Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
bmw81 Bežný tlachal

Založený: 04 Mar 2007 Príspevky: 45 Bydlisko: Od nevidzím do nevidzím
|
Zaslal: So Máj 26, 2007 5:18 pm Predmet: |
|
|
Podla mna bola tohtorocna Sermovacka uplne super. Stretla som paradnych ludi a bavila som sa cely cas...stale sa nieco dialo a jednoducho som sa nenudila. Uz sa tesim na buduci rok!!!  _________________ Vypime si, kým sme triezvi!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Janičina Tlčhuba

Založený: 29 Okt 2006 Príspevky: 355
|
Zaslal: Ne Máj 27, 2007 2:42 pm Predmet: Jabčo |
|
|
Popravde Corvus Corax, boli iba čerešničkou na záver soboty. Z čisto obchodného hladiska sa ich účinkovanie neoplatí, pretože na Slovensku ešte zďaleka nie sú tak známi, aby pritiahli veľa ľudí. Skôr by som povedal, že tam iba kvoli Corvusu prišlo ľudí pomerne málo, väčšina prišla kvôli dennému programu. |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: Ne Máj 27, 2007 2:43 pm Predmet: |
|
|
Oprava, posledný príspevok som písal ja a nie brácho.  |
|
Návrat hore |
|
 |
sphinx Bežný tlachal

Založený: 05 Feb 2007 Príspevky: 78
|
Zaslal: Ne Máj 27, 2007 2:46 pm Predmet: |
|
|
bolo to uplne skvele, corvus som nepoznala, ale boli dost dobri, sak kazdy z nich vedel hrat minimalne na troch nastrojoch a to nie je sranda. ale denny program fakt vynikajuci.
inak ako viete ze boli falosni, ked autormi tych skladieb tipujem boli len oni? (jedine ze by sa to porovnavalo s nahravkami na ich cd). ale hudba vsetkych narodov co pouziva podobne nastroje, znie rovnako, takze falosne veci som si nevsimla, co uz.
a este otazka: bola po koncerte ohnovka? som musela odist este pocas corvusu a moc som sa na ohnovku tesila, tak mi niekto povedzte ci bola alebo uz nie _________________ spes, eam etiam habent, qui nihil aliud... |
|
Návrat hore |
|
 |
harlequin Bežný tlachal

Založený: 23 Jún 2006 Príspevky: 66
|
Zaslal: Ne Máj 27, 2007 5:23 pm Predmet: |
|
|
sphinx napísal: | inak ako viete ze boli falosni, ked autormi tych skladieb tipujem boli len oni? |
nie, su to stredoveke melodie, ktore sice maju viac verzii (neexistuje pevna melodia, kazdy to hra trosku inak), ale to, ci to bolo falosne alebo nie, s melodiou nesuvisi.
a ano, obcas to bolo (ale bol to uplne dobry koncert) |
|
Návrat hore |
|
 |
sphinx Bežný tlachal

Založený: 05 Feb 2007 Príspevky: 78
|
Zaslal: Ne Máj 27, 2007 6:49 pm Predmet: |
|
|
vdaka, uz mam trochu jasnejsie, a co ta ohnovka? _________________ spes, eam etiam habent, qui nihil aliud... |
|
Návrat hore |
|
 |
bmw81 Bežný tlachal

Založený: 04 Mar 2007 Príspevky: 45 Bydlisko: Od nevidzím do nevidzím
|
Zaslal: Ne Máj 27, 2007 8:03 pm Predmet: |
|
|
ano, ta ohnovka by aj mna zaujimala.....  _________________ Vypime si, kým sme triezvi!!! |
|
Návrat hore |
|
 |
Tosho Bežný tlachal

Založený: 16 Nov 2006 Príspevky: 32 Bydlisko: Stupava
|
Zaslal: Ne Máj 27, 2007 8:34 pm Predmet: |
|
|
No, jo.... Ohnovka bola fajn, taka dost ze FANTAZY. A Corvus Corax.... ak si odmyslim gajdy, hrali faaajne techno  _________________ Necis, mi fili, diem neque horam. |
|
Návrat hore |
|
 |
zeti Bežný tlachal
Založený: 13 Máj 2007 Príspevky: 23 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Po Máj 28, 2007 7:39 am Predmet: |
|
|
Jasné ohnovka bola podla mna dobrá. A Corvus Corax ani nehovorím.....dúfam, že prídu aj o rok.  |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Po Máj 28, 2007 8:05 am Predmet: |
|
|
Ohňovka bola fantazy, ale aj mala byť. Nevidím na tom nič zlého, konieckoncov išlo o šou na záver dňa, kde je primárny efekt a divácky zážitok. A podľa mňa cieľ vyšiel skvele. Historické pozadie asi ani nebolo ambíciou, prečo by aj malo byť? |
|
Návrat hore |
|
 |
Tosho Bežný tlachal

Založený: 16 Nov 2006 Príspevky: 32 Bydlisko: Stupava
|
Zaslal: Po Máj 28, 2007 10:37 am Predmet: |
|
|
Ved hej, ohnovka bola fajn. Mne sa pacila. Vargary uz dlho pojomaju inak ohnovu show. A to dost kvalitne.  _________________ Necis, mi fili, diem neque horam. |
|
Návrat hore |
|
 |
ostrinko Bežný tlachal
Založený: 07 Máj 2007 Príspevky: 25 Bydlisko: na konci sveta
|
Zaslal: Ut Máj 29, 2007 10:36 pm Predmet: |
|
|
zeti napísal: | Jasné ohnovka bola podla mna dobrá. A Corvus Corax ani nehovorím.....dúfam, že prídu aj o rok.  |
tak to dufam aj ja inak sa nahnevam, ved to naozja je ceresnicka ktora sa velmi dobre papa a vargar to ukonci super. skvely vecer |
|
Návrat hore |
|
 |
zeti Bežný tlachal
Založený: 13 Máj 2007 Príspevky: 23 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: St Máj 30, 2007 10:04 am Predmet: |
|
|
ostrinko: Ved jasné.....vono Corvus Corax bola vlastne skupina kvôli ktorej som v podstate na šermovačku šla a zostala aj na druhý den.....keby nebolo Corvusu, tak by som šla do BA asi tým posledným busom. No a Vargari to fajne ukončili.  |
|
Návrat hore |
|
 |
ostrinko Bežný tlachal
Založený: 07 Máj 2007 Príspevky: 25 Bydlisko: na konci sveta
|
Zaslal: St Máj 30, 2007 1:40 pm Predmet: |
|
|
super bolo aj ked feri ma tak zabavila, ze ak by neboli corvusaci tak by som si ani nevsimla, lebo po roku si clovek ma co to povedat ale potom sme sa vyblaznili vsetci na corvusakov.krasny vecer a chcelo by to este jeden.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Boss Bežný tlachal

Založený: 17 Dec 2006 Príspevky: 84 Bydlisko: Topolčany
|
Zaslal: St Máj 14, 2008 1:42 pm Predmet: |
|
|
Kolko stoja prosím vás vstupenky na jeden deň na ten fetival čo bude teraz 17 mája. Lebo neviem ich za svet najsť na internete ani na tej ich stranke tak
dik...  |
|
Návrat hore |
|
 |
woden Tlčhuba
Založený: 24 Máj 2006 Príspevky: 224
|
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: St Máj 14, 2008 3:12 pm Predmet: |
|
|
Musím ale upozorniť, že akcia ktorá sa deje na ČK teraz nie je Šermovačka a nemá s ňou nič spoločné. Uvádzam to len preto, lebo sa ako organizátor Šermovačky v poslednom čase často stretávam s touto otázkou a nebolo by dobre aby boli tieto dve rôzne podujatia zamieňané len kvôli tomu, že toto sa koná v tradičnom termíne Šermovačky. |
|
Návrat hore |
|
 |
|