Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
AElfgar Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 158
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 6:04 pm Predmet: |
|
|
kakac napísal: |
O meci z drakkarie pravdu nemas, je to skareda cupka . Uz ten nazov je fakt poeticky  |
A navyse je to totalna blbost, mec jazernej panej z hry Zaklinac vyzeral takto:
http://witcher.wikia.com/wiki/Aerondight  |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: Št Nov 20, 2008 9:31 am Predmet: |
|
|
Hej ako povedal kakac. Aj to je riesenie. KLudne tma daj sroby namiesto nitov. na preglejkaci to je aj tak jedno. _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
 |
porte123 Bežný tlachal
Založený: 31 Aug 2008 Príspevky: 40
|
Zaslal: Po Dec 01, 2008 6:20 pm Predmet: |
|
|
kód: | http://www.outfit4events.com/15ruc-vikingsky-mec-p-1112.html |
Tento meč už asi nebude nič moc že? Kto mate s nim skúsenosť? |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 4:59 pm Predmet: |
|
|
To ej skorej na normana.
Pocuj ty hladas len tak mece alebo ich chces na nejake obdobie ci co? _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
 |
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 5:54 pm Predmet: |
|
|
Nie nehladam len take nejaké... Hladám vikingské asi tak z 10 storočia
BTW. skor by som sa prisposobil co sa tyka obdobia a tak podla vybavy... |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 7:37 pm Predmet: |
|
|
aldaron2 napísal: | BTW. skor by som sa prisposobil co sa tyka obdobia a tak podla vybavy... |
asi to bude tym ze som toho vela nenaspal a som velmi unavený ale nerozumiem co vlastne chces čomu prispôsobiť? |
|
Návrat hore |
|
 |
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 7:51 pm Predmet: |
|
|
skor je to tym ze som sa zle vyjadril tak sa ospravedlnujem...
Teprva zaciname takze podla meča by sme sa prisposobili obdobiu ktore budeme robit.
Mozno to znie trocha dost divne ale nemame moc vysoke financie a preto hladame najlepsiu a najlacnejsiu cestu. |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 8:15 pm Predmet: |
|
|
no ked nemaš vela peňazí ....je tu este jeden aspekt.... či maš dosť času..... vela ludi k tomu pristupuje tak že na čo nemam to si spravim.....
toto je mozné snad len pokial si študent alebo nezamestnany... inač je to extremny žŕut času.... a výsledok nikdy nebude taky ako od človeka ktorý to robi po x krát. .....nechcem tym povedať že ťa to neobohati o mnoho zaujimavých aktivt a skusenosti .....ale čim huževnajšie a viac budeš pracovať na latkach, botach , ozdobach a ja neviem čom všetkom o to viac sa budeš šermu vzdalovat.....
ak chceš veľa muziky za min peňazí dá sa ale stať to bude niečo vždy (nie peňiaze) a niekedy práve ten čas je na nezaplatenie ......
držim palec
na zaver rada ....kludne si zvol obdobie slobodne .... casom zistiš ze všetky su z finančného hladiska naročné .....keď ich robiš dosledne ...alebo daj sa daj na "súboje" |
|
Návrat hore |
|
 |
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 8:39 pm Predmet: |
|
|
diky za odpoved...este by som sa rad opytal ako si to myslel ze , cim viac sa budem venovat ozdobam topankam atd tym sa bude vzdalovat sermu. Myslis ze ked sa budem zaoberat LV nebudem sa tolko venovat boju?
No najprv sa samozrejme chystame kupit tie mece a postupne dokupovat ostatne veci. Ale vystupovat teraz nebudeme... ani v najblizsich rokoch nebudeme takze mozme "bojovat" kludne v teplakoch ... |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 8:50 pm Predmet: |
|
|
ako nemyslle som to nejak hanlivo
aby tu nedošlo k nepochopeniu...... no ked sa venujem sermu ja to popri iných aktivitach už nestiham aby som ja neviem ....(terz len tak tresnem tak to neberte v zlom) vyrabal výšivku alebo nejaku brošnu či pracku ..... pre presnosť aj mne sa to pači a aj ja by som si to dokonca rad skusil ale .... ak si mam vybrat v ramci vlmi maleho volneho casu tak volim šerm. Žial na ine mi nezostava cas....
A este že clovek sa časom stane "odbornikom na slovo vzatym k identifikacii zbroji alebo odevov alebo všetkeho možného ...to len aby človek nezostal len pri tom a nezabudol načo to vlasntne cele robi a ver mi že ono sa to lubi celkom nebadane tymto smerom zvrhnuť. Zrazu po 2 trokch zistiš ze vieš ja neviem napr ..karetkovať alebo robit paličkovanú čipku alebo v=yrabaš brˇasne z kože a šermu je sakra malo. A čoraz menej a menej ....
Nebol to utok na nikoho len chcem aby si na to mysle je to len taka mala rada aby si sa držal toho prvého čo ta ktomu viedlo .... |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 8:52 pm Predmet: |
|
|
nevsimaj si depresivne reči .... obcas mam taky zachvat
hor sa do toho mlady muž |
|
Návrat hore |
|
 |
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 9:26 pm Predmet: |
|
|
... No rozhodne je tam kus pravdy... tak do nejakeho velkeho vyrabania sa nepustam, pretoze nie som moc zrucny clovek. Ludia to casto hovoria len tak ale ja naozaj nie som aby bolo jasno. Neodcudzujte ma ale radsej si zarobim a kupim si to nez by som to mal sam vyrobit. ... Asi zbytocne nedoverujem svojej praci ale nechajme tak no ...
Rozhodne si tymto splním svoj detský sen (nie som ziadna staroba som mlady ale uz od detstva som sa sermoval s plastovymi mecami ) Takze uvidíme. diky za rady...  |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 9:31 pm Predmet: |
|
|
myslim si, ze kazdy by mal robit to co vie.... radsej si zarob prachy tym co vies, a kup si za ne to co si nedokazes vyrobit sam, na takej urovni aby si sa za to nemusel hambit.. _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Ut Dec 02, 2008 10:10 pm Predmet: |
|
|
alebo mozes skusat,ak ta to bude bavit ( ale chvilu potrva,kym tvoj vyrobok bude vyzerat tak, ako ma...a potom mozes zacat robit do radu)
ale ak nie si zrucny a nebyvas v rodinnom dome,tak to asi nema velky vyznam (v panelaku mozes mozno tak sit ...teda aspon si neviem predstavit viac)
ale ma to vyznam len: ak ta to proste bavi, skusat a vymyslat,
alebo ak si veelmi,veelmi sikovny a schopny a dokazes precurat vyrobcov (pripadne ak ta kvalita vyrobkov neuspokojuje a povies si,ze to si radsej spravis vlastne, aj to bude lepsie vypadat)
 _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum
Naposledy upravil miso dňa St Dec 03, 2008 9:44 pm, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
AElfgar Tlčhuba

|
Zaslal: St Dec 03, 2008 6:28 pm Predmet: |
|
|
aldaron2 napísal: | tak do nejakeho velkeho vyrabania sa nepustam, pretoze nie som moc zrucny clovek. Ludia to casto hovoria len tak ale ja naozaj nie som aby bolo jasno. |
V tom pripade by si si mal najst iny konicek. Serm moze byt pre teba a tvoje okolie velmi nebezpecny, pretoze cloveku, ktory je natolko nesikovny ze nedokaze narabat ani ihlou, zbran do ruky v ziadnom pripade nepatri.
V podstate ludi ako ty, mozno rozdelit do 3 skupin:
1. Su naozaj nesikovni - ti ale nemaju z bezpecnostnych dovodov v serme co robit.
2. Su lenivi a nechce sa im na sebe trosku pomakat.
3. Myslia si ze su nesikovni, lebo este nic nevyskusali a neobjavili svoje schopnosti. |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: St Dec 03, 2008 6:39 pm Predmet: |
|
|
ja zase nemam rad ludi, ktory si o sebe myslia ze su sikovny, a tie (s prepacenim) sracky co doma vyrabaju a povazuju ich za histrocke potom este aj nosia po akciach...
preco nerobia ludia to co vedia, a to co nevedia si jednoducho nekupia od odbornika??? _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: St Dec 03, 2008 6:51 pm Predmet: |
|
|
AELfgar vyslovene s tebou nesuhlasim... skusal som uz samozrejme vyrabat niekolko veci ale nie je to nieco cim by som sa mohol chvalit a v podstate ani netuzim potom usit si nejaku tuniku alebo co... a naozaj chces tvrdit ze clovek ktory nedokaze sit je nebezpecny pre svoje okolie? nebud smiesny..kazdemu ide nieco ine... ja som tiez do teraz len tak nesedel na zadku. a myslim ze su veci ktore mi idu
nechapem ako mozes porovnavat ihlu a mec, co ti nato poviem...nemam moc rad jemný konicek ako napriklad krajcirstvo ci nejake modelarstvo...vzdy som isiel po takom niecom co ma bavi a pri com sa dokazem odreagovat...napriklad teraz hravam tretim rokom Airsoft... Nemyslim si ze som najlepsi ale podla mna to ujde... so svojou zbranou som docela zosinchronyzovany aj napriek tomu ze neviem sit...
P.S nemyslel som to nijak zle len som ti chcel oponovat lebo s tebou nesuhlasim...  |
|
Návrat hore |
|
 |
AElfgar Tlčhuba

|
Zaslal: St Dec 03, 2008 7:09 pm Predmet: |
|
|
Lenze je trosku rozdiel ked povies "nebavi ma sitie, nemam na to nervy" alebo "neviem sit, lebo som hrozne nesikovny" Cize ak tomu chapem, mas nejaku tu manualnu zrucnost, skusal si robit nejake veci, ale nemas nervy na to aby si sa tomu viac venoval
Ja nehovorim aby si si teraz vsetko vyrabal sam, pokial na to nemas nervy tak si to holt budes musiet kupit.
Reagoval som len preto, lebo vela zaciatocnikov radi pouzivaju ako vyhovorku to ze su strasne nesikovni a pritom sa o nic ani nepokusili (nehovorim ze to musi byt hned tvoj pripad, nepoznam ta). |
|
Návrat hore |
|
 |
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: St Dec 03, 2008 7:24 pm Predmet: |
|
|
ved prave...ja nie som vela zaciatocnikov ... Pri serme urcite nebudem ohrozovat svoje okolie pretoze som strasny paranoik a preto uz budem davat pozor aby sa nic nestalo viac ako ostatny.
Je mozne ze este zacnem sit alebo vyrabat daco... to urcite nemozem vylucit ale teraz urcite nie  |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: St Dec 03, 2008 7:55 pm Predmet: |
|
|
AElfgar napísal: |
1. Su naozaj nesikovni - ti ale nemaju z bezpecnostnych dovodov v serme co robit.
2. Su lenivi a nechce sa im na sebe trosku pomakat.
3. Myslia si ze su nesikovni, lebo este nic nevyskusali a neobjavili svoje schopnosti. |
no tak tu s tebou nesuhlasim toto delenie je hodne jednostranne a suhlasim skor s Palom
neviem, preco by som mal vediet vyrabat jednotlive sucasti, ked sa venujem sermu, fakt nechapem tento trend, ktory niektori presadzuju...ani v stredoveku si ludia nevyrabali vsetko sami, na to boli specializovai remeselnici, tak neviem, preco teraz? ja sa venujem sermu a remeslu, tak preco by som mal byt lenivy? ja svoj cas venujem pre mna podstatnejsej veci... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
|