Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Po Jan 08, 2007 11:16 am Predmet: |
|
|
aha! dobre diki a neznas de to zohnat take jak moje ze 13-14c? dajme tomu Prešov?? abo v Brlohu to je? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Po Jan 08, 2007 11:21 am Predmet: |
|
|
hodne sa toho da stiahnut z netu...kupit na Slovensku to moze byt problem - mne to bol ochotny zohnat len jeden knihkupec, ale ten uz krachol ...v zahranici to nie je problem, ak mas niekoho vonku tak cez neho (tusim uz aj v Prahe sa nieco da)...ale skus to radsej cez ten net, lebo u nas to vychadza dost draho... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
alois Tlčhuba
Založený: 17 Okt 2006 Príspevky: 102
|
Zaslal: Po Jan 08, 2007 1:32 pm Predmet: |
|
|
je to vlastne taky paperback vydanie, suhrn zakladnych informacii o danej tematike, mava tak 50-60 stran. Byva pekne ilustrovane.
Ak teda chces, mozem ti loadnut celu knihu-pdf tych madarov zahrna to obdobie 1000-1568, kopec fotografii a dobrych obrazkov.
ak by si chcel nieco ine povec, mam ich este par...
ak chces original, mozem ti ho tu (edinburgh) kupit a poslat, ak das adresu. Stoji cca 15 libier, neviem ci to je malo alebo vela...  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: St Jan 10, 2007 10:10 am Predmet: |
|
|
oki alois ta mi pdf posli ked mozes. smeagol@post.sk _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
alois Tlčhuba
|
Zaslal: St Jan 10, 2007 12:56 pm Predmet: |
|
|
na mail ti to urcite neposlem, kedze to ma 35mb, upol som ti to na rapidshare, aby si to mohli stiahnut aj ini.
dufam ze nebudes mat problem to stiahnut, ak nebudes vediet, napis
sorac, ale taketo sharovanie sa neschvalilo, nebudem provokovat tak ak chces napis mi sukromnu spravu...
Naposledy upravil alois dňa St Jan 10, 2007 10:11 pm, celkom upravené 2 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: St Jan 10, 2007 5:48 pm Predmet: |
|
|
alois mas premium ucet?
lebo ak ne,tak preco na rapid?
zrovna odtial mam velky problem tahat (proxy) _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
alois Tlčhuba
|
Zaslal: St Jan 10, 2007 5:51 pm Predmet: |
|
|
servant napísal: | alois mas premium ucet?
lebo ak ne,tak preco na rapid?
zrovna odtial mam velky problem tahat (proxy) |
ano ja mam premium ucet na rapide, na ostatne servre mi to moc nejde, ale skusim na megashare,, ak chces...
sorac, ale taketo sharovanie sa neschvalilo, nebudem provokovat, tak ak chces napis mi sukromnu spravu... |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:05 am Predmet: |
|
|
chcem vediet nemate niekto knihu abo staci aj len nazov knihy kde by boli rukavice z toho roku ze 1241 ?? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:09 am Predmet: |
|
|
mam, vecer ti poslem cez icq... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:21 am Predmet: |
|
|
dobre. budem tu vysedavat a cakat  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Boss Bežný tlachal

Založený: 17 Dec 2006 Príspevky: 84 Bydlisko: Topolčany
|
Zaslal: Ut Mar 13, 2007 9:01 pm Predmet: Re: Gotika 13-15 |
|
|
igor vitovič napísal: | robi tu dakto z vas gotiku zhruba 13-15. storočie?? cem vediet jake zbrane, kostymi, zbroje a stity pouzivate. a teez jaku skolu a z jakej ste skupiny. dikii |
nemecku meč 1.5  |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: St Mar 14, 2007 1:12 pm Predmet: Re: Gotika 13-15 |
|
|
Boss napísal: | igor vitovič napísal: | robi tu dakto z vas gotiku zhruba 13-15. storočie?? cem vediet jake zbrane, kostymi, zbroje a stity pouzivate. a teez jaku skolu a z jakej ste skupiny. dikii |
Ja sa ucim nemecku ale kostym nemam iba jedenapolrucak a ku skupine este nepatrim  |
si samouk? _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

Založený: 19 Dec 2006 Príspevky: 44 Bydlisko: SNV
|
Zaslal: Pi Mar 16, 2007 10:37 pm Predmet: Re: Gotika 13-15 |
|
|
Lenka napísal: | Boss napísal: | igor vitovič napísal: | robi tu dakto z vas gotiku zhruba 13-15. storočie?? cem vediet jake zbrane, kostymi, zbroje a stity pouzivate. a teez jaku skolu a z jakej ste skupiny. dikii |
Ja sa ucim nemecku ale kostym nemam iba jedenapolrucak a ku skupine este nepatrim  |
si samouk? |
no sak americke filmy a serm forewa  _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 12:08 pm Predmet: |
|
|
ako u pesiaka velky vyznam kruzkove gate nemaju co? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Chico Bežný tlachal

Založený: 05 Aug 2006 Príspevky: 59 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 12:12 pm Predmet: |
|
|
alois napísal: | je to vlastne taky paperback vydanie, suhrn zakladnych informacii o danej tematike, mava tak 50-60 stran. Byva pekne ilustrovane.
Ak teda chces, mozem ti loadnut celu knihu-pdf tych madarov zahrna to obdobie 1000-1568, kopec fotografii a dobrych obrazkov.
ak chces original, mozem ti ho tu (edinburgh) kupit a poslat, ak das adresu. Stoji cca 15 libier, neviem ci to je malo alebo vela...  |
Tá kniha o Maďaroch je Hungary and the fall of.... od Osprey, alebo máš niečo iného? |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 12:42 pm Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | ako u pesiaka velky vyznam kruzkove gate nemaju co? |
...asi nie... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
alois Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 1:22 pm Predmet: |
|
|
Chico napísal: | alois napísal: | je to vlastne taky paperback vydanie, suhrn zakladnych informacii o danej tematike, mava tak 50-60 stran. Byva pekne ilustrovane.
Tá kniha o Maďaroch je Hungary and the fall of.... od Osprey, alebo máš niečo iného? |
ano to je ono |
|
Návrat hore |
|
 |
Chico Bežný tlachal

Založený: 05 Aug 2006 Príspevky: 59 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Ut Mar 20, 2007 1:25 pm Predmet: |
|
|
Škoda. Tú mám. A už som sa tešil.  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Po Apr 16, 2007 3:18 pm Predmet: |
|
|
chcem sa spytat ci mohli byt v 13. storoci tak ku koncu plechove rukavice mozno aj tu u nas v Uhorsku. lebo teda co som kukal knihy a tak tak 1312 - bitka pri Rozhanovciach tak tam uz maju. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Apr 16, 2007 3:45 pm Predmet: |
|
|
v 13tke tazko, mozno len nejakych par kuskov kovu na spevnenie ...1312 je uz 14tka _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
|