Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
harlequin Bežný tlachal

Založený: 23 Jún 2006 Príspevky: 66
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 12:07 am Predmet: |
|
|
Azrael napísal: | alebo.sa.azraelovi.vypalil.cip.pod.mezernikom.ma.integrovanej.klavesnici
laptopu.a.azrael.je.lemra.to.ist.dat.opravit...  |
a nieco take by mu nepomohlo? : http://webpages.charter.net/krumsick/ |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 6:52 am Predmet: |
|
|
harlequin napísal: | Azrael napísal: | alebo.sa.azraelovi.vypalil.cip.pod.mezernikom.ma.integrovanej.klavesnici
laptopu.a.azrael.je.lemra.to.ist.dat.opravit...  |
a nieco take by mu nepomohlo? : http://webpages.charter.net/krumsick/ |
lol...potom bude pisat bodky vsade  _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Azrael Bežný tlachal

Založený: 26 Jan 2007 Príspevky: 15 Bydlisko: kade-tade...vatsinov.Bratislava
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 9:09 am Predmet: |
|
|
to harlequin: dakujem dakujem.....diky za ten program....god bless you...
tak a teraz ze preco som sa dal na ten historicky serm....-no vprvom rade milujem chladne zbrane a venoval som sa uz viacerim bojovim umeniam.....tak som chcel konfrontovat moje poznatky a techniky(mimochodom je velmi zaujimave ako efektne a efektivne sa daju kombinovat a navzajom doplnat-napriklad taky boj s tienovimi bojovnikmi v karate nazivane KATA vrele odporucam ako regeneracnu techniku so zbranou(od obojrucaku az po kord)napr. v tichom lese proti stromom... ) to znamena ze som bral HS zo zaciatku skor ako sport a sceniku ako nutne zlo aj ked som s nou myslim nemal nikdy az take velke problemi....no postupne sa mi aj tato cast Hs cez potlesk divakov a vysmiate ksichtiky tych malych deti s vyvalenymi bulvami
vrastol do srdca... ...btw:dobra tema _________________ ...Hodie animi nostri, postridie inge orbis........ |
|
Návrat hore |
|
 |
Vlk Bežný tlachal

Založený: 03 Dec 2006 Príspevky: 61 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Ut Feb 06, 2007 2:47 pm Predmet: |
|
|
Na šerm som sa dal preto,lebo ma fascinuje hostoria a veci ktore boli....da sa z nich vela naucit.A mam rad pohyb....takze ked sa to skombinuje vznikne z toho historicky serm.
Dostal som sa k tomu viac menej nahodou na internete robil jeden srac (pozdravujem basnika) nabor tak som sa prihlasil  _________________ Nežijem aby som bojoval.Bojujem aby som žil. |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

Založený: 19 Dec 2006 Príspevky: 44 Bydlisko: SNV
|
Zaslal: Ne Feb 11, 2007 5:07 pm Predmet: |
|
|
no ja som sa k sermu dostal cez mojho otca bavi ma to, mam rad vystupenia a najme festivaly a poriadne ekšn a rad sa predvadzam - u mna uz neexistuje trema ani hanba - ci uz je to jeden alebo 20 000 divakov (Debno 2006) no a este mam rad ked na mna vsetci cumia sice to luida robia aj ked som v civile ale v kostyme este viac a mam rad ked sa ludia so mnou chcu fotit - to je z tej sermiarskej nesermiarskej stranky, ale mam rad historiu a serm ako taky _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: "Modrdorf"
|
Zaslal: Ne Feb 11, 2007 6:13 pm Predmet: |
|
|
že na to letia baby...noo, niečo na tom je  |
|
Návrat hore |
|
 |
... Tlčhuba
Založený: 12 Nov 2006 Príspevky: 111
|
Zaslal: Ne Feb 11, 2007 6:20 pm Predmet: Kelko |
|
|
No preto sermujeme aby sme sa netahali po krcmach  |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

|
Zaslal: Ne Feb 11, 2007 6:27 pm Predmet: |
|
|
kelko: myslíš že niektorí to nespájajú? |
|
Návrat hore |
|
 |
... Tlčhuba
|
Zaslal: Ne Feb 11, 2007 6:29 pm Predmet: Kelko |
|
|
to Jilll. nie kto by to spajal... ved sermiari nepiju...aspon Ja ziadneho nepoznam....a To poznam vela sermiarov  |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

|
Zaslal: Ne Feb 11, 2007 7:18 pm Predmet: |
|
|
tak u tých čo poznám skor tak naopak...ale sú aj výnimky |
|
Návrat hore |
|
 |
... Tlčhuba
|
Zaslal: Ne Feb 11, 2007 7:22 pm Predmet: Kelko |
|
|
Vidis... To My sme tie vynimky... mna nepoznas a ani mojich znamich.... mi sa po krcmach netahame... si pozri moj profil  |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

|
Zaslal: Po Feb 12, 2007 3:54 pm Predmet: |
|
|
to kelko: neeeee vobeeeeec mylsim ze serm a krcma ide dokopy .... no ale az po vystupeni samozrejme  _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |
... Tlčhuba
|
Zaslal: Po Feb 12, 2007 7:11 pm Predmet: kelko |
|
|
to KATAKLYSM......To vobec nejde k sebe... este tak cukraren alebo mliecny bar... Ved ma poznas  |
|
Návrat hore |
|
 |
minue Bežný tlachal

Založený: 16 Dec 2006 Príspevky: 84 Bydlisko: SE
|
Zaslal: Po Feb 12, 2007 7:48 pm Predmet: |
|
|
to Kelo: zda sa, ze poniektori na otazku: "preco sermujete" by mali odpovedat: "kvoli chlastu"  |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

|
Zaslal: Po Feb 12, 2007 8:00 pm Predmet: |
|
|
to kelo: no s tym suhlasim sak aj ked si u nas bol tak si asni nechcel nic jest ... no nie zeby sme ti dali ale ani si nepytal aj s katkou  _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |
... Tlčhuba
|
Zaslal: Po Feb 12, 2007 8:08 pm Predmet: Kelko |
|
|
to KATAKLYSM..... Dik kukaj jaký bonzák,šak By ci šicko žedol a Tebe by nic neostalo... ši ešci vo vyvinu..................  |
|
Návrat hore |
|
 |
KATAKLYSM Bežný tlachal

|
Zaslal: Po Feb 12, 2007 9:56 pm Predmet: |
|
|
to kelko: sak treba ne ???  _________________ mam rad ..... sa mam rad  |
|
Návrat hore |
|
 |
Regis Bežný tlachal

Založený: 29 Sep 2006 Príspevky: 31 Bydlisko: BA - Nove mesto
|
Zaslal: Po Feb 19, 2007 12:18 pm Predmet: |
|
|
Hmm ja robim 30ročku takze si myslim ze ked chlasceme tak sa este viac priblizujeme k svojmu obdobiu
- ale az po vystupku/bitke to je jasne...Za neuposluchnutie mame v skupine tazke sankcie  |
|
Návrat hore |
|
 |
jaa Bežný tlachal
Založený: 18 Dec 2006 Príspevky: 25 Bydlisko: Blízky východ
|
Zaslal: Ut Feb 20, 2007 8:14 pm Predmet: |
|
|
Mňa k šermu pritiahla asi božia ruka, keď som si po roku juda zlomila komplikovane lakeť. Po tom čo ma prepustili z nemocnice, prišiel k nám brat a vyhlásil, že chce šermovať. A ja zachcetá, som povedala že ja tiež. Nikdy predtým som nevidela šermiarské vystúpenie. Na prvom tréningu som bola so sadrou na ruke a v lakti ešte trónili šruby a klince. Vtedy som ešte nechápala ten údiv, ale česť Jagu,že ma neodhovorili. Brat asi po dvoch mesiacoch skončil, no a ja(vlastne celá rodina) šermujem doteraz....... Neviem si bez šermu teraz predstaviť život.  |
|
Návrat hore |
|
 |
Konikus Petikus Regrút
Založený: 24 Feb 2007 Príspevky: 7 Bydlisko: Doma
|
Zaslal: So Feb 24, 2007 8:24 pm Predmet: |
|
|
zdravim vsetkych........tu je Peto Lacher od Templarov. Ti, ktori ma poznaju chapu priblizne moj nick, ostatnym mozem pripadne vysvetlit No a aby to nebol off-topic, tak sermujeme asi hlavne preto, ze nas to bavi. Lebo keby nas to nebavilo, tak sa nemordujeme 5 dni na skole  |
|
Návrat hore |
|
 |
|