Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Št Máj 24, 2007 5:15 pm Predmet: |
|
|
Legenda o meči - ak sa nemylim,je to taka svojska legenda o Bountique (alebo ako sa ta zenska pise)
mozte si to pozriet na Jednotke v nedelu 0:15 po polnoci (cize vlastne uz v pondelok)
http://www.stv.sk/relacieaz/jednotka/legenda-o-meci/
historicky film asi velmi vierohodny nebude (videl som to len raz a to davno), ale pribeh je rozpravany celkom zaujimavo (myslim)
 _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Hircanus Bežný tlachal
Založený: 09 Jan 2007 Príspevky: 93
|
Zaslal: Ut Máj 29, 2007 8:20 am Predmet: |
|
|
Boudica:) |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Ut Máj 29, 2007 8:26 am Predmet: |
|
|
a poznate "Stara basn-Keby slunce bogem bilo" alebo tak nejako? to zhanam no ani za sveteho nemozem zohnat. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Ľubo Wassermann Bežný tlachal
Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 88 Bydlisko: KE
|
Zaslal: Ut Máj 29, 2007 8:27 am Predmet: |
|
|
Myslim ze niekolko stran dozadu v tejto teme je to spominane, ten film...
A ano pozname  |
|
Návrat hore |
|
 |
alois Tlčhuba
Založený: 17 Okt 2006 Príspevky: 102
|
Zaslal: Ut Máj 29, 2007 12:36 pm Predmet: |
|
|
Videli ste film kapitan Alatriste? spanielsko 17. st. celkom pekne kostymi, aj ked subojov pomenej a pribeh zvlastny, inac celkom ok.
link
kód: | http://www.alatristelapelicula.com/ |
|
|
Návrat hore |
|
 |
Tosho Bežný tlachal

Založený: 16 Nov 2006 Príspevky: 32 Bydlisko: Stupava
|
Zaslal: Ut Máj 29, 2007 5:48 pm Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | a poznate "Stara basn-Keby slunce bogem bilo" alebo tak nejako? to zhanam no ani za sveteho nemozem zohnat. |
http://www.dvdbest.sk
hladaj stare baje vikingov...neviem kto robil preklad nazvu  _________________ Necis, mi fili, diem neque horam. |
|
Návrat hore |
|
 |
ostrinko Bežný tlachal
Založený: 07 Máj 2007 Príspevky: 25 Bydlisko: na konci sveta
|
Zaslal: St Máj 30, 2007 8:17 pm Predmet: |
|
|
ahojte, neviem ci ste sa tu uz bavili o filmoch ako je margita lazarova alebo udolie vciel ale kto chce gotic style tak toto su aj odbornikmi odporucane filmy sice su taktroska menej farebne ale je to neuveritelne spracovane, uplne z kazdeho hladiska! su aj dalsie ale naspamat nepoznam presne nazvy aby som nezavadzala tak radsej niekedy inokedy napisem... treba pozriet! kto nevidel nevie co je to histor film. su to stare veci
teraz som si este na jeden celkom novsi film/oproti tym co som spominala predchvilkou/ LEV v ZIME je to dvojdielny film kazdy ma asi tak hodinku a je to asi z roku 2005. costumes su fakt dokonale spracovaneeee. je na co pozerat. i ked film sa odohrava skoro cely na jedmo mieste a dej je... treba pozriet a urobit nazor |
|
Návrat hore |
|
 |
ostrinko Bežný tlachal
|
Zaslal: St Máj 30, 2007 8:20 pm Predmet: |
|
|
teraz som si este na jeden celkom novsi film/oproti tym co som spominala predchvilkou/ LEV v ZIME je to dvojdielny film kazdy ma asi tak hodinku a je to asi z roku 2005. costumes su fakt dokonale spracovaneeee. je na co pozerat. i ked film sa odohrava skoro cely na jedmo mieste a dej je... treba pozriet a urobit nazor |
|
Návrat hore |
|
 |
ostrinko Bežný tlachal
|
Zaslal: St Máj 30, 2007 8:21 pm Predmet: |
|
|
ak ma niekto film ako : oci cierne tak dajte sem, chcem vidiet... |
|
Návrat hore |
|
 |
Rado Striha - Banán Mladší údržbár

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 75 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: Pi Jún 01, 2007 12:34 pm Predmet: |
|
|
V US natáčajú nový film:
 _________________ Banán |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
Zaslal: Št Jún 07, 2007 9:17 pm Predmet: |
|
|
Tak som si pozrel Poslednu legiu. Chlapci, co ste tam hrali, gratulujem Taku oberdebilinu som ozaj dlho nevidel, som hrdy, hehehe. |
|
Návrat hore |
|
 |
nage Bežný tlachal

Založený: 22 Feb 2007 Príspevky: 60 Bydlisko: Cassovia
|
Zaslal: Pi Jún 08, 2007 6:57 am Predmet: |
|
|
Možno sa už tento seriál spomínal: RÍM. Čo naňho poviete? Oplatí sa pozerať? Práve som to stiah... er.. zohnala..  _________________ "Taková je čistá pravda a históryja světa, kterému vládne ten, kdo šikovněji rozbije druhému lebku a rychleji zbúchne robu. A vám, luďom, je těžko konkurovat - v zabíjaní aj v jebání." |
|
Návrat hore |
|
 |
Ondrej Klbik Bežný tlachal

Založený: 25 Júl 2006 Príspevky: 15 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Pi Jún 08, 2007 2:51 pm Predmet: |
|
|
nage napísal: | Možno sa už tento seriál spomínal: RÍM. Čo naňho poviete? Oplatí sa pozerať? Práve som to stiah... er.. zohnala..  |
osobne som ho nevidel, ale jeden clovek co je tuze zazraty do rima mi povedal ze je to fakt dobre sak mozno sa tu aj on ozve, Vlamik keby daco  _________________ Myslím, teda som.... myslím? |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

|
Zaslal: Ne Jún 24, 2007 8:15 pm Predmet: |
|
|
Uz to tu spominali, Alatriste. koho zaujima 30 rocna vojna, velmi odporucam. Dokonca je tam bitka..ehm hanbim sa napisat... normalne na piky...  |
|
Návrat hore |
|
 |
sphinx Bežný tlachal

Založený: 05 Feb 2007 Príspevky: 78
|
Zaslal: Ne Jún 24, 2007 8:22 pm Predmet: |
|
|
alatristeho som nevidela, iba dokument ako to spanieli tocili. typek ziskal inspiraciu z obrazov a snazil sa to cele natocit podla tych platien. len tak pre zaujimavost... sak zaujimave...nie...? _________________ spes, eam etiam habent, qui nihil aliud... |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

|
Zaslal: Ne Jún 24, 2007 8:26 pm Predmet: |
|
|
sphinx: no, myslim, ze svojim sposobom taku tu atmosferu obrazov vystihli... boli tam chyby, ale je vidiet, ze to bolo europske - nijake kung fu, ziadny neporazitelny typek, dostaval miestami riadne po papuli... pekne, mne sa to pacilo. |
|
Návrat hore |
|
 |
sphinx Bežný tlachal

|
Zaslal: Po Jún 25, 2007 12:41 pm Predmet: |
|
|
de Carabas: prave v tom europske filmy zacinaju predhanat tie americke vyplody a to sa mi paci. teda, ak to uz davno neurobili. podla mna by sa aj do tych termopyl mohol opriet nejaky europsky reziser, scenarista atd. kvalitny film o grekoch este asi nemame... ak neratam suboj titanov spred mnoho rokov  _________________ spes, eam etiam habent, qui nihil aliud... |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

|
Zaslal: Po Jún 25, 2007 1:11 pm Predmet: |
|
|
no, suboj titanov bol hodne mimo tiez podla mna... stara klasika ale mimo inak Odyssea je dobra celkom z produkcie Hallmarku. |
|
Návrat hore |
|
 |
sphinx Bežný tlachal

|
Zaslal: Po Jún 25, 2007 1:20 pm Predmet: |
|
|
to jo, ale titani sa dost drzali mytov, aspon sa mi vtedy zdalo, takze nijake milosrdne vymysly( tym myslim odbocenia od povodnej verzie), aby to divak lepsie prijal _________________ spes, eam etiam habent, qui nihil aliud... |
|
Návrat hore |
|
 |
deCarabas Tlčhuba

|
Zaslal: Po Jún 25, 2007 1:24 pm Predmet: |
|
|
no ja si skor myslim, ze sa mytov az tak moc nedrzali napriklad tam bola pridana postavicka toho "satyra" s bicom, ktory v povodnom myte nebol... ta sova Bubo nemala byt mechanicka... obrie skorpiony... kadeco bolo pridane. |
|
Návrat hore |
|
 |
|