Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

Zacat sermovat

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Regrúti
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
miso
Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006

PríspevokZaslal: Št Sep 04, 2008 3:21 pm    Predmet: Zacat sermovat Odpovedať s citátom

ludi fascinuje serm, mnohi vobec netusia,ze ich predstava ma od reality daleko, nevadi, ked k tomu clovek pricuchne,ma moznost vydat sa spravnym smerom

tuto temu venujem ludom,ktori by chceli zacat sermovat, ci novacikom, ktori sa chcu na nieco spytat,alebo poradit pri kupe
pokusim sa urobit akesi FAQ, ak na nieco zabudnem,dufam,ze ma niekto doplni,pripane opravi (mylit sa je ludske a my si radi dokazujeme,ze sme ludia)

Chcem zacat sermovat
ak chcete zacat sermovat, odporucam pozriet sa do adresara skupin (tuto http://www.serm.sk/index.php?docID=2), ci nahodou neexistuje sermiarska skupina vo vasom meste
ak tam njijaku skupinu nenajdete,je nefunkcny kontakt,skupina sa zaobera inym obdobim,ako zaujima vas (skratky g- gotika, b- barok,re- renesancia...ostatne skratky nepoznam), ci inak neuspejete, skuste napisat sem na forum

co potrebujem na serm?
tuto otazku zvykne klast kazdy novacik
a jeho predstava je vacsinou mec (bastard)
pritom v skutocnosti treba na zaciatok asi hlavne nejake teplaky,tenisky a tricko, nech mate v com trenovat Cool
co sa tyka zvysku, to vam poradi skupina, podla obdobia,ktorym sa zaobera
ak mate nejake pochybnosti o tom,co je vam v skupine povedane,napiste kludne na forum

chcem nejaku cast zbroje,oblecenia,alebo zbran
v prvom rade je dolezite vediet,v akom casoom obdobi sa pohybujete
je dobre, najprv sa spytat v skupine,kde sermujete (ak este nesermujete, tak najprv sermovat zacnite,potom rozmyslajte nad takymito vecami)
v clanku sa oplati spomenut:
co napresnejsiu dataciu (nie 100 rokov hore dole!),
geograficku polohu (kde)
postavu (kto to ma byt..., z akej spolocenskej vrstvy...proste,koho chcete predstavovat)

ak na tieto hlavne body odpovedat neviete, odporucam najprv studovat,citat si forum, radit sa v skupine

pred napisanim prispevku
odporucam pouzit funkciu Hľadať (tu http://www.serm.sk/forum/search.php)
na temu,rozobratu 5 krat sa uz nikomu nechce dalej reagovat

nuz, to by bolo tak vsetko,co ma momentalne napadlo
snad uz len vela stastia
Andrej Kakos - Kakac
Tlčhuba

Založený: 31 Júl 2006

PríspevokZaslal: Št Sep 04, 2008 3:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

K veciam na zaciatok by som este doplnil: dobre kozene rukavice (najlepsie nie zvaracske lebo v tych nemate dostatocny cit) a potom dost dolezitu sucast a to chranice - normalne in-linove chranice na kolena a lakte pre cvicenia padov.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Regrúti Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: