Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 1:02 pm Predmet: |
|
|
z toho si nic nerob, mne sa to stava uplne bezne... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 1:04 pm Predmet: |
|
|
Olaff napísal: | Ako zvycajne aj dnes som bol zle nepochopeny...  |
Jasneeeee, chúda moje  _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 1:06 pm Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | vytrim... sicko budze... a co sutaz o najkrajsieho sermiara? |
mam rovnaku otazku  _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 1:52 pm Predmet: |
|
|
jecheche. bola by sranda no. taky .... Piroha v spodnom pradle. (poprosim neurazat sa. bolo to zo srandy) _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivanka "Atika" Tlčhuba

Založený: 19 Mar 2007 Príspevky: 114 Bydlisko: Sever
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 4:20 pm Predmet: |
|
|
Lenka napísal: |
No jasneeeee, to je náhodicka zrazu dvesto ludi zistilo, ze sa da konverzovat cez nejake sermiarske forum..... na to je predsa ICQ a myslim, ze je to omnoho jednoduchsie  |
k tomu, ze som registrovana, hlasovala som za kamosku a toto je moj prvy prispevok na sermiarskom fore mam len par slov: nepovazujem sa za tak skveleho odbornika aby som mohla prispievat "k veci" a hrat sa na vseveducu nemienim..... predalen na sermiarskom fore sa maju rieist veci okolo sermu, historie, vojenskej taktiky....menit si voje skusenosti atd. (dochadza mi slovna zasoba, kua)
a podla mojho je to sutaz o najkrajsiu sermiarku...toto treba brat objektivne...sa mi ale zda, ze poniektorí na to zabudaju....
Amen |
|
Návrat hore |
|
 |
Kalam Bežný tlachal

Založený: 13 Jan 2007 Príspevky: 14 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 4:28 pm Predmet: |
|
|
Atika napísal: | Lenka napísal: |
No jasneeeee, to je náhodicka zrazu dvesto ludi zistilo, ze sa da konverzovat cez nejake sermiarske forum..... na to je predsa ICQ a myslim, ze je to omnoho jednoduchsie  |
k tomu, ze som registrovana, hlasovala som za kamosku a toto je moj prvy prispevok na sermiarskom fore mam len par slov: nepovazujem sa za tak skveleho odbornika aby som mohla prispievat "k veci" a hrat sa na vseveducu nemienim..... predalen na sermiarskom fore sa maju rieist veci okolo sermu, historie, vojenskej taktiky....menit si voje skusenosti atd. (dochadza mi slovna zasoba, kua)
a podla mojho je to sutaz o najkrajsiu sermiarku...toto treba brat objektivne...sa mi ale zda, ze poniektorí na to zabudaju....
Amen |
Tak toto je fakt dobre napsane  |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivanka "Atika" Tlčhuba

|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 4:50 pm Predmet: |
|
|
vdaka.....  |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 4:51 pm Predmet: |
|
|
Atika napísal: |
k tomu, ze som registrovana, hlasovala som za kamosku a toto je moj prvy prispevok na sermiarskom fore mam len par slov: nepovazujem sa za tak skveleho odbornika aby som mohla prispievat "k veci" a hrat sa na vseveducu nemienim..... predsalen na sermiarskom fore sa maju riesit veci okolo sermu, historie, vojenskej taktiky....menit si voje skusenosti atd. (dochadza mi slovna zasoba, kua)
Amen |
lol (ale poriadny)
...ked tu je tolko tem,kde sa prebera vojenska taktika a historia
 _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 4:54 pm Predmet: |
|
|
no napriklad tu sa preberalo, aku taktiku zvolili ucastnicky na to, aby vyhrali
to Atika: tvoje pohnutky k registracii na fore su sice ok, ale vacsina z novych ucastnikov fora sa aj tak registrovala len kvoli hlasovaniu, to som si isty _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 4:57 pm Predmet: |
|
|
Triarius: Podla teba, kvoli comu inemu by sa tu mali registrovat, hehe? O vojenstve, serme, divadle ci taktike tu je toho ako safranu... Na druhej strane vieme, kto a preco ma aky nick, ako sa cese, kolko ma rokov, ci studuje alebo pracuje... Pre zvysovanie urovne sermu na Slovensku neuveritelne dolezite veci, hehe. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 5:09 pm Predmet: |
|
|
jojo, ale zase vieme, ake vsetky zranenia nam hrozia a ktore su vhodne filmy pre historickeho sermiara...  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Kalam Bežný tlachal

Založený: 13 Jan 2007 Príspevky: 14 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 5:33 pm Predmet: |
|
|
Triarius napísal: | jojo, ale zase vieme, ake vsetky zranenia nam hrozia a ktore su vhodne filmy pre historickeho sermiara...  |
Napr. take bodnutie do krku vsak  |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivanka "Atika" Tlčhuba

|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 5:37 pm Predmet: |
|
|
hej..tem je kopa....ale komu sa chce citat 63 stran príspevkov??? ja osobne tolko casu nemam.....
ja len reagujem na to, co som si len tak precitala...
a mozete uzavrier hlasovanie teda.....nech uz sa fora nezasieraju....
k tým filmom: iste to nebude kráľovstvo nebeské....  |
|
Návrat hore |
|
 |
Berik Bežný tlachal
Založený: 30 Sep 2006 Príspevky: 37
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 6:01 pm Predmet: |
|
|
Olaff napísal: | Triarius: Podla teba, kvoli comu inemu by sa tu mali registrovat, hehe? O vojenstve, serme, divadle ci taktike tu je toho ako safranu... Na druhej strane vieme, kto a preco ma aky nick, ako sa cese, kolko ma rokov, ci studuje alebo pracuje... Pre zvysovanie urovne sermu na Slovensku neuveritelne dolezite veci, hehe. |
Mas pravdu, to je iste, no na druhej strane, nemam pocit ze ty by si bol ten, co by zacal dvihat tu uroven. Tak sup sup do prace, niekto zacat musi, konaj  |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 6:24 pm Predmet: |
|
|
Hlasovanie:
hlasovanie cez internet (podmienky budú zverejnené na hlasovacej stránke)
Hlasovanie poroty (možno) podmienky a zostava tiež na stránke o hlasovaní
spustenie stránky od doručenia 5 foto 5 súťažiacich + 5 dní najskor 1. 4. 2007 (foto zaslené po tomto termíne bude zverejnené do 5 dní od doručenia)
...hmm,z coho vyplyva,ze ziadne pravidla tu vlastne pre hlasovanie neboli (cize teoreticky moze vyhrat aj posledna uchadzacka)
...pripomina mi to byvalu relaciu Extrem a sutaz,ktoru v Andrej Bicam chvilu mal...bola zalozena na cistej subjektivnosti (cize co tam po tom,kto bol najlepsi,on vzdy vyhodil koho chcel...bola to haluz) _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivanka "Atika" Tlčhuba

|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 6:29 pm Predmet: |
|
|
no....podla mna zas zopar ludí nemá oci, co sa hlasovanai týka  |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 6:30 pm Predmet: |
|
|
Berik napísal: | Olaff napísal: | Triarius: Podla teba, kvoli comu inemu by sa tu mali registrovat, hehe? O vojenstve, serme, divadle ci taktike tu je toho ako safranu... Na druhej strane vieme, kto a preco ma aky nick, ako sa cese, kolko ma rokov, ci studuje alebo pracuje... Pre zvysovanie urovne sermu na Slovensku neuveritelne dolezite veci, hehe. |
Mas pravdu, to je iste, no na druhej strane, nemam pocit ze ty by si bol ten, co by zacal dvihat tu uroven. Tak sup sup do prace, niekto zacat musi, konaj  |
Ja som len arogantny a drzy, to s urovnou nema nic spolocne... A dokonca ani mudry nie som, na to je u nas Rene... Som tomu nachylny verit, kedze si to tu len cita... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 6:51 pm Predmet: |
|
|
Kalam napísal: | Triarius napísal: | jojo, ale zase vieme, ake vsetky zranenia nam hrozia a ktore su vhodne filmy pre historickeho sermiara...  |
Napr. take bodnutie do krku vsak  |
 _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 7:25 pm Predmet: |
|
|
Atika napísal: | no....podla mna zas zopar ludí nemá oci, co sa hlasovanai týka  |
nemozes sa cudovat...nechali sme ich na slecnach sermiarkach
 _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivanka "Atika" Tlčhuba

|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 9:15 pm Predmet: |
|
|
servant: ale heeeeeeeeeeeeeeej.....je sa co cudovat....
len ma mrzí, ze sa neprihlasilo viac kociek...mohlo to byt zaujimavejsie |
|
Návrat hore |
|
 |
|