Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Vladimír Čepela Bežný tlachal
Založený: 01 Jún 2007 Príspevky: 28
|
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Ut Apr 06, 2010 1:18 pm Predmet: |
|
|
tu je najaky koment na prave prebiehajúcu vystavu
Turci na Slovensku v SNM - BA
http://kultura.pravda.sk/nazor-vystava-turci-na-slovensku-alebo-velka-blamaz-fyr-/sk-kgaleria.asp?c=A100406_102508_sk-kgaleria_p46
je to taky kriticky članok ....nestotožnujem sa s ním ale aj to je pohľad
(videl som uz aj väčšie prepadáky....napr v Grécku no to bol skor krok k vyjadreniu vzťahu kurátora k oblubeným Turkom na územi Európy)
mne vadilo skor nieco ine a to ze tato vystava stala 2 eura na studentsky listok a výstava Renesancia tusim este prebieha stala 1 a nieco a bola na 3 poschodiach galerie aby som uprasnil Turci boli v 1 malej miestnosti 7 x 5 m SNM
po vzhliadnuti (tam vystavovaneho) kilidzu som pochopil ze som bol k čarovnej dielni St. Clausa nespravodlivý, ked som im mal za zlé ako zmrvili pošvu mojej šable ....ak to co tam vystavuju je orginál potom boli takmer LH .....lebo to bola takmer rovnako nepodarena robota .... stavím cenu vstupného ze to robili oni typujem ze rovnako ako moja nešla ani ta vo vytrine vytiahnúť
neuvidiš ..... neuveriš  |
|
Návrat hore |
|
 |
Alchy Tlčhuba

Založený: 14 Sep 2006 Príspevky: 305 Bydlisko: Pozsony - Dévényújfalu - (BA)
|
Zaslal: St Apr 07, 2010 12:44 am Predmet: |
|
|
A ja som videl meč krála Kazimierža? v waweli, a myslel som, že ho koval Gecler. Krivý, a neforemný ale dobový.. |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: St Apr 07, 2010 6:19 am Predmet: |
|
|
hmm,no ak ma pravdu, tak komentujem len slovami: dalsi Oravsky hrad _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
|