Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: So Jún 16, 2007 11:40 pm Predmet: |
|
|
preco nemozem ist na vojnu - ploche nohy-ku potapacom, trasu sa mi ruky - budes posypovat makovniky, mam jednu nohu kratsiu - budes bojovat na schodoch, som kratkozraky - boj zblizka. hm viac nepametam  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Alchy Tlčhuba

Založený: 14 Sep 2006 Príspevky: 305 Bydlisko: Pozsony - Dévényújfalu - (BA)
|
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Janičina Tlčhuba

Založený: 29 Okt 2006 Príspevky: 355
|
Zaslal: Ut Jún 19, 2007 7:04 pm Predmet: |
|
|
Daj to do historickych bitiek  |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Olaff Madlenák Tlčhuba

Založený: 13 Jún 2006 Príspevky: 929 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Ut Jún 19, 2007 7:06 pm Predmet: |
|
|
No jo, skvely napad, to mi odpovie na otazku, preco su tu tie bitky take srandovne... |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: St Jún 20, 2007 10:04 am Predmet: |
|
|
kde som to len cital.... asi v Leveli jak bol clanok o LARPoch a tak ze na nejakom hrade bola prehliadka a typek zrejme brigadnik len odpovedal na otazku preco je to brnenie cierne ze je to "nocne prepadove brnenie" a diery na uchytenie haku na kolbu ze su priestrely a 10 kilove obojrucaky a podobne....
inak zaspali ste uz niekto v zbroji? mne chybalo uz len par minut a chrapem v kruzkovke.... _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Ľubo Wassermann Bežný tlachal
Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 88 Bydlisko: KE
|
Zaslal: St Jún 20, 2007 10:19 am Predmet: |
|
|
V kruzkovke som uz spal 2x. Je to v pohode len potom vyzeras ako velkonocna sunka najma ked si zvyknuti spat s hlavou na ruke  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Št Jún 21, 2007 2:13 pm Predmet: |
|
|
inac mne sa dost pacila hlaska ktoru som pocul na mojej poslednej akcii s COHORSom este. som stal v sprievode v kriziakovi a zrazu ku mne prislo take male ciganca a hovori " Ujooo vy vyzerate ako naozajstny!" _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Bordellina Regrút
Založený: 11 Mar 2007 Príspevky: 1 Bydlisko: Za riečkou na Blízkom východe
|
Zaslal: Št Júl 26, 2007 7:00 pm Predmet: |
|
|
Lubo H. napísal: | V kruzkovke som uz spal 2x. Je to v pohode len potom vyzeras ako velkonocna sunka najma ked si zvyknuti spat s hlavou na ruke  |
Si spomínam na košický festival, kde ste sa i s Lászom stavili, že vydržíte v krúžkovkách až do konca... Len si si neuvedomil, že opierať sa v nej o sklenú výplň dverí asi nie je dobrý nápad.. |
|
Návrat hore |
|
 |
Ľubo Wassermann Bežný tlachal
Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 88 Bydlisko: KE
|
Zaslal: Št Júl 26, 2007 9:24 pm Predmet: |
|
|
Ja za to nemozem ze sklo je taky krehky material  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Št Júl 26, 2007 9:28 pm Predmet: |
|
|
no len sa pochval ako k tomu doslo.  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Alchy Tlčhuba

Založený: 14 Sep 2006 Príspevky: 305 Bydlisko: Pozsony - Dévényújfalu - (BA)
|
Zaslal: Pi Júl 27, 2007 6:50 am Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | kde som to len cital.... asi v Leveli jak bol clanok o LARPoch a tak ze na nejakom hrade bola prehliadka a typek zrejme brigadnik len odpovedal na otazku preco je to brnenie cierne ze je to "nocne prepadove brnenie" a diery na uchytenie haku na kolbu ze su priestrely a 10 kilove obojrucaky a podobne....
inak zaspali ste uz niekto v zbroji? mne chybalo uz len par minut a chrapem v kruzkovke.... |
Bez srandy. Obojručáky vážili až do 18 - 20 kilogramov. Teda tie, ktoré si páni nechali vyrobiť v 19 stroročí na stenu. ňMyslím že hlavne v nemecku. Gross volk, gross schwert, ako píšeme my latiníci...  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Pi Júl 27, 2007 8:48 am Predmet: |
|
|
ale Alchy to vazne? ale tak nie take "naozajstne" hadam? ale take co si davali pani robit nad kozuby, ze? lebo 18-20 kg zdvihnut a seknut po niekom jaaaj tak to mozno 2-3 krat a potom ma odneste a vymasirujte. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Pi Júl 27, 2007 9:04 am Predmet: |
|
|
ja si pamatam, ako sme raz daaavno (to som este ani netusil, ze budem sermovat) boli na bratislavskom hrade v expozicii zbrani a taka velmo stara teta sprievodkyna nam ukazovala take skarede cepelove veci a hovorila, ze tym sa zabavali kruti tatari, ked to hadzali do ubohych zajatcov priviazanych o kol...a po rokoch otvorim jednu knihu a co nevidim - taka sranda ako v muzeu a pod nou napisane "Vrhaci noz africkych domorodcov"...  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: So Júl 28, 2007 10:53 pm Predmet: |
|
|
ludia, dnes som chytil wi-fi na vezi starolubovianskeho hradu s PDA 
igor mi je svedkom  _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ne Júl 29, 2007 9:45 am Predmet: |
|
|
Piroha napísal: | ludia, dnes som chytil wi-fi na vezi starolubovianskeho hradu s PDA 
igor mi je svedkom  |
potvrdzujem. sedel som pri nom. dokonca 2 siete  _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Jerry Regrút
Založený: 30 Mar 2008 Príspevky: 2
|
Zaslal: Ne Mar 30, 2008 2:39 pm Predmet: |
|
|
igor vitovič napísal: | ale Alchy to vazne? ale tak nie take "naozajstne" hadam? ale take co si davali pani robit nad kozuby, ze? lebo 18-20 kg zdvihnut a seknut po niekom jaaaj tak to mozno 2-3 krat a potom ma odneste a vymasirujte. |
tak to by som rád videl ako s 20 kg dva tri krát sekneš to musíš byť riadna korba ... si predstavu tú silu aká pôsobý na rúčku, skúšal som to a nedokázal som sa postaviť do strehu natož nejako užitočne zdvihnúť takú váhu nad hlavu a to sa nepovažujem za najslabšieho |
|
Návrat hore |
|
 |
Milan Kertész Tlčhuba
Založený: 19 Apr 2008 Príspevky: 138 Bydlisko: Hlohovec, Bratislava
|
Zaslal: Pi Máj 16, 2008 9:45 pm Predmet: ... |
|
|
Na minuloročnom Parcone: (preložené z češtiny)
"To s čím majú natreté tie meče, keď im to tak iskrí ?"
...
V Nitre sme išli cez sídlisko v civile s mečmi a takí hip-hopoví cigáni spustili: "Aha, samuraji !!!"
Naposledy upravil Milan Kertész dňa Št Jún 12, 2008 7:32 pm, celkom upravené 1 krát |
|
Návrat hore |
|
 |
Konikus Petikus Regrút
Založený: 24 Feb 2007 Príspevky: 7 Bydlisko: Doma
|
Zaslal: So Máj 17, 2008 8:04 am Predmet: |
|
|
neda mi nereagovat na tych samurajov. ked sme sli v sprievode v Humennom, a ze to bol roznorody sprievod, tak dajake decka zacali hulakat, ze idu Perzania. som mal co robit, aby som nevybuchol smiechom. dakto asi den predtym pozeral 300  _________________ Staaaaaropoľsko, to je krajina. Hrdý pilot bojového kormorána, veliteľ 7. letky a čestný člen staropoľského senátu. A hej, tiež šermujem v SHŠ Templári  |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ne Máj 18, 2008 8:17 am Predmet: |
|
|
Igor V: caf
Mato F:caf. ty si EMO?