Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Koľko máte rokov? |
12 - 16 rokov |
|
9% |
[ 14 ] |
17 - 21 rokov |
|
44% |
[ 65 ] |
22 - 25 rokov |
|
18% |
[ 27 ] |
26 - 30 rokov |
|
13% |
[ 20 ] |
31 - 35 rokov |
|
4% |
[ 7 ] |
36 - 40 rokov |
|
6% |
[ 10 ] |
41 - 50 rokov |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Celkom hlasov : 145 |
|
Autor |
Správa |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:18 am Predmet: |
|
|
preco, meciarom by som bol rad - ved to je vyrobca mecov (samozrejme s malym "m") _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
minue Bežný tlachal

Založený: 16 Dec 2006 Príspevky: 84 Bydlisko: SE
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:18 am Predmet: |
|
|
mna sa pytaju ci sablujem  _________________ za ohováranie sa odsudzovalo aj na vlastné vyzauškovanie a pojedanie psieho lajna každý týždeň v deň trhu |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:20 am Predmet: |
|
|
aj to poznam a este ked k tomu pridaju ...sa... , tak je to definitivne  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Dano Bežný tlachal
Založený: 16 Jan 2007 Príspevky: 57 Bydlisko: Czeklész
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:20 am Predmet: |
|
|
ja mam internu prezyvku na katedre ze Dano - sabliar, suvisi to so sermom len trosku  _________________ in medovina veritas est |
|
Návrat hore |
|
 |
nage Bežný tlachal

Založený: 22 Feb 2007 Príspevky: 60 Bydlisko: Cassovia
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 8:51 pm Predmet: |
|
|
Dano napísal: | apropo neucime sa ako historicki sermiari ako niekoho historicky zabit? |
Ja radšej hystericky a v afekte... dostanem za to možno menej rokov.
Minue>> No kým sa nepýtajú, či šablíš...  _________________ "Taková je čistá pravda a históryja světa, kterému vládne ten, kdo šikovněji rozbije druhému lebku a rychleji zbúchne robu. A vám, luďom, je těžko konkurovat - v zabíjaní aj v jebání." |
|
Návrat hore |
|
 |
minue Bežný tlachal

|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 9:06 pm Predmet: |
|
|
to Nage: mne to vyjde za jedno...  _________________ za ohováranie sa odsudzovalo aj na vlastné vyzauškovanie a pojedanie psieho lajna každý týždeň v deň trhu |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:21 pm Predmet: |
|
|
mna sa pytaju ze: Ty chodis na sermiarsky kruzok ? vtedy by som rubal. alebo som vysiel z vchodu s kordom a pisaci nasi vchodový ze: Aha aka sabla. alebo idem na vystupenie po sidisku s dvoma 1,5 rucnymi mecami a ze: aha Sandokan, aha bojovnik. pokial su to male detusiky tak je to v pohode aj ked su s mamkou tak v pohode. ale tak taky pubertaci 17-18 rocny to je na zamyslenie. alebo v autobuse stojim, kruzky na mne, v rukach velke, dlhe vlajky, pri nohach bubon vysoky po kolena skoro, na chrbte dlhy tesak a taky ujco trosku pripity sa pyta: Na jaky futbal ides? Kde sa hraje dnes? ujo ja som sermiar! a on: Hej??? a komu drzis palce??? v lete fuuurt take otazky. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Melgurth Bežný tlachal

Založený: 10 Feb 2007 Príspevky: 48 Bydlisko: kde pride
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:24 pm Predmet: |
|
|
to mas v pohode, raz som sla na trening ovesana snad 10 zbranami - kordy, tesaky, cvicne drevaky... a particka "vyrastkov" na mna cez ulicu krici: Dig, maceta...
vtedy som mala chut vrazdit...  _________________
"chlapi su podradna rasa..."
"... som uzasna..." |
|
Návrat hore |
|
 |
AElfgar Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 158
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:25 pm Predmet: |
|
|
Jednoducha rada, zbrane nos v nejakom puzdre alebo vaku. A nebehaj po MHDckach v zbroji
My sme raz davnejsie isli z treningu s palicami a nejaka mamicka na nas ukazala a povedala svojmu decku: Aha pastuskovia  |
|
Návrat hore |
|
 |
Berik Bežný tlachal
Založený: 30 Sep 2006 Príspevky: 37
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:28 pm Predmet: |
|
|
Gol je skor -Historicky serm? A to je to, kde mate cepele napustene elektrinou a nosite masky?
A nieco co mi sposobilo nocne mory a znenavidel som Hollywood- A robite aj barbarov s obojrucakmi?- niet nad dejepis podla COnana |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Mar 06, 2007 10:35 pm Predmet: |
|
|
to ani neni mozne !!!!! clovek do toho vlozi cele svoje srdce a oni....  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Goryvald Bežný tlachal

Založený: 05 Jan 2007 Príspevky: 21 Bydlisko: Kosice
|
Zaslal: St Mar 07, 2007 11:57 am Predmet: |
|
|
K tym paliciam mi este napadlo ... je to inac celkom bezny jav. Idem si tak v autobuse, drzim palicu a teta sa postavi vedla mna a chyti sa palice, jakeby to bolo madlo . Tak si tak ideme, ja sa snazim si to nevsimat. Dojdem na zastavku, de mam vystupit a hovorim: "pani, budem vystupovat." ... a ona na mna pozera jak na uplneho tlka, ze co ju po tom ... ked si to vsimla, tak sme sa na tom celkom pobavili  _________________ Vitae brevis est cursus, gloriae sempiternus |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: St Mar 07, 2007 1:34 pm Predmet: |
|
|
jaaaj presne to sa bezne stava aj mne. strasne sa na tom smejeme kazdy kto sa chyti. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
wandor Bežný tlachal
Založený: 04 Jan 2007 Príspevky: 56 Bydlisko: všade kde spím a bojujem
|
Zaslal: St Mar 07, 2007 8:53 pm Predmet: |
|
|
mne sa raz stalo idem si ja do služby(som guma) na chrbáte mi vysí moja jedenapolka že v noci na stolíku sa nudiť nebudem vypucujem si ju krásne tak idem si cez bránu a zrazu na mňa vyletí môj deveťák a kričí von preč stadeto že tak toto teda nie že pod ním nikto nebude slúžiť kto má väčšiu zbraň ako on(cz80)  _________________ lepší dobrý zbrojnoš v poli ako tupý rytier na koni |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Mar 07, 2007 8:58 pm Predmet: |
|
|
a mna nechcel sbskar raz pustit do roboty, lebo som niesol luk a strelne zbrane su u nas v praci zakazane  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
minue Bežný tlachal

|
Zaslal: St Mar 07, 2007 9:00 pm Predmet: |
|
|
ja som mala problem sa dostat cez branu v skole- byvala VLA _________________ za ohováranie sa odsudzovalo aj na vlastné vyzauškovanie a pojedanie psieho lajna každý týždeň v deň trhu |
|
Návrat hore |
|
 |
Boss Bežný tlachal

Založený: 17 Dec 2006 Príspevky: 84 Bydlisko: Topolčany
|
Zaslal: Ut Mar 13, 2007 8:57 pm Predmet: |
|
|
nage napísal: | Boss napísal: | Ja som student na zakladke hram futbal som rybar jazdim na konoch
a hlavne sa ucim SERM
v skole mi to moc nejde a hlavne matyka
inac som v 8 rocniku.... |
A ešte stále ťa nenaučili písať čiarky a bodky... nehovoriac o I/Y...  |
 |
|
Návrat hore |
|
 |
nage Bežný tlachal

Založený: 22 Feb 2007 Príspevky: 60 Bydlisko: Cassovia
|
Zaslal: St Mar 14, 2007 8:43 am Predmet: |
|
|
Ale neboj, deviatka to snáď vyrieši... A s trochou šťastia pôjdeš na strednú. _________________ "Taková je čistá pravda a históryja světa, kterému vládne ten, kdo šikovněji rozbije druhému lebku a rychleji zbúchne robu. A vám, luďom, je těžko konkurovat - v zabíjaní aj v jebání." |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: St Mar 14, 2007 1:08 pm Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | mna sa pytaju ze: Ty chodis na sermiarsky kruzok ? vtedy by som rubal. alebo som vysiel z vchodu s kordom a pisaci nasi vchodový ze: Aha aka sabla. alebo idem na vystupenie po sidisku s dvoma 1,5 rucnymi mecami a ze: aha Sandokan, aha bojovnik. pokial su to male detusiky tak je to v pohode aj ked su s mamkou tak v pohode. ale tak taky pubertaci 17-18 rocny to je na zamyslenie. alebo v autobuse stojim, kruzky na mne, v rukach velke, dlhe vlajky, pri nohach bubon vysoky po kolena skoro, na chrbte dlhy tesak a taky ujco trosku pripity sa pyta: Na jaky futbal ides? Kde sa hraje dnes? ujo ja som sermiar! a on: Hej??? a komu drzis palce??? v lete fuuurt take otazky. |
mne toto pripomenulo jednu (teda bolo ich viacej) veselu prihodu s konom a malymi detmi. este ked som mala kona ustajneneho v Petrzalke na dostihovej drahe, tak sme chodili na vychadzky do lesika v Ovsisti. Cez den je tam mrte mamiciek z detickami, ktore si chcu konika pohladkat a takto ma raz pristavilo jedno dievcatko a hovori mame : Mamiiiii aha koniiiiik...... aha konik ma oci! ja som nevedela ze konik ma oci!!!!!
som skoro zletela dole
dalsie dieta presviecalo svoju maminu, ze to je kravicka a nie konik
takze mestské deti maju skutocne prehlad o zvieratsve  _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: St Mar 14, 2007 1:39 pm Predmet: |
|
|
jesuuuuuus  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |