Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

Stará Ľubovňa 2010
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Ďalší

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
deCarabas
Tlčhuba

Založený: 05 Okt 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 1:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Peto: ved nikde nie je napisane, ze nemozete zacat utok proti nam s kopijami a kym budete dost daleko, aby kone necvakali prdelou, zastavi vas salva z palnych. Uz aj to by malo dobry efekt. Mne osobne by sa pacil utok lahkej jazdy s lukmi (stacia hocijake slabsie reflexaky), ktorymi zasypete pechotu v kruhovom tvare, co sa krci za pavezami. To je urcite lepsie ako sablou sekat do halapartne a predide sa zraneniu kona ci jazdca.

Jo a este co sa tyka strelby na kone z lukov ci z kuse - ja sam som krical na lukostrelcov, nech nestrielaju, ak je v priestore pred nimi kon a sam som sa toho tiez drzal. Zial, koni bolo tolko a vyplnali priestor natolko, ze obcas skratka vbehli do strely - ja osm si fakt daval velky pozor a predsa mi do strely naklusal nejaky jazdec - mozno aj ty - ktoreho som trafil sipkou rovno do sable. To iste sa stavalo aj inym strelcom, aj ked sa to snazili ustrazit.
Milan Olaff Madlenák
Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 1:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

S tymi kopijami a gumenymi hrotmi som mal na mysli cosi ine, nie realne pouzitie, ale pouzitie na rekonstrukciach... Pouzivali sa totiz piky uz v 15. storoci, vid. nielen Svajciari, ale aj korvinoska pechota. Najvacsim nepriatelom pesieho siku nie je totiz iny pesi sik, ale prave utok jazdy, ak na jazdca nedosiahnem, nevyrovnam sily. Preto tie piky /5,5-6 metrov dlhe/. Bohuzial, aby piky fungovali, je potreba ich mat dostatok /na KE 1644 sme skusali 36 pikosov, teda dva corporalschafty po 18 ludoch, 6 radov/, co v sucasnej dobe nie sme schopni samostatne postavit. Aj pokial by sme postavili pikosov v mensom pocte a nafilmovali efektnu zrazku s jazdou /co by bola parada, raz sa cosi podobne podarilo na Beckove, aj ked s kratkymi zbranami a strelbou/, banda vypatlanych hlav s familiarnym oznacenim "tazka pechota" do takeho siku vlezie len preto, ze na zasah piky nezareaguje /vid. problemy ceskeho projektu Svajciarska pechota na Libusine 2009/ a ked uz je dnu, nastava mela...

Dalsia vec je, ze stale su tu strelci z rucnic, pricom zasah z pusiek dokazu zahrat efektne aj jazdci...

Samotna jedna zlozka pechoty nikdy proti jazde nebude mat sancu uspiet, jej sila spociva v koordinacii - spoza pavezy palia strelci, piky zastavia jazdu, halapartne strhnu jazdca na zem a potom uz je to viac-menej jasne, jazda je silna, kym nestoji... Zaujimavym efektom moze byt aj lahka jazda a strelba z reflexnych lukov do siku z vacsej dialky...

Takze, ak ma byt znazornena paradna zrazka jazdy s pesim sikom, potrebujeme vela, vela pikosov, len zo scenickeho hladiska aspon 18 na tri rady po 6, ti potrebuju podporu halapartnikov, nejakych strelcov, paveznikov, praporcika, bubenika, veliaceho... To je kopa ludi, ktoru ak postavime na Lubovni z ludi, ktori by do toho sli, nebude dalsi pesi sik na urovni, ktory by nielenze podal spolahlivy vykon, ale ani by nebol vystrojeny na pozeratelnej urovni...

A sme zase pri tazkej pechote...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Milan Olaff Madlenák
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 1:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ShadowSong napísal:
Neviem preco sa tu dookola omiela jedna jedina, aj to len "pseudoproblemova", situacia korvinovskych drevcov - tvorena inak aj novymi ludmi, ktori tak doposial niektori vobec nebojovali - a nie ine "drobnosti" ako napriklad banda pobehujicich hulvatov oblecenych do odkvapu, nedisciplina a svojvolne zmeny scenara, napriek jasnym pokynom organizatorov ci alkoholizmus pocas dna... S tym je ale zrejme kazdy spokojny, podla toho ako prezentuje akciu za uzasnu a bezproblemovu. A teda mozeme takto pokracovat aj o rok, o 5 aj o 30 rokov...

Pretoze sa tu zatial za dva dni zjavne ukazali iba ludia, ktori maju vobec chut riesit aj cosi ine ako chlast v dobovej krcme...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Marián Aldaron Ďuriš
Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 1:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mala by sa urobit neaka akcia nieco ako sustredenie bez divakov de by sa cely cas nacvicovali tieto veci a isli by tam len ludia so serioznym zaujmom ale bez divakov a jediny ciel by bolo cvicenie lebo ako nahle su tam divaci a ine veci ako to cvicenie tak sa tam nahrnie aj stoka ozranov a ludia co sa prisli bit atd... museli by sa vyclenit veci co lakaju neziaducich a take cvicenie to by bola krasa.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
deCarabas
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 1:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Marian: odporucam stranku VC a pozriet si fotky zo sustredenia vo Svinici Wink rok 2009

...

a tu je priamo odkaz, takto to vyzera, ked je pokus nieco rozbehnut bez gumenych hlav:
http://www.viacassa.sk/akcie/manevre-uhorskej-zemskej-hotovosti

Naposledy upravil deCarabas dňa Ut Máj 25, 2010 2:02 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Marián Aldaron Ďuriš
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Take daco uz je ? Very Happy tak pardon idem pozriet
Návrat hore
Igor ShadowSong Bodnár
Bežný tlachal

Založený: 09 Nov 2008

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Peter Satka napísal:
Sorry ShadowSong, riesim to, co sa ma dotyka a kde som sa ja stretol s drobnymi nedostatkami. Tazku pechotu musi riesit tazka pechota. Wink

To bolo myslene vseobecne... a Milan problem, zial, aj vyjadril
Milan Olaff Madlenák napísal:
Pretoze sa tu zatial za dva dni zjavne ukazali iba ludia, ktori maju vobec chut riesit aj cosi ine ako chlast v dobovej krcme...

Smutne je, ze ludia zrejme nejaky zaujem ukazu, az ked im nepride pozvanka na akciu.. ak vobec vtedy...

...a ine pozvanky, ako trebars na tu Svinicu, odignoruju... a btw, vsimajte si, ze naopak ludia ako Filip ci Svenbjorn ucastni boli... think about...

Naposledy upravil Igor ShadowSong Bodnár dňa Ut Máj 25, 2010 2:06 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Martin Schallo Jakubčo
Bežný tlachal

Založený: 06 Sep 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dovoľte aby som sa ako člen organizačného tímu tiež vyjadril

ďakujem všetkým zúčastneným za to že akcia ako celok dopadla dobre a nemuseli sa riešiť žiadne problémy ohľadom organizácie (nemyslím samotnú bitku)

z pohľadu človeka ktorý mal na starosti program:
sa tiež chcem poďakovať všetkým skupinám za zodpovedný prístup k vystúpeniam a nemusel som nikoho zháňať a naháňať. na obranu bergfrítu, batuhli a berezunu sa chcem vyjadriť že síce sa v ich prípade nedá komentovať šerm a kostýmové vybavenie tiež nie je príklad dobovosti to si musíme priznať ale ja som sa na ich vystúpeniach úprimne pobavil a ako som si všimol tak diváci tiež ( to či už je to pre "SHŠ" postačujúce nechám na vás Rolling Eyes )

ako konferencier dúfam že som niekomu nespôsobil ujmu na umeleckom zážitku Embarassed

DE CO CO RULEZ!!! Laughing

ako človek ktorý mal na starosti českú stranu:
sa chcem prejaviť ľútosť nad bezhlavosťou "ťažkej pechoty", nabudúce ty čo nebudú mať dostatočne alebo vyhovujúce vybavenie na ťažkú pechotu poputujú pekne krásne k drevcovkám a dúfam že v tomto nájdeme podporu aj u ostatných, radšej uvidím zopár rozumných a dobre vystrojených ťažkoodencov pripadne zosadnutých jazdcov (čo v prípade že je tam aj funkčná jazda mi príde ako nezmysel),ako veľkú masu ľudí čo vyzerajú ako keby sa len pred chvíľou vyrojili zo šrotoviska a sekajú do všetkého čo sa hýbe, tiež by som sa pozastavil nad ingnoráciou scenára hlavne v druhej bitke

tiež by som podotkol že ak niekto sa na tieto akcie chodí vyzúriť a vybúriť hormóny a v niektorých prípadoch aj evidentne spôsobovať bolesť tak radím aby radšej chodil na futbalové zápasy prípadne nech si trepe doma hlavou do steny

tiež ma trápilo veľké množstvo highlanderov ktorý si ani nevšimli že dostali nejakú ranu šípom (názor diváka) viem že jedna rana šípom nemusela niekoho hneď zabiť pripadne uder halapartne či meča ale aspoň si to všimol (viem že bolo veľa blata ale nie je žiadny problém nechať blato vyschnúť a vykartáčovať a to keby ste vedeli ako to ide dobre z dobových vlnených kostýmov Wink )

pochváliť by som chcel moju (tiež aj korvínovsku ale ta akosi veľmi nezomierala ale to je možne tým že som si to nevšimol) ľahkú pechotu ktorá sa ako jednotka aj chovala

myslím že zmysel takejto akcie je vtom aby sme navodili atmosféru histórie nielen divákom ale aj sebe navzájom a zažili prijemný a zaujímavý víkend a nie aby sme spôsobovali bolesť a večer sa čo najviac ožrali.

na záver by som podotkol že my mame za úlohu diváka vzdelávať nie sa spoliehať na jeho neznalosť Idea

to je zatiaľ všetko odomňa a teším sa na dalšiu spolupracu a dúfam že spoločne dovedieme slovenský šerm k väčšej kvalite a dobovosti
Pavol Uličný
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ako toto je klasicke
uz som zabudol ake to je hadat sa s tymito ludmi

ludia z VC asi maju neutichajucu potrebu prispôsobovat svet oklo seba svojej prestave ....

de Carabas ....je mi uplne u riti co by sa tebe pacilo ....az mi to organizator schvali spravim ako uznam za vhodne a to na com sa dohodnem s nim az budes organizaovat ty budem s tebou diskutovat inac sa kludne schovavaj za stanmi v bitke ako mi spomynali chlapci

dalsia vec vy ste poslali do bitky 14 rocne deti???? dufam ze to bol nejaky zart .....

nikto by sa do vasich ludin nenavazal korvinovska pechota keby ste sa tu nechovali ako jediny kto tam bol v poriadku a na urovni a ostatní vam ani po päty nesiahaju

............

za jazdu teraz nehovorim oni si povedia sami ale uviidme sa mozno na nejakej inej akcii a zas budete drzat zobak a motat sa jak prd v gatiach poza tabor aby vas nik nekonfrontoval .....

ked mate nejaky problem povedzte to do oči a neskučte tu na nete .....

sadivite ze vas ludia nepocuvaju ked jednate ako bohovia strategie az sa zacnete bavit s ludmi slusne a nie ako posledny ignorati tak si to mozno niekto vypocuje....
aj to s tymi fotkami s pred akcie ....s detailami na boty ...preco nedate detaily az sas ludia dostrojili ....lebo by ste potom nevyzerali taky vynimocne dobry? nik tam vboji v kanadach naebol no rano pri ordroch skoro vsetci ....

to co skusate? teraz som pozeral foto ten blbez z poleaxe je jeden od vas

ved si to po sebe precitajte ....borci .....bud mate styl vyjadrovania velmi dobry a pisete tak umyselne alebo mate dar urazit aj komplimentom

ako fakt som nasrany ze odkial berete drzost kritizovat..... ste mali moznost sa ukazat no nemiasto toho ste zvítazili nad jazdou .... od tazkoodencov usli ....alebo sa radsej nezapojili ....

a ze ked vy kopiju tak my sipy .a to co uz je za vyhlasenie ...vy ste nejaky Larpaci ze? hlavne je vyhrat co? ako budes musi chlapce popici presne mierit a dufat ze budem slusny a lehnem na zasah ....

mate asi velmi sutaziveho ducha..... no ved ok ....

Naposledy upravil Pavol Uličný dňa Ut Máj 25, 2010 2:26 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Milan Olaff Madlenák
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Palo, predychaj to vsetko, precitaj si to vsetko este raz poriadne, premysli si, ktorym smerom pokrocila debata a potom tu vypisuj pateticke eposy zase... Rolling Eyes

No a potom si najdi cas na to, aby si skusil prist na to, preco sa asi tak "schovavame za stanmi" na akciach tohto typu... Wink
Návrat hore
deCarabas
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Palko: Pocuj, blondin, skludni hormon Very Happy Ako strelec som sa asi tazko mohol motat poza stany. Pozri si fotky, cerveny doublet, zelene gate, jedina kusa na akcii Smile Dokonca som si aj sekol Wink Co ti kto povedal o mne je asi bezpredmetne Wink

Ano, poslali sme do bitky 14rocne deti. Kazde s prilbou a presivanicou. Kolko rokov maju tvoji holohlavi hajdusi bez akejkolvek ochrany tela (s vynimkou zvaracskych rukavic...)?

Bohovia strategie nie sme, ale mas recht, podme sa placat po chrbte a onanovat nad kazdou akciou, nech uz ma kolko chce chyb, ze? Ved sme len na Slovensku, tu sa nic neda robit lepsie... Rolling Eyes Si cielavedomy, az to boli...

btw. schovavanie - na luke s nami stanovali Arwen- pokecali sme. Poprad - pokecali sme a chalani boli s nami vo formacii, Zilincania - pokecali sme a boli aj vo formacii. Cesi prisli za nami a pokecali sme a boli s nami vo formacii. Nerozpravam sa s ignorantami, ktorym nemam co povedat Smile Ak si zhovorcivy, kto ti branil si prist pokecat? Smile Asi si necitil tu potrebu. My ju necitime voci kope ludi. Alebo je to pioniersky tabor a som povinny sa s kazdym hrat? Ja to robim pre nieco ine, nez pre pocit, ze som si s kamosmi dal pivo, to si mozem dat aj bez prezliekania sa do kostymu.

Naposledy upravil deCarabas dňa Ut Máj 25, 2010 2:25 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Martin Schallo Jakubčo
Bežný tlachal

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

by som poprosil upokojenie vašni myslím že sa tu hadaju ľudia ktorý by mali byť na jednej strane a spojiť sa spolu na ceste k pozdvihnutiu slovenskej šermiarkej scény

prepačte že to poviem takto ale riešite debiliny keď su tu oveľa dôležitejšie problémy
Marián Aldaron Ďuriš
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja sa hadat nechcem a ani nebudem.Ja len tolko ze de Carabas bol cely cas na poli vedla luksotrelcov. Stal hned vedla mna a strielal z kuse. A suhlasim ze dela boli na rit rozostavene lebo zakazdym sme sa mi lukostrelci museli presuvat hore dole lebo islo strelit delo, minuly rok boli setky pokope.
Návrat hore
Ján Onofrej
Bežný tlachal

Založený: 04 Máj 2010

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hm, nabudúce žiadam dvojnásobné preplatenie cestovného Very Happy

skúsim zapracovať na našich ľuďoch, možno niekoho prehovorím....dvakrát vyšší plat je dobrý argument Very Happy

hlásim sa, dúfam prvý, na lámanie jazdeckej kopije o pavézu....tú moju bielu ťažko prehliadnuť Smile

čo sa týka diel, na korvínovskej strane som vnímal jedno, z pohľadu bratríkov na pravom krídle.....bolo ich viac? asi som ich nepočul Very Happy
Návrat hore
Marián Aldaron Ďuriš
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

este ma napadlo ze keby sa ta akcia premenovala zo stredovekej bitky na hsitoricke manevre vojska mozno by to tak nelakalo tych highlanderov
Návrat hore
Ján Onofrej
Bežný tlachal

Založený: 04 Máj 2010

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aj menej ľudí...predsa len, bitka je akčnejšie než nejaké manévre....môj názor
Návrat hore
Martin Schallo Jakubčo
Bežný tlachal

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

máme v pláne zmeniť celu štruktúru akcie uvidíme ako sa nám to podarí Wink
deCarabas
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 2:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

schalo: drzime palec rozhodne, po tych rokoch treba skusit nejaku zmenu.
Milan Olaff Madlenák
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 3:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nech je to tu komplet...

Pavol Uličný napísal:
ako toto je klasicke
uz som zabudol ake to je hadat sa s tymito ludmi

Zvlastne, nikto z nas sa nehada, ale diskutuje s ludmi na fore...

Pavol Uličný napísal:
ludia z VC asi maju neutichajucu potrebu prispôsobovat svet oklo seba svojej prestave ....

Ale prd, my sme tuto predstavu tiez iba okukali od Cechov. Co z toho vyplyva? Za vsetko mozu Cesi a mali by sme im vyhlasit vojnu...

Pavol Uličný napísal:
de Carabas ....je mi uplne u riti co by sa tebe pacilo ....az mi to organizator schvali spravim ako uznam za vhodne a to na com sa dohodnem s nim az budes organizaovat ty budem s tebou diskutovat inac sa kludne schovavaj za stanmi v bitke ako mi spomynali chlapci

Chces mi povedat, ze organizator uznal za vhodne tie strasne veci, opijanie sa medzi bitkami ci nasledny chaos na bojisku???

Pavol Uličný napísal:
dalsia vec vy ste poslali do bitky 14 rocne deti???? dufam ze to bol nejaky zart .....

Nebol. U nas 14-rocne dievcata velia jednotkam. U vas nie???

Pavol Uličný napísal:
nikto by sa do vasich ludin nenavazal korvinovska pechota keby ste sa tu nechovali ako jediny kto tam bol v poriadku a na urovni a ostatní vam ani po päty nesiahaju

My ani nie sme v poriadku, akurat sme si toho vedomi a robime na sebe. Paradoxne sme lepsi ako ti, pre ktorych je "gotika" priorita...

............

Pavol Uličný napísal:
za jazdu teraz nehovorim oni si povedia sami ale uviidme sa mozno na nejakej inej akcii a zas budete drzat zobak a motat sa jak prd v gatiach poza tabor aby vas nik nekonfrontoval .....

S jazdou sme sa uz davno spojili a zacali veci riesit, okrem ineho aj priamo v teme...

Pavol Uličný napísal:
ked mate nejaky problem povedzte to do oči a neskučte tu na nete .....

My nemame ziadne problemy okrem internych. Ale ked inak nedas, tak koncim vo vedeni za par dni, chces ma nahradit?

Pavol Uličný napísal:
sadivite ze vas ludia nepocuvaju ked jednate ako bohovia strategie az sa zacnete bavit s ludmi slusne a nie ako posledny ignorati tak si to mozno niekto vypocuje....
aj to s tymi fotkami s pred akcie ....s detailami na boty ...preco nedate detaily az sas ludia dostrojili ....lebo by ste potom nevyzerali taky vynimocne dobry? nik tam vboji v kanadach naebol no rano pri ordroch skoro vsetci ....

nie sme bohovia strategie, riesime stale iba zakladne veci, s ludmi sa bavime stale rovnako uz x rokov, este si si nezvykol? Fotky s botami a podobne prkotiny su od nas? Nie, my sa na tom pochechtavame, rovnako ako na komentari "...kym prisli divaci..."

Pavol Uličný napísal:
to co skusate? teraz som pozeral foto ten blbez z poleaxe je jeden od vas

Ved jasne, pozreli sme fotky a je od nas. Ze je blbec mu mozes povedat vo Vavrisove osobne do oci, to ty mas rad... Okrem toho si precitaj este raz, co k tomu napisal Peto, co s nim bol v kontakte...

Pavol Uličný napísal:
ved si to po sebe precitajte ....borci .....bud mate styl vyjadrovania velmi dobry a pisete tak umyselne alebo mate dar urazit aj komplimentom

My mame dar urazit aj ked sme uplne potichu...

Pavol Uličný napísal:
ako fakt som nasrany ze odkial berete drzost kritizovat..... ste mali moznost sa ukazat no nemiasto toho ste zvítazili nad jazdou .... od tazkoodencov usli ....alebo sa radsej nezapojili ....

My vs. tazkoodenci vid. Likava 2008, kde mala jednotka premieru a nedelila sa... Odvtedy sa radsej nezapajame, aby sme niekomu neublizili...

Pavol Uličný napísal:
a ze ked vy kopiju tak my sipy .a to co uz je za vyhlasenie ...vy ste nejaky Larpaci ze? hlavne je vyhrat co? ako budes musi chlapce popici presne mierit a dufat ze budem slusny a lehnem na zasah ....

Larpaci sme boli, sipy v bitkach sa pouzivat nesmu??? Ano, aj sme sportovali a vyhravame radi. Ak treba mierit presne, budeme mierit presne, len aby sme ti urobili radost...

Pavol Uličný napísal:
mate asi velmi sutaziveho ducha..... no ved ok ....

Mame, ale to som uz pisal...

Takze Palo svoje odpovede dostal a mozeme sa vratit k debate, ktora tu frcala, kym ich polozil... Cool
Návrat hore
Fortune
Bežný tlachal

Založený: 26 Máj 2008

PríspevokZaslal: Ut Máj 25, 2010 3:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pavol Uličný napísal:

mimochodom od rana soboty je kostymova povinnost !, dobre rano
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Ďalší
Strana 6 z 12

Prejdi na: