Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Martin Janičina Tlčhuba

Založený: 29 Okt 2006 Príspevky: 355
|
Zaslal: Po Sep 22, 2008 7:50 am Predmet: |
|
|
Ja sa neurazam Len nechcem aby to vyzeralo ze niekomu robime zlu reklamu. Dobru urobim kludne, takze poviem ze s tvojimi sluzbami sme velmi spokojni. |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: Ut Sep 23, 2008 10:46 am Predmet: |
|
|
prave preto nemenujem koniec koncov jak sa hovori proti vkusu ziaden dišputat. _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal

Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
Zaslal: Ut Okt 14, 2008 3:38 pm Predmet: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=9u35ZUtNmzU
Je pravda ze amici dokazu dodrbat vela vzhladom na historiu,ale je pravda ze toto videjko na kt.sme natrafili prave teraz s kamosom v skole nevyzera tak zle..je pravda ze to robia na stadione,avsak ked im uz tak nejde "hrany serm"idu na tvrdaka..a to ze to robia este aj na konoch..no klobuk dole  _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
"Sine amore, nihil est vita.." |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Okt 14, 2008 8:02 pm Predmet: |
|
|
neda mi sa spytat, co je take uznasne na tom, ak sa niekto dobrovolne mrzaci.... myslim ze o kostymoch a zbrojach sa radsej ani bavit nemusime!
pre mna je toto len dalsi americky grc... _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Vlk Bežný tlachal

Založený: 03 Dec 2006 Príspevky: 61 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Ut Okt 14, 2008 9:10 pm Predmet: |
|
|
Ako napad to podla mna nie je zly znovu ozivit tie turnaje ymslienka je to púekna...a podla mna to zamkli celkom dobre  _________________ Nežijem aby som bojoval.Bojujem aby som žil. |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

|
Zaslal: Ut Okt 14, 2008 9:18 pm Predmet: |
|
|
ak to chce niekto znova ozivit, musi mat aj potrebnu vybavu... zacnime napriklad sedlami....je ine niekoho vyrazit z turnajoveho gotickeho sedla a z vojencaku... ine je mat v ruke lancu a ine predlzenu tycku z metly....atd. _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Roman Popik Bežný tlachal

Založený: 13 Okt 2008 Príspevky: 62
|
Zaslal: Ut Okt 14, 2008 9:30 pm Predmet: |
|
|
konan2 napísal: | ak to chce niekto znova ozivit, musi mat aj potrebnu vybavu... zacnime napriklad sedlami....je ine niekoho vyrazit z turnajoveho gotickeho sedla a z vojencaku... ine je mat v ruke lancu a ine predlzenu tycku z metly....atd. |
inac bol otom raz dokument na viasat histor , ako jeden anglican to a nejakom hrade ozivoval, nasiel 4 dobrovolnikov, v knihach nasiel pravidla a ako treovali, potom im ukul kovac brnenia namieru specialne na tie turnaje, a ostepy mali tiez original nenapilene, (ako sa jeden sermiar vyjadril ze pre efekt ich pouziva a prezentaciach) pocas treningu sa tam jeden kusa dokalicil spadol z kozi, tusim aj z kona, ale napriek lekarom pokracoval... suboj vyzeral zaujimavo lamali o seba tie drevce, a akoniec po scitani bodov te dokaliceny vyhral ... peke sa na to pozeralo, a tie brnenia vyzerali naozaj bezpecne |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Okt 15, 2008 5:52 pm Predmet: |
|
|
neviem ci vas to bude zaujimat, okrem sermu vas predsa nezaujima nic, ale aj tak keby nahodou mal zujem
dnes o 21.30 , na ta3 , v relacii biznis, bude vraj nieco o najvecsom europskom rytierskom trunaji,
kedze asi ste onom nepoculi tak to bude nejaka blbost, inac by ste tam asi niekto boli  |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: St Okt 15, 2008 5:56 pm Predmet: |
|
|
Lucka: A teba okrem propagacie sameho seba zaujima tiez nieco? VDaka za ponuku uzasne straveneho vecera pri televizii, ale nemam zaujem. Jasne, keby to stalo za to, mal by som tam byt, som si toho vedomy, ale nanestastie mam tu smolu, ze sa venujem pesim druhom vojska. Vies, sermiar nerovna sa hned rytierovi, to je len taka roztomila detska predstava...  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Okt 15, 2008 6:00 pm Predmet: |
|
|
ty si asi fakt trocha mimo? reagoval som na hore navodenu temu o turnajoch, a podla mna to je tvoj hlavny problem ze si uvezneny vo svojom svete, trocha rozsirenia obzorov by ti nezaskodilo ty by si ako prvy mal to popozerat |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Okt 15, 2008 6:01 pm Predmet: |
|
|
Jasne.... Rozsirovanie obzorov... Aha... No, ked mi to vravis ty, zjavne na tom cosi bude... Rytiersky turnaj... Ale ok, dnes si to pozriem a zajtra si kupim kona... Spokojny?  |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Št Okt 16, 2008 7:28 am Predmet: |
|
|
Kaltenberg  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Okt 16, 2008 8:06 am Predmet: |
|
|
hej...aspon ze je v tom pivo... marketingovy tah, jemna alternativa oktoberfestu, ale v podstate aspon sem tam zarobia na seba :_) |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Št Okt 16, 2008 8:16 am Predmet: |
|
|
lucifer66 napísal: | ty si asi fakt trocha mimo? reagoval som na hore navodenu temu o turnajoch, a podla mna to je tvoj hlavny problem ze si uvezneny vo svojom svete, trocha rozsirenia obzorov by ti nezaskodilo ty by si ako prvy mal to popozerat |
trapaaaas....
ty si kkt clovece....
ked som cital tento prispevok, najprv mi vyliezli oci potom rehot....
spametaj sa chlapce. nevies s kym tu debatujes a koho urazas....
skoda ze nemam taky dar reci. by som ta spitchoval pod ciernu zem....
ale pobavil si ma   _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Št Okt 16, 2008 8:25 am Predmet: |
|
|
to lucifer: ak to bol skutočne klatenberg, tak ti možem povedať ze len na tomto fore je aspon 5 ludí ktorí na tom podujatí boli. (nie ako diváci)
neviem či je to zrovna rozširenie obzorov (pod tým si predstavujem niečo úplne iné)
Ich dojmi sú rôzne ale pravdou je že je to jedna velká show. A jej veľkosť je neporovnatelná s akciami podobného druhu.
http://www.ritterturnier.de/ |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Okt 16, 2008 10:29 am Predmet: |
|
|
hej bol to kalten berg, a hej bolo to take divadelne |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

|
Zaslal: Št Okt 16, 2008 3:00 pm Predmet: |
|
|
bolo a je to skor komercne.... _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Kertész Tlčhuba
Založený: 19 Apr 2008 Príspevky: 138 Bydlisko: Hlohovec, Bratislava
|
Zaslal: Št Okt 16, 2008 4:44 pm Predmet: |
|
|
Lucifer: Ak na to máš, tak si kľudne tie obzory rozširuj (fantasy doplnkami z LoTR a pod.). Ale ak nevieš o čom hovoríš, tak radšej nič nevrav...
To je moja skromná rada určená tebe. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Okt 21, 2008 8:17 pm Predmet: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ki1_-T7huhU Reportaz z Groenlo, kde prebehla rekonstrukcia bojov z roku 1627 medzi Spanielmi a Holandanmi.... Pripravte sa na to, ze holanstina je strasna rec, hehe... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Okt 23, 2008 8:47 am Predmet: |
|
|
Fotografie z Grolle 1627:
http://www.compagniegrolle.nl/sog/uk/media.html
http://www.actiontake1.co.uk/grolle2008/index.php?cat=0
Inak, ku propagacii sermu este jedna mala statistika:
Groenlo ma rozlohu 9.41 km², zije tam 10 062 obyvatelov, hustota je teda 1,069 ludkov na km².
Pocas vikendu bola valna vacsina z mesta na akcii, ci uz priamo na rekonstrukcii bitky, alebo v uliciach na jarmokoch ci v sprievodoch.
Takto to vyzera, ked je mesto na svoju historiu hrde a podla toho akciou cele zije, sakra. Kedy sa to tak podari dosiahnut nam, hm... |
|
Návrat hore |
|
 |
|