Obsah fóra serm.sk serm.sk
Fórum pre a o šermiaroch

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny   RegistráciaRegistrácia 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 
Banner MarkOffice Markepee Serm.sk

vyrobca

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Regrúti
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
michalliuss
Regrút

Založený: 29 Aug 2008

PríspevokZaslal: Pi Aug 29, 2008 10:40 am    Predmet: vyrobca Odpovedať s citátom

nasiel som vyrobcov dobovych veci(zbrane,zbroje,kostymy,atd...), potreboval by som poradit ohladom kvality jedenapolrucakov.nepoznam ich a ani o materialoch,z kt.to robia,neviem vela.ceny sa mi zdaju celkom prijatelne.su to vyrobcovia z Kadane(CZ,nedaleko hranic s Nem.)..... pripajam aj web.stranku,ak by sa chcel niekto pozriet: www.outfit4events.com
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
malej
Bežný tlachal

Založený: 10 Júl 2008

PríspevokZaslal: Pi Aug 29, 2008 7:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nebrat,nebrat a utíkat! Dobové věci jsou špatné,těžké a hlavně nedobové. Mohu-li poradit,tak jenom se dívat.
križiak
Bežný tlachal

Založený: 10 Dec 2006

PríspevokZaslal: So Aug 30, 2008 12:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hehe
Marián Aldaron Ďuriš
Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007

PríspevokZaslal: Po Sep 01, 2008 1:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Very Happy arwen´s dress nepametam sa zeby po svete behala neaka arwen Very Happy fakt dobove Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
miso
Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006

PríspevokZaslal: Po Sep 01, 2008 8:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

odporucam ten 3 kilovy
urcite bude stat za to Laughing

ja si pod vyrobcom dobovych veci predstavujem cloveka,co sa snazi o vyrobu repliky veci z nejakej doby, pri pouziti,postupu tej doby,do takej miery,ako je to mozne

plochy mec s vybrusenym zliabkom,ktory ma pravdepodobne navarenu,alebo nanitovanu hlavicu, mi velmi dobovy nepride (to bol komentar k tomu najlacnejsiem)
navyse dat zan 151 euro (cize viac ako 4500 Sk),
to si radsej mozes kupit nieco od pavla moca,ktory sice mece dobovym sposobom nevyraba (aj ked myslim,ze na objednavku,je to mozne),ale vyrobky su fajn,alebo od ineho poriadneho vyrobcu (temu o vyrobcoch mecov tu mas,hladaj)
Alchy
Tlčhuba

Založený: 14 Sep 2006

PríspevokZaslal: Ut Sep 02, 2008 1:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Tu by som chel pochváliť pýtajúceho sa. Akýkoľvek dotaz na to, čo kupujem pred kúpením môže zabrániť veľkému sklamaniu. Každopádne pozor na to, keď kupuješ, pýtaj sa napríklad aj tých, proti komu chceš svoj meč použiť. Teda vo svojej skupine. Ľahko sa môže stať, že kúpiš blato, čo Ti ostatný za chvíľu rozsekajú na pílku, alebo naopak....

OT. Počul som o meči z titánovým jadrom, explozívne zvarovaným s oceľou, kde mal mať vynikajúce vlastnosti... Ale neviem o nikom, čo by toto používal. Vie o tom niekto niečo???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra serm.sk -> Regrúti Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Prejdi na: