...
Návrat hore
Melgurth
Bežný tlachal

Založený: 10 Feb 2007

PríspevokZaslal: Po Apr 23, 2007 10:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

clovek je 4 dni mimo netu a tu sa tooolko keca...
btw, to minue> krcmarku o stol? hmmm, hned by bol aj "Rakoci" zaujimavejsie predstavenie... ehm... Embarassed ... Twisted Evil

"chlapi su podradna rasa..."
"... som uzasna..."
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
sphinx
Bežný tlachal

Založený: 05 Feb 2007

PríspevokZaslal: Ut Apr 24, 2007 9:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to all: tak teraz dost dobre nechapem o co tu vsetkym ide (ked je clovek tyzden mimo a cita si to vsetko naraz, je to ... zvlastne) olaff a murko tvrdia, ze zeny v podstate na podium nepatria, jedine ze by mali prislusnu zbran a dobry scenar a o to ide lebo vtedy tam byt mozu, ale aj tak na podium nepatria lebo medzi divakmi vzdy moze byt zasity archeolog a tomu to vysvetlovat, tak tam radsej nijaku zensku nedam. ale aj tak keby mali scenar, tak su vitane... tak nejako?
zrejme ste si to nevsimli, ale vsetci do jedneho ste sa zhodli a to na sktutocnosti ze: zena + vhodna zbran + kratke vysvetlenie = vystupenie pred verejnostou.

a inak poculi ste o zenskej vzbure? bola. a dokonca na slovensku. a dokonca v bojniciach. a dokonca trvala peknych par dni kym bola potlacena. islo o prozaicky dovod.bojnicke zeny nosili na prievidzsky trh palenku a tym prievidzankam kazili kseft. tie sa nastvali a vyhnali ich odtial. dokonca aj poslanych vojakov ktori to mali utisit. dokonca aj samotneho nejakeho velmoza co to prisiel utisit, smarili do vody. ozbrojene po sedliacky a sakramentsky nazurene. a ze zranit dokazali poriadne. a muzickovia sa len tichucko prizerali, na par vynimiek.
kym niekto stihne namietat ze zasa len bola vzbura potlacena, bolo to preto ze dotycny muz mal na potlacenie prostriedky, nie preto ze bol muz. keby vladla zena, potlacila by to rovnako a to by este len vznikla debata...mohla zena porazit zenu? Shocked
inak, kto je spokojny ze mu ma kto na chatach pohare umyvat, kazdeho vec...

srry,som sa potrebovala vykecat...
deCarabas
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Apr 24, 2007 9:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

sphinx: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing uzasne...
Návrat hore
igor vitovič
Tlčhuba

Založený: 25 Nov 2006

PríspevokZaslal: Ut Apr 24, 2007 9:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ty sfingo. tlieskam a stojim v nemom udive. teraz si ukazala co je v tebe. len tak dalej prosim....
He-man
Bežný tlachal

Založený: 18 Jún 2006

PríspevokZaslal: Ut Apr 24, 2007 9:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ale zial bohu, aj napriek vystiznemu prispevku sa najdu ludia, ktory takuto kombinaciu (zena + vhodna zbran + kratke vysvetlenie = vystupenie pred verejnostou. ) nepochopia a zenu na podium nedaju (max. tak ako krcmarku...)
A taktiez sa najdu ludia, ktory sa snazia zenu na podium pretlacit za kazdu cenu (aj napriek kombinacii zena + NEvhodna zbran - vysvetlenie = vystupenie pred verejnostou. )
Vsetko je to o ludoch. a ako sa hovori, "kde je v^ola, tam je cesta" alebo "kto chce psa bit, palicu si najde"...
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
sphinx
Bežný tlachal

Založený: 05 Feb 2007

PríspevokZaslal: Ut Apr 24, 2007 9:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ach vdaka Embarassed

je sice pravda, vsade sa najdu taki co nepochopia, ale co uz s tym? to mame dat tlacit letaky pre pomalsie chapajucich? a ti co rozne kombinacie zbrani, postav a vystupeni skombinuju nevhodne sa skor ci neskor o tom dozvedia, bo budu v prachu rozdupani na forach ako je toto a tym padom sa mozu ucit na vlastnych chybach, co je dost podstatne.
my takisto nie sme dokonali, ale myslim ze sa zlepsujeme, a myslim ze kratke vysvetlenie ako ho opisal triarius a konan (okorenenie sporu) na toto konkretne vystupenie, zda sa postaci. riadime sa sice vlastnymi tuzbami (nepostavim sa pred cloveka v obruse z vlastneho presvedcenia) ale aj druhom publika. hovorim v tomto konkretnom pripade, prosim nenavazajte sa do mna, uz je po desiatej a som unavena Very Happy je jasne, ze treba rozlisovat pre koho ides vystupovat, a ked viem ze divaci budu narocni, tak im aj nalezite vyhoviem, pokusim sa. howk.
He-man
Bežný tlachal

Založený: 18 Jún 2006

PríspevokZaslal: St Apr 25, 2007 12:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

publikum urcite zavazi. Je rozdiel ci idete vystupovat, pre deti 1-4zs, alebo nahodnych okoloiducich na namesti v BA, alebo pre ludi co pridu na nejaky hrad (Oravsky podzamok),alebo ci idete vystupovat sutazne so scenkou na nieco ako je toto: http://www.sermiri.cz/akced.php?1223
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Slamník Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 25, 26, 27  Ďalší
Strana 18 z 27

Prejdi na: