Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

Festival Červený Kamen 2008
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

Založený: 12 Jún 2007

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 12:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Marcipán napsal:....Kuno: Vaše vybavenie sa mi tiež páčilo. Na devíne som si aj zobral od vás pár námetov. Dúfam že to nebude vadiť....

No to mi teda bude ku..a vadit!!!!!! Twisted Evil Mám na to copyright... Very Happy

Ne,vůbec nebude snad se Ti to podaří lépe a potom to pro mne bude inspirací do budoucna. Můžeš být konkrétnější?
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Bystrík Holeček
Tlčhuba

Založený: 17 Sep 2006

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 12:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to lenka:
ten ujo co kruzkoval bol nas ujo(inak bol dobry ze?!)... nebol to lumir...
lumir tam bol ale tiez, bol to ten cloviecik s velkym pupkom (nie moj brat ten druhy) co sa stle motal okolo ohna v hnedej tunike cervenych nohviciach s bielou ciapockou alebo hnedou kapucou na hlave a bradou...
jo a nehovoril po slovensky, ale nejakou divnou hatlaninou, tusim to bola cestina Laughing (sorac ceskym bratom ale to som si nemohol odpustit Very Happy )
tak toto bol ten tak dlho utajovany lumir, alebo ako mu hovorime my DEDO....

www.kompania.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Herrin
Bežný tlachal

Založený: 13 Nov 2006

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 12:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Lenka: no uhadla si Wink , je to moja malickost Laughing . No kedze barokove tance su nesmierne zlozite, cvicime na ne uz 4 roky aby sme sa nehanbili ich predviest a aby to bolo dokonale Exclamation ( venuje sa im len par ludi u nas, cim menej, tym mozeme lepsie na tom makat ) tak mozno tuto sezonu, uvidime. A este dorobit nejake kostymceky. Ale vidiet utrzok ( aspon 1 tanec ) budes moct na CK na nocnych prehliadkach od 27. juna Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 12:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Pali napsal: ...Divák chce vidět aspon zlomok toho,co na obrazovke...... tak to si myslím,že je špatně charakterizováno.
To co je dnes vidět na obrazovkách jsou z 90 procent komerční sračky,zvláště pak americké pseudohistorické filmy tím vynikají.

Omlouvám se za to vulgární slovo.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
miso
Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 1:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Lenka
nebojim sa vlka nic Very Happy

preco by som sa mal bat?
Marián Baran
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 1:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Kuno: k tomuto Máj 19, 2008 4:41 pm. mam nejako vela roboty a nestiham to to pozerat moc casto.
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 2:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aha, to myslíš jak jsem psal,že to nedělám,protože to jiní nedělají také...
a tys mne obvinil z alibismu...neva,vysvětlím raději někdy osobně,třeba na Devíne. Cože??? Very Happy

To,že máě moc práce Ti závidím.
Já už se 12 let v práci nudím,proto jsem se dal na šerm. Very Happy
Aňa
Bežný tlachal

Založený: 21 Máj 2007

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 4:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Lenka, aj ja sa tesim na ten barok, len musim dat aspon takych 15 kil dole... Very Happy A ked to bude hotove, bude to WAU, krasne, elegantne, zaujimave, strhujuce, nove, Shocked , atd, ale furt len historicky co najvernejsie, tak neviem, ci sa da v tej suvislosti pouzivat slovo akcne... Confused Pravdepodobne ani teraz ziadni mrtvi nebudu.. Very Happy Cool
Návrat hore
Daniel Holeček - Triarius
Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 5:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Lenka napísal:

Triarius: ten ujo, čo plietol tu kružkovicu bol ten dlho utajovaný Lumír, čo sa mu nikto nevie nijak dopátrať? a stan bol fakt krásny, ale vy ste všetci krásny... keby taký boli všetci, blbé keci o kostýmoch by sa tu neviedli... len trochu potiahnite vaše holky aspon na vašu úroveň, sú pri vás ako šedé myšky Confused

dik za pochvalu...neboj, aj na kostymoch ostatnych sa uz pracuje, len treba mat s nami este jednu sezonu trpezlivost a potom to roztocime...aj tabor bude este lepsejsi...snad sa na to chytia aj dalsie skupiny a potom budu festyn este suprovejsie...

Orber napísal:
triatitorus to plne vystihol...

ty kokso, tak takto mi nick este nikto neskomolil...

www.kompania.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 9:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Triarius:Bud rád,že to nezkomolil tak aby to začínalo na Kl..... Very Happy Very Happy Very Happy
Orber
Bežný tlachal

Založený: 09 Jan 2007

PríspevokZaslal: St Máj 21, 2008 9:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Marcipán napísal:
Veľmi si cením keď niekto dokáže ustáť kritiku so cťou a aj napriek tomu je slušný ako to spravili konan alebo triarius. Naproti tomu je absolútne smiešne zosypať sa a vyhovárať sa na svojich mladých.

Jáááj tak to mala byť kritika na mňa. Tak prečo to nepovieš hneď, otvorene" napr to čo si tam predviedla - to by som od teba nečakal- strašne si sa zhoršila, sračka atď.." Veď to je absolútne pohoda. Mńa nahnevali hlášky typu vy...
Preto aj hláška : Zabudol vôl......
Viete čo moji pekní - v jednom máte pravdu, ešte pár rokov do zadu by som vraždila za nejaké útoky na moju ctenú osobu. Bola som ambicioózna a strašne som chcela, aj cez mŕtvoly. Ale život sa mení - mení nám priority. Nechcem skončiť ako skrachovaný chudák, ktorý okrem šermu nemá nič. A všetci by ste mali vedieť, že sláva v šerme je ako piesok - zafúka a už jej niet, akoby ani nebola. Ja som si svojich 5 minút slávy užila a teraz už stačilo - je čas pre iných - aj pre vás žoldáci - deti majú predsa prerásť rodičov aspoń o hlavu. Pre mńa je konečne po rokoch šerm len záujmová činnosť vo voľnom čase, t.j. robím ho len ke´d mám záujem a voľný čas a to pri škole a deťoch - sory... Je mi ľúto, že už asi nemáte proti komu bojovať - nájdite si prosím iný objekt nenávisti a osobnej zášte. Ja už na tieto žabo-myšie vojny nemám chuť.
P.S Argyl vám predsa fesťák nevyfúkol, len zabral uvoľnené miesto. A môžem potvrdiť z vlastnej skúsenosti, serie to len jeden, možno dva roky...
Návrat hore
Andrej Janičina - Jabčo
Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006

PríspevokZaslal: Št Máj 22, 2008 7:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Orber: Very Happy
Tak si sa vyplakala a môžeme sa vrátiť do reálneho života, že? Toto je posledná reakcia na tvoje hlúposti. Ak si si nevšimla tak hašterivý tón sem okrem teba nikto nevháňa. Ostatní diskutujú. Obzri sa okolo seba prosím a daj už pokoj.
Návrat hore
Luthriel
Regrút

Založený: 27 Mar 2008

PríspevokZaslal: Št Máj 22, 2008 8:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom

najprv by som chcel podakovat argyllákom za super festival.k ostatnim skupinam no kazdy ma svojee chiby ale treba si vzidy vsimat seba a poupratovat si pred svojim domom a potom ist kecat niekomu co ma robit.co sa tyka nasho trnavskeho vistupenia sme to pohnojili Embarassed co us ale na treningu sme si to vidiskutovali a do dalsieho festu sa urcite zlepsime.

ale bolo tam super a hlavne v sobotu vecer.dik vsetkym za prijemny vikend.
william6
Regrút

Založený: 20 Máj 2008

PríspevokZaslal: Št Máj 22, 2008 6:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Aj mne sa tento festival celkom pacil, len skoda, ze koli robote som mohol byt na nom len v nedelu.
Návrat hore
Orber
Bežný tlachal

PríspevokZaslal: Št Máj 22, 2008 9:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jabčo napísal:
Orber: Very Happy
Tak si sa vyplakala a môžeme sa vrátiť do reálneho života, že? Toto je posledná reakcia na tvoje hlúposti. Ak si si nevšimla tak hašterivý tón sem okrem teba nikto nevháňa. Ostatní diskutujú. Obzri sa okolo seba prosím a daj už pokoj.

Very Happy
Návrat hore
Monika Šedíková
Bežný tlachal

Založený: 26 Máj 2008

PríspevokZaslal: Po Máj 26, 2008 6:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja vas niektorych proste nechapem.videli ste sa niekedy Vy sermiary po hromadnej bitke?sme vsetci rovnaky,spinavy a unaveny a hladny,tak preco sa tu takto slusne urazate?preco svoje interne zalezitosti,ktore vas stvu tahate sem a hanite inych?aky ma vyznam kastovanie a rozpravanie kto je lepsi?chcete zasievat svar tam kde to ludia beru ako svoje hobby?budete sa citit lepsie ked niekoho pourazate a inemu tym znechutite diskusie?neexistuje najlepsi a najhorsi sermiar tak ako neexistuje najlepsi a najdokonalejsi clovek.vsetci sa ucime a cely zivot sa ucit budeme,tak preco sa povysovat nad inych?ja obdivujem kazdu skupinu,ktora si povie,ze zorganizuje festival,pretoze to je podla mna tazky boj a potom ratat s tym,ze aj ked sa snazis ta niekto skritizuje.urcite,stane sa,najdu sa aj chyby,ale polozme si otazku,kto nerobi chyby?

a co sa tyka divakov,neviem kolky z vas tu robia od nemlatom do nemlatom,ale bezny clovek,ktory je unaveny z celeho tyzdna a ma plne zuby vazny veci riesenie problemov a chce si cez vikend oddychnut,hlada nieco,kde aj ten oddych najde,kde sa zasmeje a prijme sa uvolni,on nepotrebuje pozerat na dokonale a vazne vystupenia,toho ma dost aj v beznom zivote.pre mna je odmenou potlesk divaka a jeho smiech a smiech deti.

to je moj nazor,sice oneskoreny na cerveny kamen
Návrat hore
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Po Máj 26, 2008 6:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Christine: Toto podepíšu.
wandor
Bežný tlachal

Založený: 04 Jan 2007

PríspevokZaslal: Po Máj 26, 2008 6:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

v plnej miere súhlasím . ototo sa oplatí aj byť...
Orber
Bežný tlachal

PríspevokZaslal: Po Máj 26, 2008 8:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ďakujem. Pekňe povedané... Razz
Návrat hore
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Po Máj 26, 2008 9:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Orber napísal:
Ďakujem. Pekňe povedané... Razz

Budeš na Devine?
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Ďalší
Strana 5 z 10

Prejdi na: