Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
bmw81 Bežný tlachal

Založený: 04 Mar 2007 Príspevky: 45 Bydlisko: Od nevidzím do nevidzím
|
Zaslal: So Mar 31, 2007 7:27 pm Predmet: |
|
|
to Jill: ale xalanom na tom az tak nezalezi...teda co si ja myslim.....ale aspon bude haluz, ne?  _________________ Vypime si, kým sme triezvi!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: So Mar 31, 2007 7:28 pm Predmet: |
|
|
wehan napísal: | to triarius: myslim ze je celkom normalne,ze sa v kazdej sutazi najdu nejaki favoriti (v tomto pripade favoritky) a medzi nimi sa potom rozhodne,nie? |
...jo zlata moja, ale ja si pod slovom favoritka predstavujem nieco ine, ale to tu nema zmysel rozoberat, stalo sa to ako sa to stalo a je z toho to, co z toho je... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: "Modrdorf"
|
Zaslal: So Mar 31, 2007 7:31 pm Predmet: |
|
|
triarius tým asi myslel že voooobec načakal že akurát ja budem ny tom s hlasmi tak dobre....a pravdu povediac ani sa mu nečudujem, ved ani ja som to nečakala |
|
Návrat hore |
|
 |
bmw81 Bežný tlachal

|
Zaslal: So Mar 31, 2007 7:34 pm Predmet: |
|
|
takto ti poviem...Kto by to cakal? ved kazda sa tam asi prihlasila s tym, ze xe vyhrat, ne? a si zober, ze tie , co nevyhraju...asi tez cakali neco ine... _________________ Vypime si, kým sme triezvi!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Ofeila Bežný tlachal
Založený: 11 Mar 2007 Príspevky: 23 Bydlisko: chatrč
|
Zaslal: So Mar 31, 2007 7:35 pm Predmet: |
|
|
no myslím že sú tu viacerý ktorý čakali že to bude vyzerať inak a ja tiež |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: So Mar 31, 2007 7:36 pm Predmet: |
|
|
tym som chcel povedat nieco ine, nejde mi o to, ktora vyhra, ale o to, na co sa to zmenilo...proste nemam rad, ked sa nieco docela mile a priemne zmeni na nieco typu zozen co najviac kamosov a vyhras, lebo silne pochybujem o tom ci je vobec na slovensku tolko sermiarov, kolko mien je prihlasenych na tomto fore...to je to, co mi vadi a nie to kto vyhra, toboz, ked je ten niekto z moje skupiny...ja mam len rad ciste vitazstva _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

|
Zaslal: So Mar 31, 2007 7:38 pm Predmet: |
|
|
to bmw: ja som sa prihlásila s tým že ak bych náhodou vyhrala, tak by nebolo zlé mať dýku...ved vieš že som ju vždy scela a kešov nieto... |
|
Návrat hore |
|
 |
Ofeila Bežný tlachal
Založený: 11 Mar 2007 Príspevky: 23 Bydlisko: chatrč
|
Zaslal: So Mar 31, 2007 7:39 pm Predmet: |
|
|
tak pak som na tom najlepšie bo nikto z mojich známi o tom nevedel a tak som aj dopadla ale ja som rada bo som tie hlasy získala bez protekcie  |
|
Návrat hore |
|
 |
bmw81 Bežný tlachal

|
Zaslal: So Mar 31, 2007 7:44 pm Predmet: |
|
|
to Triarius: jj, pravdu mas... _________________ Vypime si, kým sme triezvi!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

|
Zaslal: So Mar 31, 2007 10:32 pm Predmet: |
|
|
alebo kto by chcel hlasovať by musel mať povinne napísané že z ktorej šermiarskej skupiny je, alebo dačo také...nejakú kontrolnú otázku z oblasti šermu  |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: So Mar 31, 2007 11:05 pm Predmet: |
|
|
Triarius
ciste vitazstvo to je,kym neporusis ziadne pravidla...co sa zatial (snad) nestalo
mozno Navi nemyslel na to,ako bude ta sutaz nakoniec vyzerat (alebo mu to bolo jedno,ved ucel je splneny -damy sermiarky nam ukazuju kostymy ) _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 6:26 am Predmet: |
|
|
servant: podla mna je ciste vitazstvo trochu viac ako len neporusit pravidla, ale to je len moja subjektivna vec, ja zijem v kapanek inom svete...ale to tu uz rozoberat nema zmysel... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 7:45 am Predmet: |
|
|
triarus: Zas ber tak, ze keby sa aj hlasovalo podla teba cestne, vyhrala by ta, ktorej skupina ma najviac clenov. Bohuzial to tak je, lebo aj keby tam bola Veresova, tak si kazdy zahlasuje za tu svoju. A ak je v nejakej skupine 40 ludi, tak v priebehu dna tych 40 hlasov proste pribudne.
Kto tu pisal, ze chalanom nezalezi na tom, aby boli najkrajsi?  |
|
Návrat hore |
|
 |
Romeo Regrút
Založený: 31 Mar 2007 Príspevky: 1
|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 8:26 am Predmet: |
|
|
no tak čo? skončila už tá súťaž?? |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 8:39 am Predmet: |
|
|
deCarabas: to by som problem nemal aj nas je 20 a hlasovali sme za svoje baby, ale nepresvedcis ma, ze je na slovensku skupina, ktora ma 160 clenov...holt sutaz o najkrajsiu sermiarku sa zmenila na sutaz o sermiarku s najlepsim PR...ale uz to tu nerozoberajme, nema to zmysel... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Scar Tlčhuba

Založený: 12 Júl 2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Nitrianske kniežatstvo
|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 8:57 am Predmet: |
|
|
deCarabas napísal: | triarus: Zas ber tak, ze keby sa aj hlasovalo podla teba cestne, vyhrala by ta, ktorej skupina ma najviac clenov. |
Božužiaľ ani takto by to nemalo byť. V súťaži o najkrajšiu šermiarku by mala vyhrať najkrajšia šermiarka. Ak niekto hlasoval len kvôli tomu že tá baba je v jeho skupine tiež je to chyba. Miniskupinky, alebo bývalé šermiarky nemajú šancu. To keby som sa prihlásil do súťaže o naj. šermiara, tak nemám šancu, lebo už niesom členom žiadnej skupiny. Zamyslite sa nad tým. _________________ Gvozd.........................................Aby sme sa rozumeli, nemám nič proti scénickému šermu..  |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 9:16 am Predmet: |
|
|
Scar: Prihlas sa do sutaze a ja ti ten hlas dam!  |
|
Návrat hore |
|
 |
bmw81 Bežný tlachal

|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 10:16 am Predmet: |
|
|
deCarabas napísal: | triarus: Zas ber tak, ze keby sa aj hlasovalo podla teba cestne, vyhrala by ta, ktorej skupina ma najviac clenov. Bohuzial to tak je, lebo aj keby tam bola Veresova, tak si kazdy zahlasuje za tu svoju. A ak je v nejakej skupine 40 ludi, tak v priebehu dna tych 40 hlasov proste pribudne.
Kto tu pisal, ze chalanom nezalezi na tom, aby boli najkrajsi?  |
Tak to som pisala ja, ale ja som myslela taku tu vseobecnu vacsinu.....zase cest vynimkam  _________________ Vypime si, kým sme triezvi!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Melgurth Bežný tlachal

Založený: 10 Feb 2007 Príspevky: 48 Bydlisko: kde pride
|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 11:49 am Predmet: |
|
|
vies, bmw81, v nasej skupine si chalani potrpia na to, aby boli mladi, stihli a krasni... a zatial sa im to vcelku aj dari (cest vynimkam, hehe ) _________________
"chlapi su podradna rasa..."
"... som uzasna..." |
|
Návrat hore |
|
 |
Berik Bežný tlachal
Založený: 30 Sep 2006 Príspevky: 37
|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 12:00 pm Predmet: |
|
|
Melgurth napísal: | vies, bmw81, v nasej skupine si chalani potrpia na to, aby boli mladi, stihli a krasni... a zatial sa im to vcelku aj dari (cest vynimkam, hehe ) |
A ako sa dosahuje ta mladost? |
|
Návrat hore |
|
 |
|