Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: St Sep 10, 2008 6:33 am Predmet: |
|
|
no hlavne by bola pre teba problematicka vyroba
nezostava ti ine,ako sa popytat na zlozenie zvaracich a cernenych dratov
mozno v malom mnozstve ten nikel zvladnes _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Baran Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 226
|
Zaslal: St Sep 10, 2008 6:53 am Predmet: |
|
|
Glaurung: Tak ako uz pisal Triarius je to o tej presivanici. Tam kde su kruzky na holej kozi alebo civilnom odeve nemaju zmysel. Kruzkovka patri na presivanicu. _________________ Under Jolly Roger |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: St Sep 10, 2008 8:10 am Predmet: |
|
|
majlo
to vies,niekedy trcia rukavy cez,alebo na krku
pripadne pri obliekani to prejde nadherne ksichtom _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Kakos - Kakac Tlčhuba

Založený: 31 Júl 2006 Príspevky: 139
|
Zaslal: St Sep 10, 2008 8:27 am Predmet: |
|
|
No, obavam sa ze mas asi smolu. Nikel je skoro vo vsekom ako primes. Teda okrem zlata . Ale pochybujem ze by si si robil kruzkovku z 24k zlata . |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Aldaron Ďuriš Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: St Sep 10, 2008 1:10 pm Predmet: |
|
|
milis sa striebro tiez znesiem ale to nieje tak servant ze 1 sekundu dotik to ked asi 5 minut sa dostika pokozky nieco s obsahom nikla tak ma zacne strasne svrbiet a mam celu oblast cervenu neprijemne dost nieco ako ked sa poprhlis na zihlave ibaze v kuse |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: St Sep 10, 2008 2:51 pm Predmet: |
|
|
ked mas na to alergiu, tak sa vybodni na kruzkovku a zvol si iny druh zbroje, kruzkovka nebola to jedine mozne _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Ciri Bežný tlachal

Založený: 13 Aug 2007 Príspevky: 31 Bydlisko: BA
|
Zaslal: St Sep 10, 2008 3:38 pm Predmet: |
|
|
Glaurung- vitaj v klube, ja som tiez alergicka na nikel neviem ze co na to tebe povedala lekarka, ale ja viem, ze nemozem nosit ziaden iny kov okrem zlteho zlata a platiny, lebo vo vsetkom je nikel takze vela zdaru. ale sak co, aj koza, drevo a podobne materiali su super, no nie? |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Sep 10, 2008 8:20 pm Predmet: |
|
|
cu co uz budem musiet ked uz tak rovno na platovku pod tu sa dava presivanica nie? (velmi sa nevyznam len uvazujem priblizne do buducna) a pod prilbu sa nosievali neake kapucne??? pretoze ta tiez nebude zo striebra alebo zlata ani titanu |
|
Návrat hore |
|
 |
Alchy Tlčhuba

Založený: 14 Sep 2006 Príspevky: 305 Bydlisko: Pozsony - Dévényújfalu - (BA)
|
Zaslal: Št Sep 11, 2008 12:52 am Predmet: |
|
|
Krúžkovka na vlasy... odporúčam.
Ale nikdy som nemal nitovanú |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Št Sep 11, 2008 10:59 am Predmet: |
|
|
ehm tu ide o to ze nemozem mat kov na tele len tak... |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Št Sep 11, 2008 4:58 pm Predmet: |
|
|
presivka sa nosila pod kazdu zbroj a pod prilbu sa dava batvat alebo nejaka kapuca...ziadna zbroj sas nedava na hole telo... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
malej Bežný tlachal
Založený: 10 Júl 2008 Príspevky: 96 Bydlisko: Třebíč , Münster
|
Zaslal: Št Sep 11, 2008 9:53 pm Predmet: |
|
|
a kdo tomu nevěří,ať si provede jednoduchý test v praxi . _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
 |
Tetravus Bežný tlachal
Založený: 20 Jún 2008 Príspevky: 18 Bydlisko: Vrútky
|
Zaslal: Št Sep 18, 2008 7:10 pm Predmet: |
|
|
dnes som videl zvaracsky drot z ktoreho som chcel robit moju kruzkovkum,ale prekvapila ma farba: je taky oranzovo-ruzovy, nieco ako meď... tak teraz neviem, je to iba docasne, a postupom casu to zmeni farbu alebo ako? |
|
Návrat hore |
|
 |
Bystrík Holeček Tlčhuba

Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Št Sep 18, 2008 9:20 pm Predmet: |
|
|
no casom zoxiduje ale stale to bude taka dost divna farba, ale da sa to vyriesit jednoducho... ukruzkuj si z neho koselu a daj si ju potom pozinkovat a mas to:) kruzkovka z pevneho drotu a s dobrym vzhladom _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Tetravus Bežný tlachal
Založený: 20 Jún 2008 Príspevky: 18 Bydlisko: Vrútky
|
Zaslal: Pi Sep 19, 2008 5:43 am Predmet: |
|
|
uvazujem nad tym, len neviem ako,co,kde...fakt ani netusim kde by sa to dalo dat pozinkovat...
ale co som videl u nasich chalanov kruzkovky zo zvaracskeho drotu, tak boli peknej kovovej farby (cierno-striborna...ako normalny kov) |
|
Návrat hore |
|
 |
Filip Lampart Tlčhuba

Založený: 28 Jún 2006 Príspevky: 106 Bydlisko: Antiqua Liblo et Eperies
|
Zaslal: Pi Sep 19, 2008 8:26 am Predmet: |
|
|
....no aby som sa zbavil pomedovania kruzkov, tak som kruzkovku strcil do miesacky na maltu spolu s pieskom.....pekne to zmyzlo.... _________________ Honore Et Gladio |
|
Návrat hore |
|
 |
AElfgar Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 158
|
Zaslal: Pi Sep 19, 2008 8:35 am Predmet: |
|
|
Tetravus napísal: | uvazujem nad tym, len neviem ako,co,kde...fakt ani netusim kde by sa to dalo dat pozinkovat...
ale co som videl u nasich chalanov kruzkovky zo zvaracskeho drotu, tak boli peknej kovovej farby (cierno-striborna...ako normalny kov) |
Zvaraci drot sa da kupit aj cierny ale je dost problem zohnat ho. Vacsinou predajcovia objednavaju ten pomedeny lebo ide lepsie na odbyt a nie je o nic drahsi ako cierny.
Ta med po case zijde dole a zbroj bude cierna. To pozinkovanie je zbytocne a ani by som ti to neradil. |
|
Návrat hore |
|
 |
|