Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ne Apr 06, 2008 12:09 pm Predmet: |
|
|
problem je v tom, ze to v podstate nie je ani serm, len dobre zostrihana choreografia, kde dvaja nesermiari predviedli par pohybov, ktore sa predtym naucili, to je cele...pekne to sice je, ale to je cele...pri serme musim verit, ze to ti dvaja naozaj vedia a u tychto hercov o tom silne pochybujem, toboz ked su tam divne pohyby, ktore su sice efektne, ale totalne nahovno (napr bradikove vyskoky ala gumkaci) _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Leonidas Bežný tlachal
Založený: 04 Apr 2008 Príspevky: 16
|
Zaslal: Ne Apr 06, 2008 12:37 pm Predmet: |
|
|
a nieje scenika aj o tom mat dobre nacvicene pohyby? aby to vizeralo dobre.? |
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ne Apr 06, 2008 12:41 pm Predmet: |
|
|
sceniku k sermu nepotrebujes, serm je o ovladani zbrani a narabani s nimi, scenika ti je potrebna len na vystupeni...su tu ludia, ktori po vystupeniach nechodia ale sermuju dost dobre _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Ne Apr 06, 2008 12:45 pm Predmet: |
|
|
Leonidas napísal: | a nieje scenika aj o tom mat dobre nacvicene pohyby? aby to vizeralo dobre.? |
to je tanec
inak nedivim sa ti,ono kym k tomu clovek nepricuchne (sermu),vidi podobne veci uplne inak
ak sa ti podari sa za nejaku dobu vypracovat,budes sa cudovat,ako sa ti mohla taka blbost pacit _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Baran Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 226
|
Zaslal: Po Apr 07, 2008 9:26 am Predmet: |
|
|
servant napísal: | to je p.covina jak mraky (naco vobec reagujem?)
chces pocut aj ake blbosti su tam,alebo budeme zase vsetci kkti,len ty letadlo? |
Tak ja by som si napriklad tie spomenute blbosti vypocul. Len tak pre zaujimavost
Neviem kto tam robil choreografiu, ale pride mi taka cinskoidna. _________________ Under Jolly Roger |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: Po Apr 07, 2008 1:58 pm Predmet: |
|
|
Triarius napísal: | sceniku k sermu nepotrebujes, serm je o ovladani zbrani a narabani s nimi, scenika ti je potrebna len na vystupeni...su tu ludia, ktori po vystupeniach nechodia ale sermuju dost dobre |
Ano, ale niekedy je to prd platne, ked vie niekto super sermovat, ked nevie zaujat diváka..... dobry serm podla mna ovela viac ocenia samotný sermiari ako laické obecenstvo.... ideál je kombinácia oboch. _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

|
Zaslal: Po Apr 07, 2008 4:59 pm Predmet: |
|
|
Majlo
a co samotna sila hrdinov?
achyles ho tukne do stitu a hektor leti (ked ho bodne mecom)
pritom dovtedy Hektor vynikajuco odolava uderom
na zaciatku je vidiet,kedy Achyles absolutne zabuda na stit
Ked robi Achyles paku hektorovi (co mu so stitom tlaci na laket), staci sa pozriet,ako ma Hektor ruku...otras
Leonidas, podla mna ani scenicky to nie je bohvie co
staci si to poriadne pozriet
ale ano,ak sa na to pozrie niekto,kto to len skonzumuje,tak sa mu to bude pacit _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Baran Tlčhuba

|
Zaslal: Po Apr 07, 2008 8:26 pm Predmet: |
|
|
servant: Ono ten duel asi treba brat v kontexte filmu ze? Predsa len matkou Achilla nebola smrtelna zena. Samotny serm sa hodnotit neodvazim. Do antickeho sermu vidim asi ako koza do nakladaku. Ale zase na druhej strane, vidiet takyto duel na scene, tak strci do vrecka vela inych. Pohybovo to mali pekne. Ale ako hovorim o technikach sa hadat nebudem . _________________ Under Jolly Roger |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

|
Zaslal: Po Apr 07, 2008 8:38 pm Predmet: |
|
|
jj,ved v poho,chyb v kazdom filme sa da najst neskutocne vela...hlavne v tych US
ja nemam nic proti kontextu a teda,ze achyles ma velmi velku silu,ale potom by taku mal mat pocas celeho suboja...proste im casto utecu detaily _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |

|
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Baran Tlčhuba

|
Zaslal: Po Apr 07, 2008 9:30 pm Predmet: |
|
|
Pekne. Chalani tam maju aj video kde predvadzaju stucky s mecmi. _________________ Under Jolly Roger |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Tibenský Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 137 Bydlisko: TA
|
Zaslal: Po Apr 07, 2008 9:54 pm Predmet: |
|
|
To Triarius: osobne mi tam dost chyba nasadenie- je to take ze pohoda, takze sa tam zmazava dost veci ktore by im nemuseli az tak super fungovat- tak v ringen ako aj v blosfechten. Co sa tyka ringen myslim ze hodny kus poskocili poliaci (arma) a za chvilu v tom budu dobri. _________________ Keby si mlčal bol by si filozofom, keďže si prehovoril stal si sa volom.
www.tsc.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: Ut Apr 08, 2008 8:00 am Predmet: |
|
|
to nasadenie tam chybalo aj mne, skoda, mohli sa poriadnejsie jebat. pri tom zapase to bolo az niekedy smiesne, neviem ci by to fungovalo, . ale inak sa mi to zdalo vporadku. _________________ "Jaduru arik kek onak" |
|
Návrat hore |
|
 |
tarkil Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006 Príspevky: 236 Bydlisko: bratislava
|
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Ut Apr 08, 2008 9:22 am Predmet: |
|
|
to sú tí Poliaci nie? |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Tibenský Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 137 Bydlisko: TA
|
Zaslal: Ut Apr 08, 2008 9:36 am Predmet: |
|
|
To Tarkil: hej tychto som mal na mysli, na internete asi momentalne naj co je k zapasu. A k tym videam od Triariusa, ono to vzdy bohuzial vyzera, ze by sa to dalo, zakial do seba nepojdu na plno. Potom sa prejavi aj dobra technika. _________________ Keby si mlčal bol by si filozofom, keďže si prehovoril stal si sa volom.
www.tsc.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Leonidas Bežný tlachal
|
|
Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: Ut Apr 08, 2008 9:17 pm Predmet: |
|
|
co ti na to povedat - dobre nacvicene, dobre natocene, dobre zostrihane... _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
... Tlčhuba
Založený: 12 Nov 2006 Príspevky: 111
|
Zaslal: St Apr 09, 2008 12:52 pm Predmet: |
|
|
jasne že je to spôsob šermu...
Celkom zaujímavý a nepochybne ma svoje klady a čaro...
Ale myslím si že do tejto kategorie nepartí.
Založ si na to zvlášť tému... |
|
Návrat hore |
|
 |
Leonidas Bežný tlachal
|
Zaslal: St Apr 09, 2008 1:09 pm Predmet: |
|
|
to nieje dobry serm? |