Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Pi Jún 01, 2007 7:17 am Predmet: |
|
|
1: vyzera ako keby ho niekto trafil katapultom do hlavy
2: ...viac krat po sebe
a este jedna z Beckova,ktora ma pobavila: palcatom si chleba neodkrojis _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Thailandyr Tlčhuba

Založený: 18 Aug 2006 Príspevky: 165 Bydlisko: wild wild west
|
Zaslal: Ut Jún 05, 2007 12:37 pm Predmet: |
|
|
mne sa strasne paci jedna z cerveneho kamena...
"igor ale to nieje normanka"
"a co to je?"
"to ja neviem, ale normanka to nieje"  _________________ Ten co sermuje nieje vzdy sermiar, ale ten co zhadzuje cudzie usilie JE VZDY SVINA...
Najlepsi cas na trening je TERAZ!
A nakoniec moje oblubene: "I just keep getting better!"  |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Jún 05, 2007 12:42 pm Predmet: |
|
|
ja len doplnim prvu vetu: "...tak toto je ta moja normanka..." _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Ut Jún 05, 2007 12:48 pm Predmet: |
|
|
a ja dam este TVOJU prvu vetu: HAHAHAAAAHAHAHAHAAAHAHAHAHAAAAHAHAHAAAAAA HAHAAAAA. haaahaaaaHAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAAHAAAAAAHAHAAAA. TO COOOO???? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Jún 05, 2007 1:12 pm Predmet: |
|
|
no snad sa na mna nehnevas ...aj tak budes mat predsa novy kostym...a aspon bola sranda...  _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Ut Jún 05, 2007 2:47 pm Predmet: |
|
|
boze Dano SAMOZREJME ze sa na teba nehnevam. sranda bola no co. ved v pohode. ja sa neurazam ani nic. a novy kostym? samozrejme. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Lenka "Lenka" Tlčhuba

Založený: 26 Feb 2007 Príspevky: 251 Bydlisko: tam, kde sa vrany otacaju
|
Zaslal: Ut Jún 05, 2007 10:14 pm Predmet: |
|
|
Thailandyr napísal: | mne sa strasne paci jedna z cerveneho kamena...
"igor ale to nieje normanka"
"a co to je?"
"to ja neviem, ale normanka to nieje"  |
jo, tak toto ma skutočne pobavilo, ste skvely chlapci......
skoda, ze ste na hostine nezazili He - mana, ako rozprava svoje zazitky zo skoly s Palom Luxom...... koniec...............som sa ani najest nemohla, ani dychat...... _________________ Forma sleduje funkciu.... (H.J. Sullivan)
Ornament je zločin .... (A. Loos)
Ušľachtilá jednoduchosť a tichá veľkosť (J.J. Winckelmann)
Architektúra je umelecký čin a dom stroj na bývanie (Le Corbusier)
50 - ročná lebka neandrtalca (Doc. Hoššo) |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

|
Zaslal: Št Jún 07, 2007 1:29 pm Predmet: |
|
|
Igor,tu mas,ako ulovit mravca:
NÁVOD K LOVU MRAVENCE: Potřebujete: talířek, sůl, vodku, sklenici, kamínek, větvičku. Na talířek dejte špetku soli. Mravenec si v domnění, že jde o cukr, lízne. Jelikož po soli bývá žízeň, začne hledat vodu. V tu chvíli mu do cesty postavte sklenici s vodkou. Mravenec vidíc vodu se napije plnými doušky a po zjištění, že nepije vodu, se začne motat pryč. Jelikož je nametený, nevšimne si narafičené větvičky, zakopne a rozbije si hlavu o kámen. _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Matej Biroš Tlčhuba

Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Št Jún 07, 2007 3:52 pm Predmet: |
|
|
Hovoril palo lux aj o mne ? ak hej tak sa ti necudujem  _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Št Jún 07, 2007 4:33 pm Predmet: |
|
|
servant napísal: | Igor,tu mas,ako ulovit mravca:
NÁVOD K LOVU MRAVENCE: Potřebujete: talířek, sůl, vodku, sklenici, kamínek, větvičku. Na talířek dejte špetku soli. Mravenec si v domnění, že jde o cukr, lízne. Jelikož po soli bývá žízeň, začne hledat vodu. V tu chvíli mu do cesty postavte sklenici s vodkou. Mravenec vidíc vodu se napije plnými doušky a po zjištění, že nepije vodu, se začne motat pryč. Jelikož je nametený, nevšimne si narafičené větvičky, zakopne a rozbije si hlavu o kámen. |
dpc PRESNE TOTO !!! TO JE ONOOO DIKIII TO NEMA CHYBU !!! _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
Pavol Uličný Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006 Príspevky: 808 Bydlisko: Dargov <-> Bratislava
|
Zaslal: Pi Jún 08, 2007 9:08 am Predmet: |
|
|
Piroha napísal: | Hovoril palo lux aj o mne ? ak hej tak sa ti necudujem  |
nie nestihol som  |
|
Návrat hore |
|
 |
Andrej Janičina - Jabčo Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006 Príspevky: 325
|
Zaslal: Pi Jún 08, 2007 3:02 pm Predmet: |
|
|
Igor, keď už sa tu preberajú hlášky zo Šermovačky ohľadne tvojho vybavenia, tak musím skutočne odceniť, že si sa zachoval profesionálne a keď som ťa požiadal, aby si šiel do civilu, tak si sa prezliekol. A naozaj držím palce v príprave kostýmu, ak by si chcel aj nejaké iné obdobia, tak sa ozvi. |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Pi Jún 08, 2007 5:39 pm Predmet: |
|
|
Jabčo napísal: | Igor, keď už sa tu preberajú hlášky zo Šermovačky ohľadne tvojho vybavenia, tak musím skutočne odceniť, že si sa zachoval profesionálne a keď som ťa požiadal, aby si šiel do civilu, tak si sa prezliekol. A naozaj držím palce v príprave kostýmu, ak by si chcel aj nejaké iné obdobia, tak sa ozvi. |
pozri pokial je mi vec vysvetlena normalne ludsky a slusne, tak preco nie? a na obdobie? hmmm husitu a druhu polku 13.storocia by som poteboval. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
mattus Regrút
Založený: 07 Jún 2007 Príspevky: 3 Bydlisko: trencinburg
|
Zaslal: Po Jún 11, 2007 7:03 am Predmet: |
|
|
vcera na strelnicu co mame na hrade prisla jedna... neviem ako ju mam nazvat. kamos prave strielal z luku a moc mu to neslo no a ona sa zacala smiat. tak sme ju zavolali nech si to ide zadarmo vyskusat. po 5 minutach sa odhodlala. ked luk chytila a zacala ho natahovat, mal som o jej zivot iste obavy... potom vystrelila. bohuzial pustila prednu ruku, takze jej luk trafil do hlavy . ja viem, znie to neuveritelne ale takych ludi tam chodi viac.... _________________ dal by som oboje ruky za to, aby som vedel pisat pravou... |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

|
Zaslal: Po Jún 11, 2007 8:06 am Predmet: |
|
|
mattus
no,stava sa...ked sme boli najednej akcii,kde strielali z lukov deti (vo veku okolo 4-8 rokov) tak si o niektorych z nich rodicia mysleli,ake su nemehla,pritom ked si to vyskusali,pochopili,ze to nie je az take lahke,ako to vyzera _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Po Jún 11, 2007 9:22 am Predmet: |
|
|
nj to pozname. typek je frajer, potom napne horkotazko luk a sip mu vyleti 2 metre pred neho. _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
 |
mattus Regrút
|
Zaslal: Po Jún 11, 2007 3:50 pm Predmet: |
|
|
niezeby to bolo az take tazke ale niektori ludia su proste nemehla. napr. mynule som sa jedneho pana pytal co robi. bol ucitel... _________________ dal by som oboje ruky za to, aby som vedel pisat pravou... |
|
Návrat hore |
|
 |
Martin Tibenský Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 137 Bydlisko: TA
|
Zaslal: Po Jún 11, 2007 5:17 pm Predmet: |
|
|
no napisat mYnule vyzaduje tiez velkeho ducha _________________ Keby si mlčal bol by si filozofom, keďže si prehovoril stal si sa volom.
www.tsc.sk |
|
Návrat hore |
|
 |
mattus Regrút
|
Zaslal: Po Jún 11, 2007 5:47 pm Predmet: |
|
|
 _________________ dal by som oboje ruky za to, aby som vedel pisat pravou... |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

|
Zaslal: Po Jún 11, 2007 7:14 pm Predmet: |
|
|
vechter napísal: | no napisat mYnule vyzaduje tiez velkeho ducha |
hmm...to by ti teda ten ucitel dal  _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
|