Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Št Máj 14, 2009 4:42 pm Predmet: |
|
|
chcem sa spytat ci by sa tam kdesi nedalo prespat.... leboooo ja ked pridem z Presova, a chcel by som ostat aj na Corvus Corax, tak potom v noci taky dokatovany.... tazko sa mi bude chciet trepat kamsi na bus, vlak.... ked aj tak nebudem vediet de to vlastne som  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Št Máj 14, 2009 4:57 pm Predmet: |
|
|
igor
tusim na strane 3 (tusim) mas odpved na svoju otazku
bude "stanove mestecko" v dedine kusok odtial _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Št Máj 14, 2009 5:49 pm Predmet: |
|
|
diki. nechcelo sa mi to citat cele, ked pozeram ze o mecoch tu debata ci co.... _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Št Máj 14, 2009 7:45 pm Predmet: |
|
|
nie je zac _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Hanka Ariel Tóthová Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 11 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Št Máj 14, 2009 9:27 pm Predmet: |
|
|
mam otazku - obycajni smrtelnici, ktori budu prespavat, mozu si stan rozlozit LEN v tom stanovom mestecku? lebo myslim dva roky dozadu sa stanovalo takmer hned za hradbami...dakujem za odpoved:) |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: Pi Máj 15, 2009 7:31 am Predmet: |
|
|
Ariel: No na prespatie je skutočne vyhradené stanové mestečko. Lúky okolo hradu sú chránená krajinná oblasť, sú v správe hradu a je tam zákaz stanovania. Dočasne - počas akcie budú slúžiť ako parkovisko, takže možno tam bude aj problém s miestom.
Nikoho týmto na nič nenavádzam, ale myslím si, že na lúkach za cestou (pri tom kostole, tesne pri lese) sa ale parkovať nebude a preto budú voľné. Stanovať tam ale aj tak neodporúčam a ak tak len na vlastné riziko s tým, že sa ľahko môže stať, že za vami v noci príde bezpečnostná služba z hradu a povie vám aby ste odyšli, lebo to sú tiež pozemky hradu. Ale možno aj nepríde. takže ako hovorím - na vlastné riziko.
Inak to stanové mestečko je fakt asi 10 minút chôdzou od hradu smerom z kopca. Sú tam k dispozícii toalety a sprchy a mal by tam byť aj bufet, takže z môjho pohľadu je to omnoho vhodnejšie ako riskovať pri hrade. |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Pi Máj 15, 2009 2:12 pm Predmet: |
|
|
nesmie sa stanovat - chranena krajinna oblast, ale parkovisko tam moze byt, lol  inak jabco, kedy bude trunaj ? len v sobotu ? _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Máj 15, 2009 2:36 pm Predmet: |
|
|
Piroha: Sú to pozemky hradu a hrad rozhodol o zákaze stanovania, bodka. Parkovisko nikde inde nie je možné urobiť, preto bude tam. Ideme sa ťahať za slovíčka?
Turnaj bude priebežne ako v sobotu tak aj v nedeľu. ako sa písalo vyššie, nejde o určenie alfa samca širokého okolia, skôr ide o zábavu a o to vyskúšať si niektoré veci v praxi v širšom fóre a možno aj inšpirovať ostatných. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Máj 15, 2009 3:21 pm Predmet: |
|
|
Priatelia, nová správa ohľadne dopravy na a z Šermovačky. Týka sa Bratislavčanov ale aspoň niečo. Pokojne nechajte autá doma a dajte si pivo, môžete si objednať miestenku v autobuse, ktorý Vás odvezie na hrad z Bratislavy a späť bez zastávok. Autobusov bude dosť podľa potreby, je dohodnuté, že ak Vás bude 2000 tak pošlú toľko autobusov, aby kapacitne uniesli vaše požiadavky. Viac info tu
http://www.sermovacka.sk/2009/?page_id=11 |
|
Návrat hore |
|
 |
Hanka Ariel Tóthová Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 11 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: So Máj 16, 2009 5:47 am Predmet: |
|
|
Jabco: dakujem  |
|
Návrat hore |
|
 |
spucho Bežný tlachal
Založený: 20 Okt 2006 Príspevky: 11
|
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Po Máj 18, 2009 5:33 pm Predmet: |
|
|
mam este prakticku otazku, myslim ze minuly rok bol na CK aj prenosny bankomat na vyber v hotovosti, planuje tiez take nieco?
len aby som vedel ci si brat peniaze, ak by som si chcel nieco kupit, alebo si ich tam budem moct vybrat z uctu
dikes _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Hrolfr Regrút
Založený: 18 Máj 2009 Príspevky: 4
|
Zaslal: Po Máj 18, 2009 8:44 pm Predmet: |
|
|
...
Naposledy upravil Hrolfr dňa Ut Aug 23, 2011 8:44 pm, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Janičina Tlčhuba

Založený: 29 Okt 2006 Príspevky: 355
|
Zaslal: Ut Máj 19, 2009 7:47 am Predmet: |
|
|
Ahoj, miestenkova doprava je urcena pre divakov. |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Ut Máj 19, 2009 3:18 pm Predmet: |
|
|
Jabčo napísal: | Piroha: Sú to pozemky hradu a hrad rozhodol o zákaze stanovania, bodka. Parkovisko nikde inde nie je možné urobiť, preto bude tam. Ideme sa ťahať za slovíčka?
|
urcite nie, len som sa pousmial nad takymto rozhodnutim nemyslim ze bolo vase, teda smajliky neboli mierene vam  _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Máj 19, 2009 4:18 pm Predmet: |
|
|
no hura juch. stanove mestecko asi nebude strazene co? ci uviazat psa ku stanu?
kto pride? koho mozem stretnut???? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Hrolfr Regrút
Založený: 18 Máj 2009 Príspevky: 4
|
Zaslal: Ut Máj 19, 2009 5:22 pm Predmet: |
|
|
...
Naposledy upravil Hrolfr dňa Ut Aug 23, 2011 8:45 pm, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
spucho Bežný tlachal
Založený: 20 Okt 2006 Príspevky: 11
|
Zaslal: Ut Máj 19, 2009 8:38 pm Predmet: |
|
|
Hildibjorn napísal: | Dakujem za informaciu, lebo som to nejak nepochopil vtedy na tom Ticketportali. Este by som sa chcel spytat na cenu toho listka na autobus. |
listok stoji 3 €, cenu urcuje Slovaklines, ktory je aj poskytovatel sluzby a myslim ze je to clekom fajn cena
upozornujeme este raz, ze na mieste uz nebude mozne si na tieto specialne linky kupit listok a preto naozaj odporucame predpredaj, inak sa budete musiet spolahnut ne bezne linky , ktore budu odklonene cez CK |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Máj 19, 2009 11:25 pm Predmet: |
|
|
chcem sa spytat: tie busy jazdia len v sobotu a nedelu?
a na ten stanovy flek staci prist, postavit stan a ist na hrad? neplati sa nieco? bude tam niekto kto nam bude davat pozor na veci? predsa len je to 2 km od hradu.... a nerad by som tam o nieco prisiel....
a ked nepridem v "kostyme" tak je uplne jedno v com pridem obleceny? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Máj 20, 2009 8:31 pm Predmet: |
|
|
Igor: tie autobusy sú mimoriadne linky na posilnenie dopravy počas festivalu, takže premávajú počas festivalu.
Čo sa týka stanového tábora, tak ten je bezplatný, stačí ako píšeš ty postaviť stan a ísť na hrad. Strážnu službu v tábore ale nezabezpečujem, preto je myslím rozumné zobrať si cennosti so sebou, skrátka správať sa ako na hociakominom festivale, kde sa aj stanuje.
Čo sa týka oblečenia, tak je to skutočne jedno, frak si brať nemusíš. Ak víde predpoveď tak odporúčam slnečné okuliare a niečo na hlavu, lebo by malo byť slnečno a teplo. |
|
Návrat hore |
|
 |
|