Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

Cerveny kamen - festival
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
igor vitovič
Tlčhuba

Založený: 25 Nov 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 6:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom

sphinx napísal:
igor: no co osamely vlk, to ta natolko vystrasili reci o farbenych vlasoch, ze si musel od nas zdupkat?

lonely wolf?? aaano fialove vlasy Rolling Eyes no bohoovia pri mne a zle prec
tarkil
Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 7:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak, len tak v skratke a za seba. Bol som tam len v sobotu, takze neviem ako dopadol cely festival, ale dufam ze nakoniec sa vsetko uspesne zvladlo… Wink no co do soboty, serm a ine umelecke discipliny tam predvadzane, hodnotit nebudem, lebo mi to ani nenalezi, a okrem toho sa mi to vpodstate secko lubilo. Smile ale co sa tyka organizacnych veci, len zopar drobnych vyhrad, mi neda nespomenut. Tak, nastevnost bola vcelku vysoka, ale co sa tyka stankov s opcerstvenim, ich kapacita bola pripravena asi tak ako by tam malo byt o tisic ludi menej… jeden vycap je proste strasne malo, zvlast ked bolo tak pekne a smed bol oto vydatnejsi. Proste tie rady ci na jedlo, a zvlast na chladene napoje boli velmi otravne...
Sice (Suma-zvukar) poznam a viem ze je dost kvalitny zvukar, v sobotu sa moc nevysvihol, hehe. Aj ked technicke problemi z vypadkom mikrofonu, boli asi mimo jeho posobenia… kazdopadne treba sa poklonit pred zvladnutim organizovania takejto akcie, je jasne ze to nieje vobec ziadna sranda, a chalani zo zoldnierov to vpodstate zvladli bravurne.. az na to slnko, hehe, bolo moc ostre a poniektory znas si opalili, alebo skvor vypalili na tvary skrabosku od slnecnych okuliarov, Smile a este jedna vec ma mrzy, ze sice som skoro 90% ludi co som chcel stretnut stretol, ale neboli to vsetci, bohuzial… zvlast chlapcov z trnavy sa mi stretnut nepodarilo a azapat tak som im chcel konecne prezradit ako to vlastne je s plochymi krytmi a cvicnymi mecmi…. Wink (triarius teba sa to netyka, xixi) snad niekedy nabuduce. No toto asi tasko vycitat organizatorom, Smile
Suma sumarum bol to krasny vykend, ktory rozhodne (pre tych co ho stravili na cervenom kameni) nemozno povazovat za presrany… Ja osobne som rad a spokojny, co sa mne po akciach takehoto typu stava velmi zriedka Wink
Ps: marcipan, jabco a ostatny… bolo to velmi fajn a osviezujuce ste sikulki blahozelam, ale nabuduce aspon tri vycapi,
Laughing
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Daniel Holeček - Triarius
Tlčhuba

Založený: 04 Aug 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 8:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom

taktak, prijemne stravena sobota...len to obcerstvenie a rady na listky, ale co uz...pozdravujem vsetkych debaterov z fora, ktorych som si konecne vizualizoval (hlavne Igora a jeho kostym Twisted Evil )...mne sa vystupenia pacili a koncert bol uplne super, skoda, ze som nebol az do konca...ale inac velka vdaka vsetkym organizatorom

P.S. na buduci rok prosim povedzte majitelom restauracie Taverna, nech posilnia personal, lebo to cakanie bolo kapanek hoooodne dlhe Evil or Very Mad

www.kompania.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Anton Kohutovič
Tlčhuba

Založený: 18 Okt 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 8:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Keby Zoldnieri strhli Corvusu za kazdy falosny ton po 100Sk, tak hrali zadarmo. Inak mozno by nebolo na zahodenie dat, toaletam aj tecucu vodu. Hlavne v takom teple.
http://tsc.sk
http://forum.tsc.sk
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Ľubo Wassermann
Bežný tlachal

Založený: 07 Dec 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 8:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom

stettner napísal:
Keby Zoldnieri strhli Corvusu za kazdy falosny ton po 100Sk, tak hrali zadarmo.

Very Happy To mas pravdu. Ale asi to kompenzovali hlucnostou.
Jedno co im nemozeme upriet je ze robili dobru show, pri ktorej hudobna kvalita trochu ustupila, ale inac v pohode Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Rado Striha - Banán
Mladší údržbár

Založený: 14 Jún 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 8:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dočerta, ja som Igora nestretol, a tááák som sa na junáka tešil... Evil or Very Mad
ale ináč akciu hodnotím pozitívne, len to nedeľné ranné slnko mohli organizátori trochu stíšiť, bo sa pri ňom nedalo spať Sad
a nestihol som pokecať ani s viacerými ľuďmi...
igor vitovič
Tlčhuba

Založený: 25 Nov 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 8:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

banana napísal:
dočerta, ja som Igora nestretol, a tááák som sa na junáka tešil... Evil or Very Mad
Sad

clovece ty si z Cassanovy, nie?? tak po vystupeni som sa okolo vas motal. pozdravil som Ivana aj Ferdiska vasho milovaneho. taky renesancny klobuk s veeeelkym peerom som mal. urcite si ma videl.

Triarius lol Very Happy
tarkil
Tlčhuba

Založený: 27 Sep 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 9:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jo to som skoro zabudol, tecuca voda, jeden valov a hadica aspon, kde by si clovek mohol ruky ci tvar oplachnut... to tam trochu chybalo. Cool
Návrat hore
He-man
Bežný tlachal

Založený: 18 Jún 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 12:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tiez sa mi vikend na CK velmi pacil ( i ked som trochu obhorel), ale postretal som kopec tlchubovcov a inych tlachalov z fora Wink (na to som sa tesil asi najviac). Ja som hadicu s vodou objavil, takze tato vec mi nechybala Very Happy - bola pri stanku s jedlom Wink
Inak co sa poctu vycapov tyka, tak si myslim, ze to vobec netreba Zoldakom pripominat, pretoze si to istotne vysmli a nabuduce to bude (podla mna) vyriesene Smile .
No a co sa vypadavajuceho microfonu tyka, tak to by aj mna zaujimalo, ze kde udelali soudruzi chybu Smile

Naposledy upravil He-man dňa Po Máj 21, 2007 5:04 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Thailandyr
Tlčhuba

Založený: 18 Aug 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 1:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

myslim ze tie beznadejne rady na obcerstvenie ( a beznadejne velka navstevnost ) boli aj pre organizatorov milym prekvapenim... co som pocul prognozy nejakeho "zasvateneho odbornika", zevraj sa predpokladala ucast asi 400 ludzi...
co sa tyka Corvusu - boli skveli a pacili sa mi ( resp. ich hudba, ich image nedokazem zhodnotit Shocked ), nepotrebujem za kazdu cenu hladat to zle ako "niekto" Razz

Najlepsi cas na trening je TERAZ!

A nakoniec moje oblubene: "I just keep getting better!" Wink
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Martin Janičina
Tlčhuba

Založený: 29 Okt 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 4:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ahojte. Samozrejme vieme o svojej chybe so stankami a dlhym cakanim. Pravdupovediac nas fakt zaskocila navstevnost, ktora bola planovana na cca 4000 ludi za cely vikend. Stalo sa však, že divakov bolo 4000 len za sobotu za co sme samozrejme vdacni, ale musime si aj priznat ze na taky pocet sme naozaj neboli pripraveni. Dodavatel obcerstvenia bol na tejto akcii posledny krat a my si to na buduci rok zariadime urcite inak.
Návrat hore
miso
Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006

PríspevokZaslal: Po Máj 21, 2007 7:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

stettner napísal:
Keby Zoldnieri strhli Corvusu za kazdy falosny ton po 100Sk, tak hrali zadarmo. Inak mozno by nebolo na zahodenie dat, toaletam aj tecucu vodu. Hlavne v takom teple.

no ono to zavisi aj od prostredia...ak sa blbo pocujes (a nerobilo sa to dlho),tak to tak lahko neovplyvnis...navyse vacsina ludi to mala v pazi (vzhladom na urcity "doping" v krvi)
rozhodne ti ich bubenici nemali chybu a z pistal a gajd mi do vcera pistalo v uchu
Very Happy
Anton Kohutovič
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 22, 2007 8:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Marcipan. Ta navstevnost zaskolcila asi kazdeho. Mozem sa drzo spytat? Nebolo tych ludi v sobotu aj viac ako 4000? Inak to bolo celkom fajn. Ten kus masa nad ohnom bol aj jeditelny?
Návrat hore
Marián Baran
Tlčhuba

Založený: 13 Sep 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 22, 2007 8:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Presne cisla zatial nemame. Ale to stehno co Mydlina robil nad ohnom bolo vcelku dobre.
Martin Janičina
Tlčhuba

Založený: 29 Okt 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 22, 2007 2:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Stetner: Cau, to cislo bolo hlasene niekedy okolo siestej, takze je mozne ze ich v sobotu bolo aj viac, ale asi nie o vela. To maso bolo celkom fajn, Mydlo to odkrajoval a dorabal na roste. Inak sorka ze som sa s vami len pozdravil a hned som frcal niekam inde, ale bolo toho na nas hodne.
Návrat hore
Anton Kohutovič
Tlčhuba

PríspevokZaslal: Ut Máj 22, 2007 2:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jasne. Nepredpokladal som, ze by si popri takejto akcii mal cas. Mali ste vystupovat povodne aj vy? Uz som vas ale par rokov nevidel vystupovat.
Návrat hore
Andrej Janičina - Jabčo
Tlčhuba

Založený: 17 Jún 2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 22, 2007 3:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Hej mali sme, ale nakoniec sme to nechali tak z niekoľkých dôvodov. Hlavne však preto, že popri organizovaní podobnej akcie vystupovať reálne nie je možné. Asi sme boli veľmi ambiciózni ak sme sa zaradili do programu. Kto však má s podobnými podujatiami skúsenosť ako organizátor, tak mi dá zapravdu, že vystupovať by bola sebevražda.
Inak mali sme v pláne predvádzať lancknechtov. toto však určite nebola jediná príležitosť nás vidieť, takže niekedy nabudúce.
Návrat hore
Kraken
Bežný tlachal

Založený: 23 Máj 2007

PríspevokZaslal: St Máj 23, 2007 10:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to je napad, skoda ze uz je po akcii
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
ostrinko
Bežný tlachal

Založený: 07 Máj 2007

PríspevokZaslal: Pi Máj 25, 2007 11:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cervak je naj naj naj akcoska na zaciatku leta a hlavne ked zacinaju skusky a traba sa ucit... ale aj tak sa vzdy absolvuje.

marcipan :
takze sa vam to vydarilo ako pokazde!!! ved ste skveli chlapci takze viete co robite Laughing nech sa vamdari aj dalej lebo ja tam somstale aj ked nie je festival /byvam blizo/ takze rada pridem aj napriste..

corvus boli velmo dobry lebo ja ich rada mam. tie falosne veci sa daju prehliadnut ak sa chce clovek zabavit a nie hladat zle veci na vsetkom.
mne nechybalo obcerstvenie, skocila som domov Laughing
bolo super, nabuduce pridem tiez ak prezijem taku dlhu dobu, co sa mi zatial dari kazedy rok...
Návrat hore
ostrinko
Bežný tlachal

Založený: 07 Máj 2007

PríspevokZaslal: So Máj 26, 2007 12:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som si isla tento rok uzit zabavu a stretnut ludi co som uz dlho nevidela...a podarilo sa sice nie vsetkych ale podarilo sa aspon na par sekund
mali tam vela ludi to je fakt ale vieto kolky tam prisli hlavne kvoli corvusakom? stretla som tam dost kamaratov co tam prisli kvoli nim a zaroven si uz pozreli aj ostane!!!

este k tym falosnym veciam od corvusu: vela ludi malo dost alkoholu v sebe a ty co mali malo tak im slniecko pomohlo takze si to skoro nik nevsimol.... Wink
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Podujatia Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalší
Strana 5 z 6

Prejdi na: