Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
Zaslal: Pi Jan 09, 2009 1:17 pm Predmet: |
|
|
Mno ja bych tam už len pre ten Corvus išiel..ach..ae v tom období toho bude hodne..  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
"Sine amore, nihil est vita.." |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Janičina Tlčhuba

Založený: 29 Okt 2006 Príspevky: 355
|
Zaslal: Pi Jan 09, 2009 3:15 pm Predmet: |
|
|
Za mna, este nie je uplne jasne ako to bude vyzerat. V ziadnom pripade by to nemalo byt formou divadla, ani rozpravky. Divaci moziu byt zapojeni ale len ako fanusikovia. Takyto turnaj si zasluhuje vaznost a dokonca si myslim, ze by mal prebiehat paralelne s inym programom, pretoze 10 min. bloky asi nebudu stacit. V najblizsej dobe odskusame vsetko na necisto, predsalen sa nebude sermovat so sportovymi cepelami a uvidime. Zatial to nechajme ako prekvapenie. |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Pi Jan 09, 2009 3:21 pm Predmet: |
|
|
Ja predbehnem ešte viac a spýtam sa organizátorov aj keď to tu už raz padlo bude to len meč alebo aj rapier alebo dokonca komfrontacia ?
(priznam sa že odpoveď trochu poznám ale ostatných by to mohlo nadchnúť do budúcna ) |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: Pi Jan 09, 2009 3:28 pm Predmet: |
|
|
Primárne to bude asi o meči, ale za mňa - ak bude chcieť niekto nastúpiť s rapierom.... Prečo nie? |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Po Jan 12, 2009 11:06 am Predmet: |
|
|
budu Corvus Corax? hura hura hura huraaaa. pokusim sa odtrhnut z prace!!!! hura huraa
dikii  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Sasha-Cornix Tlčhuba

Založený: 28 Júl 2008 Príspevky: 115 Bydlisko: Srdcom vo Zvolene, dušou v Bratislave...
|
Zaslal: Ut Feb 17, 2009 9:07 pm Predmet: |
|
|
Nieee...nesmie to byt zaroven s Lubovnianskou dobyjackou!...Na Corvus Corax sa tesim odkedy je to tu zavesene...
Kto organizuje Lubovnu?...ze by sme sa popytali ci uz ma pevny termin. Pripadne hodili psie oci ci by to neprelozili  _________________ Fortis cadere, cedere non potest...
http://historickekostymy.blogspot.com/ |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Ut Feb 17, 2009 9:57 pm Predmet: |
|
|
Lubovna ma pevny a neprelozitelny termin, ale spokojne si to skuste na nicku Philippus, muehehehe.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: St Feb 18, 2009 7:57 am Predmet: |
|
|
... a daj prosim ta vediet co si zistila  _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: St Feb 18, 2009 8:25 am Predmet: |
|
|
je to v rovnaky cas |
|
Návrat hore |
|
 |
mattias Bežný tlachal

Založený: 15 Aug 2006 Príspevky: 91 Bydlisko: Turiec
|
Zaslal: St Feb 18, 2009 8:36 am Predmet: |
|
|
kúúúúrňava, myslím že táto správa zarmúti viacerých ......  _________________ "Vita incerta, mors certissima" |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Feb 18, 2009 11:09 am Predmet: |
|
|
No my sme tradične vždy v druhej polovici mája v rozmedzí od 19. - 24. tak to vychádzalo po minulé roky. My ten termín tiež neviem zmeniť, žiaľ už sú podpísané niektoré zmluvy. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Feb 18, 2009 1:33 pm Predmet: |
|
|
Podla mna sa z toho robi zbytocna veda, obe akcie su na opacnych koncoch republiky, kazda je inak zamerana, nie je co riesit, riziko prekryvajucich sa ucinkujucich je minimalne. Ak chce byt niekde divakom tu ci tam, vyberie si to, co mu je blizsie ako zameranim, tak i miestom, ja problem nevidim.
Osobne sa napr. nasej partii na jeden augustovy termin nasekali tri akcie, vsetky fantasticke, kazda vyzaduje mrte ludi, takze sa ani rozdelit nevieme. A nikto nenarieka... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Feb 18, 2009 3:56 pm Predmet: |
|
|
Olaf: Jasná vec. Presne tak. |
|
Návrat hore |
|
 |
Sasha-Cornix Tlčhuba

Založený: 28 Júl 2008 Príspevky: 115 Bydlisko: Srdcom vo Zvolene, dušou v Bratislave...
|
Zaslal: Ne Feb 22, 2009 6:25 pm Predmet: |
|
|
No..termin je uz dany a nemenny. Neurcuje ho totiz sermiarska skupina ale mesto. Co uz....zariadime sa  _________________ Fortis cadere, cedere non potest...
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Feb 23, 2009 4:02 pm Predmet: |
|
|
Ved som to vravel...
V kazdom pripade je blbe len to, ze hoci na opacnych koncoch republiky, ale i tak sa deju dve akcie svojho druhu v jednom termine. Vzhladom na pomerne nizky pocet akcii oboch typov je to v podstate tragedia...
Co uz, snad to prinuti cosi robit aj inych ludi... |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: Ut Feb 24, 2009 12:22 pm Predmet: |
|
|
ako to bude v piatok? je tam len koncert alebo aj nieco ine? _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: So Feb 28, 2009 3:56 pm Predmet: |
|
|
Piatok je primárne o koncerte, bude však aj iný sprievodný program. Detailnejšie info poskytneme včas. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Apr 02, 2009 1:07 pm Predmet: |
|
|
Od dnešného dňa je spustený update www.sermovacka.sk, ktorý je momentálne ešte v pracovnej fáze, no môžete tam nájsť informácie. web bude samozrejme priebežne dopĺňaný. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Apr 02, 2009 4:01 pm Predmet: |
|
|
Oprava, v predošlom linku mám čiarku miesto bodky. správny link je www.sermovacka.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Sasha-Cornix Tlčhuba

|
Zaslal: Pi Apr 24, 2009 10:23 am Predmet: |
|
|
Jabco, kedy asi zacne koncert v ten piatok? Nech viem ci sa stiham dostavit, lebo piatok je este pracovny den...  _________________ Fortis cadere, cedere non potest...
|
Návrat hore |
|
 |
|