|
serm.sk Fórum pre a o šermiaroch
|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Ato Bežný tlachal
Založený: 24 Júl 2008 Príspevky: 21
|
Zaslal: So Júl 26, 2008 2:23 pm Predmet: |
|
|
Nuž
venujem sa aj divadlu,
a viem že do scénky o stredovekom šerme nepatria výrazy typu
"šéfe, odbory" a podobne
bolo toho viac, ale pamäť mi už tak dobre neslúži |
|
Návrat hore |
|
 |
Juraj Vilém Bežný tlachal
Založený: 26 Mar 2008 Príspevky: 12 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ne Júl 27, 2008 9:49 am Predmet: |
|
|
Ato napísal: | Nuž
venujem sa aj divadlu,
"šéfe, odbory" a podobne
jj, v tom mas pravdu, uz je to odstranene... _________________ Nie všetko sa dá liečiť Alpou... |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Št Júl 31, 2008 11:06 pm Predmet: |
|
|
Ato napísal: | Nuž
venujem sa aj divadlu,
"šéfe, odbory" a podobne
no, neviem sice, co maju odbory spolocne s komunizmom, funguju vo vsetkych demokraciach a dokonca ich mame aj v zakonniku prace, takze tolko...co sa tyka sceniky, tak ked by si si precital debatu, tak nasa scenka je uz davno upravena, skusili sme, nezabralo, zmenene...
to Gawain: nam kritika nevadi, len som nepochopil poznamku...skoda, ze nebudes na Devine, ale porataj sa so Saracenmi aj za nas....
len tak ma k tomu este napadlo, preco nikto nikdy nikomu nic nepovie priamo do oci na akcii, ale az tu na fore...namiesto tlachania tu a casteho nepochopenia sa, by sa veci mohli kludne rozdebatovat a bolo by to ovela osoznejsie...ono tu na kritizovanie asi netreba tolko odvahy a anonimita nicku tiez nie je na zahodenie, ze? _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Ato Bežný tlachal
Založený: 24 Júl 2008 Príspevky: 21
|
Zaslal: Po Aug 04, 2008 10:09 am Predmet: |
|
|
Triarus: ... nemusíš sa hneď rozčuľovať,..... určite neprídem ako divák cez akciu za vami a nezačnem vám vykladať svoj názor, by ste ma vyrazili, že by som nestihol povedať ani vetu ...... máš pravdu, odbory sú aj v demokracii, ale nie v stredoveku ..... som rád že ste to upravili, teším sa s vami .... debatu sledovať nepotrebujem, aby som mohol vysloviť čo si myslím .... a nabudúce odo mňa nechci odpoveď, keď ju plánuješ ignorovať!
Inak, zazrel som tvoj venček na TA3..... |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Aug 04, 2008 10:14 am Predmet: |
|
|
Ato napísal: | Triarus: ... nemusíš sa hneď rozčuľovať,..... určite neprídem ako divák cez akciu za vami a nezačnem vám vykladať svoj názor, by ste ma vyrazili, že by som nestihol povedať ani vetu ...... máš pravdu, odbory sú aj v demokracii, ale nie v stredoveku ..... som rád že ste to upravili, teším sa s vami .... debatu sledovať nepotrebujem, aby som mohol vysloviť čo si myslím .... a nabudúce odo mňa nechci odpoveď, keď ju plánuješ ignorovať!
Inak, zazrel som tvoj venček na TA3..... |
v zivote som nikoho odnikial nevyrazil, neviem, odkila si na to prisiel, ja nemam s kritikou problem, naopak, castokrat si ju sam pytam, leby mi ide o zlepsenie, takze v klude mi moze kazdy povedat svoj nazor...a nemam pocit, ze by som ignoroval nejaku odpoved, ak ano, tak mi prosim povedz, ktoru _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Monika Šedíková Bežný tlachal
Založený: 26 Máj 2008 Príspevky: 32
|
Zaslal: Po Aug 04, 2008 3:07 pm Predmet: |
|
|
myslela som,ze tato tema bola davno skoncena.
len tak ma k tomu este napadlo, preco nikto nikdy nikomu nic nepovie priamo do oci na akcii, ale az tu na fore...namiesto tlachania tu a casteho nepochopenia sa, by sa veci mohli kludne rozdebatovat a bolo by to ovela osoznejsie...ono tu na kritizovanie asi netreba tolko odvahy a anonimita nicku tiez nie je na zahodenie, ze?
triatius ma pravdu |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Po Aug 04, 2008 6:20 pm Predmet: |
|
|
christine napísal: | myslela som,ze tato tema bola davno skoncena.
len tak ma k tomu este napadlo, preco nikto nikdy nikomu nic nepovie priamo do oci na akcii, ale az tu na fore...namiesto tlachania tu a casteho nepochopenia sa, by sa veci mohli kludne rozdebatovat a bolo by to ovela osoznejsie
|
to by sme museli zit v utopii
 _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Po Aug 04, 2008 8:07 pm Predmet: |
|
|
ale to je tak trochu smutne nie?  |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Po Aug 04, 2008 10:28 pm Predmet: |
|
|
nie?
preco?
predstav si,ze by si kazdemu musela povedat pravdu do oci
ak si povies,ze by to bolo krasne,uz to bude prve klamstvo
 _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Ut Aug 05, 2008 3:08 pm Predmet: |
|
|
no musim ti dat za pravdu,dostal si ma.ale ja nemam problem niekomu povedat ak sa ma opyta na nazor,ale kazdemu to poviem podla toho ako poznam,opatrne a so slusnostou.
preto ma svet bije,lebo nemam na to byt zla  |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Kertész Tlčhuba
Založený: 19 Apr 2008 Príspevky: 138 Bydlisko: Hlohovec, Bratislava
|
Zaslal: Ut Aug 05, 2008 10:38 pm Predmet: Ehm... |
|
|
Nehľadiac na to, že počas festivalu na "kritiku" nemusí byť čas a priestor (tzn. 20 protestujúcich "šermiarov" z hľadiska, ktorí chcú danej skupine okamžite silou-mocou vysvetliť svoje výhrady hneď po vystúpení, nehľadiac na únavu a stres danej skupiny, tiež nie je optimálne riešenie), môže celkový pohľad/názor na vystúpenie vyzrieť a vykryštalizovať a môže byť braný oveľa triezvejšie ako bezprostredne po vystúpení. Myslím, že nikto si tu nepotrebuje (snáď až na malé výnimky ) ukájať svoje komlexy menejcennosti a neschopnosti neopodstatneným kritizovaním a všemožným zhadzovaním.
A teda prosím, berte to na vedomie... |
|
Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: Št Aug 07, 2008 7:01 pm Predmet: |
|
|
neviem ako ty valrpuris,ale ja ako ucinkujuci na festivale sa najlespie viem porozpravat o svojich dojmoch pocas hostiny alebo posledny den festivalu,ked su napday este cerstve.
co ty? |
|
Návrat hore |
|
 |
Ladislav Vyoral Tlčhuba

Založený: 12 Jún 2007 Príspevky: 354 Bydlisko: Malenovice Morava
|
Zaslal: Št Aug 07, 2008 8:40 pm Predmet: |
|
|
christine napísal: | neviem ako ty valrpuris,ale ja ako ucinkujuci na festivale sa najlespie viem porozpravat o svojich dojmoch pocas hostiny alebo posledny den festivalu,ked su napday este cerstve.
co ty? |
Tak jest.  _________________ Jsem jako zrcadlo.
Smějte se a já se budu smát na vás. Mračte se a já se budu mračit též. |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Kertész Tlčhuba
Založený: 19 Apr 2008 Príspevky: 138 Bydlisko: Hlohovec, Bratislava
|
Zaslal: Pi Aug 08, 2008 11:49 am Predmet: . |
|
|
To je pravda, ale tiež sa nedá hovoriť, keď niekto napíše na fórum, čo sa jemu nepáčilo (slušne a decentne), tak že by to malo znamenať nejaké schovávanie sa za anonymný nick. Hovorím, nie vždy sa dá povedať svoj názor hneď po vystúpení, resp. do očí. Nemyslel som to tak, že večer po vystúpení na "hostine" sa všetci budú potľapkávať po ramenách a rozprávať aké to bolo dobré a za dva dni na nete na seba kydať. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Aug 08, 2008 12:06 pm Predmet: |
|
|
Nehovorim, ze to treba vychrlit hned po vystupeni, to clovek ani poriadne nie je schopny vnimat (mam to uz vyskusane), ale behom dna sa da kludne zastavit a podebatit, neviem, preco by to mal byt problem...ale ako som povedal, chce to odvahu... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: So Aug 09, 2008 2:50 pm Predmet: |
|
|
christine napísal: |
len tak ma k tomu este napadlo, preco nikto nikdy nikomu nic nepovie priamo do oci na akcii, ale az tu na fore... |
z bezpečnostných dôvodov, hlavne pre seba....  _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
|
Zaslal: So Aug 09, 2008 6:50 pm Predmet: |
|
|
valpuris,ja som nemzslela ze hnes po vystupeni,hned po vystupeniach ani nebyvaju hostiny,takye to na dotycnu skupinu ci jej clena nevychrlis hned.lepsie predsalen je pri pivku a jedle v klude komunikovat a cerpat aj skusenosti ktorych maju iny na rozdavanie. |
|
Návrat hore |
|
 |
Regis Bežný tlachal

Založený: 29 Sep 2006 Príspevky: 31 Bydlisko: BA - Nove mesto
|
Zaslal: Po Aug 11, 2008 8:44 pm Predmet: |
|
|
christine napísal: | valpuris,ja som nemzslela ze hnes po vystupeni,hned po vystupeniach ani nebyvaju hostiny,takye to na dotycnu skupinu ci jej clena nevychrlis hned.lepsie predsalen je pri pivku a jedle v klude komunikovat a cerpat aj skusenosti ktorych maju iny na rozdavanie. |
Alebo si to o sebe aspon myslia  _________________ --- Ubi Concordia, Ibi Victoria ---
www.shs-banderium.sk
http://www.facebook.com/banderium |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|