Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: St Máj 07, 2008 2:02 pm Predmet: |
|
|
Tarkil: Veľmi pekne povedané. Ostáva len súhlasiť. |
|
Návrat hore |
|
 |
Roman Jarwiks Mikulec Bežný tlachal

Založený: 26 Máj 2007 Príspevky: 33 Bydlisko: Brno/UH.Hradiště-Jarošov/Modra
|
Zaslal: Pi Máj 09, 2008 5:49 pm Predmet: |
|
|
Geoffrey - uff mluví z tebe stejné mládí jako ze mně, když jsem před 4 ři kolika roky začínal, myslel si jak nejsu dobrý, kolik toho nevím a jak jsou všeci kolem mě...
Pokud se chceš zabývat Slovany, prolez s zde již zmiňované fora Livinghistory.cz a Livinghistory.sk na našich stránkách www.velkomoravane.cz či na stránkách www.slovane.cz najdeš seznam a rozcestník na různé skupiny. Dojeď sa podívat na různé akce. Nejbližší např. : 21.6. Slunovrat na Modré - organizuje ho Hlavně Pampaliny a jeho velesův lid v spolupráci s náma a s Archeoskanzenem. Dále 14-15.6 na Svatobor - v Letovicách (40km na sever od Brna) - Vikingsko-slovanský festival s bitvů, 8-10.8 Veligrad u nás na Modré, či někdy počátkem červenca na Ducovém je slovanský Festival. To jsou nejbližší akce Na Slovensku a na Moravě (a nejsou to všechny). |
|
Návrat hore |
|
 |
Roland Regrút
Založený: 25 Jún 2008 Príspevky: 4
|
Zaslal: St Jún 25, 2008 12:54 pm Predmet: |
|
|
Úmorných 12 stran,... mam obrovske pochybnosti že sa tu dohodneme na niečom čo bude vyhovovať všetkým, mno bolo by asi fajn keby sa každý kto zablúdil do tejto sekcie zamyslel jak tažké by bolo pre ich skupinu niečo zorganizovať, ja sam Slovensku skupinu nemam, hoc šermiarom som, no ak sa budeme hadať o obdobi a inych veciach nikam nedojdeme.
Snáď to forum poslúžilo aspoň ako inšpirácia pre skupinu ktorá sa vykašle na všetku tu kririku a usporiada (tzv bitvu) podla svojho. |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: St Jún 25, 2008 1:11 pm Predmet: |
|
|
Roland> uz sa stalo...  |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
Zaslal: St Mar 31, 2010 3:00 pm Predmet: |
|
|
Tak po dlhej dobe som sa dostal k nejakému výtvoru a tým je takéto videjko k tohtoročnej bitke v Starej Ľubovni:
http://www.youtube.com/watch?v=UcAZWRFWv-w
Snáď sa bude pačiť aj keď určite nieje úplne dokonalé  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
"Sine amore, nihil est vita.." |
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Skúpy Tlčhuba

Založený: 27 Máj 2008 Príspevky: 165 Bydlisko: Trenčianske luhy a háje
|
Zaslal: St Mar 31, 2010 6:42 pm Predmet: |
|
|
.. a vznesenych dam (typek s dredami na obrazku)  _________________ V minulosti mali k sebe ludia blizsie... stare zbrane mali totiz mensi dostrel. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Mar 31, 2010 8:24 pm Predmet: |
|
|
Tak slo tam o polovicku po jeho boku, mozem ja zato ze mi dosla zrovna taka fotka do ruky  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Skúpy Tlčhuba

|
Zaslal: St Mar 31, 2010 8:42 pm Predmet: |
|
|
Samozrejme ze mozes, ludi s dredmi tam nepchaj Plus vykradol si nas fotoalbum a nikde ziadna zmienka, hanbi sa! (Plus ten Eridanos banner je hrozne otravny, to vyskakovanie fakt nedavam:)) _________________ V minulosti mali k sebe ludia blizsie... stare zbrane mali totiz mensi dostrel. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Mar 31, 2010 9:18 pm Predmet: |
|
|
Mno k tym fotkam, ano ospravedlnujem sa ze som tam nakoniec(ako obvykle aj zvyknem udavat zdroje fotiek)Robil som to z dlhej chvile a tak som nato asi pozabudol.
Kazdopadne su tam fotky od nas(bludni r.),dalej zo stranky viacassa, z linku na webovy album v teme o Lubovni 09.  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: St Mar 31, 2010 9:28 pm Predmet: |
|
|
Jo, nasich tam je dost. V principe mi je to u prdele, ale aspon opytat si sa mohol. Nasi fotografi su na to dost haklivi. |
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Skúpy Tlčhuba

|
Zaslal: St Mar 31, 2010 9:32 pm Predmet: |
|
|
Suhlas Tak nech je co najskor nova verzia. Ale inak je to video slusne spravene, hudba sa hodi, strih je akcny a aj ked si to viem predstavit este o nieco lepsie, je to hodne nejakej tej chvaly Lubovna sa urcite potesi. _________________ V minulosti mali k sebe ludia blizsie... stare zbrane mali totiz mensi dostrel. |
|
Návrat hore |
|
 |
|