Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
tarkil Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 9:57 am Predmet: otazky na admina. |
|
|
pocuj ivan nerozmyslal si nad takov vecou, ze napriklad v zozname skupin, by si kazda skupina mohla sama aktualizovat svoje udaje podla potreby, respektyve vzdy nova by sa sama mohla automaticky zaradit do zoznamu? nieco na ten sposob ako to maju cesi. podla mna je to jednoduchsie, aj pre teba aj pre nas, lebo napriklad mi tam mame udaje asi z pred piatich rokov, hehe. myslim teraz adresar skupin, snad sa chapeme. len tak co na to hovoris? |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 11:29 am Predmet: |
|
|
no, to by bolo super, keby sa to tak dalo urobit... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Rudolf Klimek Bežný tlachal
Založený: 07 Nov 2006 Príspevky: 44
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 12:56 pm Predmet: Re: otazky na admina. |
|
|
tarkil napísal: | pocuj ivan nerozmyslal si nad takov vecou, ze napriklad v zozname skupin, by si kazda skupina mohla sama aktualizovat svoje udaje podla potreby, respektyve vzdy nova by sa sama mohla automaticky zaradit do zoznamu? nieco na ten sposob ako to maju cesi. podla mna je to jednoduchsie, aj pre teba aj pre nas, lebo napriklad mi tam mame udaje asi z pred piatich rokov, hehe. myslim teraz adresar skupin, snad sa chapeme. len tak co na to hovoris? |
kazdemu by bolo treba spravit login a heslo pre svoju cast . ako inac chces zabezpecit, aby ti niekto prajny k tvojmu neu v info o skupine este nieco lichotive nepripisal... |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 12:58 pm Predmet: Re: otazky na admina. |
|
|
bordza napísal: | tarkil napísal: | pocuj ivan nerozmyslal si nad takov vecou, ze napriklad v zozname skupin, by si kazda skupina mohla sama aktualizovat svoje udaje podla potreby, respektyve vzdy nova by sa sama mohla automaticky zaradit do zoznamu? nieco na ten sposob ako to maju cesi. podla mna je to jednoduchsie, aj pre teba aj pre nas, lebo napriklad mi tam mame udaje asi z pred piatich rokov, hehe. myslim teraz adresar skupin, snad sa chapeme. len tak co na to hovoris? |
kazdemu by bolo treba spravit login a heslo pre svoju cast . ako inac chces zabezpecit, aby ti niekto prajny k tvojmu neu v info o skupine este nieco lichotive nepripisal... |
jednoducho tak ako to maju cesi. zrusis celi zoznam a zaregistruje sa iba ten kdo chce, tak ako zabespecis ze ja sa nenalogujem ako ty, to je proste.  |
|
Návrat hore |
|
 |
Rudolf Klimek Bežný tlachal
Založený: 07 Nov 2006 Príspevky: 44
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 1:11 pm Predmet: Re: otazky na admina. |
|
|
tarkil napísal: | bordza napísal: | tarkil napísal: | pocuj ivan nerozmyslal si nad takov vecou, ze napriklad v zozname skupin, by si kazda skupina mohla sama aktualizovat svoje udaje podla potreby, respektyve vzdy nova by sa sama mohla automaticky zaradit do zoznamu? nieco na ten sposob ako to maju cesi. podla mna je to jednoduchsie, aj pre teba aj pre nas, lebo napriklad mi tam mame udaje asi z pred piatich rokov, hehe. myslim teraz adresar skupin, snad sa chapeme. len tak co na to hovoris? |
jednoducho tak ako to maju cesi. zrusis celi zoznam a zaregistruje sa iba ten kdo chce, tak ako zabespecis ze ja sa nenalogujem ako ty, to je proste.  |
mne je to jedno, ale ked si si cital ze nahanali cloviecika co robil stranku 3 tyzdna.. co si o svojom napade myslis teraz? Ja si samozrejme myslim ze je dobry, ale som realista. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 1:12 pm Predmet: |
|
|
tak pockame 3-4 tyzdne kym ho dobehnu zase  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 1:14 pm Predmet: |
|
|
a ja viem ze webmajstri su trochu nevspitatelny, ale proste to bola len taka otazka, mne to u tych cechov dost vyhovuje, kedze sme zaregistrovany aj tam, a ked chcem nieco aktualizovat nieje problem, zaroven to funguje ako vyborna ceskoslovenska databaza, a pritom nenutena, dobrovolna. a keby nieco podobne malo byt aj na slovensku, tak tento server je na to rozhodne najlepsi... tot vsio. |
|
Návrat hore |
|
 |
Belička Ivan Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 270 Bydlisko: Banska Bystrica
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 2:54 pm Predmet: |
|
|
môžme to tak vyskúšať - samotné pridanie novej skupiny vôbec nie je problem (napríkald tak ako príspevkov) skor vidím problem v jej aktualizácii - cez admina a pod - to ti terazky ja neviem povedať musi to prediskutovať s webmasterom
ib |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 2:57 pm Predmet: |
|
|
a neslo by to spravit na podobnom principe ako je zoznam uzivatelov? _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Belička Ivan Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 2:58 pm Predmet: |
|
|
naozaj teraz neviem - ešte pred 8 rokmi som sam programoval stránku - teraz
1. nemám na to čas
2. je to aj tak podstatne zložitejšie
3. ?? |
|
Návrat hore |
|
 |
He-man Bežný tlachal

Založený: 18 Jún 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Praha2
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 2:59 pm Predmet: |
|
|
napad je to podla mna super,len dufam ze sa tu nenajde ziaden "expert" co si tu zaregistruje tostabur, casanovu, normanov..... rozumiete ne ? _________________ Nikdy nerob inym, co nechces aby robili tebe
 |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 3:00 pm Predmet: |
|
|
ok, ber to ako otazku amatersku polozenu od socialneho pracovnika  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Belička Ivan Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 3:01 pm Predmet: |
|
|
veď práve - dost sa navymazávamn prípsevkov vo forume (typu sexi girl a pod.)
tam je potrebné premyslieť príve túto vec aby tam zrazu nebolo 1000 skupin z toho funkčných 42 |
|
Návrat hore |
|
 |
He-man Bežný tlachal

|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 3:07 pm Predmet: |
|
|
idealne by to bolo naozaj tak, ako sa registruju uzivatelia.
aby si kazdy mohol tu svoju skupinu aj editovat a updatovat. Akurat by tam potom musel uradovat admin, pri vymazavani fake skupin, pripadne premazani fejkov originalmi. Ale myslim, ze by sa to postupom casu vykristalizovalo a ze by to bol asi najlepsi zoznam. (tiez to ber ako dotaz IT amatera ). _________________ Nikdy nerob inym, co nechces aby robili tebe
 |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 3:09 pm Predmet: |
|
|
osetrit to ako u cechov, ze povine udaje meno a adresa, musia byt prave, plus telefon, webka, mail, atd... kuknite ale berte to len ako priklad nie ako predlohu, www.sermiri.cz a adresar skupin. len na ilustraciu. |
|
Návrat hore |
|
 |
He-man Bežný tlachal

|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 3:16 pm Predmet: |
|
|
no ved ale to nie je osetrenie, pretoze ak chce niekto niekomu robit problemy ,tak si zisti spravne udaje z orig. stranky a tu ju zaregistruje a popise somariny....btw. ako zistis spravne udaje, ak sa napr. stranka presmerovala a skupina si zmenila mail ? ? ? _________________ Nikdy nerob inym, co nechces aby robili tebe
 |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 10:49 pm Predmet: |
|
|
aj ja mam jednu otazku- nebolo by dobre,kedy daval admin na fore trosku viac pozor na drzanie sa temy?
ako debata v pohode,ale ked je polovica off topic (aj ked zaujimavy off topic)...je to potom taky chaos
...len sa pytam
k tym skupinam- a keby sa povolila plna kontrola vodcovi tej skupiny (akoze v tej skupine)
mame tu kazdy nick,cize kazdy aj svoje heslo...veduci sermiarskej skupiny povoli pristup jej clenov(cize len niekolkym ludom) a ti si k sebe dopisu co potrebuju,pripadne budu si upravovat stranku...a login tak,ako na forum _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Pi Jan 05, 2007 10:54 pm Predmet: |
|
|
mal by byt nejaky modeartor co by vsetky off topic veci mazal. poriadok musi byt a ked su veci off topic casto dojde k hadkam. _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
Tulkas Tlčhuba

Založený: 26 Aug 2006 Príspevky: 134 Bydlisko: Samonhakdžratktlaktlal
|
Zaslal: So Jan 06, 2007 11:55 am Predmet: |
|
|
..Piroha, staci, ked po dvoch dnoch svoj prispevok skratka zmazes..(alebo nenapises.. ) Ale nejaky kruty admin, ktory by na nas daval z nebies pozor by bodol  _________________ Res ad triarios venit! |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: So Jan 06, 2007 1:48 pm Predmet: |
|
|
a este jeden napad äktory sa asi pacit nebude): co tak banovat za hresenie?
nech to ma trosku uroven  _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
|