Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
wehan Bežný tlachal
Založený: 28 Feb 2007 Príspevky: 41 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Pi Aug 08, 2008 12:18 pm Predmet: |
|
|
ze preco ne motorkar? no mne sa pri slove motorkar vyjavi taky tucny zarasteny ujko v kozenej veste a gatiach ... tak preto _________________ zvyk je krúžková košeľa |
|
Návrat hore |
|
|
Lyrka Bežný tlachal
Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 42 Bydlisko: Olomouc
|
Zaslal: Pi Aug 08, 2008 2:04 pm Predmet: |
|
|
Ato napísal: | skôr tým babám chýbajú správni chlapi v dnešnej zoženštenej dobe |
prečo si myslíte, že len kvoli chlapom? Ego, ego? Ak by sme to robili iba kvoli chlapom, nemuseli by sme pri tom šermovat
Chlapi sami o sebe su uplne minimum co ma k sermu doviedlo, skor to všetko ostatné |
|
Návrat hore |
|
|
Ciri Bežný tlachal
Založený: 13 Aug 2007 Príspevky: 31 Bydlisko: BA
|
Zaslal: So Aug 09, 2008 1:06 pm Predmet: |
|
|
Nikdy som nepochopila, preco sa chlapi tak casto pytaju, co zeny doviedlo k sermu. Preco by tam mala byt nejaka speci odpoved typu, ze kvoli chlapom? to mi fakt zacina zavanat hladenim si ega, nic v zlom.
Preco by sme to nemohli robit pre to iste pre co to robia chlapi? pretoze nas to bavi!!! |
|
Návrat hore |
|
|
Marián Xaron Mojžiš Bežný tlachal
Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 89 Bydlisko: Chateau de beckov
|
Zaslal: So Aug 09, 2008 2:12 pm Predmet: |
|
|
Mno ono natom nieco veru asi bude
I tak ved koho by uz bavilo divat sa na cisto muzske duely ze?
Kedze v dnesnej dobe ficia emancipovane zensko muzske duely ktore koncia ehm..vo valnej vacsine vieme ako (auu:o) _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
"Sine amore, nihil est vita.." |
|
Návrat hore |
|
|
Lenka "Lenka" Tlčhuba
Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: So Aug 09, 2008 2:57 pm Predmet: |
|
|
Ato napísal: |
opakujem, ak chcú, nech si šermujú |
ÓÓÓ dakujeme za dovolenie ešte že máme tu emancipáciu _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
|
Lyrka Bežný tlachal
|
Zaslal: So Aug 09, 2008 4:38 pm Predmet: |
|
|
Xaron napísal: | Kedze v dnesnej dobe ficia emancipovane zensko muzske duely ktore koncia ehm..vo valnej vacsine vieme ako (auu:o) |
ved urobte duel ktory skonči inak, som zvedava...a aj na reakciu publika |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: So Aug 09, 2008 6:45 pm Predmet: |
|
|
No mne sa nahodou pacia a dokonca som si ho tento rok prvy krat aj zazil na vlastnu kozu a veru.. ech _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
|
Návrat hore |
|
|
malej Bežný tlachal
Založený: 10 Júl 2008 Príspevky: 96 Bydlisko: Třebíč , Münster
|
Zaslal: So Aug 09, 2008 9:12 pm Predmet: |
|
|
Otázka pro všechny naše krásnější polovičky: a šermujete kvůli relaxaci,kondici,vystoupení,druhé polovičce nebo na bitvy? Anebo vám to nařídil národní výbor ? _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
|
Lyrka Bežný tlachal
|
Zaslal: Ne Aug 10, 2008 10:45 am Predmet: |
|
|
malej napísal: | Otázka pro všechny naše krásnější polovičky: a šermujete kvůli relaxaci,kondici,vystoupení,druhé polovičce nebo na bitvy? Anebo vám to nařídil národní výbor ? |
Hm, mna napadá, že šermujem hlavne kvôli tým zimomriavkam a navalu nadšenia vždy, ked sa chytím nejakej chladnej zbrane. Neviem ten pocit inak opísať.
A potom hlavne kvoli relaxu, a kvoli tomu, že ma to skratka bavi a že to je "to pravé orechové"
A keďže moja druhá polovička so šermom nemá nič spoločné, tak možem veselo vyvratiť, že to robím kvoli chlapom |
|
Návrat hore |
|
|
Ladislav Vyoral Tlčhuba
Založený: 12 Jún 2007 Príspevky: 354 Bydlisko: Malenovice Morava
|
Zaslal: Ne Aug 10, 2008 5:05 pm Predmet: |
|
|
No a já se tomu věnuji,protože jsem zakomplexovaný-holky se mi totiž smějí,že ho mám malého.
Ale to je tajné,tak to nikomu neříkejte.
Vysvětlení: Ne toho Malého, co tu píše příspěvky ale Toho malého oného. _________________ Jsem jako zrcadlo.
Smějte se a já se budu smát na vás. Mračte se a já se budu mračit též. |
|
Návrat hore |
|
|
Lyrka Bežný tlachal
|
Zaslal: Ne Aug 10, 2008 5:07 pm Predmet: |
|
|
Kuno napísal: | ...No a já se tomu věnuji,protože... |
...ty naša krásnejší polovička lidstva .... |
|
Návrat hore |
|
|
Jill Tlčhuba
Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 144 Bydlisko: "Modrdorf"
|
Zaslal: Ne Aug 10, 2008 5:19 pm Predmet: |
|
|
no, lebo som bola vždy tak trochu (trochu dosť) bitkárka. Ale no, chcela som to odmalička...tak od 7 rokov možno...a BAVI ma to... _________________ phalanx distalis digiti minimi pedis sinistri |
|
Návrat hore |
|
|
Ladislav Vyoral Tlčhuba
Založený: 12 Jún 2007 Príspevky: 354 Bydlisko: Malenovice Morava
|
Zaslal: Ne Aug 10, 2008 5:51 pm Predmet: |
|
|
...ty naša krásnejší polovička lidstva ....[/quote]
To je po dlouhé době smysluplný a hlavně pravdivý příspěvek _________________ Jsem jako zrcadlo.
Smějte se a já se budu smát na vás. Mračte se a já se budu mračit též. |
|
Návrat hore |
|
|
Lenka "Lenka" Tlčhuba
Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: Po Aug 11, 2008 8:09 am Predmet: |
|
|
malej napísal: | Otázka pro všechny naše krásnější polovičky: a šermujete kvůli relaxaci,kondici,vystoupení,druhé polovičce nebo na bitvy? Anebo vám to nařídil národní výbor ? |
poloz sám sebe tú istú otazku a dostanes odpoved...... my zeny sa od vás moc neodlišujeme, len sme trochu krajsie _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
|
Regis Bežný tlachal
Založený: 29 Sep 2006 Príspevky: 31 Bydlisko: BA - Nove mesto
|
Zaslal: Po Aug 11, 2008 8:50 pm Predmet: |
|
|
Lyrka napísal: | Xaron napísal: | Kedze v dnesnej dobe ficia emancipovane zensko muzske duely ktore koncia ehm..vo valnej vacsine vieme ako (auu:o) |
ved urobte duel ktory skonči inak, som zvedava...a aj na reakciu publika |
Nahodou my mavame vacsinou m-ž dueli kde baba dostane vyprask. Teraz nie som dalsi s tuna pritomnych "velkych chlapov" , zeny v serme plne uznavam a podporujem...Mame to tak preto lebo je to...hm netradicnejsie ludi to vacsinou dost zarazi ked baba dostane nakladacku _________________ --- Ubi Concordia, Ibi Victoria ---
www.shs-banderium.sk
http://www.facebook.com/banderium |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Po Aug 11, 2008 9:08 pm Predmet: |
|
|
To jo no,pokial sa muzska cast nenecha raad porazit aj to ma nieco do seba _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
|
Návrat hore |
|
|
malej Bežný tlachal
Založený: 10 Júl 2008 Príspevky: 96 Bydlisko: Třebíč , Münster
|
Zaslal: Ut Aug 12, 2008 9:38 pm Predmet: |
|
|
U nás je to rozdělené dobrovolně: na feldfrau (táborovou ženu) a ta se nadále liší třeba dle "movitosti" svého manžela a pak bojující (a těch je opravdu poskrovnu). Ovšem v boji vypadají jako mužský a nejsou takřka poznat ani na metr. také se k nim,ale v boji jako mužským chováme,což stejně očekávají a nevadí jim to. Jinak všechny mají stejnou bojovou průpravu,střelba aj. do jisté úrovně. Při různých kratochvílích si je všechny předcházíme a dvoříme se,což je paráda.
To Lenka: položil jsem si tu otázku a vyšla mě zcela jiná odpoveď . _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
|
Monika Šedíková Bežný tlachal
Založený: 26 Máj 2008 Príspevky: 32
|
Zaslal: St Aug 13, 2008 3:28 pm Predmet: |
|
|
ked som nastupovala,hned sa ma pytali ci chcem sermovat koli chlapom alebo pre co to chcem robit.samozrejme,pre to,ze som o tom snivala od malicka,chcela som byt v dobrom kolektive a preto,ze si lepsie rozumiem s chlapmi ako so zenami.chalpi su lepsi kamarati,snazim sa s nimi drzat krok v robeni zloty a v serme,chcem aby ma brali ako muza a tak aj somnou sermovali.je to tazke,ale stoji to za to,aspon pre mna.muzsky civili ma nechapu tak ako zeny,lebo nechat do seba dobrovolne sekat a ine veci co sa stanu nezapada do ich diskotekoveho programu.a tak isto,ktory bezny smrtelnik by pochopil ze chodim na akcie sama baba s deviatimi chalami |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: St Aug 13, 2008 9:19 pm Predmet: |
|
|
Uuuha , tak teba by si asi urcite priali viacerí.. Odkial zes to?BA? _________________ "Aliqius callidus de caelum, degenero contendo mei"
|
Návrat hore |
|
|
Monika Šedíková Bežný tlachal
Založený: 26 Máj 2008 Príspevky: 32
|
Zaslal: Pi Aug 15, 2008 12:55 pm Predmet: |
|
|
ja ?som z nr,preco? |