Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Tomáš Mrázek Tlčhuba

Založený: 01 Mar 2009 Príspevky: 197 Bydlisko: Žilina/Košice
|
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Kostolný Tlčhuba
Založený: 21 Okt 2008 Príspevky: 611 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: Pi Jan 22, 2010 10:33 pm Predmet: |
|
|
No, neviem páni, s tým sedlákom..., ale zabávať sa na človeku, ktorému evidentne Pán Boh niekde ubral, mi nepripadá moc zábavné. Aj takí sú medzi nami..
Inak som tvrdý ateista, ale každý večer ďakujem Pánu Bohu za to, že mám zdravé dieťa a mať zdravé deti, tak to každému želám z celého srdca, aby mal len zdravé deti a nie takých "sedlákov"...
Sorry.  _________________ Pozorovateľ |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Janičina Tlčhuba

Založený: 29 Okt 2006 Príspevky: 355
|
Zaslal: So Jan 23, 2010 9:51 am Predmet: |
|
|
Ďakujeme za lekciu z morálky. Mne to príde skôr ako tlstý američan zdegenrovaný z vido hier a macdonaldu a nie ako choré dieťa. |
|
Návrat hore |
|
 |
Tomáš Mrázek Tlčhuba

|
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Po Jan 25, 2010 8:59 am Predmet: |
|
|
to marian: to nemysliš vážne ..... ved je jasne že tam len absentuje sebakritika ...
ja som sa skvele bavil ...je pravda že mi ho bolo obcas ľúto, bo som čakal, že po prvom výskoku neprežije a zvyšne minuty videa bude natočený prichod záchranky ale prekvapil od twisteroval až do konca .....ak je to recesia - klobúk dole ze sa na to nechal ukecať ak nie, ak je to myslene važne - tak klobúk dole pred kameramanom že si pri tom necvrkol  |
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Skúpy Tlčhuba

Založený: 27 Máj 2008 Príspevky: 165 Bydlisko: Trenčianske luhy a háje
|
Zaslal: Po Jan 25, 2010 9:01 am Predmet: |
|
|
Ten kameraman bol jeho brat ocividne. Clovek si po case zvykne na vselico  _________________ V minulosti mali k sebe ludia blizsie... stare zbrane mali totiz mensi dostrel. |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Kostolný Tlčhuba
|
Zaslal: Po Jan 25, 2010 9:19 pm Predmet: |
|
|
Palo,
práve, že to myslím vážne a nechcem a nebudem moralizovať..
Smiešne to nie je práve pre to, že tam absentuje sebakritika ...
Ja to vidím takto : Chlapec bol proste šťastný, lebo mal v ruke skutočný železný meč a s týmto mečom sekal, ako vedel a myslel si že je to fajn ... /videl to "tak" vo filme/ a proste o tú radosť sa chcel podeliť aj s inými... _________________ Pozorovateľ |
|
Návrat hore |
|
 |
Dávid Pollux Gregora Tlčhuba

Založený: 10 Aug 2009 Príspevky: 101 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: Po Jan 25, 2010 9:53 pm Predmet: |
|
|
To Marián: Tvoj príspevok ma "prinútil" pozrieť si to ešte raz. Hej keď sa na to pozrieš a zamyslíš sa nad tým z tohoto uhla pohľadu...malo by to niečo do seba a na možnom "šťastí nešťastného" človeka by sme sa smiať nemali.
Práve naopak. V tomto by som s tvojím nazorom súhlasil.
Ale na druhú stranu myslím, že keby sa jednalo o chlapca, kt. je šťastný, že drží meč tak by to nevešal na youtube aby to videl celý svet. Samozrejme ak by to hodili na net proti jeho vôli.
Tiež sa skôr prikláňam k väčšine názorov. Okolo tohoto by sme mohli kecať do Vianoc...
 |
|
Návrat hore |
|
 |
Tomáš Mrázek Tlčhuba

|
|
Návrat hore |
|
 |
Tomáš Mrázek Tlčhuba

|
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Št Mar 18, 2010 9:05 pm Predmet: |
|
|
hehe...zlate...ale uz aspon viem, na co bola ta veeeelka dvojbrita sekera - na odsekavanie cepeli _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Marek Axman Bežný tlachal
Založený: 26 Jan 2010 Príspevky: 21 Bydlisko: Ostrava
|
Zaslal: Pi Mar 19, 2010 8:18 pm Predmet: |
|
|
tak stoho jsem si málem ukáp do textilu....... |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Kostolný Tlčhuba
|
|
Návrat hore |
|
 |
Tomáš Mrázek Tlčhuba

|
Zaslal: Ut Mar 23, 2010 9:57 pm Predmet: |
|
|
z niečim podobným mám skúsenosti z airsoftu....akurát ja som pri tom ešte rozdrbal gulomet  |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: Ne Mar 28, 2010 10:47 pm Predmet: |
|
|
Ked uz vtipy tak si dajme dobove
roce 1676 napsal turecký sultán Mehmet VI. tento dopis kozákům ze Záporoží:
citace:
Jako sultán, syn Mohameda, bratr slunce a měsíce, vnuk a vicekrál Alláha, vládce království Makedonie, Balylonu, Jeruzaléma, Horního a Dolního Egypta, císař nad císaři, panovník nad panovníky, vyjímečný rytíř, nikdy neporažený, vytrvalý strážce hrobky Ježíše Krista, správce vybraný samotným Alláhem, naděje a útěcha muslimů, vítěz nad křesťany a jejich velký ochránce - nařizuji vám, záporožským kozákům, abyste se mi dobrovolně a bez odporu podřídili, a zdrželi se obtěžování dalšími útoky.
Odpověď kozáků:
citace:
Záporožští kozáci tureckému sultánovi!
Ó sultáne, turecký ďáble a příteli a potomku ďábla, tajemníku samotného Lucifera. Jaký ďábelský druh rytíře to jsi, když nedokážeš zabít ježka s holou prdelí? Ďábel sere, tvoje vojsko žere. Nepodřídíš si, ty zkurvysynu, křesťanské syny; nebojíme se tvojí armády a budeme proti ní bojovat na zemi i na moři, matkomrde.
Ty babylonský kuchaři, makedonský koláři, sládku z Jeruzaléma, ovcomrde z Alexandie, pasáku prasat z Horního a Dolního Egypta, arménské prase, podolský zloději, tatarský pohádkáři, popravčí z Kamence a hlupáku celého světa a podsvětí, idiote před Bohem, vnuku hada, vřede na svém ptákovi. Prasečí rypáku, kobylí prdeli, jateční pse, nepokřtěná hlavo, přeřízni vlastní matku!
Tak prohlašujeme my záporožští, ty ubožáku. Nebudeš pást ani křesťanská prasata. Tím končíme, protože neznáme datum a nemáme kalendář; měsíc je na nebi, léta páně, ten samý den jako každý jiný, takže si polib prdel!
Ataman Ivan Sirko s celým záporožským vojskem. _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Po Mar 29, 2010 7:20 am Predmet: |
|
|
len som doplnil pre ilustráciu  |
|
Návrat hore |
|
 |
Lukáš Bago Bežný tlachal
Založený: 31 Mar 2008 Príspevky: 11 Bydlisko: Bratislava
|
|
Návrat hore |
|
 |
Jakub Piroháč - Svenbjörn Bežný tlachal

Založený: 06 Máj 2008 Príspevky: 42 Bydlisko: v srdciach krásnych slečien...
|
Zaslal: Ut Máj 25, 2010 5:14 pm Predmet: |
|
|
Peter Koza ucinkuje v "bez sevitky" na markize...vo stvrtok bude varit  _________________ Matko a Kubko dance grup rulez |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Aldaron Ďuriš Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Prešov
|
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba