|
serm.sk Fórum pre a o šermiaroch
|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
michalliuss Regrút
Založený: 29 Aug 2008 Príspevky: 5
|
Zaslal: Pi Aug 29, 2008 10:40 am Predmet: vyrobca |
|
|
nasiel som vyrobcov dobovych veci(zbrane,zbroje,kostymy,atd...), potreboval by som poradit ohladom kvality jedenapolrucakov.nepoznam ich a ani o materialoch,z kt.to robia,neviem vela.ceny sa mi zdaju celkom prijatelne.su to vyrobcovia z Kadane(CZ,nedaleko hranic s Nem.)..... pripajam aj web.stranku,ak by sa chcel niekto pozriet: www.outfit4events.com |
|
Návrat hore |
|
 |
malej Bežný tlachal
Založený: 10 Júl 2008 Príspevky: 96 Bydlisko: Třebíč , Münster
|
Zaslal: Pi Aug 29, 2008 7:38 pm Predmet: |
|
|
Nebrat,nebrat a utíkat! Dobové věci jsou špatné,těžké a hlavně nedobové. Mohu-li poradit,tak jenom se dívat. _________________ Schopný voják nepotřebuje druhou mzdu a proviant. |
|
Návrat hore |
|
 |
križiak Bežný tlachal
Založený: 10 Dec 2006 Príspevky: 10 Bydlisko: Eperjes
|
Zaslal: So Aug 30, 2008 12:06 pm Predmet: |
|
|
hehe _________________ Zaros! |
|
Návrat hore |
|
 |
Marián Aldaron Ďuriš Tlčhuba

Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Po Sep 01, 2008 1:58 pm Predmet: |
|
|
arwen´s dress nepametam sa zeby po svete behala neaka arwen fakt dobove  |
|
Návrat hore |
|
 |
miso Tlčhuba

Založený: 02 Nov 2006 Príspevky: 791
|
Zaslal: Po Sep 01, 2008 8:50 pm Predmet: |
|
|
odporucam ten 3 kilovy
urcite bude stat za to
ja si pod vyrobcom dobovych veci predstavujem cloveka,co sa snazi o vyrobu repliky veci z nejakej doby, pri pouziti,postupu tej doby,do takej miery,ako je to mozne
plochy mec s vybrusenym zliabkom,ktory ma pravdepodobne navarenu,alebo nanitovanu hlavicu, mi velmi dobovy nepride (to bol komentar k tomu najlacnejsiem)
navyse dat zan 151 euro (cize viac ako 4500 Sk),
to si radsej mozes kupit nieco od pavla moca,ktory sice mece dobovym sposobom nevyraba (aj ked myslim,ze na objednavku,je to mozne),ale vyrobky su fajn,alebo od ineho poriadneho vyrobcu (temu o vyrobcoch mecov tu mas,hladaj) _________________ tuitio fidei et obsequium pauperum |
|
Návrat hore |
|
 |
Alchy Tlčhuba

Založený: 14 Sep 2006 Príspevky: 305 Bydlisko: Pozsony - Dévényújfalu - (BA)
|
Zaslal: Ut Sep 02, 2008 1:18 am Predmet: |
|
|
Tu by som chel pochváliť pýtajúceho sa. Akýkoľvek dotaz na to, čo kupujem pred kúpením môže zabrániť veľkému sklamaniu. Každopádne pozor na to, keď kupuješ, pýtaj sa napríklad aj tých, proti komu chceš svoj meč použiť. Teda vo svojej skupine. Ľahko sa môže stať, že kúpiš blato, čo Ti ostatný za chvíľu rozsekajú na pílku, alebo naopak....
OT. Počul som o meči z titánovým jadrom, explozívne zvarovaným s oceľou, kde mal mať vynikajúce vlastnosti... Ale neviem o nikom, čo by toto používal. Vie o tom niekto niečo??? |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|