Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
AElfgar Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 158
|
Zaslal: St Jan 10, 2007 6:05 pm Predmet: |
|
|
No vidis, a keby si nam to nebol prezradil, mysleli by sme si ze si naozaj carodejnik . |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: St Jan 10, 2007 6:06 pm Predmet: |
|
|
som smajdalf  _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
Ľubo Wassermann Bežný tlachal
Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 88 Bydlisko: KE
|
Zaslal: St Jan 10, 2007 6:11 pm Predmet: |
|
|
Piroha:
Preco si nastavoval na takuto temu platnost? Ved nejde len o to, ze ty sa dozvies. Co ked to zaujima aj niekoho ineho ako teba? Mozno niekto natrafi v tejto teme na nieco zaujimave, co mu pomoze aj neskor.
Vyhne sa potom tomu, aby sa radilo stale k tej istej veci viackrat a dokolecka to iste, stacilo by odkazat na temu  |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

|
Zaslal: St Jan 10, 2007 6:14 pm Predmet: |
|
|
pretoze nechcem aby sa toto forum zapratovalo temami ktore budu mat 10 prispevkov k teme a ostatne budu blaboly ako aj napr toto ce teraz pisem _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
Scar Tlčhuba

Založený: 12 Júl 2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Nitrianske kniežatstvo
|
Zaslal: St Jan 10, 2007 7:29 pm Predmet: |
|
|
Na to sú tu moderátori a admini. Ty takéto veci nerieš. Možno zajtra príde niekto kto by tie informácie potreboval. _________________ Gvozd.........................................Aby sme sa rozumeli, nemám nič proti scénickému šermu..  |
|
Návrat hore |
|
 |
Scar Tlčhuba

Založený: 12 Júl 2006 Príspevky: 144 Bydlisko: Nitrianske kniežatstvo
|
Zaslal: St Jan 10, 2007 10:45 pm Predmet: |
|
|
by the way, je smutné že takéto veci, ako je lamelovka, kostýmy a podobne sa musia riešiť v slamníku. nemala by na to byť vyhradená celá sekcia? nieje to jednou z hlavných tém historického šermu? _________________ Gvozd.........................................Aby sme sa rozumeli, nemám nič proti scénickému šermu..  |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

|
Zaslal: Št Jan 11, 2007 8:15 am Predmet: |
|
|
jj , mohlo by byt , celkovo by mohla byt tema kostymi _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: Po Feb 12, 2007 2:05 am Predmet: |
|
|
K tej lamelke.
Na nu netreba podklad. Ide len o pospajane lamely. a nespajaju sa na podklad ale sami o seba. |
|
Návrat hore |
|
 |
Maros Kovacik Regrút
Založený: 01 Jan 2007 Príspevky: 3 Bydlisko: Michalovce
|
Zaslal: Po Feb 12, 2007 12:14 pm Predmet: |
|
|
woden napísal: | K tej lamelke.
Na nu netreba podklad. Ide len o pospajane lamely. a nespajaju sa na podklad ale sami o seba. |
ale je dobre ak mas podklad na ramenach. inak suhlasim |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

|
Zaslal: Po Feb 12, 2007 8:41 pm Predmet: |
|
|
woden napísal: | K tej lamelke.
tak potom som jej vyrobu pochopil spravne _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Feb 13, 2007 1:49 pm Predmet: |
|
|
ani na tie ramena sa moc podkladu nedava. aspon som to tak nevidel.
max. tak pas na spojenie s trupom. |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Pi Máj 25, 2007 3:58 pm Predmet: |
|
|
chlopi tak jak pokracujete s lamelami? opytajte sa Muschu - on mi spominal ze kamarat mu robi lamely. aj by bol tusim schopny take nieco zmajstrovat. opytajte sa ho. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
|
Zaslal: Po Máj 28, 2007 9:24 am Predmet: |
|
|
Ja mam svoju uz vo funkcnom stave. Sice chcem este pridat jeden pas dole ale uz sa da nosit. |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Po Máj 28, 2007 10:09 am Predmet: |
|
|
Piroha napísal: | skuste si presd tym ako ma oznacujete za carodejnika vytvorit temu. nemusite je vytvorit len sa pozriet ako to robi a dole sa zdava platnost. jednu temu som tu uz mal co mala 2 dni a ta tu uz neni ak ste si nevsimli. staci sa len pozriet  |
no,platnost temy sa nam zazracne predlzila...asi (alebo to bola dlzka platnosti hlasovania?)
 _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
PierLeBreton Bežný tlachal
Založený: 27 Máj 2008 Príspevky: 56 Bydlisko: Bratislava alte Stadt
|
Zaslal: St Máj 28, 2008 2:07 pm Predmet: |
|
|
k tomu zhananiu veci ako lamely supiny a pod odporucam dat si to udelat na vodnom kotuci abo laserovom plotri a pak trochu poklepat abo nieco pod nech to nevizera moc strojovo neni to az take drahe a usetri to cas _________________ Und uns kann die ganze Welt
Verfluchen oder auch loben |
|
Návrat hore |
|
 |
Tetravus Bežný tlachal
Založený: 20 Jún 2008 Príspevky: 18 Bydlisko: Vrútky
|
Zaslal: Št Okt 16, 2008 5:57 pm Predmet: |
|
|
chalani mam na vas otazku: da sa supinova resp. lamelova zbroj pouzit aj pre 15. storocie? videl som vyobrazenia rusov a inych vychodnych slovanov ktori ich mali aj koncom 15teho storocia nosili lamelovky...konkretne cerpam z jedneho ospreya (medieval russian armies 1250-1500)
ale zasa podla tych obrazkov moze clovek vidiet ze pouzivali fakt vselico...je tam nejaky slachtic ktory ma na sebe normanku, aj ked upravenu
zaujima ma teda hlavne, ci sa nieco podobne pouzivalo aj v inych castiah europy, konkretne stred/zapad (nemecko, taliansko, uhorsko, polsko) |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Št Okt 16, 2008 6:41 pm Predmet: |
|
|
v 15. storoci na 99,9 % urcite nie, vychodne zeme sa kapanek lisili od zapadnych, takze v zapadnej europe o lamelovke v tej dobe silne pochybujem _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
|