Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: So Máj 31, 2008 8:05 pm Predmet: |
|
|
silna kava
len neviem,co je lepsie,ci ti chlapici,co minuly vsetko na zbroj a potom museli zostat v trenclach,alebo ten typek,co ma na sebe repliku zbrane z diabla 2 pre assasinku _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Lyrka Bežný tlachal

Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 42 Bydlisko: Olomouc
|
Zaslal: So Máj 31, 2008 8:17 pm Predmet: |
|
|
Triarius napísal: | http://www.grex-sever.com/grex%20foto/poza1.jpg - tak toto je unikat |
Čo presnejšie je na tom zle?
Pýtam sa naozaj seriozne, lebo chcem pre buducnost vediet, tak nerada by som odpovede typu "všetko" "zisti si", to radšej tuto spravu ignorujte....ďakujem  |
|
Návrat hore |
|
 |
Stanislav Stanley Nagy Bežný tlachal

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 53 Bydlisko: kosice
|
Zaslal: So Máj 31, 2008 8:28 pm Predmet: |
|
|
mila LYRA...Ty sa radsej nepýtaj !!!  _________________ HODUJME s KYBLOM ZA SVETOVY MIER !!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
Zaslal: So Máj 31, 2008 8:35 pm Predmet: |
|
|
nahodou su tam aj normalne veci. to hradisko nevizra zle a ten 4 a 6 su ako tak este pozeratelny.
ale inac.... to kladivo? tie naholennikove plechy na holom tele? vizera ten typek ako joxer.
ten druhy. hmmm to co ma v ruke je indicky katar. na inda nevizera.
trojka.... nemam slov.
4...
5 - vizera to fakt ako glaive z diabla.
celkovo je tozvlastne. ten posledny je najchrumkavejsi
inac vsimli ste si ake to maju vsetko novea ciste? _________________ Man only needs two tools in life: WD-40 to make things go, and duct tape to make them stop. |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: So Máj 31, 2008 8:39 pm Predmet: |
|
|
Lyrka napísal: | Triarius napísal: | http://www.grex-sever.com/grex%20foto/poza1.jpg - tak toto je unikat |
Pýtam sa naozaj seriozne, lebo chcem pre buducnost vediet, tak nerada by som odpovede typu "všetko" "zisti si", to radšej tuto spravu ignorujte....ďakujem  |
jednoducho je na tom zle vsetko...niektore veci su sice sami o sebe realne, ale su skombinovane uplne sialene a nezmyselne, kopec veci je uplne vycucanych z prsta alebo nejakej sialenej fantasy hry...proste blbost na kvadrat... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Lyrka Bežný tlachal

|
Zaslal: So Máj 31, 2008 8:45 pm Predmet: |
|
|
Triarius napísal: | Lyrka napísal: | Triarius napísal: | http://www.grex-sever.com/grex%20foto/poza1.jpg - tak toto je unikat |
jednoducho je na tom zle vsetko...niektore veci su sice sami o sebe realne, ale su skombinovane uplne sialene a nezmyselne, kopec veci je uplne vycucanych z prsta alebo nejakej sialenej fantasy hry...proste blbost na kvadrat... |
Dik, som mudrejšia  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: So Máj 31, 2008 8:51 pm Predmet: |
|
|
ok, tak si vyber jedneho z nich a rozoberieme si ho, vsetkych sa mi analyzovat nechce... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Lyrka Bežný tlachal

|
Zaslal: So Máj 31, 2008 8:52 pm Predmet: |
|
|
Druhý sprava  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: So Máj 31, 2008 9:01 pm Predmet: |
|
|
takze:
- obdobie nedatovatelne
- ta zlta tunika, alebo co to je, nejako nezodpoveda ziadnej dobovej mode
- pod kruzkvkou nie je presivanica, cize jej obranna hodnota je takmer nulova
- kruzkovka ma uplne blby strih, v podstate nic nechrani
- tie kovove pliesky na nej a na ramenach nemaju vobec ziaden vyznam a su este pripevnene nejakymi snurkami, nie remienkami
- na nohach ma elastaky alebo nieco podobne
- tie plechy su tiez jednak priamo na tele a nemaju ziaden vyznam, nosila ich predovsetkym jazda, nehovoriac o tom, ze vyzeraju hrozne, obycajna klampiarina
- nema vobec ziadnu ochranu hlavy
- jeho zbran je indicky katar a na kostyme nema nic indickeho
proste chlapec nema ani sajnu o historii a dal si urobit to, co sa mu v jeho hlavicke zrodilo a co sa mu pacilo (asi to ma fakt z diabla alebo niecoho podobneho, typoval by som to na nejakeho assasina alebo co) _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Lyrka Bežný tlachal

|
Zaslal: So Máj 31, 2008 9:04 pm Predmet: |
|
|
Dakujem, ted som naozaj mudrejšia  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: So Máj 31, 2008 9:06 pm Predmet: |
|
|
nemas za co, proste, kym si nieco nenastudujes, nepochopis...to je cele... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Johann Bežný tlachal
Založený: 25 Máj 2008 Príspevky: 15
|
Zaslal: So Máj 31, 2008 9:12 pm Predmet: |
|
|
teraz si nie som isty kde je vpravo , kazdopadne mne pripadaju vsetci ako hrdinovia vybrani bojovat proti zlu z fantasy... niektore veci pripominaju diablo... zaujimalo by ma co s tym robia |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

|
Zaslal: So Máj 31, 2008 9:15 pm Predmet: |
|
|
a ten katar tiez nevypada moc ako katar
teda,o indickych zbraniach nic neviem,ale co som zatial videl,pripada mi,ze je to zbran urcena predovsetkym na bodanie (male a zakerne)
cize ked uz ho nema tensi a spicaty, nemusel by byt aspon takmer tak velky ako ten tesak (ci co to chce byt) _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: So Máj 31, 2008 9:19 pm Predmet: |
|
|
Johann napísal: | teraz si nie som isty kde je vpravo , kazdopadne mne pripadaju vsetci ako hrdinovia vybrani bojovat proti zlu z fantasy... niektore veci pripominaju diablo... zaujimalo by ma co s tym robia |
ty kokso ozaj, ja som cumel na druheho zlava...
takze druhy zlava:
- nejaky mag alebo temny elf z diabla
- zbran nejako neviem identifikovat
- ta spodna vec, co ma oblecenu je ako z Pana prstenov
- zase ziadna presivka
- take rukavice, ako ma, mali vzdy aj ochranu prstov, nehovoriac o tych zvaracskych rukaviciach, co ma pod tym
- nakrcnik a platy na ramenach - oblubena blbost medzi keckarmi, inac uplny nezmysel
- kruzkovka je tiez tak proporcne disproporcna, prilis kratka _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk
Naposledy upravil Daniel Holeček - Triarius dňa So Máj 31, 2008 9:25 pm, celkom upravené 2 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
Johann Bežný tlachal
Založený: 25 Máj 2008 Príspevky: 15
|
Zaslal: So Máj 31, 2008 9:24 pm Predmet: |
|
|
to nic , ale mne je ten druhy sprava sympatickejsi , nemohol by si rozobrat aj toho?  |
|
Návrat hore |
|
 |
AElfgar Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 158
|
Zaslal: So Máj 31, 2008 11:48 pm Predmet: |
|
|
Woden: to si pis, ze to hradisko nevyzera zle, to je Curia Vitkov (Wothanburg) . Len ta skupina tam jaksi nepasuje . Myslim ze hradisko je bezne pristupne po cely rok, takze hocijaka trapna skupina si tam moze nafotit svoje fotky. Tato skupina nema zo zdruzenim CV nic spolocne.
Triarius to pravom nazval unikat, na CV sa taka vec len tak lahko nevidi  |
|
Návrat hore |
|
 |
Lyrka Bežný tlachal

|
Zaslal: Ne Jún 01, 2008 9:55 am Predmet: |
|
|
zmetky s pravom/lavom som asi sposobila ja, prv som sa pomylila s "zlava" ale hned po odoslani som opravila....tak ste spravu asi ešte odchytili hned po odoslati, ešte so zlým údajom
Alebo nie som jediná, čo má problém so stranami  |
|
Návrat hore |
|
 |
Mojmír Grozniy Bežný tlachal
Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 22 Bydlisko: TT
|
Zaslal: Ne Jún 01, 2008 10:35 am Predmet: |
|
|
A nie sú náhodou oblečený pre dáky datadisk Diabla? Alebo rovno trojka?
to Servant, je to Katar, bolo ich veľa druhov, len je to strašne málo opálený Ind, skrátene jaskynný
a kopia ktorú má "Mág" napravo je tzv. darovacia, za tú priečku si ju môže obdarovaný stiahnuť. Inak Odkedy môže mág nosiť pláty. No mal by si ešte riadne prečítať pravidlá.
Ale inak sú rozkošný, dúfam že ich stretnem na Pánovi Prsteňov aleba BPA, tam budú vynikať. _________________ mor ho! |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

|
Zaslal: Ne Jún 01, 2008 12:49 pm Predmet: |
|
|
ved ja netvrdim,ze to katar nie je,ale to je ako ked je mec kolajnica
tiez to je mec,ale v podstate to mec nie je
ano,aj hentaky tvar katary mavali,ale henten je proste zbytocne robustny a s tucnym hrotom...taky grc _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Roman Jarwiks Mikulec Bežný tlachal

Založený: 26 Máj 2007 Príspevky: 33 Bydlisko: Brno/UH.Hradiště-Jarošov/Modra
|
Zaslal: Ne Jún 01, 2008 1:06 pm Predmet: |
|
|
woden napísal: | nahodou su tam aj normalne veci. to hradisko nevizra zle a ten 4 a 6 su ako tak este pozeratelny.
ale inac.... to kladivo? tie naholennikove plechy na holom tele? vizera ten typek ako joxer.
ten druhy. hmmm to co ma v ruke je indicky katar. na inda nevizera.
trojka.... nemam slov.
4...
5 - vizera to fakt ako glaive z diabla.
celkovo je tozvlastne. ten posledny je najchrumkavejsi
inac vsimli ste si ake to maju vsetko novea ciste? |
Heh to hradisko to máš Wotas a jestli se nepletu tak to je ta skupina co si to loni za nějakou výpomoc pronajala od Wothana na jakýsi mix výkend.
A to kladivo. Normální záležitost na zatloukání tyčí k stanům a plechovek do země ...sami máme jedno, Knechtova Arkona má další a Kainova Orcae-Ita má taky jedno takové. Muhahaha
A poslední věc tito ještě ujdou, už jsem viděl mnohem horší zjevy.
Naposledy upravil Roman Jarwiks Mikulec dňa Ne Jún 01, 2008 1:09 pm, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
|