Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
AElfgar Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 158
|
Zaslal: Po Feb 05, 2007 7:33 pm Predmet: |
|
|
Scar napísal: | ... a my sa ju snažíme robiť do posledného stehu presne? |
Naozaj snazime? Aj mnohe slovenske skupiny beru stredovek ako kopu plechov. Podobne fotky sa daju najst aj na strankach slovenskych skupin, tak naco sa tu tolko povysujeme nad Amikmi?
Trosku sebareflexie ludia, namiesto neustaleho vysmievania sa z urovne americkeho sermu si polozte otazku "Robime to lepsie?" A zial v mnohych pripadoch by bola odpoved "ani velmi nie". Niekedy mam jednoducho pocit, ze jediny rozdiel medzi hollywoodskym filmom a sermiarskym vystupenim je ten, ze v Hollywoode to robia profesionalne a vyzera to ovela lepsie.
PS Scar: Reagoval som sice na tvoj prispevok ale pisal som vseobecne, takze neber tieto moje reci osobne prosim . |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Po Feb 05, 2007 7:40 pm Predmet: |
|
|
v tom s tebou plne suhlasim, ale to uz sme tu hodnekrat rozoberali - toto je skor taka recesia, ale zase sa mozno niektori zamyslia, ked to uvidia a blikne im... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Ľubo Wassermann Bežný tlachal
Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 88 Bydlisko: KE
|
Zaslal: Po Feb 05, 2007 8:11 pm Predmet: |
|
|
SCA je specialny pripad, zaradil by som ich skor k LARPu a bojovkam. Maju normalne aj kralovsta vytvorene a take bludy  |
|
Návrat hore |
|
 |
Gelbhaar Bežný tlachal

Založený: 15 Jan 2007 Príspevky: 22 Bydlisko: Schemnitz
|
Zaslal: Po Feb 05, 2007 9:24 pm Predmet: |
|
|
Oplatí sa to pozrieť do konca je fuckt husté. Ak to berú ako zábavu v štýle LARP, tak pohoda. Tá dáma ma skoro zložila zo zicla.  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Feb 05, 2007 9:46 pm Predmet: |
|
|
problem je v tom, ze oni to beru vazne - ked som bol v usa, tak sa mi to jeden chlapik snazil zanietene vysvetlit _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Ľubo Wassermann Bežný tlachal
Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 88 Bydlisko: KE
|
Zaslal: Po Feb 05, 2007 9:47 pm Predmet: |
|
|
Triarius napísal: | problem je v tom, ze oni to beru vazne - ked som bol v usa, tak sa mi to jeden chlapik snazil zanietene vysvetlit |
Ved to hej... bolo to vidiet ako su do toho zazraty...
Ze ich ten "mundane world" proste nebavi  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Feb 05, 2007 10:14 pm Predmet: |
|
|
tak nejak...  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Hircanus Bežný tlachal
Založený: 09 Jan 2007 Príspevky: 93
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 12:38 am Predmet: |
|
|
Scar napísal: | Tak z tohto mi je do plaču. Nechápem to, ved stredovekú historiu máme sploločnú, prečo ju berú ako kopu plechov a my sa ju snažíme robiť do posledného stehu presne? Ved to chcel len trochu snahy a peniaze ktoré majú a môžu vznikať krásne veci namiesto tamtoho smetiska.  |
Toto isté cítim ak vidím cínsky "historicky" film. Tolko dobrych rekvizít a ostáva z toho len to pravé hnedé..... |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 6:54 am Predmet: |
|
|
ale co by ste chceli?
oni nikdy stredovek nemali,ziadne hrady,ziadne brenia,nic...vsetko najdu na obraqzkoch,alebo ak sem tam uvidia nejaky europsky filmäco sa nestava)
to je ina mentalite...jednoducho si tvoria svoj vlastny stredovek _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Tulkas Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006 Príspevky: 134 Bydlisko: Samonhakdžratktlaktlal
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 9:28 am Predmet: |
|
|
Kriste..to bolo co???
No, ale jedno musim uznat. Tolko ludi pokope ktorych spaja laska k mlateniu si po hlavach..omg..  _________________ Res ad triarios venit! |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 9:44 am Predmet: |
|
|
ale bola by haluz,zucastnit sa na podobnej akcii _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 9:51 am Predmet: |
|
|
chalani, nedaleko londyna je hrad kde sa deju aj ked tomu sa us skoro verit neda, ale asi o este 50% horsie veci skoda ze vam to nemozem dako ukazat, ale to by ste asi zomreli od udivu  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 10:04 am Predmet: |
|
|
to sa este da , skus aspon nejake foto alebo stranku... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 10:09 am Predmet: |
|
|
Triarius napísal: | to sa este da , skus aspon nejake foto alebo stranku... |
clovece, pozrem to, ale neviem ja som to vydel nazivo a bolo to nezabudnutelne...  |
|
Návrat hore |
|
 |
Tulkas Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006 Príspevky: 134 Bydlisko: Samonhakdžratktlaktlal
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 10:46 am Predmet: |
|
|
..hej poznam ten hrad v Anglicku. Taky fialowy upiry a rozne bestie..pravnici a ekonomovia prezleceny za fantasy postavy..des a hroza! _________________ Res ad triarios venit! |
|
Návrat hore |
|
 |

|
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 1:50 pm Predmet: |
|
|
Ojojoj, to som videl, par ludi im na roznych forach za to riadne nalozilo...   |
|
Návrat hore |
|
 |
Scar Tlčhuba

Založený: 12 Júl 2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Nitrianske kniežatstvo
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 2:02 pm Predmet: |
|
|
Je to taký milý prierez celým stredovekom a reklama na sexi pančuchy...  _________________ Gvozd.........................................Aby sme sa rozumeli, nemám nič proti scénickému šermu..  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 2:26 pm Predmet: |
|
|
to Olaf: jojo, mam to z ceskehosermu - ale oplati sa precitat si aj reakcie dotknutych, su take klasicke a povedome...  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Fachman Bežný tlachal
Založený: 10 Júl 2006 Príspevky: 79
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 5:23 pm Predmet: |
|
|
Ale zase treba si zodpovedne priznať,že každý nejako začínal (aj ja som hneď od začiatku nebol úplne tip-top,ale rýchlo som sa spamätal a aspoň som sa nepretŕčal po verejných akciách ,niektré fotky sú fakt strašné) |
|
Návrat hore |
|
 |
|