Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
mattias Bežný tlachal

Založený: 15 Aug 2006 Príspevky: 91 Bydlisko: Turiec
|
Zaslal: Ne Aug 23, 2009 11:46 am Predmet: Sklabiňa 2009 |
|
|
fotil niekto? _________________ "Vita incerta, mors certissima" |
|
Návrat hore |
|
 |
Sasha-Cornix Tlčhuba

Založený: 28 Júl 2008 Príspevky: 115 Bydlisko: Srdcom vo Zvolene, dušou v Bratislave...
|
Zaslal: Ne Aug 23, 2009 6:30 pm Predmet: |
|
|
Cely den tam behal ten vtipny fotograf, ktory fotil aj to, co nebolo treba Potom by to mal hodit na Picassaweb...udajne... ale tak na to si este pockame... _________________ Fortis cadere, cedere non potest...
http://historickekostymy.blogspot.com/ |
|
Návrat hore |
|
 |
BcLk Bežný tlachal
Založený: 08 Aug 2009 Príspevky: 50
|
Zaslal: Ne Aug 23, 2009 7:07 pm Predmet: |
|
|
nooo v kuse tam behal jeden zo senice a dost tam kazdemu liezol na nervy a ukludnoval ich lacnycm pivom z tesca ale fotil aj vsetko dolezite...nielen hostinu a tak... |
|
Návrat hore |
|
 |
Sasha-Cornix Tlčhuba

Založený: 28 Júl 2008 Príspevky: 115 Bydlisko: Srdcom vo Zvolene, dušou v Bratislave...
|
Zaslal: Po Aug 24, 2009 9:39 am Predmet: |
|
|
...tebe neliezol do stanu ked si sa prezliekal z kostymu ...som fakt zvedava ake fotky zverejni... _________________ Fortis cadere, cedere non potest...
|
Návrat hore |
|
 |
ziarre Regrút
Založený: 16 Aug 2008 Príspevky: 4 Bydlisko: Poprad
|
Zaslal: Ut Aug 25, 2009 6:26 pm Predmet: |
|
|
Hej, veď mu Marcelka hneď pohrozila kúpeľom v latríne, keď došiel ráno o siedmej do bašty a začal fotiť slintajúcich a chrápajúcich spiacich ľudí. Ináč fotiek mal asi okolo tisícky v sobotu pred prvou bitkou, čiže kukať bude na čo... Dúfam, že sa páčilo, kuriatka chutili a nikto neprechladol čaute sa, zdraví všetkých slnečnica |
|
Návrat hore |
|
 |
-Ursus- Regrút
Založený: 10 Dec 2008 Príspevky: 3 Bydlisko: Krupina
|
Zaslal: Ut Aug 25, 2009 8:06 pm Predmet: |
|
|
aj ked som dobeho iba na chvilku bolo to velmi dobre podujatie prisiel som akurat v sobotu na nocnu bitku popravu brusne tanecnice a ohnovu show
mozem povedat ze program bol pekny pacilo sa mi to.
Oplatilo sa prist  |
|
Návrat hore |
|
 |
Sasha-Cornix Tlčhuba

|
Zaslal: Ut Aug 25, 2009 8:52 pm Predmet: |
|
|
Ja osobne mozem vyjadrit len spokojnost, papanicko bolo vyborne, program taktiez a konecne sme mali aj publikum, ktore stalo za to pobavit...nic nie je lepsie, ako pocut smiech pocas celej scenky... jednoducho, niet viac co dodat, nez: Bolo geniaaalne  _________________ Fortis cadere, cedere non potest...
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
|
Návrat hore |
|
 |
Alchy Tlčhuba

Založený: 14 Sep 2006 Príspevky: 305 Bydlisko: Pozsony - Dévényújfalu - (BA)
|
Zaslal: Pi Aug 28, 2009 2:33 am Predmet: |
|
|
Ty zvrhlíku, ak pri pohlade na tú fotku mylsíš na to isté, na čo ja tak si dobré prasa.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
Zaslal: Pi Aug 28, 2009 8:08 am Predmet: |
|
|
A ked nie?  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
"Sine amore, nihil est vita.." |
|
Návrat hore |
|
 |
BcLk Bežný tlachal
|
Zaslal: Ne Aug 30, 2009 7:25 pm Predmet: |
|
|
www.picasaweb.google.com/leojano75 fotky zo sklabyne od janka zo zahoria.... on nasho sibala xDDD si naozaj paradne a niektory su fajne momentky |
|
Návrat hore |
|
 |
Sasha-Cornix Tlčhuba

|
Zaslal: Ne Aug 30, 2009 8:46 pm Predmet: |
|
|
Ty nas vecne hladny krkavec...ten link sa uz povyse tvojho commentu nachadzal aspon dvakrat...
A o momentkach radsej pomlcim, niektore vazne nemaju chybu...ale nastval ma, ze nefotil vystupenia...nasa scenka napriklad nie je vobec zdokumentovana... Myslela som, ze on to nafoti (vsak profik, nie?) a namiesto toho fotil radsej s prepacenim ako si niekto sparal v nose...keby som to vedela, hodim niekomu od nas do ruky fotak a nech to zdokumentuje...sice v nizsej kvalite,ale ASPON by to bolo...  _________________ Fortis cadere, cedere non potest...
|
Návrat hore |
|
 |
BcLk Bežný tlachal
|
Zaslal: Po Aug 31, 2009 9:58 am Predmet: |
|
|
no jo pravda pravda...a nie som vecne hladny xD a ked som ten link sme daval nevsimal som si ostatne  |
|
Návrat hore |
|
 |
|