Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

www.serm.sk a forum
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Slamník
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
harlequin
Bežný tlachal

Založený: 23 Jún 2006

PríspevokZaslal: Pi Máj 02, 2008 2:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

woden napísal:
Ohladom presuvania. Najmenej co sa moze spravit je nainstalovat PHPBB3. teda zvysit verziu. Tam tato moznost existuje. popr. na to moze existovat aj nejaku plugin. (zistim). Dalsia moznost je hadzat to do slamnika (teda pokial to nieje mazane odtial). a tam tomu zalozit novu temu. nech je tam aj 10000 hluchych tem. mozu sa potom mazat klud po case.

hej, jednoznacne treba prejst minimalne na phpbb3... alebo kludne aj na nieco zlozitejsie, nech nemame tu len forum... a mohli by byt prispevky, galeria, spravy, linky, kalendar, databaza skupin a prakticky hocico ine na jednom mieste. Nasa skupinova stranka (dalriada.sk) bezi nad takym systemom napr. (konkretne to je drupal), keby bol zaujem, by som vam aj pomohol s tym.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
woden
Tlčhuba

Založený: 24 Máj 2006

PríspevokZaslal: Pi Máj 02, 2008 3:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Hej. urcite phpbb3. je to prehladnejsie a jednoduchsie.

Ostatne veci by zvladol mozno aj ten redakcny system.
Ale na to by trebalo mat jedneho cloveka co by to spravoval. Doplnal fotky a pod. A taky tu ocividne nieje.
Ferdinand Ornth
hLadič / Pijan

Založený: 18 Máj 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 05, 2008 3:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

asi tyzden som tu vobec nebol a co to tu vidim, ako sa nam rozmohla debata Smile

Nezda sa mi potrebne prejst na phpBB 3. trosku som to testoval a nenasiel som ziadne vyrazne vyhody. ale to je len moj pohlad Smile

co sa tyka toho CMS systemu tak na serm.sk existuje ten co tam je. nieje dokonali ale je Smile

dalej som jednoznacne proti drupalu a takisto proti joomle, je to zbytocne pouzivanie mamuta na jemnu hodinarsku pracu Very Happy, ako ked pouzivate windows ako fileserver abo ako router Wink
na to co by tu bolo treba nieje potrebne velky cms system. na databazu skupin a na obcasne vlozenie obrazka/clanku naozaj nieje treba nieco komplikovane. a napada ma este jedna vec, nemam pocit, ze by bol nejaky velky tlak od pisatelov clankov, ze nemaju ako a kde uverejnit svoje clanky.

dalej k tomu vsetko pod jednou strechou:
- naco by nam bol kalendar? nieje mi jasne naco by nam bol ked uz existuje moznost pridavat podujatia na havnej strane.
- kto by pisal clanky a o com? zatial ich nechodi tolko aby bolo potrebne vytvorit nejaky program kde by sa dali pisat a uverejnovat.
- galeria mozna ma zmysel ale zasa netusim co by v nej malo byt. ja si tam budem uverejnovat fotky ako krasne vyzeram v kostyme alebo ako som sa niekde opil? Smile
- spravy, novinky atd... aj tak sa na to pouziva forum kde su na to prislusne miesta (aspon myslim).

ak mate navrh co by v ktorej casti malo byt kludne dajte navrhy, vsetko je mozne spravit a az to budu dobre napady tak ich vsetkyma desiatima prstami podporim

dufam, ze ma za tento prispevok neukamenujete ale tot moj nazor. a este jedna velka mudrost na koniec, naco novy kociar ked cestujuci ostanu stejny?

a aby som vyjadril suhlas s tym napadom sa podpisovat pod prispevky tak:
Ferdinand Ornth
Cassanova, Banska Bystrica
27r. 115kg 185cm c.boty 12, obvod pasa 105cm
fajciar, alkoholik
Návrat hore
Daniel Holeček - Triarius
Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 05, 2008 4:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ferdipondus napísal:

a aby som vyjadril suhlas s tym napadom sa podpisovat pod prispevky tak:
Ferdinand Ornth
Cassanova, Banska Bystrica
27r. 115kg 185cm c.boty 12, obvod pasa 105cm
fajciar, alkoholik

... a brutalne sexi brusna tanecnica Twisted Evil

sorry za OT, ale nedalo mi

www.kompania.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Rado Striha - Banán
Mladší údržbár

Založený: 14 Jún 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 06, 2008 11:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom

musim ti povedat, ze uz neni taka sexi, ma menej o 15 kg = menej sexi... Wink

podpis: ?
Rado Striha
Banan
27r., 65 kg, dĺžka - 8cm , boty: mám,
nefajčiar, vďačný konzument AN
harlequin
Bežný tlachal

PríspevokZaslal: St Máj 07, 2008 2:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ferdipondus napísal:
Nezda sa mi potrebne prejst na phpBB 3. trosku som to testoval a nenasiel som ziadne vyrazne vyhody. ale to je len moj pohlad Smile
o kratku chvilku uz bb2 nebude podporovany, a nebudu na to uz ani patche. Je to dost vyrazna nevyhoda. (okrem toho ze 3 vie aj viac ako 2)
citácia:
co sa tyka toho CMS systemu tak na serm.sk existuje ten co tam je. nieje dokonali ale je Smile

aj trabant je auto. nie je dokonaly, ale je.
citácia:
dalej som jednoznacne proti drupalu a takisto proti joomle, je to zbytocne pouzivanie mamuta na jemnu hodinarsku pracu Very Happy,

nazvat jemnou hodinarskou pracou nieco, kde sa moze stat, ze dlhe mesiace nefunguju registracie je trosku absurdne . Preco nepouzivat nieco, co je lepsie v kazdom smere a este k tomu sa aj lahsie administruje? moze to byt drupal, joomla, e107, php-fusion, hocico podobne.
citácia:
na to co by tu bolo treba nieje potrebne velky cms system. na databazu skupin a na obcasne vlozenie obrazka/clanku naozaj nieje treba nieco komplikovane. a napada ma este jedna vec, nemam pocit, ze by bol nejaky velky tlak od pisatelov clankov, ze nemaju ako a kde uverejnit svoje clanky.

nema zmysel, aby pod serm.sk bezal jeden system, ktory je deravy ako moje ponozky a nesuvisl s tym aj phpbb2, ktory je tiez podobny v tomto smere (alebo patchujes to poriadne?).
citácia:
- naco by nam bol kalendar? nieje mi jasne naco by nam bol ked uz existuje moznost pridavat podujatia na havnej strane.

aby to bolo prehladnejsie. Aby to mohlo byt lahsie moderovatelne. Aby to mohli ludia komentovat. Aby sa nestalo to, ze tam spambot zacne pisat svoje "podujatia".
citácia:
- kto by pisal clanky a o com? zatial ich nechodi tolko aby bolo potrebne vytvorit nejaky program kde by sa dali pisat a uverejnovat.

ten kto pise tieto: http://www.serm.sk/index.php?pID=15 alebo http://www.serm.sk/index.php?docID=4&t=12 a tie ostatne.. (toto nie: http://www.serm.sk/index.php?pID=51)
.. a nie... netreba "na to vytvorit" ziadny "program"
citácia:
- galeria mozna ma zmysel ale zasa netusim co by v nej malo byt.

kompoty
citácia:
- spravy, novinky atd... aj tak sa na to pouziva forum kde su na to prislusne miesta (aspon myslim).

ano, pouziva sa Sad
citácia:
dufam, ze ma za tento prispevok neukamenujete ale tot moj nazor. a este jedna velka mudrost na koniec, naco novy kociar ked cestujuci ostanu stejny?

je to zaujimavy nazor, mozno ja som bol naivny, ked som myslel, ze cielom je toto forum stale zlepsovat, a nie odignorovat chyby s argumentom, ze ako-tak to aj tak funguje, a tito ludia si aj tak nezasluzia viac... ale mne je to prakticky jedno, aj tak sem pisem dost zriedkavo...ale bol by som zvedavy aj na nazory inych...
Návrat hore
woden
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Máj 07, 2008 2:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nesotava mi nic ine len suhlasit.
Argument ze nechajme to co je ked to staci neobstoji. Hlavne ked to moze byt lepsie PREHLADNEJSIE (hlavne cast prispevky kde je tolko bordelu ze najst clanok trochu dost trva).

Tiez ako som uz pisal by sa hodilo rozpisat nieco o skupinach. Nech si daju k sebe obkec lebo co som robil statistiku u ludi co nerobia serm (kolegovia) tak netusili co znamenaju tie tajomne pismenka (G,B,R....)

Proste mat aj cloveka na moderovanie stranky ako takej. Napr prispevky bez podpisov a pod. Zmazat tie blbosti od botov. vsak je to tam uz cez mesiac.

Vymazat tie inzeraty. Nemaju tam co robit na to je ina sekcia.

Proste takato stranka nieje podla mna nejaka reprezentacna stranka "slovenskeho sermu". A o to ide.
woden
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Máj 07, 2008 2:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Este ma napadlo ze by bolo vhodne ku kazdemu clanku zalozit aj temu nech sa moze o tom diskutovat.

Ako napr. mne usla sutaz o tu najpopicanes sermiarku. Lebo to nebolo nejako viditelne vyhodene niekde. (podla mna)
miso
Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006

PríspevokZaslal: St Máj 07, 2008 5:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

woden
a-ha
ale k tej sutazi tema bola (aj je Smile
woden
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Št Máj 08, 2008 10:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom

aha hej nasiel som. moja chyba

napadlo ma este ze ked sa otvori serm.sk mohli by tam byt hend novinky nech vieme co pribudlo a navstevnik nemusi preklikavat vsetky sekcie.
miso
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Št Máj 08, 2008 10:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom

v poho...je tam toho dost (a predtym to bolo vsetko v zeny a serm)
Andrej Kakos - Kakac
Tlčhuba

Založený: 31 Júl 2006

PríspevokZaslal: Pi Máj 09, 2008 9:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Rado, Rado,
ak si sa pytal kolegov tak je zufale ze informatik nevie co je G,B,R. Uznavam, je to sice poprehadzovane ale je to RGB - Red Green Blue - cize ti co maju G su zeleni, ti co maju B su modri a ti s R su cerveni Smile.
Návrat hore
Pavol Uličný
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: Pi Máj 09, 2008 10:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Renesancia? alebo Rokoko?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
woden
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 11:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Pozeram ze toto forum bolo tiez premazane od zaciatku. Skoda hladal som tam nieco co som pisal ked som zakladal tuto temu.
miso
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 11:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

moze byt,ze davnejsie
vtedy tu bol problem s prihlasenim a ti spam boti...a ked sa to vyriesilo,dal som to prec (ved naco,ked uz to nebolo aktualne)
tak srry,ak som zobral aj nieco,co sa toho netykalo
harlequin
Bežný tlachal

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 11:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

servant napísal:
tak srry,ak som zobral aj nieco,co sa toho netykalo

hura

inac je nejako divne nastavene casove pasmo... teraz je 12:59, a tu vidim ako 11:59
Návrat hore
woden
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 12:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak jednu vec nepochopim.

Moderator je tu kua boh ci co? Akoze servant jedna vec je mazat prispevky ale druha je cielene ich mazat vo svoj prospech.

Aby som uviedol na pravu mieru. Servant si zalozil temu kde predaval kozu na opasok. Niekto tam napisal ze drahe a uviedol aj cenu na vyrobcu kde sa da kupit lacnjesie co nahodouvela ludom pomoze.
Nasledne to servant zmazal a dokonca poupravoval vo vsetkych prispevkoch cenu na tu novu a akoze sa nic nestalo . Cize ked niekto reagoval na premrstenu cenu tak uz zrazu premrstena nieje ale jeho kde sa rozhorcuje bol prepisany. bez nejakoho odovodnenia.

Naco sa tu zakladaju nejake pravidla a normy ked to nefunguje a je to po starom.

Ja osobne som za zrusenie moderatorskeho statusu servantovi.

A ak mi toto zmazes tak si ma nezelaj.
miso
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 3:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

woden
nech sa paci
ja mam na haku...kto chce moderovat,nech moderuje, mne je jedno
mal som chut vysvetlit,preco som co spravil,ale naco?
do hluchych usi nema vyznam sepkat
woden
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

prosimta nehraj tu trpitela teraz.

ide o to ze sa nieco dohodlo co si aj ty navrhoval. Ze sa mazat nebude. A zrazu premazavanie a prepisovanie prispevkov. Keby si aspon napisal ze zmazal som toto a toto. alebo presunul tie veci co tam ludia pisali tak nepoviem....

ale toto forum uz nema zmysel asi riesit.
Marián Baran
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 5:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Davam wodenovi za pravdu. Proste to nezvladas.
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Slamník Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 2 z 5

Prejdi na: