Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Ivanka "Atika" Tlčhuba

Založený: 19 Mar 2007 Príspevky: 114 Bydlisko: Sever
|
Zaslal: Št Apr 19, 2007 7:09 pm Predmet: |
|
|
minue:lenze mna palica desne nebavi......ma to taha k chladným zbraniam......a tých si ako zena moc neuzijem... |
|
Návrat hore |
|
 |
Thailandyr Tlčhuba

Založený: 18 Aug 2006 Príspevky: 165 Bydlisko: wild wild west
|
Zaslal: Št Apr 19, 2007 7:44 pm Predmet: |
|
|
Atika
tak niekoho vem po hlave odzadu palicou a zober mu mec kludne aj v scenke  _________________ Ten co sermuje nieje vzdy sermiar, ale ten co zhadzuje cudzie usilie JE VZDY SVINA...
Najlepsi cas na trening je TERAZ!
A nakoniec moje oblubene: "I just keep getting better!"  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Št Apr 19, 2007 7:57 pm Predmet: |
|
|
Atika napísal: | minue:lenze mna palica desne nebavi......ma to taha k chladným zbraniam......a tých si ako zena moc neuzijem... |
hm a to uz preco? co ta nepustia ku mecom abo co? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Št Apr 19, 2007 8:24 pm Predmet: |
|
|
Atika
no ak vies robit palicou,mozes skusit ine - cepy (na obilie),hrable, lopata, motyka (hmm,nebezpecna to zbran)
malo urodzene?
tak potom jednoznacne dyka,tesak, mozno lahsi mec(jednorucny,velkostou a vahou primerany postave),pripadne sabla
ak si silenjsia,mozes skusit havrani zobak (do 2 ruk), pripadne halapartnu
ako dedinske dievca mozes vyskusat valcek na cesto,obusok(akoze mala palica s putkom na konci), plechovy krcah (ehm...no co?)
no problemo,mozes si vybrat z viacerych zbrani _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
nage Bežný tlachal

Založený: 22 Feb 2007 Príspevky: 60 Bydlisko: Cassovia
|
Zaslal: Št Apr 19, 2007 9:28 pm Predmet: |
|
|
'Šmária, prestaňte sa už stažovať... Poniektorí.  _________________ "Taková je čistá pravda a históryja světa, kterému vládne ten, kdo šikovněji rozbije druhému lebku a rychleji zbúchne robu. A vám, luďom, je těžko konkurovat - v zabíjaní aj v jebání." |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: "Modrdorf"
|
Zaslal: Št Apr 19, 2007 9:36 pm Predmet: |
|
|
[quote="Atika"]preco sa mi zda, ze jedini, ktorí vedia, co hovoria su deCarabas s Olaffom???
hm...tipujem že preto lebo ich poznáš... _________________ phalanx distalis digiti minimi pedis sinistri  |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

|
Zaslal: Št Apr 19, 2007 9:39 pm Predmet: |
|
|
no aj ja šermujem v scénke. moje šaty môžete vidieť v súťaži. vlasy mám vo vrkoči, aby nezavadzali. no a mám jedenapolku :lol , čepeľ dlhá 90 cm (ked budem mať nový meč, tak bude 85) a pustia ma s tým na pódium...a šermujem so sestrou, tiež jeden a pol. (tak inak mám 160cm a 55 kg )
inak šermujem relatívne krátko, takže som rada že ma vobec na vystúpenie pustia - ale ved to je to prečo to vlastne robím _________________ phalanx distalis digiti minimi pedis sinistri  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 7:54 am Predmet: |
|
|
jaaaj Jill jaky si drobec zlaty  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivanka "Atika" Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 8:52 am Predmet: |
|
|
igor: nepustia..... 
Servnat: uvazovala som o scenke, kde by sme sa s kockami mlatili hrablami alebo metlami..ale vymsliet k tomu scenar...joooj...na to est enie som skolena:D
Jill: strasna predstava.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 9:18 am Predmet: |
|
|
hrable - metly ved to su skoro halapartne  |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 9:22 am Predmet: |
|
|
akurat halapartna ti nevpali do hlavy, ked na nu stupis  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 9:41 am Predmet: |
|
|
no vymýšlali sme s kamarátom aj nejaký súboj o varení - asi by sme sa potom po sebe oháňali varechami...no ale to by sa vám asi nepáčilo, bo on je "sedlák" no a ja som lepšie postavená ako on...  _________________ phalanx distalis digiti minimi pedis sinistri  |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivanka "Atika" Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 9:57 am Predmet: |
|
|
Jill: a hlavne kde by sa vyssie postavena dama stretla so sedlakom....
Ludia uvazujteeeeee!!!
Ale to s tými hrablami mi veru vrta v hlave...hmm....
Jill: mi chces povedat, ze nemas sedliacky kostym??? akoze to bolo prve co som si sila, kedze v slachtickom sa asi nebudem valat v blate a v spine....  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 10:02 am Predmet: |
|
|
Atika: to bude asi tym, ze Jill v nasom predstaveni nema rolu sedliacky ale dievciny na slachtickom dvore...
a neboj sa, my uvazujeme, mozno viac, ako si myslis... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Thailandyr Tlčhuba

Založený: 18 Aug 2006 Príspevky: 165 Bydlisko: wild wild west
|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 10:33 am Predmet: |
|
|
s hrablami sa tazko bojuje... mam vyskusane . su zle vyvazene  _________________ Ten co sermuje nieje vzdy sermiar, ale ten co zhadzuje cudzie usilie JE VZDY SVINA...
Najlepsi cas na trening je TERAZ!
A nakoniec moje oblubene: "I just keep getting better!"  |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 12:40 pm Predmet: |
|
|
ne, sedlácky ešte nemám. ani mi to až tak nevadí, kedže sa v blate a špine neválam ale spravím si, až doma nájdem nejakú dobrú látku.
ehm...a ked som si začínala zháňať kostým tak naši mi povedali že mi ho preplatia - k narodeninám, tak som sa samozrejme snažila vyťažiť z toho čo najvác a dať si kostým nejaký lepší  _________________ phalanx distalis digiti minimi pedis sinistri  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 12:46 pm Predmet: |
|
|
ja osbne by som sa v blate a spine nevalal vobec, ani v sedliackom, nejak ma to nerajcuje _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 12:51 pm Predmet: |
|
|
triarus: taky tak, ani bohovi by som sa v barokovom ani nejakom inom kostyme do bahna nezvalil... Verim, ze suboj sa da robit postojacky a nevalat sa. A ak uz mam umriet, tak to nejak vymyslim, aby som sa co najmenej zadrbal, heh... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 12:54 pm Predmet: |
|
|
napr. v smrtelnom krci objimes najblizsi stlp _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Pi Apr 20, 2007 1:06 pm Predmet: |
|
|
Ale to sme si sami na vine, ze sme si take fajne posili kostymy, hm... Mali by sme si usit aj nejake monterky, ktore by nebolo treba prat... A po sezone vyzeras ako vojak po tazeni, tam je realita pre divaka...  |
|
Návrat hore |
|
 |
|