Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
igor vitovič Tlčhuba
Založený: 25 Nov 2006 Príspevky: 419 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: St Jún 04, 2008 3:27 pm Predmet: Kuša atd.... |
|
|
ako sa za druhej polovice 15-tky bratrici a spol. napr. nosila kusa.... myslim pocas presunov dajmetomu.... okrem toho ze ju dal kamaratovi na konovi, hodil na voz.... Zavesenu na chrbte? lebo teda v ruke to nosit.... hmmm _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
|
Marián Aldaron Ďuriš Tlčhuba
Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: St Jún 04, 2008 7:12 pm Predmet: |
|
|
ja som videl stary film o husitoch a jazdci to mali cez chrbat ked sces igor dojdi ti pozicam kazetu |
|
Návrat hore |
|
|
riso631 Regrút
Založený: 31 Máj 2008 Príspevky: 3 Bydlisko: Odorín (okr.Spišská Nová Ves)
|
Zaslal: Št Jún 05, 2008 7:24 am Predmet: |
|
|
Glaurung napísal: | ja som videl stary film o husitoch a jazdci to mali cez chrbat ked sces igor dojdi ti pozicam kazetu |
ja som uz tiez vydel vo viacerych hystorickych filmov ale uz som vydel aj takze to nosily vruke |
|
Návrat hore |
|
|
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Št Jún 05, 2008 8:32 am Predmet: |
|
|
Glaurung. nakresli mi to . v ruke.... co myslis na kieho ancikrista tu pisem? tomu sa chcem vyhnut. ci ju zavesit na chrbat. no len ako? neze vymyslim dajaky blud jak mam vo zvyku.... _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
|
Marián Aldaron Ďuriš Tlčhuba
Založený: 07 Jan 2007 Príspevky: 123 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: Št Jún 05, 2008 10:08 am Predmet: |
|
|
ked ma pamet neklame tak to mali "dole hlavou" zavesene celkom dobre vyzeralo to kuknem film pre istotu a potom mozno nakreslim |
|
Návrat hore |
|
|
deCarabas Tlčhuba
Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
|
Návrat hore |
|
|
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Št Jún 05, 2008 7:54 pm Predmet: |
|
|
nooo ale ja furt svoje budem dajaky zaves pocas presunov? nincen? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
|
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba
Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Št Jún 05, 2008 8:23 pm Predmet: |
|
|
kurna igor, tak si to zaves na nejaku snurku alebo remienok a nos to kludne zavesene na hlave, co si myslis, ze oni to vtedy nosili nejako inac nez my teraz? gravitacia bola furt ta ista...to je ako by si sa pytal, ako nosia dnesni vojaci presne zbrane - no niektori v ruke, na pleci hlavnou dolu alebo hore, iny v autach, v drziakoch, na specialnych popruhoch, takze to je uplne putna _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
|
Matej Biroš Tlčhuba
Založený: 05 Nov 2006 Príspevky: 330 Bydlisko: Iglov
|
Zaslal: Št Jún 05, 2008 10:13 pm Predmet: |
|
|
Triarius napísal: | kurna igor, tak si to zaves na nejaku snurku alebo remienok a nos to kludne zavesene na hlave, co si myslis, ze oni to vtedy nosili nejako inac nez my teraz? gravitacia bola furt ta ista...to je ako by si sa pytal, ako nosia dnesni vojaci presne zbrane - no niektori v ruke, na pleci hlavnou dolu alebo hore, iny v autach, v drziakoch, na specialnych popruhoch, takze to je uplne putna |
konecne aj rozumne slovo od triariusa _________________ Piroha |
|
Návrat hore |
|
|
AElfgar Tlčhuba
Založený: 14 Jún 2006 Príspevky: 158
|
|
Návrat hore |
|
|
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 7:58 am Predmet: |
|
|
oki dikii. staci. ukojil som svoju tuzbu po poznani. Dano dychaj prosim Ta.... _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
|
Andrej Kakos - Kakac Tlčhuba
Založený: 31 Júl 2006 Príspevky: 139
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 12:42 pm Predmet: |
|
|
AElfgar: Tak to sa trosku mylis, moze kludne byt aj od Triariusa, uz je z toho dvojtvar, v novych pravidlach to najdes . (Vzor Zeus)
To ci sa to nosilo hociako by som si isty nebol. Ked si zoberies analogiu pusky sa dnes bezne nosia na popruhu, ale napriklad arkebuzy sa takto nenosili, ani muskety a hakovnice uz vobec nie . Co viem jedine muskety ktore mali popruh boli Drago - podla ktorych sa volaju draguni. Na presune by som to videl na voze, alebo nejak priviazane na vaku na chrbte, proste ako na ruksaku . |
|
Návrat hore |
|
|
Daniel Holeček - Triarius Tlčhuba
Založený: 04 Aug 2006 Príspevky: 1013 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Pi Jún 06, 2008 6:54 pm Predmet: |
|
|
Piroha napísal: |
konecne aj rozumne slovo od triariusa |
no, nemyslis, ze uz je nacase, aby si nieco rozumne splodil aj ty, ked sa to uz aj mne podarilo? _________________ Nón est victória sine évocátióne
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
|
Ivan Krajčovic Bežný tlachal
Založený: 12 Sep 2006 Príspevky: 90
|
Zaslal: Po Jún 09, 2008 4:27 pm Predmet: |
|
|
ono sa na niektorich pouzival taky hak na spodu sochy kuse (niekde medzi pakou a lucistom). a zalezi aj na tom aku kusu mas. _________________ Dokud nebudou uvedomeli, nebudou se bourit, a dokud se nevzbouri, nemohou se stat uvedomelymi. |
|
Návrat hore |
|
|
Bystrík Holeček Tlčhuba
Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Po Jún 09, 2008 5:08 pm Predmet: |
|
|
igor a mas ty vobec kusu? _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Po Jún 09, 2008 6:31 pm Predmet: |
|
|
konan2 napísal: | igor a mas ty vobec kusu? |
nemam ale chcem... _________________ Dokud nebudou uvedomeli, nebudou se bourit, a dokud se nevzbouri, nemohou se stat uvedomelymi. |
|
Návrat hore |
|
|
igor vitovič Tlčhuba
|
Zaslal: Po Jún 09, 2008 8:08 pm Predmet: |
|
|
konan2 napísal: | igor a mas ty vobec kusu? |
ano mam. myslis ze sa len tak pytam do luftu? _________________ Moj ty boh, aka som ja sermiarska sracka.... |
|
Návrat hore |
|
|
Bystrík Holeček Tlčhuba
Založený: 17 Sep 2006 Príspevky: 348 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut Jún 10, 2008 1:41 pm Predmet: |
|
|
[quote="igor vitovič"] konan2 napísal: |
ano mam. myslis ze sa len tak pytam do luftu? |
igor, pri tebe clovek nikdy nevie... len som sa chcel ujistit _________________ wer nicht kämpft, kann nicht gewinnen
www.kompania.sk |
|
Návrat hore |
|
|
|
Zaslal: Ne Sep 20, 2009 7:34 pm Predmet: skoro hotova.. este jej musim venovat nejaku chvilu :) |
|
|
_________________ Dokud nebudou uvedomeli, nebudou se bourit, a dokud se nevzbouri, nemohou se stat uvedomelymi. |
|
Návrat hore |
|
|
deCarabas Tlčhuba
Založený: 05 Okt 2006 Príspevky: 466
|
Zaslal: Št Sep 24, 2009 9:43 am Predmet: |
|
|
na ktore to ma byt storocie...? |
|