Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
porte123 Bežný tlachal
Založený: 31 Aug 2008 Príspevky: 40
|
Zaslal: Ut Nov 18, 2008 8:04 pm Predmet: Meč Severan |
|
|
Hojte...
Čo hovoríte na tento meč
kód: | http://www.outfit4events.com/vikingsky-mec-severan-na-realne-pouziti-p-4471.html |
Neposkytuje sa naňho záruka a preto sa chcem opýtať, či s ním mate nejaké skúsenosti, a ak nie tak aspon od majstra, ktorý ho vyrobil.
Ake máte skúsenosti s obchodom ? Kolko ste zaplatili za poštovne? |
|
Návrat hore |
|
|
Ivan Bežný tlachal
Založený: 31 Mar 2008 Príspevky: 15 Bydlisko: Dunajská Lužná
|
Zaslal: Ut Nov 18, 2008 8:59 pm Predmet: |
|
|
nechat tak, nepozerat, vyvarovat sa.
90% veci z podobnych stranok su ----- |
|
Návrat hore |
|
|
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 10:01 am Predmet: |
|
|
Je to mec od paula chena. Firma Hanwei. Teraz od nich berieme niekolko desiatok mecov.
Ivan846: pred tym ako taketo nieco napises si zisti co je to zac.
Nehovorim ze je to uzasna zbran ale za tie peniaze nic lepsie nedostanes. Mame jeden tento mec v skupine a zatial vizera dobre. Je dost lahky ale aj pevny. Uvidime casom
Inac firma Hanwei vyraba vela zbrani na serm. Tiez robia aj katany a pod a celkovo ma dobre meno.
Keby niekto takyto mec chcel nech mi da vediet.
Cena by nemala byt vacsia ako 3500 (uvidime po kalkulacii) _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
|
tarkil Tlčhuba
Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 10:42 am Predmet: |
|
|
no tento mec, je proporcne velmi mali, oproti tomu ako by mal vyzerat original. ale na treningove ucely je postacujuci, cize adekvatny k cene. ako pychu by som si ho ku kostimu nepripol. skvor od nich ma zaujali tie cvicne mece (pierka) tie vyzeraju lepsie, kazdopadne opet len na treningove ucely. pre takuto potrebu je to vyhovujuce viac nez dost. _________________ "Jaduru arik kek onak"
Naposledy upravil tarkil dňa St Nov 19, 2008 3:39 pm, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
|
woden Tlčhuba
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 12:57 pm Predmet: |
|
|
Ano tie cvicne su fajn za tu cenu.
Inac k dlzke. Tak ta je +-2cm (podla typu) rovnaka ako u originalov. cepele aj celkova. Teda ked beriem Petersonov typ S. Ktory sa na tento najviacej podoba. Pripadne typ L ale tie byvaju take iste pripadne troska kratsie. _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
|
Andrej Kakos - Kakac Tlčhuba
Založený: 31 Júl 2006 Príspevky: 139
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 2:14 pm Predmet: |
|
|
Aj mne sa zda dlzka celkom fajn. Ale nezda sa mi sirka cepele. Je uzsia zda sa mi ako pri originaloch. Dalsia vec co sa mi tiez az tak nezda je zliabok - je taky divny a pride mi moc dlhy - skoro az po hrot. Tym nechcem povedat ze je to blby mec. Ked som ho drzal prisiel mi celkom fajn. Nie je to velka parada, ale urcite je to lepsie ako ine industrialne mece ktore su drahsie a tazke marhy - a su aj ovela skaredsie. Za tu cenu to povazujem fakt za slusnu kupu, sam si idem jeden kupit .
PS: Jano, trvalo mi asi 10 min kym som pochopil ze picha je pycha. Fakt neviem preco som cital stale ch ako po taliansky . |
|
Návrat hore |
|
|
woden Tlčhuba
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 2:18 pm Predmet: |
|
|
kakac: a fakt. ja som ani nezistil co tym chcel povedat
No takze verdikt je asi taky ze na treningy je to v pohode mec (podla doterajsich skusenosti) koly vahe a trvacnosti (sice to uvidime az casom).
Vizorovo ma divnejsi zliabok. Teda jeho zakoncenie a pod.
Sirku by som neriesil vacsina tychto mecov su teraz uzsie ako vtedy. Uz vidim kovaca ako sa s tym sere. (teda pokial nezaplatim neviem kolko aby mal motivaciu.)
Vizor je taky aky je. niekomu sa paci niekomu nie. Mi ich ideme teraz brat asi 5 do skupiny tak uvidime. _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
|
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 2:57 pm Predmet: |
|
|
ďakujem za odpovede... ...
To wooden: Keď ich dostanete mohol by si sem prosímťa napísať, či sa naozaj oplatia?
ďalej by som sa chcel opýtať na tento štít.
kód: | http://www.outfit4events.com/bojovy-stit-p-4595.html |
ešte by som sa chcel spýtať koľko by to bolo s poštovným do bratislavy ??? budeme brat asi tak 25 kg ak nie viac |
|
Návrat hore |
|
|
|
|
Návrat hore |
|
|
tarkil Tlčhuba
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 3:37 pm Predmet: |
|
|
kakac: no moja ciastocna disgrafia je niekedy na pobavenie, hehe.
ale k tomu mecu. dlzka budis, dokonca aj dlzka rukovete ujde, ale hlavica je neskutocne mala aj sirka cepele, cele je to ako proporcna zmensenina oproti tomu ako by to malo vyzerat naozaj, to o zliabku ani nehovorim, to je uplna kravina. ale, a to zdvoraznujem napriek tymto vyhradam, musim povedat, ze by som rozhodne neodradzoval nikoho od jeho kupi. drzi sa velmi prijemne, a aj sa snim vcelku prijemne pracuje, aspon co som mal tu moznost. je to len vec osobneho rozhodnutia naco to hcem pouzit, ak hcem ist na historicku vernost urcite nie, ak s nim hcem sermovat v telocvicni je viac nez adekvatny, hlavne voci cene. ked si predstavim tu zaplavu vikingacov co sa hrnu z ciech a su to totalne sracky tak tato cinska zmensenina je fakt oproti niektorym uzasna zbran. inak podotykam, ze na fotke to vyzera horsie ako v skutocnosti, sam som bol prekvapeny. jo zaverom, ja si ho sice neobiednam (niesom tak bohaty aby som si mohol kupovat lacne veci, hehe) ale ak by ho hcel niekdo u nas v skupine nebranil by som mu. _________________ "Jaduru arik kek onak" |
|
Návrat hore |
|
|
tarkil Tlčhuba
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 3:48 pm Predmet: |
|
|
aldaron2 napísal: | ďakujem za odpovede... ...
To wooden: Keď ich dostanete mohol by si sem prosímťa napísať, či sa naozaj oplatia?
ďalej by som sa chcel opýtať na tento štít.
kód: | http://www.outfit4events.com/bojovy-stit-p-4595.html |
|
do toho stitu by som rozhodne nesiel, to je kravina. vecina veci na tej stranke su hovadiny. to si zase treba priznat. _________________ "Jaduru arik kek onak" |
|
Návrat hore |
|
|
woden Tlčhuba
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 4:03 pm Predmet: |
|
|
Hej. stit je blbost. za tu cenu mas pomaly dostickovy s kovovou puklicou a potiahnuty surovkou.
Ak chces ten mec tak ideme objednavat teraz. Mozno by vysiel aj lacnejsie ako z tej stranky. _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
|
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 4:11 pm Predmet: |
|
|
a odkiaľ nejaký normal asi lacný ( ale tak aby sa nerozpadol hned ) stit pre vikinga?
Diky ale teraz dajako nejsu peniaze..planujem to po vianociach... ides to objednavat od od inakadial ? Ak som správne pochopyl ? |
|
Návrat hore |
|
|
woden Tlčhuba
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 4:17 pm Predmet: |
|
|
samozrejme ze odinokadial.
stit si mozes dat vyrobit. pripadne ak chces dostickovy so surovkou (na to by si mal vediet troska s tym robit nech ho hned nerozmlatis) tak viem zohnat pripadne by sa dal aj vyrobit.
Alebo na take cvicenie staci preglejkovy s normalnou puklicou. taky rok dva trieskania to vydrzi. mozno aj viacej. _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
|
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 4:22 pm Predmet: |
|
|
a rozsah ceny by sa do kolko maximalne pohyboval ? |
|
Návrat hore |
|
|
woden Tlčhuba
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 4:29 pm Predmet: |
|
|
Neivem. uvidime podla casu. a podla toho aky zlozity a co vsetko. od 1000 po milion _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
|
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 4:39 pm Predmet: |
|
|
Mal by to byt štít určený pre začiatočníka a hlavne na cvičenia...Po vianociach by som ti dal ked tak vedieť a bolo by to okolo 3 kusov... (ešte neviem čo bude a preto ti dám vedieť) ďiky zatiaľ....
ešte otázočka... tento meč bude asi pekná čupka že ?
kód: | http://www.drakkaria.cz/repliky-zbrani/mece-savle-kordy/stredoveke-mece/mec-jezerni-pani---jednorucni.html |
Už ten názov, čo ja viem. |
|
Návrat hore |
|
|
woden Tlčhuba
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 4:56 pm Predmet: |
|
|
Mozem len taku otazku?
Ty sa chces venovat sermu alebo to chces len tak aby si sa mlatil niekde s kamaratmi alebo chces riesit aj nejake obdobie a kostym a pod?
ako neber to zle ale zatial absolutne netusim. _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
|
porte123 Bežný tlachal
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 5:33 pm Predmet: |
|
|
jasne neberem to zle ...
No bereme to vážne, čo sa týka aj histórie a všetkého...( že som sa pýtal na ten meč t drakkarie si nevšímaj...len zvedavosť )
A ešte iba plánujem, ale v podstate hľadáme najlepšiu variantu, čomu by sme sa mohli venovať a mne to príde, že vikingovia by mohli byť taký lacnejší a tiež ich obľubujem, takže asi to budú oni. |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: St Nov 19, 2008 5:38 pm Predmet: |
|
|
Co sa tyka stitu, tak na cvicenie ti podla mna fakt staci z preglejky. Ta stoji v Naceve 1000 plat 2x1.5 metra. Jedna puklica stoji od 300 - 500 sk. Rucku si vystruzlikas a nity su za facku. Keby si nemal vercajch tak v tescu kupis priamociaru pilu za 500 a vrtacku najobycajnejsiu tiez tak nejak, plus kladivo za 100. Ked to zratas dokopy tak vyrazne usetris oproti tym z tvojho linku (ked teda chces 3 ks) aj s kupu vercajchu, ktory ti mimochodom zostane na dalsie tvorive plany. Na nejake kovania by som sa vykaslal - stit bol aj tak spotrebak a ta preglejka vydrzi dost sama o sebe.
O meci z drakkarie pravdu nemas, je to skareda cupka . Uz ten nazov je fakt poeticky |
|
Návrat hore |
|
|
|