Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Mirena Bežný tlachal

Založený: 03 Jan 2007 Príspevky: 37 Bydlisko: Schemnitz
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 8:26 pm Predmet: |
|
|
"historický" román/"historická" fantasy
ved prečo nie  |
|
Návrat hore |
|
 |
Ofeila Bežný tlachal
Založený: 11 Mar 2007 Príspevky: 23 Bydlisko: chatrč
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 10:46 pm Predmet: |
|
|
no Ofeila vznikla tak že neviem písať a ani čítať. totiž pôvodne to malo byť Ofelia ... a to je postava z knihy |
|
Návrat hore |
|
 |
Thorson Bežný tlachal
Založený: 19 Mar 2007 Príspevky: 14 Bydlisko: Lesy, hory, hvozdy
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 11:53 pm Predmet: |
|
|
Ofeila napísal: | no Ofeila vznikla tak že neviem písať a ani čítať. totiž pôvodne to malo byť Ofelia ... a to je postava z knihy |
Aspoň si originál a to sa cení  _________________ Defecatio bona, semi coitus est. |
|
Návrat hore |
|
 |
nage Bežný tlachal

Založený: 22 Feb 2007 Príspevky: 60 Bydlisko: Cassovia
|
Zaslal: St Mar 21, 2007 8:08 am Predmet: |
|
|
Ofeila napísal: | no Ofeila vznikla tak že neviem písať a ani čítať. totiž pôvodne to malo byť Ofelia ... a to je postava z knihy |
Pohľadaj Hamleta.  _________________ "Taková je čistá pravda a históryja světa, kterému vládne ten, kdo šikovněji rozbije druhému lebku a rychleji zbúchne robu. A vám, luďom, je těžko konkurovat - v zabíjaní aj v jebání." |
|
Návrat hore |
|
 |
minue Bežný tlachal

Založený: 16 Dec 2006 Príspevky: 84 Bydlisko: SE
|
Zaslal: St Mar 21, 2007 8:25 am Predmet: |
|
|
nie som rada ocislovana a kedze nimue (vila v Merlinovi) uz sa po nete tulala, tak to bracho zmenil na minue _________________ za ohováranie sa odsudzovalo aj na vlastné vyzauškovanie a pojedanie psieho lajna každý týždeň v deň trhu |
|
Návrat hore |
|
 |
Ferdinand Ornth hLadič / Pijan

Založený: 18 Máj 2006 Príspevky: 21 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Zaslal: St Mar 21, 2007 11:00 am Predmet: |
|
|
meno moje je ferdinand a do jedneho programu bolo treba nejake zaujimavo znejuce meno tak vznikol ferdipondus. inac je to zlozene z dvoch slov : ferdi = moje civilne meno a pondus co znamena zavazie. kto pozna moju sexi postavicku tomu netreba dalej vysvetlovat |
|
Návrat hore |
|
 |
Stanislav Stanley Nagy Bežný tlachal

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 53 Bydlisko: kosice
|
Zaslal: St Mar 21, 2007 1:04 pm Predmet: |
|
|
pekne si to napisal Ferdiš-aspon sa na teba zmesti cassanovacka adresa: nic v zlom  _________________ HODUJME s KYBLOM ZA SVETOVY MIER !!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Rado Striha - Banán Mladší údržbár

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 75 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: St Mar 21, 2007 3:49 pm Predmet: |
|
|
Ferdipondus napísal: | meno moje je ferdinand a do jedneho programu bolo treba nejake zaujimavo znejuce meno tak vznikol ferdipondus. inac je to zlozene z dvoch slov : ferdi = moje civilne meno a pondus co znamena zavazie. kto pozna moju sexi postavicku tomu netreba dalej vysvetlovat |
a ešte si zabudol na dve označenia tvojej osoby, ktoré sa ale už pomaly prstávajú používať - "Psychoš" a "K****"
ale vysvetľuj si ich verejnosti sam...  _________________ Banán |
|
Návrat hore |
|
 |
Thailandyr Tlčhuba

Založený: 18 Aug 2006 Príspevky: 165 Bydlisko: wild wild west
|
Zaslal: St Mar 21, 2007 4:14 pm Predmet: |
|
|
hehe:D mna na strednej nejaky cas volali Psycho  _________________ Ten co sermuje nieje vzdy sermiar, ale ten co zhadzuje cudzie usilie JE VZDY SVINA...
Najlepsi cas na trening je TERAZ!
A nakoniec moje oblubene: "I just keep getting better!"  |
|
Návrat hore |
|
 |
Stanislav Stanley Nagy Bežný tlachal

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 53 Bydlisko: kosice
|
Zaslal: St Mar 21, 2007 5:30 pm Predmet: |
|
|
Ferdys-kto nieje s nami v rodine ten moze iba zavidiet!!! Vsakze!  _________________ HODUJME s KYBLOM ZA SVETOVY MIER !!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Rado Striha - Banán Mladší údržbár

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 75 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: St Mar 21, 2007 7:18 pm Predmet: |
|
|
stanley napísal: | Ferdys-kto nieje s nami v rodine ten moze iba zavidiet!!! Vsakze!  |
tak veru, kto nepije s nami, pije proti nám... _________________ Banán |
|
Návrat hore |
|
 |
wehan Bežný tlachal

Založený: 28 Feb 2007 Príspevky: 41 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Po Mar 26, 2007 4:17 pm Predmet: |
|
|
a moj nick? vznikol dost komplikovano.... zo starej egyptštiny, zo znaku žaby to len tak mimochodom  |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

Založený: 19 Dec 2006 Príspevky: 44 Bydlisko: SNV
|
|
Návrat hore |
|
 |
Ivan Krajčovic Bežný tlachal
Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 90
|
Zaslal: Pi Mar 30, 2007 3:31 pm Predmet: |
|
|
Gelbhaar napísal: | Pozri doľava, nie až tak veľmi, myslel som len na moju fotku, keď nič, zober na pomoc nemecký slovník... |
slamaaa, nie? _________________ Dokud nebudou uvedomeli, nebudou se bourit, a dokud se nevzbouri, nemohou se stat uvedomelymi. |
|
Návrat hore |
|
 |
bmw81 Bežný tlachal

Založený: 04 Mar 2007 Príspevky: 45 Bydlisko: Od nevidzím do nevidzím
|
Zaslal: Pi Mar 30, 2007 4:12 pm Predmet: |
|
|
wehan napísal: | a moj nick? vznikol dost komplikovano.... zo starej egyptštiny, zo znaku žaby to len tak mimochodom  |
Hmm, niekto je tu zatazeny na Egypt.....a ako sa pozeram na foto, tak aj na macky... ( neberme do uvahy, ze ta poznam =>su mi tvoje manie celkom zname, berme to ako dedukciu..... ) _________________ Vypime si, kým sme triezvi!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Gelbhaar Bežný tlachal

Založený: 15 Jan 2007 Príspevky: 22 Bydlisko: Schemnitz
|
Zaslal: Pi Mar 30, 2007 11:36 pm Predmet: |
|
|
ivankraj napísal: | Gelbhaar napísal: | Pozri doľava, nie až tak veľmi, myslel som len na moju fotku, keď nič, zober na pomoc nemecký slovník... |
slamaaa, nie? |
Ty mikrofón, veď počkaj v nedeľu na tréningu...
Postavím ťa k magiču a to bude piskot...  _________________ Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl tím čím má být, a ne aby byl tím čím nemá být, jak tomu v mnoha případech je. |
|
Návrat hore |
|
 |
wehan Bežný tlachal

|
Zaslal: So Mar 31, 2007 1:13 pm Predmet: |
|
|
to bmw81: ale no....kebyze ma nepoznas, a nepoznas ani moje zaluby....tak by sme to teoreticky mohli brat ako dedukciu....alebo indukciu?....zamysli sa  |
|
Návrat hore |
|
 |
bmw81 Bežný tlachal

Založený: 04 Mar 2007 Príspevky: 45 Bydlisko: Od nevidzím do nevidzím
|
Zaslal: Ne Apr 01, 2007 7:51 pm Predmet: |
|
|
wehan napísal: | to bmw81: ale no....kebyze ma nepoznas, a nepoznas ani moje zaluby....tak by sme to teoreticky mohli brat ako dedukciu....alebo indukciu?....zamysli sa  |
no, to mohli, ale potom by to mohol pouzit aj napr na mna a ze ja by som potom z toho vysla akoze milujem mimozemstanov, pripadne jednym som  _________________ Vypime si, kým sme triezvi!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
wehan Bežný tlachal

|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 3:41 pm Predmet: |
|
|
bmw81: a nejsi? lebo obcas sa ti objavuju na hlave take male zelene tykadielka ...( nebrat osobne brbr ) |
|
Návrat hore |
|
 |
Kalam Bežný tlachal

Založený: 13 Jan 2007 Príspevky: 14 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: Po Apr 02, 2007 5:42 pm Predmet: |
|
|
Moj nick no ten kto cital malazsku knihu padlych tak vie kto to bol a pre ostatnych taky celkom zvlastny assassin |
|
Návrat hore |
|
 |
|