Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

ŠERMIARSKE SYMPÓZIUM + PLES ŠERMIAROV
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
woden
Tlčhuba

Založený: 24 Máj 2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 04, 2008 8:39 pm    Predmet: ŠERMIARSKE SYMPÓZIUM + PLES ŠERMIAROV Odpovedať s citátom

http://www.serm.sk/index.php?poID=68

tusim to tu este nieje a je to pritom celkom zaujimava akcia.
vie niekto o tom nieco viac? Je tu niekto z organizatorov?
napr. dokedy treba prejavit zaujem, nieco blizsie o prednaskach a pod.

popr. kto tam planuje ist.
lasky
Bežný tlachal

Založený: 03 Jún 2007

PríspevokZaslal: Ut Mar 04, 2008 10:54 pm    Predmet: hm... Odpovedať s citátom

myslim ze tam v tom clanku mas odpovede....na vsetky tvoje otazky....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
woden
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Mar 04, 2008 10:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ano su ale by ma napr. podrobnejsie zaujimal tie prednasky. kolko ich bude a aku budu mat tematiku. Teda ked to budu mat organizatory upresnene.
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

Založený: 12 Jún 2007

PríspevokZaslal: Ut Mar 04, 2008 11:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No,přátelé-prominte mi můj pocit ale po přečtení toho článku a hlavně finančních podmínek,průzkumu potencionálního zájmu o záznam atd..,shánění sponzorů a začínám tušit,že si někdo přečetl příručku s názvem "Jak rychle a snadno zbohatnout" Very Happy

Nemějte mi za zlé můj komentář ale o podnikání něco vím. Smile

Anebo se pletu a šermíři na Slovensku jsou natolik bohatí,že klidně obětují nezanedbatelnou částku aby ji mohli večer na plese,unaveni z celodenního "programu" ještě postatně zvýšit.

Naposledy upravil Ladislav Vyoral dňa St Mar 05, 2008 12:20 am, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Milan Olaff Madlenák
Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 12:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Woden: Je tam napisane, ze v priebehu marca pribudnu temy, na ktore sa bude dat prihlasit... Takze predpokladam, ze aj zoznam prednasajucich bude vznikat priebezne, rovnako tak bude i zverejnovany... Asi...

Kuno: Tak tomu ver, ze sme prachaci! Co usetrime nakupmi v sekacoch, to vrazime do sympozia... Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 12:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Olaff:Tak to se stěhuji se na Slovensko...Nemáš pro mne nevěstu??? Very Happy Já viz: http://profil.lide.cz/profile.fcgi?akce=profile&user=Kuno.Eichenrode&auth= Very Happy Very Happy Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
tarkil
Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 8:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

nie, kuno mylis sa, toto nieje akcia na ktorej by sa niekdo nabaloval, a bohatol. napriklad cena za ples je podla mna brutalne nizka, som myslel ze okolo litra to bude. a za sympozium? hmm neviem ci by som ja len tak zadarmo informoval o svojich poznatkoch ludi ktory mozno ani nebudu vediet o com hovorim, Laughing tym samozrejme netvrdim ze ja tam budem nieco prednasat. Wink sam neviem presne kdo vsetko tam bude, aj ked niaktore mena su uz viac menej jasne. no do oktobra casu dost. a apropo sak komu sa neluby neh nechodi to neni povinne. Laughing Laughing
Marián Baran
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 9:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Kuno napísal:
No,přátelé-prominte mi můj pocit ale po přečtení toho článku a hlavně finančních podmínek,průzkumu potencionálního zájmu o záznam atd..,shánění sponzorů a začínám tušit,že si někdo přečetl příručku s názvem "Jak rychle a snadno zbohatnout" Very Happy

Nemějte mi za zlé můj komentář ale o podnikání něco vím. Smile

Anebo se pletu a šermíři na Slovensku jsou natolik bohatí,že klidně obětují nezanedbatelnou částku aby ji mohli večer na plese,unaveni z celodenního "programu" ještě postatně zvýšit.

O podnikaní vie kde kto. Prepáč mi moju otázku na telo. Môžem sa spýtať v akom obore podnikáš? Automechanik? Na druhej strane je možne, že si v tomto obore získal skúsenosti v organizovaní sympózií a plesov. Neviem.
woden
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 10:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Zalozil som to nech sa tu o tom debatuje. nehovorim ze chcem info hned rad si pockam. A podla presnejsich informacii sa rozhodnem ci vyhodim alebo zainvestujem min. 1500 korun.
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 2:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Majlo: Od roku 1990: Umělecká agentura-pořádání koncertů,tan.zábav. Aktivně cca 9 let každý víkend.
Zároven zprostředkovatelská a obchodní a hostinská činnost. dosud.
Koncesovaná živnost opravy sil.mot.vozidel od roku 1998 dosud.
V roce 1995-1998 obchodní manažer fy CS Autolada-česko-ruská firma.(automobily,komodity,potraviny).
Toliko k mojí, Tebou bagatelizované kvalifikaci. Very Happy

Mě je v podstatě jedno kdo,co, a za jakým účelem pořádá.
Pozastavil jsem se jen nad tím,že pořádající nemá pořádně jasno v tom kde,kdy a co bude pořádat,pokud se akce vůbec uskuteční.
Jasná je jen výše vstupného.
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 2:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tarkil:Ceny za plesy v čechách,kde hraje dobová hudba+ v druhém sále třeba moderna jsou do 250kč.
Lenka "Lenka"
Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 2:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tarkil napísal:
cena za ples je podla mna brutalne nizka, som myslel ze okolo litra to bude.

no nebolo povedane, ze kde a co vsetko bude na tom plese... ak to bude ples v nejaky slusnych podmienkach so slusnou vecerou a aspon flasou vina na hlavu tak je to vyborna cena, no ak to bude v skolskej jedalni, kde co si prinesies to si odnesies, tak je to ciste zderstvo....
ja osobne by som sa velmi rada zucastnila, len treba vediet, co to vsetko zahrna ten ples...
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 3:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Lenka: Ano,přesně tak chce to více informací,pokud bude ve vstupném na ples zahrnuta částečně i konzumace,je vše O.K. a svou kritiku beru s omluvou zpět.
Embarassed
Pořadateli avizované však bylo pouze VSTUPNÉ.
Andrej Janičina - Jabčo
Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Kuno: Ja síce nie som organizátor, ale tak nejak som ani nerozmýšľal, že by vo svtupnom nebol zahrnuté aj konzumné. Možno som len naivný, ale som zvyknutý napr. z turnaja vo Zvolene, že večerná konzumácia je v cene. My Slováci sme totiž vešmi pohostinní Very Happy (aspoň väčšina).
Ale sympózium je veľmi zaujímavá myšlienka a určite sa tam rád pôjdem pozrieť bez ohľadu na ples a prípadný konzum, pretože ma primárne zaujímajú odborné šermiarske príspeky a následná diskusia. Ples a spoločenské druženie je v tejto chvíli menej podstatné. Čiže napríklad mňa by zaujímalo čo by aj ostatných zaujímalo. (pekná veta, že?) Samozrejme na tému šerm.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Ladislav Vyoral
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 4:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jabčo: No vidíš a mě třeba také... Very Happy
A možná bych i přijel-teda pokud byste mi nedali "po papuli" Very Happy
woden
Tlčhuba

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 4:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kuno: ked tak pekne prosis Smile
ale nie

jabco:presne tak. Uvidime podla podrobnejsieho programu. Ked to bude len o strikovani tak ma to az tak nelaka. aj ked by som sa pozrel aj na to ale mat 500 a nemat 500 je 1000 Razz.

a nehovor ze na ples by si nesiel. Wink
Andrej Janičina - Jabčo
Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 4:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Woden: Jasne že išiel. A ty ma budeš zas upozorňovať že si víno rozlievam po košeli.
Ale fakt som viac zvedavý na to čo tam bude po odbornej stránke než na následný žúr. A mňa zaujíma ako kord tak aj meč.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Milan Olaff Madlenák
Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 5:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviem kedy bolo cosi podobne naposledy, ale existuje cosi, kde by sa dalo o poslednom sympoziu cosi dozvediet? Nech my mladsi mame aspon pribliznu predstavu, azda by to mohlo pomoct pri rozhodovani...

Je teda cosi take?
Návrat hore
Marián Baran
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: St Mar 05, 2008 6:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Kuno: OK v pohode. Len je dobre vzdy uviest z akej pozicie kritizujes. Tot vsio.

Pre mna je samotny ples vecou druhoradou. Urcite sa rad po dlhom dni spolocensky vyzijem ale zvedavy som najma na akademicku cast sympozia. Myslim ze v priebehu marca budeme vediet viac.
tarkil
Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006

PríspevokZaslal: Št Mar 06, 2008 8:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no, ja neviem ako tomu bude tento krat, niesom v pripravnom vybore. ale predpokladam ze to bude prebiehat podobne ako tomu bolo na poslednom sympoziu v roku 2000. tam som bol, bolo to v historickej budove divadla v spiskej novej vsi, kde sa potom konal vecer aj ples a vsetko samozrejme bolo v cene. teda vecera a niaka ta pijatika, jasne ze ked niekomu nestacilo riesilo sa to us potom bokom. aspon myslim us sam si nepametam presne. Laughing kazdopadne vtedy bola cena za ples ties 500sk a preto som prekvapeny ze to teraz jaro chce spravit za podobnu sumu. ale ako ho poznam predpokladam ze to kvalite podujatia neubere. Wink co sa tyka sympozia, tak myslim ze toho rocne bude mat priebeh ties obdobny s tym poslednym, no obsahovo bude urcite inde. totis to v roku 2000 bolo primarne zamerane len na scenicke prevedenie sermu, prednaska typu co ako sa stavat na podiu co ako je spravne a co a ako robit a bla, bla, prednaska o takianskej skole, ako stavat dueli a tak dalej, potom prednasku o nemeckej skole, formou ukazok mali berounsky mnestane, prednasku o kresadlach mal ivan belicka, no ako hovorim toto su veci ktore sa us urcite nebudu riesit v roku 2008. pokial viem, mimo ineho by tam maly byt prednasky zamerane nie len na scenycky serm, ale aj porovnanie si kdo ako je na tom z otkryvom pvovodnych materialov, ako sa to vyvija, v akej faze ci urovni sa to asi nachadza vramci ceskoslovenska. cize neviem strelym vystupi napriklad zakovsky a povie co to o tesaku, potom vystupi napriklad matousek a povie nieco o mayerovi. atd... to je len priklad, neberte to ako nieco zavezne, len strielam. no a samozrejme tam budu urcite aj prednasky tykajuce sa sceniky pochopitelne, je mozne ze budu tvorit aj gro. ved aj tak vecina skupin sermiarskych je scenickeho stvarnenia Wink
apropo aby som nezabudol, v cene sympozia aspon toho posledneho, bol pochopitelne aj obed. takze predpokladam ze aj teraz sa stym pocita. Wink ale ako vravym neviem, len tipujem.
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
Strana 1 z 7

Prejdi na: