Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Pi Okt 31, 2008 11:17 pm Predmet: |
|
|
niektori zase nepouzivaju rukavice,aby im nebranili pri roznych technikach (teda ak nie su na mieru site)
aspon sa mi tak zda _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: So Nov 01, 2008 11:10 am Predmet: |
|
|
Jabčo napísal: | Piroha:
Kolety (tiež netuším ako sa to má písať) samozrejme pri kordoch používame. |
mozes tu zavesit fotky tych vasich koletov ? ide mi skor o funkcnost ako o dobovost, pripadne popis co je na nich zle, co by trebalo upravit (dorobit, preprobit ...) mozes hodit aj nakres
p.s.: posli mi prosim ta PM kde take prilby zozeniem, urcite mas skusenosti aj so znackami preto nechcem streielat naslepo. pravdepodobne aj tam existuje adidas a cinan. _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
PierLeBreton Bežný tlachal
Založený: 27 Máj 2008 Príspevky: 56 Bydlisko: Bratislava alte Stadt
|
Zaslal: Ut Nov 04, 2008 12:20 am Predmet: |
|
|
mno mi sice standartne na treningoch pouzivame len rukavice ale niekedy ked sermujeme na volno tak sa patricne ochranime a pouzivam masku 1600vku rukavice policajnej zasahovky a klby mam chranene hokejovymi chranicmi rovnako ako solar (silne body priamo nan nerobia bez chranica dobre... avsak toto len ked deme na volno _________________ Und uns kann die ganze Welt
Verfluchen oder auch loben |
|
Návrat hore |
|
 |
Roman Jarwiks Mikulec Bežný tlachal

Založený: 26 Máj 2007 Príspevky: 33 Bydlisko: Brno/UH.Hradiště-Jarošov/Modra
|
Zaslal: So Dec 13, 2008 2:11 pm Predmet: |
|
|
standartně díky stylu našich tréninků a to že neděláme scéniku, trénujem se štíty, dřevcovkami normálními zbraněmi, v prošívkách, přilbách s batvatem, rukavicách a občas prošívaných nohavicách. Je to bezpečné a pro fyzičku velmi vhodné. |
|
Návrat hore |
|
 |
-Ursus- Regrút
Založený: 10 Dec 2008 Príspevky: 3 Bydlisko: Krupina
|
Zaslal: Po Dec 15, 2008 5:04 pm Predmet: Trening |
|
|
Ja trenujem v teniskach nohaviciah presivanici a rukaviciach niekedy som pouzival na treningu aj varkoc a opasok lenze stavalo sa mi ze sa mi varkoc roztrhol (docela casto) tak som varkoc na treningoch pouzivat prestal. |
|
Návrat hore |
|
 |
|