Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
batta Regrút

Založený: 26 Máj 2008 Príspevky: 6 Bydlisko: Žilina
|
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: Št Jún 05, 2008 9:57 pm Predmet: |
|
|
To je zaujímavé.... tak len toto ti kole oci?
christine.... ty sa nemas rada  _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Alfi Cajzel Tlčhuba
Založený: 12 Aug 2007 Príspevky: 146 Bydlisko: panstva Žobranč,Chabrať,Blšatec
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 6:58 am Predmet: |
|
|
Ludkovia je zaujmave,že skupina ktora sa snaží niečo vytvoriť v ramci kostýmovej jednotvarnosti je terčom posmechu. Prečo to nespravia aj druhe skupiny?Nedaju do hromady rovnake kostými na danu dobu a lokalitu? Treba sa takýmto snaham smiať? A už sa vam podarilo dať kostým do hromady medzi dvoma sezonami?Ak ano, tak to nebolo uplne dokonale a stale niečo chýbalo.Košice, Lubovňa foto super. |
|
Návrat hore |
|
 |
Ivanka "Atika" Tlčhuba

Založený: 19 Mar 2007 Príspevky: 114 Bydlisko: Sever
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 7:42 am Predmet: |
|
|
Alfik: ako to myslis rovnake???? co ja viem, uniformy sa objavili az po 30 rocnej vojne, ak sa mylim, ospravedlnujem sa.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 7:49 am Predmet: |
|
|
nie je to pravda, ospravdlnenie sa príma. |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 8:49 am Predmet: |
|
|
Netreba sa hned urazat. Ja som na margo kostymov nic nehovoril. Praveze mna len prekvapila kombinacia dobrych kostymov s tymi rukavicami. LEbo ich kazdy pozna a ta seda je pre mna zafixovana na zvaracske rukavice. Staci ich nafarbit na hnedo a pod a mohlo by to byt ok. _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 9:47 am Predmet: |
|
|
Ako som spomenul v predchadzajúcom...
(pre potreby hromadných bitiek) rukavice budú ostránené, rsp. vymenené za čierne pokryté kružkovým... doplnené karvašmi. Otázka krátkej doby.
nie preto aby som sa potreboval ospravedlniť, ale pre to že sú práve vo výrobe. Okerm vrstvenia ďalšich kábatov, pochopiteľne aj krúžkových košiel. No a k tým hlavám. Musím povedať, že prilby nosili iba Husári a aj to len niektorí, pechota ostávla pri čiapkach. Je možné, že sa časom prehrešime proti tomuto, z hľadiska zvýšenia bezpečnosti. Hlavne preto, aby sme si viac užili osobných stretnutí a rozmnožili naše kontakty. |
|
Návrat hore |
|
 |
wandor Bežný tlachal
Založený: 04 Jan 2007 Príspevky: 56 Bydlisko: všade kde spím a bojujem
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 4:23 pm Predmet: |
|
|
to:atika
uniformita ako taka vrámci armády ano ta sa objavila neskôr ked dobre viem ak nie opravte ma
my sme ale nie radové vojsko ale osobná družina ALFONZA 3 UDATNÉHO taže ato sa vtedy nosilo _________________ lepší dobrý zbrojnoš v poli ako tupý rytier na koni |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Alfi Cajzel Tlčhuba
Založený: 12 Aug 2007 Príspevky: 146 Bydlisko: panstva Žobranč,Chabrať,Blšatec
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 5:59 pm Predmet: |
|
|
Atika prepač, ale odpoveď na tvoju otazku o kostýmovej zhodnosti,som ja blbec, napísal v sekcii Stara Lubovňa na strane 9.Asi som už moc prepracovaný.  |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 6:52 pm Predmet: |
|
|
wandor napísal: | to:atika
uniformita ako taka vrámci armády ano ta sa objavila neskôr ked dobre viem ak nie opravte ma
my sme ale nie radové vojsko ale osobná družina ALFONZA 3 UDATNÉHO taže ato sa vtedy nosilo |
ale nie v podobe, v akej to predvadzate vy... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Monika Šedíková Bežný tlachal
Založený: 26 Máj 2008 Príspevky: 32
|
Zaslal: Ne Jún 08, 2008 1:26 pm Predmet: |
|
|
to lenka:preco sa nemam mat rada?  |
|
Návrat hore |
|
 |
Mirena Bežný tlachal

Založený: 03 Jan 2007 Príspevky: 37 Bydlisko: Schemnitz
|
Zaslal: Ne Jún 08, 2008 6:57 pm Predmet: |
|
|
vcelku pekne fotky, ale co je na zamyslenie je to, ze skoro dokonale kostymi sa striedaju s takmer panom prstenov, ale zvyknuta na skovenske pomery to hodnotim aj tak kladne |
|
Návrat hore |
|
 |
|