Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: So Máj 30, 2009 8:06 am Predmet: |
|
|
A kto pôjde budúci rok šermovať do turnaja? Tento rok sme si to tak trochu "obchytali" a budúci rok môžeme ísť na to. Kto sa pridá? |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: So Máj 30, 2009 9:34 am Predmet: |
|
|
ja by om si to cel vyskusat
 _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: So Máj 30, 2009 10:07 am Predmet: |
|
|
ja by som si to tiez skusil... dlhy mec sice nie je moja domena, ale ved mam este rok na trening:) _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

|
Zaslal: So Máj 30, 2009 10:18 am Predmet: |
|
|
ma inak niekto nejake foto s festivalu na ktore by sem hodil link?
vopred vdaka:) _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: So Máj 30, 2009 10:33 am Predmet: |
|
|
je to sice totalne OT, ale nechcem zbytocne zakladat novu temu, len sa popytam a zmazem to...neviete, ci by neexistovali nieco na sposob pierok aj pre jednorucne mece? _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: Po Jún 01, 2009 4:11 pm Predmet: |
|
|
Triarius napísal: | je to sice totalne OT, ale nechcem zbytocne zakladat novu temu, len sa popytam a zmazem to...neviete, ci by neexistovali nieco na sposob pierok aj pre jednorucne mece? |
pokial ja viem, tak nie... _________________ "Jaduru arik kek onak" |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Janičina Tlčhuba

Založený: 29 Okt 2006 Príspevky: 355
|
Zaslal: Ut Jún 02, 2009 8:13 am Predmet: |
|
|
Fotky pribudnu coskoro, ja akurat striham (sice prvy krat v zivote ale snad z toho nieco bude) zabery z volneho sermu. |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
Zaslal: Št Jún 11, 2009 6:16 pm Predmet: |
|
|
Veru na fotky som zvedavy..o co som prisiel:)Uz tak dlho po a ziadne fotky sa nikde..  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
"Sine amore, nihil est vita.." |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Janičina Tlčhuba

|
Zaslal: Po Jún 15, 2009 10:57 am Predmet: |
|
|
Tu je link na zostrih prvych dvoch subojov na voľno zo Šermovačky. Youtube dosť znizilo kvalitu, takze ked budem mat cas tak to skusim dat v trocha vacsej. Dalsie suboje budu postupne pribudat.
http://www.youtube.com/watch?v=f2_pFhvzf-Q |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Janičina Tlčhuba

|
Zaslal: Po Jún 15, 2009 11:00 am Predmet: |
|
|
Inak zhruba v strede ten stvorcek nebol mysleny na Martina ten je tam omylom. |
|
Návrat hore |
|
 |
Anton Kohutovič Tlčhuba

Založený: 18 Okt 2006 Príspevky: 375 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Po Jún 15, 2009 11:05 am Predmet: |
|
|
Inak bolo by dobre deinterlacovat tie videa. Interlacing robi take pasiky pri pohybe.
Youtube uz dokaze video aj v HD kvalite.
Bolo by dobre zalozit temu venujucu sa turnaju dlhym mecom. Pravidla, system, zbrane, bodovanie, aby sme sa trochu zacali aj realite priblizovat. _________________ Stettner
Wer nach get hawen der darff ich kunst wenig fräwen.
Alle kunst haben leng und masse.
http://tsc.sk
http://forum.tsc.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Sasha-Cornix Tlčhuba

Založený: 28 Júl 2008 Príspevky: 115 Bydlisko: Srdcom vo Zvolene, dušou v Bratislave...
|
Zaslal: St Aug 26, 2009 8:11 pm Predmet: |
|
|
Fotky zo Sermovacky su niekde zverejnene?...hladala som, nenasla som, tak sa pytam...vopred vdaka... _________________ Fortis cadere, cedere non potest...
http://historickekostymy.blogspot.com/ |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Janičina Tlčhuba

|
Zaslal: Št Aug 27, 2009 9:08 am Predmet: |
|
|
Cornix: nejaké by mali byť na www.sermovacka.sk v casti galeria dole v komentároch. |
|
Návrat hore |
|
 |
Sasha-Cornix Tlčhuba

Založený: 28 Júl 2008 Príspevky: 115 Bydlisko: Srdcom vo Zvolene, dušou v Bratislave...
|
Zaslal: Št Aug 27, 2009 2:29 pm Predmet: |
|
|
Dakujem Marcipan, tie som uz ale videla mala som na mysli oficialne fotky, ake su zavesene na stranke sermovacky z minulych rokov...nevadi...  _________________ Fortis cadere, cedere non potest...
http://historickekostymy.blogspot.com/ |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Okt 30, 2009 11:49 am Predmet: |
|
|
Chcel by som touto cestou oficiálne informovať slovenskú šermiarsku obec o tom, že sme sa rozhodli nepokračovať s hradom Červený Kameň v spolupráci na rok 2010 a tradičná Šermovačka sa budúci rok na Červenom Kameni konať nebude. |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Okt 30, 2009 12:06 pm Predmet: |
|
|
a mate uz nejake nove miesto? _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Okt 30, 2009 1:23 pm Predmet: |
|
|
Rok 2010 neplánujeme organizovať žiadny event, popravde sa už až tak nevidíme v úlohe promotérov. Už sme dávno minuli bezstarostný vek vysokoškolských študentov, kedy neboli takmer žiadne starosti. Skrátka času je menej a aj náš záujem sa pomaly zmenil iným smerom. Už nás až tak nezaujíma organizovať každý rok väčšiu a väčšiu akciu, ale náš záujem ide skôr ku štúdiu šermu a šermovaniu v telocvični sami pre seba a príprave vystúpení s ktorými budeme vystupovať. Rok 2009 bol limitný čo sa týka kapacity priestoru a ČK už asi v prípade rastu festivalu nemá čo viac ponúknuť.
Tým ale nechcem povedať, že by sme ideu Šermovačky pochovali úplne, nad rokom 2011 špekulujeme. Dvojročná periodicita sa mi vidí ako ideálne riešenie. A čo sa týka miesta, tak máme rozjednaných niekoľko vhodných variantov v Bratislave a okolí, napríklad aj veľmi blízkom zahraničí. Teraz už je asi divákom a fanúšikom jedno, či budú cestovať z BA (ospravedlňujem sa všetkým ostatným, ale BA tvorí asi 70% návštevnosti) smerom na sever na ČK, alebo na juh, nie?
S konkretizáciou ale nechcem predbiehať, lebo čokoľvek by som teraz povedal, by bolo predčasné. |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Po Jan 25, 2010 6:31 pm Predmet: |
|
|
asi po roku sa tu prihlasim ze si pozriem presne terminy festu a tu take novinky sa clovek dozvie? tak sme sa aj so zenou tesili na Corvus corax.... take daco mi nehovorte prosim ani zo srandy.... ja uz mam volno v praci vybavene na ten vikend.... .... _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
Zaslal: Po Jan 25, 2010 6:48 pm Predmet: |
|
|
Mno myslel som ze tento rok snad konecne sa mi to nebude krit s inou(povinnou)akciou a ze si zajdem aj ja kuknut(nielen na corax:o),ale tak rozhodnutie je rozhodnutie..Tak si pockam este rok  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
"Sine amore, nihil est vita.." |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Ut Jan 26, 2010 9:08 am Predmet: |
|
|
A tento výkend som bol na ČK
a na kalendároch bol datum a napisana akcia Festival HŠ 2010 ????
je to chyba alebo tam bude ina alternatývna akcia....??? |
|
Návrat hore |
|
 |
|