Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Rudolf Klimek Bežný tlachal
Založený: 07 Nov 2006 Príspevky: 44
|
Zaslal: Ut Okt 09, 2007 10:13 am Predmet: Bubny |
|
|
Prosim vas, neviete o nejakej predajni, kde by sa dali zohnat bubny vyzorovo a aj zvukovo vhodne k hist. sermu? |
|
Návrat hore |
|
 |
Tosho Bežný tlachal

Založený: 16 Nov 2006 Príspevky: 32 Bydlisko: Stupava
|
Zaslal: Št Okt 25, 2007 12:15 pm Predmet: obdobie? |
|
|
Pocuj, to takto nejde, potrebujem vediet ake obdobie a tak dalej. Napis mi na tichomir.ivan@gmail.com , dam ti vediet co sa da
Zatial. _________________ Necis, mi fili, diem neque horam. |
|
Návrat hore |
|
 |
malej Bežný tlachal
Založený: 10 Júl 2008 Príspevky: 96 Bydlisko: Třebíč , Münster
|
Zaslal: Pi Júl 11, 2008 12:16 pm Predmet: |
|
|
Zdravím všechny! Je to sice pozdě,ale přeci jenom! Dávam sem odkaz na velice šikovného kamaráda-řemeslníka (vyrábí i bubny). www.alistaire.net Mohu jedině doporučit. _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Pi Júl 11, 2008 1:51 pm Predmet: |
|
|
Akurat co viem, tak uz nejaku dobu ma Alistaire problem s korpusmi na bubny... Sice to riesi, ale zatial sa mu moc nedari... Aj ked, jeho buny su hodne dobre, aspon co som videl a pocul...  |
|
Návrat hore |
|
 |
malej Bežný tlachal
|
Zaslal: Pi Júl 11, 2008 3:45 pm Predmet: |
|
|
Jo to je pravda. Dokonce jsem mu sháněl lidi na výrobu těch korpusů. Ale jedinej co to dělá pořádně má dost práce,takže to mám u něj nadřeknuto na léto 2009 . Dobový buben,aby člověk pohledal. Zase na druhou stranu Alistaire čas od času nějakej buben vyrobí. _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Pi Júl 11, 2008 9:08 pm Predmet: |
|
|
Mne Siegfried odporucil Subrta, tento mesiac by sme mali mat tri bubny hotove, skus cez neho sa k nejakym dostat, Alistaire ich obzeral, tusim aj vykresy dodaval Subrtovi na tridsiatkove... Na stredovek bubny sklada bezne, nejake upravy robi prave podla Alistaira.... Aspon teda by ich mal robit podla neho...  |
|
Návrat hore |
|
 |
malej Bežný tlachal
|
Zaslal: So Júl 12, 2008 9:24 pm Predmet: |
|
|
No já nemám se Šubrtem dobré zkušenosti . Xkrát jsme u něj urgovali objednané zboží a vše bylo vniveč. Jen tak mimochodem jaké jste u něj objednávali bubny popřípadě za kolik? Pokud to není tajné . Zkusil bych ho znova kontaktovat. Třeba se polepšil? _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
 |
Kozlík Bežný tlachal

Založený: 19 Sep 2007 Príspevky: 11 Bydlisko: Český Brod
|
Zaslal: Ne Júl 13, 2008 7:21 am Predmet: |
|
|
Jo, Michala Šubrta to chce kopat, ale co se týče kvality, nemohu si na nic stěžovat. Je fakt, že to mám k němu do dílny co by kamenem dohodil, takže ho vždycky prudím a ono to jde  _________________ Moje nenávist zestárla, stala se pohrdáním... |
|
Návrat hore |
|
 |
malej Bežný tlachal
|
Zaslal: Ne Júl 13, 2008 2:08 pm Predmet: |
|
|
To Olaff: předpokládám,že ty bubny mají dřevěné koliky apod.?
To Kozlík:Tak to máš dobrý. To já bych se uházel nebo jednou hodil a zbytek došel . _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Júl 14, 2008 5:37 am Predmet: |
|
|
Malej: Mali by byt... |
|