Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
MAGE Regrút
Založený: 20 Júl 2008 Príspevky: 3
|
Zaslal: St Sep 24, 2008 5:44 pm Predmet: spravny vyber |
|
|
dobry den
idem si kupit mec.rozmyslam nad dvomi vyrobcami .mohli by ste mi prosim poradit ktory z nich ma kvalitnejsie vyrobky a podobne .aby som neurobil pri kupe jedenapolrucneho meca nejaku chybu.chcel by som ho kupit do 5000 slovenksych korun-teda nejak 4500 ceskych.
prvy predjca: www.lutel.cz
kliknut na katalog---jedenapolrucne mece......a tento: 15009
Název Jedenapůlruční meč......15018 s nezdobenou hlavicí, necerneno. 15009 zástita bez krouzku, hlavice
nehranená. Jedna drázka lestená. Cena bez pochvy: 4800,-CZK.
druhy predajca: http://www.chladnezbrane.estranky.cz
konkretne tento mec: http://www.chladnezbrane.estranky.cz/fotoalbum/mece-__9658_schwerter-__9658_swords/mece/16
prosim poradte mi...je to pre mna dolezite....za vsetky prispevky vopred dakujem |
|
Návrat hore |
|
|
jany -jan kober Bežný tlachal
Založený: 16 Jún 2006 Príspevky: 81 Bydlisko: Stará Ľubovňa
|
Zaslal: St Sep 24, 2008 6:14 pm Predmet: |
|
|
mece od lutelu mame. nie su to neake repliky, skor by som to nazval " volne inspirovany skutocnostou" ale na kvalitu sa neda povedat ani jedno krive slovo. kedysi mali trochu tazsie cepele, ale posledne co sme brali su krasne lahke. cepele su pruzne a este sa nam nestalo aby neaka praskla. obcas praskne trn v mieste kde sa napaja sruba na cepel( asi v polovici rukoväte) ale to sa da lahko zavarit. cepele niesu kute a matrial je trochu mäksi a pri krytoch( ktore sa aj tak nepouzivaju:-) ) proti napr. mocovym mecom sa tvoria zuby. ale po par treningoch sa ostrie skuje za studena a je tvrdsie. ten druhy vyzera ako z pana prstenov:-D ale nesermoval som s nim. ja by som siel z tychto dvoch rozhodne do lutelu. _________________ risce mori |
|
Návrat hore |
|
|
Matej Biroš Tlčhuba
Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Št Sep 25, 2008 4:50 pm Predmet: |
|
|
ja by som nesiel ani do jedneho z tychto dvoch
mas skvelych vyrobcov za rovnaku cenu - moc, had, pripadne drahsi templ, tak naco riesit taketo hovadiny _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
|
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba
Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Št Sep 25, 2008 5:51 pm Predmet: |
|
|
no od lutelu neviem posudit, ale o jeho praci tu uz debata je tusim v zbraniach a zbrojach...co sa tyka toho druheho, tak to je fakt hroza, nekupovat, nekupovat, nekupovat a ruky od toho prec _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
|
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: Pi Sep 26, 2008 8:43 am Predmet: |
|
|
Nieje co riesit. Chod do nejakeho meca od Moca. _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
|
PierLeBreton Bežný tlachal
Založený: 27 Máj 2008 Príspevky: 56 Bydlisko: Bratislava alte Stadt
|
Zaslal: Pi Okt 17, 2008 9:30 pm Predmet: |
|
|
woden ma pravdu mece od moca su skvosty a velmi kvalitne a co je neuveritelne aj cenovo dostupne ... _________________ Und uns kann die ganze Welt
Verfluchen oder auch loben |
|
Návrat hore |
|
|
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal
Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
Zaslal: Ne Okt 19, 2008 6:10 pm Predmet: |
|
|
Teraz myslite smer Blava?alebo smer swords.cz ,bo obaja sa volaju rovnako priezviskom bez tej diakritiky,ak sa nemylim
Od lutelu som veru uvazoval aj ja..len co ma zarazilo ze chcu vsetky prachy vopred..co je trochu zaujimave jednanie, ale planujem veru od nich o nejaky jednorucak..avsak som sa len obaval ci nemaju cepele kolajnicoveho typu ala"kronďáky" Tá váh veru vyzera fajn 1,4 na jednorucak je podla mna velmi fajn _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
"Sine amore, nihil est vita.." |
|
Návrat hore |
|
|
Milan Kertész Tlčhuba
Založený: 19 Apr 2008 Príspevky: 138 Bydlisko: Hlohovec, Bratislava
|
Zaslal: Ne Okt 19, 2008 7:12 pm Predmet: |
|
|
Xaron napísal: | ...Teraz myslite smer Blava?alebo smer swords.cz ,bo obaja sa volaju rovnako priezviskom bez tej diakritiky,ak sa nemylim ... |
Mám taký dojem, že myslel českého Moca. Môc nie až tak cenovo dostupný... |
|
Návrat hore |
|
|
miso Tlčhuba
Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Ne Okt 19, 2008 7:25 pm Predmet: |
|
|
Xaron napísal: |
Od lutelu som veru uvazoval aj ja..len co ma zarazilo ze chcu vsetky prachy vopred..co je trochu zaujimave jednanie, ale planujem veru od nich o nejaky jednorucak..avsak som sa len obaval ci nemaju cepele kolajnicoveho typu ala"kronďáky" Tá váh veru vyzera fajn 1,4 na jednorucak je podla mna velmi fajn |
hehe,ja som sa cudoval,ked pavel moc nechcel ani zalohu ani nic a navyse nam poslal mece len tak postou (nie na dobierku)
...proste ak by sme ich necvakli,asi by si len piskal,kedze neexistovala zavazna objednavka...ale samozrejme sme ich riadne zaplatili bankovym prevodom
haluz, kolka to dovera...asi preto,ze ma dobru robotu a vie,ze nikto ho neokasle,lebo predpoklada objednavku aj v buducnosti _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Po Okt 20, 2008 9:36 pm Predmet: |
|
|
veru veru roby dobru robotu a ferove ceny ma tak caka ze aj zakaznik bude ferovy sice som prave pred dvoma tyzdnami zlomil jeden z mecou co mam od neho ale nemozem nic vycitat sak som sa cudoval ze kolko ten mec zvladol _________________ Und uns kann die ganze Welt
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Po Okt 20, 2008 9:38 pm Predmet: |
|
|
btw ano myslel som ceskeho moca (swords.cz) _________________ Und uns kann die ganze Welt
|
Návrat hore |
|
|
miso Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Okt 21, 2008 9:00 am Predmet: |
|
|
PierLeBreton
netusis,z coho je rukovät?
nechcem skusat,co je pod tou kozou,no ak tam nie je nejaky omot,tak asi budem musiet,lebo pri silnejsich sekoch (ak idu jemne kolko (nazvyme to nehoda) mam pocit,ze to vo vnutri rezonuje (netusim,ci to je zamer,alebo vada, ale u inych mecov som sa s tym nestretol) _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
|
Pavol Uličný Tlčhuba
Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Ut Okt 21, 2008 9:50 am Predmet: |
|
|
su dve možnosti čo je v rukoväti a to drevený korpus
alebo omot z konopného povrazu impregnovaného voskom (alebo ani nie ) , rezonanciu si nevsimaj aj tak raz všetky povolia, nepovolia iba meČe s ktorými sa nešermuje. |
|
Návrat hore |
|
|
miso Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Okt 21, 2008 10:33 am Predmet: |
|
|
len,ak je tam omot,myslim,ze skor sa ti rukovät "pouvolnuje"
ako ked je tam drevo (aj ked zalezi tiez od toho,ci je tam nalepene, alebo nasunute)
to vies,len som sa lakol...novy mec a taky ten strach,aby sa s nim nic nestalo (ale po case sa asi stane )
_________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Ut Okt 21, 2008 11:29 am Predmet: |
|
|
no priatelu presne viem co je v rukovati ide o drevo a omot ( prave totiz prerabam zlomeny na jednotku...) a ta rezonancia tak to ti tez vem povedat oco de neni to v rukovati delal mi to hastings od neho zdalo sa ako by sa mal pri kazdom seku zlomit abo co abo ako by bol vo vnutri uvolneny ale v skutocnosti je to len zoslabene doliehanie zastiti ,poprosil som varadiho nech mi trocha sklepne zastitu a jeje zas krasne zvoni.... _________________ Und uns kann die ganze Welt
|
Návrat hore |
|
|
miso Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Okt 21, 2008 1:00 pm Predmet: |
|
|
parada
diky
lebo prave toho som sa bal,ze vo vnutri nedolieha rukovat k trnu
teraz uz len pokusit sa problem odstranit _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
|
|