Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Filip Lampart Tlčhuba

Založený: 28 Jún 2006 Príspevky: 106 Bydlisko: Antiqua Liblo et Eperies
|
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Po Máj 17, 2010 2:57 pm Predmet: |
|
|
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
Zaslal: Po Máj 17, 2010 3:22 pm Predmet: |
|
|
Ohňovka na koňoch? Ou, teším, pomaly rovnako ako na poľskú scénku  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
"Sine amore, nihil est vita.." |
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Skúpy Tlčhuba

Založený: 27 Máj 2008 Príspevky: 165 Bydlisko: Trenčianske luhy a háje
|
Zaslal: Po Máj 17, 2010 3:28 pm Predmet: |
|
|
Och, taka pocta ze sme sa dostali na plagatik. Palo ma ocividne moc velku kapucu kruzkovu sa mu vzdy po par stretoch niekam posunie! _________________ V minulosti mali k sebe ludia blizsie... stare zbrane mali totiz mensi dostrel. |
|
Návrat hore |
|
 |
Johnny Bežný tlachal
Založený: 24 Aug 2008 Príspevky: 14
|
Zaslal: Po Máj 17, 2010 4:43 pm Predmet: |
|
|
Uuuu...snaď sa dostavim povzbudiť...škoda, že naši členovia nemaju času...a popravde ani kostymovu vybavu na takuto akciu Snaď nabuduce  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Máj 17, 2010 7:55 pm Predmet: |
|
|
Ináč všetci dúfajme, že sa počasie umúdri. Pretože to čo sa tam deje teraz neveští nič dobrého.. Aj keď je pravda, že mi účinkujúci sa dostaneme aj keby traktory padali, ale diváci..  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Skúpy Tlčhuba

Založený: 27 Máj 2008 Príspevky: 165 Bydlisko: Trenčianske luhy a háje
|
Zaslal: Po Máj 17, 2010 8:52 pm Predmet: |
|
|
Pride velka vlna a zmetie husitov spat tam odkial prisli. _________________ V minulosti mali k sebe ludia blizsie... stare zbrane mali totiz mensi dostrel. |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Aldaron Ďuriš Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Ne Máj 23, 2010 11:20 am Predmet: |
|
|
Bolo fajn až na ten dážď bolo dobre. Aspoň nám lukostrelcom  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ne Máj 23, 2010 3:04 pm Predmet: |
|
|
http://www.stv.sk/videoarchiv/
Vľavom menu si už nájdete daný úsek v správach;)
Ako bolo, mno bolo dobre,o niečo lepšie ako minulý rok, aj keď sme asi všetci na dážď nadávali a mám zablatených a mokrých 90%vecí,druhá bitka za lejaku mala aspoň veľmi fajnú atmosféru.
Už teraz sa teším narok  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
Zaslal: Ne Máj 23, 2010 5:44 pm Predmet: |
|
|
tak a mame za sebou zase raz fantasy bitku bez zaradenia do nejakeho casoveho useku dejin
Dakujem organizatorom za snahu a aktivitu, lutujem Filipove znicene nervy a vlasy biele od hrozy a dufam, ze to bude uz len lepsie  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ne Máj 23, 2010 5:53 pm Predmet: |
|
|
Okrem bitky boli zaujímavé aj scénky, všetky mali niečo do seba, no najviac a naozaj od srdca som sa bavil na Via Casse, Bergfríte a Berezune..
A samozrejme korunku tomu nasadil Marcelo de Coco (či ako sa to píše verím, že sa aj z toho nájde video klip, pretože to je naozaj pamätné.
P.S: Jediné možno čo kvázi aj chýbalo, bola Poľská scénka(aj keď možno je práve lepšie ak bude ob rok ako keby bola každý.)a poprava, keďže ale chýbal tata a naša kuchyňa by i tak blokovala výhľad divákom. _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ne Máj 23, 2010 6:49 pm Predmet: |
|
|
Ak niekto urobí albo z fotiek a nebude mu to vadiť postnite..  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
"Sine amore, nihil est vita.."
Naposledy upravil Marián Xaron Mojžiš dňa Ne Máj 23, 2010 7:54 pm, celkom upravené 2 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
Tomáš Mrázek Tlčhuba

Založený: 01 Mar 2009 Príspevky: 197 Bydlisko: Žilina/Košice
|
Zaslal: Ne Máj 23, 2010 7:24 pm Predmet: |
|
|
Marcelo de Coco bol super  |
|
Návrat hore |
|
 |
BcLk Bežný tlachal
Založený: 08 Aug 2009 Príspevky: 50
|
|
Návrat hore |
|
 |
Ľubomír Orenič Tlčhuba

Založený: 15 Aug 2006 Príspevky: 130 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Ne Máj 23, 2010 9:14 pm Predmet: |
|
|
Charakterizovať jedným slovom to, čo sa udialo v Starej Ľubovni je zmätok. Nemalo to hlavu ani pätu. Drvivá väčšina aktérov ani len netuší, čo sa skrýva pod pojmom stredoveká bitka. To pobehovanie po lúke nemalo s bitkou nič spoločné. Stádo oviec idúce do košiara má lepšiu taktiku.
Samostatné vystúpenia skupín len potvrdili prvý dojem z bitky. Až na niekoľko výnimiek, sa nebolo, na čo dívať. Via Cassa potvrdila, že to myslí vážne a nekráti si iba čas. Za pozornosť stál ešte Uličného pokus so šabľou, tanečník Coco a rozkošne roztržitý konferencier. Zvyšok bol odpad ( brušné tanečnice nehodnotím ), ktorému kraľoval Bergfrít. Ten sme si mohli pozrieť hneď 3x aby sme si boli istý, že to čo sme videli pred tým nebol iba zlý sen. Skupiny, ktorých členovia nemajú potuchy, ako sa píše scenár, si ho sami napíšu. Nemajú potuchy o herectve a predsa si vlastný scenár zahrajú. Nemajú potuchy o šerme a ako ináč v scénke ho majú. To je vražedná kombinácia. Písať, hrať a šermovať sa treba učiť, dlho učiť. Ak sa vám to nechce tak nestrácajte čas a chodte rovno chľastať. Mnohým iba to ide najlepšie.
P.S: Prepáč Filip. Účastníci akcie, by mali počúvať teba a pokúsiť sa zhmotniť tvoje predstavy a nie aby si z toho urobili party. |
|
Návrat hore |
|
 |
michalliuss Regrút
Založený: 29 Aug 2008 Príspevky: 5
|
Zaslal: Ne Máj 23, 2010 9:48 pm Predmet: |
|
|
boj v blate?...uplne nova skusenost ....aj ked zaujimave ale to by som nechal dievcatam v bikinach.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Ján Onofrej Bežný tlachal
Založený: 04 Máj 2010 Príspevky: 18
|
Zaslal: Po Máj 24, 2010 7:36 am Predmet: |
|
|
vystúpenia hodnotiť nebudem, veľa som ich nevidel (ale Marčela áno a to stálo za to ), ale čo sa týka bitky, áno, bol tam chaos....tak mi napadá, minulý rok to boli plecháči vs. plecháči, halapartne vs. halapartne, strelci vs. strelci....a bol poriadok
teraz to bolo jedno cez druhé, taký menší (väčší? vzhľadom na počet ľudí) freestyle...ale
skúsenosť z druhej bitky, kedy sprava veliteľ kričí vpred! a zľava človek dohliadajúci na scenár (ak správne chápem jeho úlohu) stáť!...no, obyčajný vojak je v koncoch... a každý koniec oddielu robí niečo iné...
viem, že je to obtiažne, oboznamovať komplet všetkých so scenárom, no aspoň ja som si minulý rok čosi pamätal a vedel som čo asi príde....teraz som sa zmätene obzeral, pýtal sa, ktorý stret je už toto a snažil sa niečo vymyslieť, aby mojich pavéznikov nezabili halapartne, nerozdupali kone a netrafili do chrbta vlastní strelci...snáď by rýchle zhrnutie scenára pri rozdeľovaní ľudí pomohlo
za posledný výpad bratíckych pavéznikov v druhej bitke sa ospravedlňujem korvínovským strelcom a všetkým pri nich.... netúžil som sa druhýkrát stretnúť s ich ťažkou pechotou v priamom boji a zároveň som si aj ja chcel seknúť |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Po Máj 24, 2010 8:02 am Predmet: |
|
|
No, budem zniet ako verklik, ale chaos a bordel bude na bitkach dovtedy, kym nebudu organizovane jednotky s rozumnymi velitelmi a kym organizator prvykrat pred bitkou nenecha ucastnikov fukat a neposle domov opilcov z bitky na vlastne naklady... |
|
Návrat hore |
|
 |
Fortune Bežný tlachal

Založený: 26 Máj 2008 Príspevky: 10 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Po Máj 24, 2010 8:10 am Predmet: |
|
|
Ján Onofrej napísal: |
za posledný výpad bratíckych pavéznikov v druhej bitke sa ospravedlňujem korvínovským strelcom a všetkým pri nich.... netúžil som sa druhýkrát stretnúť s ich ťažkou pechotou v priamom boji a zároveň som si aj ja chcel seknúť |
si chuj ? ides si seknut do neoplechovanych ludi a dievcat ????? este, ze si nas par vsimlo tento genialny pocin a islo im pomoct... _________________ Kubo "Fortune" Rajnec - Capitaen des Armes Via Cassa
"Dotyky tvrdé gotiky" |
|
Návrat hore |
|
 |
Tomáš Mrázek Tlčhuba

Založený: 01 Mar 2009 Príspevky: 197 Bydlisko: Žilina/Košice
|
Zaslal: Po Máj 24, 2010 9:02 am Predmet: |
|
|
Chaos bol, vystúpenia poväčšinou o ničom okrem Via Cassa a Palovho šabľovania.....a ešte sa chcem ospravedlniť všetkym čo maju problém zo sluchom.....trošku sme prevetrali kanon....  |
|
Návrat hore |
|
 |
|