Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Jan 30, 2007 1:34 pm Predmet: |
|
|
to potom len tak nezne tukas do bubna  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Filip Lampart Tlčhuba

Založený: 28 Jún 2006 Príspevky: 106 Bydlisko: Antiqua Liblo et Eperies
|
Zaslal: Ut Jan 30, 2007 1:35 pm Predmet: |
|
|
a silnejsie ked pride pan manzel  _________________ Honore Et Gladio |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

Založený: 19 Dec 2006 Príspevky: 44 Bydlisko: SNV
|
Zaslal: Ut Jan 30, 2007 1:40 pm Predmet: |
|
|
no ale da sa to jemne virble a sem tam prudsie.... lenze to sa mi uz zda dost nepravdepodobne zeby to niekto skusal a sa mi zda trochu divne ... tie lubostne sceny ... ked my take nieco mame tak je to vacsinou bez podmazu ....  _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Ut Jan 30, 2007 2:20 pm Predmet: |
|
|
Cassanovaci maju v Musletierskom rane suboj bubenika proti dyke. bubenik ma len palicky a pocas suboja bubnuje a bije ho po palcoch. ne Ivan? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Jan 30, 2007 2:31 pm Predmet: |
|
|
ten suboj sa mi vazne pacil _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

|
Zaslal: Ut Jan 30, 2007 2:33 pm Predmet: |
|
|
presne nad takym niecim som rozmyslal ..... a mozno to spravit aj tak ze dvaja bubenici proti sebe ...daju drum battle a popri to sa aj nejak budu bit ... neviem ... _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Jan 30, 2007 2:34 pm Predmet: |
|
|
palickami po prstoch?  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

|
Zaslal: Ut Jan 30, 2007 3:46 pm Predmet: |
|
|
no mozno aj po hlave D jak sa bude dat D nejaka ta dyka k tomu by bodla :DDD doslovne  _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Jan 30, 2007 4:04 pm Predmet: |
|
|
jasne Triarius. zrobi nanho vypad s dykou, on sa kus uhne a bije po prstoch ho. skonci to tak ze ho udrie po hlave s palickou a tym ho zhypnotizuje. je to uuplne perfektne. ak som nieco nezelane prezradil snad mi Ivan prepaci. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Thailandyr Tlčhuba

Založený: 18 Aug 2006 Príspevky: 165 Bydlisko: wild wild west
|
Zaslal: St Jan 31, 2007 6:30 pm Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | jasne Triarius. zrobi nanho vypad s dykou, on sa kus uhne a bije po prstoch ho. skonci to tak ze ho udrie po hlave s palickou a tym ho zhypnotizuje. je to uuplne perfektne. ak som nieco nezelane prezradil snad mi Ivan prepaci. |
ak si nieco nezelane prezradil,ivan ta vymaze  _________________ Ten co sermuje nieje vzdy sermiar, ale ten co zhadzuje cudzie usilie JE VZDY SVINA...
Najlepsi cas na trening je TERAZ!
A nakoniec moje oblubene: "I just keep getting better!"  |
|
Návrat hore |
|
 |
Vlasáč Bežný tlachal

Založený: 22 Okt 2006 Príspevky: 11 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Pi Feb 02, 2007 10:27 am Predmet: |
|
|
KATAKLYSM napísal: | no ale da sa to jemne virble a sem tam prudsie.... lenze to sa mi uz zda dost nepravdepodobne zeby to niekto skusal a sa mi zda trochu divne ... tie lubostne sceny ... ked my take nieco mame tak je to vacsinou bez podmazu ....  |
Vieš v čom je problém? Že ani virbel (aj keby bol neviem ako tichý) nie je veľmi typický pre lúbostnú scénu. Ten môžeš použiť akurát tak pri poprave( hmm aká to romantika...). Je jedno akú techniku skúsiš hrať na tom bubne( či už trimshot-ale to skôr na snare drum, alebo len o ráfik, alebo čokoľvek...) stále to bude len zvuk bubnu. Je pravda, že aj bubny sa ladia (a dokonca podla nôt ) Neviem presne podľa akej stupnice. Ale nezahráš na ňom žiadnu melódiu. A ak by si aj chcel na ňom nejakú zahrať, tak by si tých bubnov musel mať okolo seba tučne veľa. A aj tak by tá daná skladba nevyzerala, tak ako má... Môj názor je, že bubny ti udávajú dynamiku (treba zvoliť primrané tempo a správny rytmus). Ale určite by som s ním neriešil celé vystúpenie. A aj pri ľúbostnej scéne môže byť podmaz, ktorý ak je správen vybratý, tak tú scénu môže zveladiť a urobiť ju skvelou. Ale to je len môj osobný názor. Nikomu neberiem jeho predstavu o vystúpení. Veď koľko ľudí, toľko chutí. _________________ Qualis vita, finis ita! (Aký život, taká smrť!) |
|
Návrat hore |
|
 |
Belička Ivan Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 270 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Zaslal: Pi Feb 02, 2007 12:44 pm Predmet: |
|
|
Ten súboj stále existuje a je to zaujímavá vec - kedy tedy ešte s ním vystuouju obaj achalpi aj keď sa tam už vystriedalo zopár chlopov na proti bubeníkovi |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: Pi Feb 02, 2007 1:31 pm Predmet: |
|
|
KATAKLYSM napísal: | jasne ze dobreho D sak ja sam som .... no ale vlastne mame asi 5 bubenikov .... no a hadaj co sme asi ked sme zo SNV ? D |
as budes aspon s polovice taky dobry ako stary bubenik v Kataklysm tak potom si este stale nebudes moct povedat ze si dobry.  |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

|
Zaslal: Pi Feb 02, 2007 3:09 pm Predmet: |
|
|
to suhlasim D martin maurais masaker ... on spravi jednou rukou taky virbel jak ja s dvomi nie  _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: Po Feb 05, 2007 8:44 am Predmet: |
|
|
KATAKLYSM napísal: | to suhlasim D martin maurais masaker ... on spravi jednou rukou taky virbel jak ja s dvomi nie  |
no sak prave, to je pan bubenik, proste pecka.  |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

|
|
Návrat hore |
|
 |
Vlasáč Bežný tlachal

Založený: 22 Okt 2006 Príspevky: 11 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 8:59 pm Predmet: |
|
|
No to je všetko krásne. Ale čo to má spoločné s hist. šermom? _________________ Qualis vita, finis ita! (Aký život, taká smrť!) |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 9:41 pm Predmet: |
|
|
ten kataklyzm je masakralny drumer nevadi ze nic so sermom to nema. diki ze si to tu dal  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Ondrej Klbik Bežný tlachal

Založený: 25 Júl 2006 Príspevky: 15 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 9:43 pm Predmet: |
|
|
Vlasáč napísal: |
No to je všetko krásne. Ale čo to má spoločné s hist. šermom? |
tipujem ze prave preto ze nic moc je to v slamniku  _________________ Myslím, teda som.... myslím? |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

|
Zaslal: So Feb 10, 2007 9:10 pm Predmet: |
|
|
no nema to nic so sermom ... skor s bubnami a bbbubenikmi  _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |
|