Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Ne Mar 18, 2007 7:04 pm Predmet: |
|
|
ono je to vsetko velmi pekne. o vasich dumach nepochybujem no sutaz je o Najkrajsiu sermiarku, nie? nie najmilsiu, bojujucu za svetovy mier.... i ked nebolo by velmi od veci ak by sme mali ich moznost poznat osobne. ja nepoznam osobne nikoho z vas. snad raz som videl Wondera (ak je to teda ten Wonder koho myslim) _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Tulkas Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006 Príspevky: 134 Bydlisko: Samonhakdžratktlaktlal
|
Zaslal: Ne Mar 18, 2007 8:12 pm Predmet: Jeeeeee! Aha? Hovno! |
|
|
Aha...taketo oci mam z tych kravin, co tu citam..zacinam sa obavat, ze zena do sermu nepatri..lebo potom sa deju taketo..aaaaach!
Ja viem ze sa chcete pacit...ale sutaze krasy ste mali zanechat pred pubertou..alebo pocas nej..ale niektore ste z nej asi este nevysli..
Boha! _________________ Res ad triarios venit! |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Baran Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 226
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 9:57 am Predmet: |
|
|
Ty voe. Nestacim sa divit. Som z vyvoja na tomto fore mierne mrzuty. Na zaciatku som si myslel ze toto forum by nas malo niekam dalej posunut co sa tyka nasich znalosti v ramci historickeho sermu. Ale co sa riesi tu tak to ani neviem ci sa mam smiat alebo plakat. Niekto si tu dal do podpisu ze "Chces byt sermiar? Spamuj na fore!" a to tuto situaciu hodne vystihuje.
Predsa len zopar postrehov. Nepamatam si ze by bolo niekde uvedene ze za jednotlive ucastnicky smu hlasovat len aktivni clenovia fora. Pride mi potom divne ked sa tu zacne niekto urazat ze hlasovanie nebolo fer. Pravdeze fer bolo. Aspon mne to tak pride kedze kazda zucatnena mala rovnake podmienky. Dalej ked sa niekto rozhodne zucastnit sa podobnej sutaze mal by pocitat s tym ze nesie kozu na trh. Je tu riziko ze prehra. A potom vyzera ovela lepsie ked clovek prehru prijme ako ked sa uraza a dupka nozickou. Nechajme uz tuto temu zomriet. Je vskutku trapna. Blahozelam vitazke. Ked vyhrala tak si to podla mna zasluzi. Vratme sa radsej k povodnej teme threadu "Zeny a serm".
Btw ja som nehlasoval pretoze mi cela ta sutaz prisla hmm ako to slusne povedat ... _________________ Under Jolly Roger |
|
Návrat hore |
|
 |
Scar Tlčhuba

Založený: 12 Júl 2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Nitrianske kniežatstvo
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 10:09 am Predmet: |
|
|
Ofeila: Keď som niekedy pár príspevkov dozadu písal že škoda že nemám viac hlasov, myslel som tým teba a ešte niekoho (si teraz nepamätám). Alchy to vystihol presne, môžeš mu veriť! _________________ Gvozd.........................................Aby sme sa rozumeli, nemám nič proti scénickému šermu..  |
|
Návrat hore |
|
 |
minue Bežný tlachal

Založený: 16 Dec 2006 Príspevky: 84 Bydlisko: SE
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 12:17 pm Predmet: |
|
|
hm, nemeni sa to na slovnu sutaz o najnizsie sebavedomie?  _________________ za ohováranie sa odsudzovalo aj na vlastné vyzauškovanie a pojedanie psieho lajna každý týždeň v deň trhu |
|
Návrat hore |
|
 |
sphinx Bežný tlachal

Založený: 05 Feb 2007 Príspevky: 78
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 12:36 pm Predmet: |
|
|
tarkil: no predsa chod na hlasovanie, kolonka v hlavnom menu. inak pravda, je to trochu neprehladne... _________________ spes, eam etiam habent, qui nihil aliud... |
|
Návrat hore |
|
 |
Melgurth Bežný tlachal

Založený: 10 Feb 2007 Príspevky: 48 Bydlisko: kde pride
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 12:50 pm Predmet: |
|
|
neviem potom naco sa sem niektore holky prihlasovali, ked teraz len debkarcia... hej! kazda z nas je krasna! - len chalani na nas nie vzdy tu krasu vidia
ja som napriklad so sebou spokojna... som jednu chvilku aj viedla... a byt v prvej 3 tiez nie je zle  _________________
"chlapi su podradna rasa..."
"... som uzasna..." |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 12:53 pm Predmet: |
|
|
Neexistuje skareda zena, len malo opity chlap... A preto, ak sa vam mali hlasov, nalejte ich co najviac a hura na net hlasovat, hehe. |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 1:05 pm Predmet: |
|
|
mam taky napad, zalozme tu este samostatnu sekciu terapeut radi, pre vsetky psycho-socialno-osobnosno-zrelostno-mindrakovo ladene otazky, take male sermiarske bravo a tam mozme radit a radit a radit... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 1:06 pm Predmet: |
|
|
Divnych tem je tu ako nasrato, jedna navyse sa ucite strati, som za... |
|
Návrat hore |
|
 |
Mojmír Grozniy Bežný tlachal
Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 22 Bydlisko: TT
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 3:55 pm Predmet: |
|
|
Triarius: Mile bravicko, mam takyto problem, pockat uz to funguje? _________________ mor ho! |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 3:59 pm Predmet: |
|
|
mily pisatel, este nie, musime na to najprv zalozit temicku, ale pokial mas chut haluzickovat, tak v slamnicku uz taka usmievava temicka je _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Ofeila Bežný tlachal
Založený: 11 Mar 2007 Príspevky: 23 Bydlisko: chatrč
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 5:49 pm Predmet: |
|
|
Tak aby som to uviedla na pravú mieru, včera som mala fakt strašnú náladu a nemenovaná osoba s nikom Jill ma totálne vytočila, no a to sa zobrazilo na tom čo som napísala. Som so sebou vcelku spokojná a to že mám 2 hlasy mi nevadí. Moje sny sa splnili tým jedným hlasom čo som dostala a niekto predsa musí byť posledný. Len škoda že toto miesto nieje ohodnotené nejakým vecným darom, tak ako prvé  |
|
Návrat hore |
|
 |
... Tlčhuba
Založený: 12 Nov 2006 Príspevky: 111
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 5:56 pm Predmet: Kelko |
|
|
to Ofelia.... neboj ak budes posledna Ja Ti jednu dyku urobim... ale nechaj si to pre seba... ...to netvrdim ze si sa zucastnila sutaze kvoli dyke  |
|
Návrat hore |
|
 |
Ofeila Bežný tlachal
Založený: 11 Mar 2007 Príspevky: 23 Bydlisko: chatrč
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 6:00 pm Predmet: |
|
|
k.o nechám si to pre seba , len budem musieť vymyslieť nejaký dobrý príbeh ako som sa k nej dostala ... bo výhru mi asi neuveria  |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 10:05 pm Predmet: |
|
|
Triarius napísal: | mily pisatel, este nie, musime na to najprv zalozit temicku, ale pokial mas chut haluzickovat, tak v slamnicku uz taka usmievava temicka je |
fakt dobre, ja mat tvoju fantaziu, tak som neznesitelna........ nie ze by som teraz bola  _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 10:11 pm Predmet: |
|
|
to Lenka: nahodou si celkom sympaticka, ale Chicovi moc nezavidim...  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 10:23 pm Predmet: |
|
|
No Chico to so mnou nema lahke, a ja sa mu cudujem, ze preco so mnou vlastne chodi, ved ja som strasna furia, ja by som sama zo sebou nemohla chodit  _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
|
Návrat hore |
|
 |
sphinx Bežný tlachal

Založený: 05 Feb 2007 Príspevky: 78
|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 10:30 pm Predmet: |
|
|
lenka: mozno ma rad adrenalin a zase naopak, ja keby som chalan, tak so sebou uplne kludne chodim  _________________ spes, eam etiam habent, qui nihil aliud... |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

|
Zaslal: Po Mar 19, 2007 10:36 pm Predmet: |
|
|
no nieco na tom bude, na tom adrenaline, byvali horolezec, teraz sermiar, jazdi na koni a dobrovolne z neho pada (alebo sa nech zhodit)...... ale poznam viacerých, teda hlavne baby, co maju hodne adrenalinove vztahy....
tfrajer im zdviha adrenalin v krvi tri razi do tyzdna  _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
|
Návrat hore |
|
 |
|