Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Rudolf Klimek Bežný tlachal
Založený: 07 Nov 2006 Príspevky: 44
|
Zaslal: Št Jan 04, 2007 6:40 pm Predmet: o babach |
|
|
Inac, kto ma najkrajsie baby s skupine? Ja by som navrhol taku malu anketku, spojenu s hlasovnim, a aj fotografiami ... to by bolo podla mna celkom prijemne spestrenie. A nech su aj discipliny. Povedzme jedno foto gotika, jedno baroko a jedno len v pase cudnosti... |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Št Jan 04, 2007 7:04 pm Predmet: |
|
|
skor kord , baby zvyknu kordy ne ? a zistim ci bude zaujem , ak chces ale to posledne co chces fotit , tak na to ich nenahovorim to sa nepodari  _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
jaa Bežný tlachal
Založený: 18 Dec 2006 Príspevky: 25 Bydlisko: Blízky východ
|
Zaslal: Št Jan 04, 2007 8:43 pm Predmet: Re: o babach |
|
|
bordza napísal: | Inac, kto ma najkrajsie baby s skupine? Ja by som navrhol taku malu anketku, spojenu s hlasovnim, a aj fotografiami ... to by bolo podla mna celkom prijemne spestrenie. A nech su aj discipliny. Povedzme jedno foto gotika, jedno baroko a jedno len v pase cudnosti... |
Čo by si tak povedal na nejaké pekné foto chlapov šermiarov.Tiež by mohla byť gotika, baroko a na záver by si bol bez. Páčilo by sa?
Mne určite. |
|
Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 12:27 pm Predmet: Re: o babach |
|
|
jaa napísal: | bordza napísal: | Inac, kto ma najkrajsie baby s skupine? Ja by som navrhol taku malu anketku, spojenu s hlasovnim, a aj fotografiami ... to by bolo podla mna celkom prijemne spestrenie. A nech su aj discipliny. Povedzme jedno foto gotika, jedno baroko a jedno len v pase cudnosti... |
Čo by si tak povedal na nejaké pekné foto chlapov šermiarov.Tiež by mohla byť gotika, baroko a na záver by si bol bez. Páčilo by sa?
Mne určite. |
jasna vec .. beriem aj ja .. ja nemam problem sa do cohokolvek obliect a z cohokolvek vyzliect... a mam to teda brat tak ze sa zucastnis?
to Tulkas... jasne sprav osvetu ... ja to zas prednesiem u nas jadnu kandidatku uz mam vytipovanu
a co ostatny? |
|
Návrat hore |
|
 |
Belička Ivan Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 270 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 2:57 pm Predmet: |
|
|
ak sem dáte čo len 5 dievčat (každá uvedené 3 foto G,B,PC) venujem najakú dýku pre víťazku.
ib
Naposledy upravil Belička Ivan dňa So Jan 06, 2007 8:52 am, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
He-man Bežný tlachal

Založený: 18 Jún 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Praha2
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 3:19 pm Predmet: |
|
|
babi, ale nie ze to bude nejaka 3kb fotka, pripadne mensia  _________________ Nikdy nerob inym, co nechces aby robili tebe
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Goryvald Bežný tlachal

Založený: 05 Jan 2007 Príspevky: 21 Bydlisko: Kosice
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 9:35 pm Predmet: |
|
|
Navi napísal: | ak sem dáte čo len 5 dievčat (každá uvedené 3 foto G,B,PC) venujem najakú dýku pre víťazku.
ib |
Toto znie vazne velmi pekne, akurat by som si dovolil spochybnit fakt, ze holka, ktora sa venuje gotike bude mat vo svojej "vybave" aj barokove saty a naopak. A este by ma zaujimalo, kolko z nich ma pristup k pasu cudnosti . Snad len tie "stastnejsie", ktorym ich partner tak velmi veri a je schopny nieco take vyrobit. _________________ Vitae brevis est cursus, gloriae sempiternus |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 10:50 pm Predmet: |
|
|
A ked sa holka venuje aj gotike, aj baroku??? Ale pripustam, ze pas cudnosti asi bezne dostupny nie je... |
|
Návrat hore |
|
 |
Goryvald Bežný tlachal

Založený: 05 Jan 2007 Príspevky: 21 Bydlisko: Kosice
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 11:52 pm Predmet: |
|
|
Piroha napísal: | co je pas cudnosti ? |
2 Piroha: Ja by som si predsa len dovolil ti na vysvetlenie dat jeden link, nech sa nieco naucis.
http://www.gymtornala.edu.sk/sk/projekty/03-04/zena/adopcia.htm
btw. clovek sa ale nasmeje, kym najde nejake to rozumne vysvetlenie, ktore by sa dalo aj zverejnit  _________________ Vitae brevis est cursus, gloriae sempiternus |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: So Jan 06, 2007 12:36 am Predmet: |
|
|
ta sutaz je dobraaaa. ale mame len jednu pyranu ktora je zatial 3.mesiac u nas . nepockate este tak pol roka??
robim finty, inak perfektny napad. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Stanislav Stanley Nagy Bežný tlachal

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 53 Bydlisko: kosice
|
Zaslal: So Jan 06, 2007 7:36 am Predmet: |
|
|
fotky zien G,B u nas v pohode , ale ten pas cudnosti bude problem, Skusim sa ich na to spytat-len dufam ze mi nedaju po papuli....  _________________ HODUJME s KYBLOM ZA SVETOVY MIER !!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Alchy Tlčhuba

Založený: 14 Sep 2006 Príspevky: 305 Bydlisko: Pozsony - Dévényújfalu - (BA)
|
Zaslal: So Jan 06, 2007 8:21 am Predmet: |
|
|
Pás cudnosti mám. Ak by niekto chcel mať babu odfotenú len v páse cudnosti, tak mi ju pošlite, rád ju odfotím.. :lol: |
|
Návrat hore |
|
 |
Belička Ivan Tlčhuba

|
Zaslal: So Jan 06, 2007 8:57 am Predmet: |
|
|
Tá súťaž je cekom dobrý nápad - ale s týtmito podmienkami je neuskutočniteľná preto navrhujem nasledujúce (dýka pre víťazku ostáva)
3 foto v dvoch rôznych kostýmoch :
1 foto (najlepšie jeden honosnojší kostým)
2. foto ( ľudovejší resp. vojenský )
3. foto v historickom spodnom prádle bez úpravy tváre a vlasov ( myslím že tu chceme vidieť naše skutočné baby a nie farbami vyrobené modelky
4. udanie veku (aby nás niekto neobvinil s pedo) vek od 16 vyššie
čo vy na to páni a dámy |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: So Jan 06, 2007 9:59 am Predmet: |
|
|
Navi
pekne si to napisal...normalne by z toho mohla byt normalna sutaz
len co ak vyhra ta,ktora ma najviac spolubojovnikov zo skupiny na tomto fore?
...ci to uz je jedno,len nech sa pokochame?
mozno si niektore nove sermiarky podla nich porobia kostymy _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum
Naposledy upravil miso dňa So Dec 29, 2007 4:43 pm, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
Belička Ivan Tlčhuba

|
Zaslal: So Jan 06, 2007 10:05 am Predmet: |
|
|
myslím že je to jedno - ktorá vyhrá - nech vyhra najodvážnejšia - ak ich bude viac vyhlásime rozne súťaže
najkrajšia, nalpeší kostým, najodvážnejšia a pod.
navrhnite |
|
Návrat hore |
|
 |
... Tlčhuba
Založený: 12 Nov 2006 Príspevky: 111
|
Zaslal: So Jan 06, 2007 3:53 pm Predmet: Kelko |
|
|
Pas cudnosti mam tiez..... ale ziadna ho nechce skusit... mozem poslat svoju fotku ?  |
|
Návrat hore |
|
 |
Jana Regrút
Založený: 25 Okt 2006 Príspevky: 8
|
Zaslal: So Jan 06, 2007 10:28 pm Predmet: |
|
|
Nuz zdravim vsetkych fesakov sermiarskych baziacich tuzobne po podobizniach neznejsieho pohlavia.
Mam k tomu len jeden dotaz. Co sa tych fotiek v dobovej spodnej bielizni tyka, co presne by vas necudny jastrabi zrak chcel zocit? Slusive lazebnicke kosielky? Sexi dobove bombardaky typu bermudy az do pol lytok, alebo snad nejaky ten korzetik s takou fajn vyobrucovanou konstrukciou spodnicky? Reku ked to nejaka bude chciet vyhrat (vsak taka dyka sa vzdy hodi), tak nech sa trafi do vkusu vacsiny  _________________ ... este ze vacsina z nas sermuje pre radost ... |
|
Návrat hore |
|
 |
Belička Ivan Tlčhuba

|
Zaslal: Ne Jan 07, 2007 8:53 pm Predmet: |
|
|
akákoľvek ak bude spadať do obdobia oa Adama a Evy po rok 1700 |
|
Návrat hore |
|
 |
Jill Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: "Modrdorf"
|
Zaslal: Ne Jan 07, 2007 10:40 pm Predmet: |
|
|
čo sa týka toho "spodného prádla" stačia aj spodné šaty, že? a neviem či ti hocijaká baba bude mať vojenský...jedine že by som si požičala...ale tá dýka je rozhodne dosť lákavá  |
|
Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Po Jan 08, 2007 10:59 am Predmet: |
|
|
Navi napísal: | Tá súťaž je cekom dobrý nápad - ale s týtmito podmienkami je neuskutočniteľná preto navrhujem nasledujúce (dýka pre víťazku ostáva)
3 foto v dvoch rôznych kostýmoch :
1 foto (najlepšie jeden honosnojší kostým)
2. foto ( ľudovejší resp. vojenský )
3. foto v historickom spodnom prádle bez úpravy tváre a vlasov ( myslím že tu chceme vidieť naše skutočné baby a nie farbami vyrobené modelky
4. udanie veku (aby nás niekto neobvinil s pedo) vek od 16 vyššie
čo vy na to páni a dámy |
Pocuj ... ked by tie foto uz existovali , kam ich postnut? je nejake miesto, kam by sa dali ulozit? to spodne pradlo, ... ta lazebnicka kosielka, mam jej ju oliat vodou?
A vazne... kde je priestor na uverejnenie?
A nechcem aby len jeden nieco venoval... Tiez chcem niecim prispiet do mlyna... |
|
Návrat hore |
|
 |
|