Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

Červenokamenská Šermovačka 2009
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Ďalší

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
igor vitovič
Tlčhuba

Založený: 25 Nov 2006

PríspevokZaslal: Št Máj 21, 2009 8:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jasne jasne.... diki Jabco.... toto som chcel vediet. spoje uz mam zistene, tam aj naspat, takze je to v poriadku....

no s tym oblecenim.... teplo bude, co? no snad to nejako vydrzim....
Lenka "Lenka"
Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007

PríspevokZaslal: Št Máj 21, 2009 10:33 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Chlapci, ja sa tááááááák teším...... hlavne mi už nedavajte nič šiť Laughing
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Ciri
Bežný tlachal

Založený: 13 Aug 2007

PríspevokZaslal: Št Máj 21, 2009 10:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom

http://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/telerano/28062
Very Happy Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Matej Biroš
Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006

PríspevokZaslal: Št Máj 21, 2009 11:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

neviete ci bude na CK robo môc (osobne) ?
Lyrka
Bežný tlachal

Založený: 08 Feb 2008

PríspevokZaslal: Št Máj 21, 2009 8:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

sorry, ak to tu uz bolo povedane, ale...

Ako to bude s jedlom? je tam niekde miesto, kde sa bude dat pomerne lacno najest? alebo vsetko brat so sebou?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Lenka "Lenka"
Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007

PríspevokZaslal: Št Máj 21, 2009 10:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Budu stánky s občerstvením, určite si niečo vyberieš, hladom trpieť nebudeš, neboj Cool
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Marián Kostolný
Tlčhuba

Založený: 21 Okt 2008

PríspevokZaslal: Ne Máj 24, 2009 7:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Práve som sa vrátil z tejto akcie, páni organizátori BRAVO! Aj počasie ste "vybavili" ..... normálne som závidel tým kúpajúcim sa...
a ako bonus..... tak som konečne pochopil /aspom si myslím/ /riadna haluz/ čo je to ten "plochý kryt" Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Naposledy upravil Marián Kostolný dňa Po Máj 25, 2009 6:19 am, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Johnny
Bežný tlachal

Založený: 24 Aug 2008

PríspevokZaslal: Ne Máj 24, 2009 10:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

UAAA Very Happy nemam co dodat...len sa klaniam...vsetka cest organizatorom za prekrasny zazitok...inak dufam ze kurcata sa rozdali secki? Wink
Návrat hore
Martin Tibenský
Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 25, 2009 7:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Úroveň šermovačky 2009 bola zase o poznanie vyššie ako v predošlých ročníkoch a nebojím sa povedať , že sa s prehľadom jedná o nielen najväčší ale aj najkvalitnejší festival svojho druhu. Organizačne bola šermovačka zabezpečená na vysokej úrovni. Stánky s jedlom síce opäť praskali vo švíkoch ale pri tej spúste ľudí si to asi už inak ani neviem predstaviť. Vysoko oceňujem úplne preplnený program, vzhľadom na ktorý bola cena vstupenky úplne zanedbateľná. Taktiež začiatky vystúpení vychádzali dobre. Samozrejme najväčšie lahôdky: Corvus Corax aj keď tentokrát by som skôr vyzdvihol Krless (za čo teda ohromná vďaka a som rád že aspoň niekto na Slovensku prichádza s niečim novým a nerobí každý rok identické akcie). Prostredie bolo upravené fajne a chvála aj na pekný stanový tábor ( pozdravy hlavne do Trnavy ). Kvalita vystúpení bola rôzna ale dalo by sa povedať, že organizátori vo väčšine prípadov siahli po tom kvalitnejšom. Aspoň čiastočne: asi najlepšie hodnotím opäť scénku samotných Žoldnierov, ako opätovne najväčším sklamaním bol pre mňa turnaj v podaní Tostabur (hold už som trošku odchovaný na Trenčianskej parte), ktorý však mal divácky úspech čo je asi najdôležitejšie. Ešte súkromne chcem poďakovať za možnosť zafechtovať si v aréne. Suma sumárum Šermovačka si udržala kvalitu, viacero vecí vylepšila a hlavne prišla s viacerými novými prvkami, čo si v dnešnej dobe 4- triednych šermiarskych festivalov treba vážiť.

www.tsc.sk
Návrat hore
Bystrík Holeček
Tlčhuba

Založený: 17 Sep 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 25, 2009 7:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

za kompaniu TŽ Laughing velka vdaka oragnizatorom. na CK bolo skutocne super a naplno sme si t uzili!

Za seba mozem povedat, ze to bol doposial najlepsi festival, na akom som sa zucastnil ci uz ako divak alebo ucinkujuci Exclamation

este raz velka vdaka

www.kompania.sk
Návrat hore
Daniel Holeček - Triarius
Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 25, 2009 8:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jojo, bolo suprovo, velky dik Zoldnierom za paradnu akciu...mne sa pacilo, ze to bolo fakt pestre a tak nebola sanca sa nudit a aj servis pre ucinkujucich bol najlepsi, aky som zazil..a gilotina bola mimoriadne osviezujuca Laughing

www.kompania.sk
Návrat hore
Pavol Uličný
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 25, 2009 8:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Pochopiteľne aj my sa pripájame s poďakovaním ORGANIZÁTOROM
ktorí sa neunavne prehanali do toho kopca a dole len aby zabezpečili 100% spokojnosť navštevnikov ako aj učinkujúcich. + počasie na objednavku Smile

Z vystúpeni som veľa nevidel no z toh čo som videl sa mi pačilo všetko.
Dokonca sa musím zastať aj Tostaburu kedže som mal možnosť ich naposledy vidieť na korunovačných slávnostiach pred 2 rokmi (Zuzana Fialova) a ťo čo som videl v SOBOTU bol skok o 100 %. Ako v jasnom divácky pochopitelnom koncepte tak aj vo výkonoch (nemyslim jazdných ktoré nedokažme posúdiť) ale v ich úspešnosti.

Žoldnieri dali svoje jednoznacne naj predstavnie. A Adorea nesklamala svojim trvale vysokym výkom ako vždy ked som mal možnost vidieť.

V neposlenom rade bol tam "turnaj vo voľnom šerme ". Naramne som sa bavil aj napriek tomu že som s pierkom robil 1.x , no pevne verim, ze to nebolo naposledy Smile.
Návrat hore
igor vitovič
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Po Máj 25, 2009 9:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no hura. po troch dnoch som konecne doma....

vsetko super....
len ma zamrzela absencia sprchy v stanovom tabore v Castej.... prisiel som aj s kockou z Presova a osprchoval som sa az v nedelu rano.... aj som volal organizatorom, aj som sa ich pytal osobne.... ale tak nejako sa to poriesilo....
tiez mi prislo malo dva stanky so zradlom. cakali sme v rade asi pol hodinu, tristvrte a ked sme prisli na rad, tak dosli kuracie prsia.... tak davaj klobasu. ale to, ze o 5 minut uz mu doniesli nove prsia, povedat nevedel....

inak nemozem kriveho slova povedat na organizaciu festu.... kocka videla Corvus corax prvy krat, a bola z nich hotova, tak isto ako ja Smile
remeselnici, hudba, vystupenia.... na jednotku. dalsi rok ma tam mate znovu Smile
igor vitovič
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Po Máj 25, 2009 9:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom

http://trnava.sme.sk/c/4856690/rytieri-ovladli-hrad-vystrely-dozneju-dnes-vecer.html

1:10-1: ? ja s Veronikou. mna urve.... ona to tam fakt dala.... Laughing Laughing Laughing Laughing
Matej Biroš
Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 25, 2009 1:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Congratulations !

Dakujem za vynikajuce vystupenia: Zoldnieri, Vargar(aj pirati aj ohnovka), Adorea, Spiculatores, osobne sa mi pacil aj Tostabur az na toho sasa-zenu, idea bola sice dobra, aj show spravila ale bud bol problem s mikrofonom alebo mala vazne nevhodny hlas pre tento ucel...

Osobne sa mi (aj ked z inej stranky) pacil Ctibor - tu pani vidime, ze sa to skutocne da robit na urovni aj uplne inak ako sme zvyknuti ! (to iste sa tyka vargarackej ohnovky)

Jedno co by som chcel vytknut boli tie peciatky, niesom proti, napad je dobry ale moja priatelka a aj vela ludi co som si vsimol malo pofarbene oblecenie. Ani sa to nevsiakalo, skor rozmazalo a v tom krasnom teple ked sa clovek trocha spotil tak sa to rozmazavalo dalej. Verim ze do buduceho rocnika tuto vec vyriesite.

Celkovo to bol najlepsi festival aky som kedy videl a prajem vela uspechov aj na buduci rok.
Andrej Janičina - Jabčo
Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 25, 2009 9:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Priatelia veľmi ma teší, že sa Vám u nás na akcii páčilo. Som rád, že sa nám náš zámer podaril a stretol sa s takouto pozitívnou odozvou. Boli ste všetci výbornými divákmi a účinkujúcimi z pohľadu organizátora a náramným publikom z pohľadu vystupujúceho.

Chcel by som týmto poďakovať všetkým účinkujúcim, kamarátom - či už skupinám alebo jednotlivcom, skrátka všetkým tím, ktorí nám pomohli k tomu, aby sa Šermovačka mohla vôbec realizovať.

Chcel by som ale mimoriadne poďakovať všetkým členom našej skupiny, ktorí si to odmakali a bez ktorých by bola šermovačka stále iba nezrealizovaným nápadom.

Ešte raz ĎAKUJEM!
Návrat hore
woden
Tlčhuba

Založený: 24 Máj 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 25, 2009 9:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Aaaaa daaaaakujeeeeemeeee luuuukimuuuu Very Happy

bolo super. Ostatne veci napisem zajtra po nacerpani energie Smile
Martin Fabian
Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 25, 2009 9:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

http://picasaweb.google.com/p.mikulickova

nieco fotiek od frajerky, hlavne zo zapoleni na peso i na koni
Návrat hore
Andrej Kakos - Kakac
Tlčhuba

Založený: 31 Júl 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 26, 2009 8:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Ahojte,

velmi sa nam pacilo a sme radi ze sme mohli byt sucastou toho co sa tento rok podarilo. Som sice absolutne spaleny a roztrieskany (prisiel som domov az vcera o desiatej) ale stalo to za to. Chcel by som podakovat vsetkym zoldnierom ale specialne Lukimu a Pedrovi. Dalej by som velmi chcel podakovat svojim dvom kucharkam Barborke a Deniske. Zaverom by som chcel prejavit lutost nad stratou stetky Agnes, ktora v nedelu vecer definitivne skoncila v nasich zaludkoch.
Návrat hore
Martin Janičina
Tlčhuba

Založený: 29 Okt 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 26, 2009 10:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Za seba ďakujem všetkym za spätnú väzbu, pozitívnu aj negatívnu, vždy je čo zlepšovať. Tohto ročná šermovačka bola veľmi náročná, pretože sme pripravili veľa nového, možno neodskúšaného, ale o to viac nás tešilo ak niečo z toho vyšlo. Veľká vďaka všetkým ktorí nás na festivale podorili ako účinkújúci, kamaráti "pomáhači" alebo aj ako diváci. Ešte stále sa spamätávame z úpalov a únavy, ale už teraz vieme povedať, že tento rok bolo na šermovačke najviac návštevníkov v celej jej histórii čo nás teší, pretože to znamená že sme nestratili priazeň divákov po ročnej odmlke. Chcem vyzdvihnúť všetkých, ktorí sa zúčastnili sobotňajšieho mini turnaja v aréne a nebáli sa vyjsť s kožou na trh a možno schytať pár modrín alebo škrabancov. Určite si myslím, že to malo význam, najmä pre šermiarsku obec, ktorý sa snáď prejaví čo najskôr.
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Ďalší
Strana 8 z 12

Prejdi na: