| 

|  | serm.sk Fórum pre a o šermiaroch

|   |  

| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |  
  | 

| Malo by sa na základe týchto výsledkov niečo zmeniť? |  
		| 

| Áno |  | 100% | [ 10 ] |  
			  | Nie |  | 0% | [ 0 ] |  |  
		| Celkom hlasov : 10 |  
 |  
		| Autor | Správa |  
		| inovator Regrút

Založený: 12 Máj 2008

| 

|  Zaslal: Pi Máj 23, 2008 11:26 am    Predmet: ANKETA O SERM.SK  - VYSLEDKY |   |  
				| 
 |  
				| Priatelia, tu to je: 
 Otázka 1

Otázka 2

Otázka 3

Otázka 4

Aké rubriky podľa Vás na serm.sk chýbajú?

- reálne o Serme
 - Podla mna by sa hodila rubrika bazar, alebo kontakty na umeleckych kovacov a nieco podobne.
 - rozdelenie na jednotlivé obdobia.
 - Podla mna ok
 - obrazky aj s popisov vyrobi zbrani
 - nove sermiarske listy
 - Niečo o kováčstve a výrobe zbraní by tu urcite malo byt
 - viac livig history
 - mne osobne nechyba nic
 - viac tem venovanych historii (vseobecne), odievaniu, divadlu, sermiarskym skupinam, sermu na slovensku celkovo a vela vela ineho
 - je tu vsetko
 - nic
 - žiadne
 - zaujímavé odkazy
 - chat, tak ako je na livinghistory.sk
 - nieco naozaj fundovane o historii, teda odbornejsie clanky; alebo aspon odkazy na ne
 - foto,
 - K sermiarskej tematike - reportaze z podujati, pozvanky, fotogaleria, navody, postupy, ucebnice...
 - Chybaju rubriky zaoberajuce sa historiou, chybaju obrazove galerie napr. zbrani aj s popismi, rovnake galerie by mohli byt aj ohladom kostymov. Cybaju mi tam odkazy na fechtbuchy a popr. aj zahranicne skoly sermu. Kompletne chyba sekcia s odkazmi na ine weby.
 - Aktualne clanky o historii, recenzie z podujati a pod. Kvalitny zoznam skupin aj s ponukou.
 - nik nehovori skutočne o šerme, takže šerm!!!
 - archyv dostupnych knih.
 - Neviem
 - Chyba aktualizacia kontaktov na sermiarske skupiny, mozno by bola zaujimava galeria, kam by kazdy mohol vkladat svoje fotecky
 - fotogaleria, kronika podujati
 - Aktuálne
 - galeria, burza, linky

Otázka 5

Aké rubriky sú podľa Vás na serm.sk  naviac a nemali by tu byť?

vsetky tie drísty mimo mísu
 - nemyslim, ze je tu nieco naviac
 - To si netrufam povedat.
 - Neviem
 - ok
 - hlasovanie
 -  vsetko je v pohode
 - pirati
 - neprekaza mi ziadna rubrika
 - temy ako hlasky, just for fun a pod., temy, kde si medzi sebou vybavuju ucty niektori zucastneni, temy, kde sa mazu prispevky a potom sa na x stranach riesi to, preco boli premazane, ale obsah je uz nenavratne v prdeli
   - vsetko vporiadku
 - hlasovanie
 - vsetko nech ostane
 - ziadne netreba rusit
 - som spokojna s obsahom
 - Pentathlon, Polny tabor, Hlasovanie, Sermiarske forum
 - Turnaj, Pentathlon, Polny tabor LOM - toto su akcie cassanovy a nemali by podla mna byt na vseobecnej stranke o serme na slovensku.
 - Ziadne. Stacilo by v tom spravit poriadok.
 - vŠetky tam určite patria
 - vsetko okrem fora a zoznamu skupin je podla mna zbytocne a aj tak si to nikto nepozera, lebo sa vsetko potrebne dozvie na fore
 - v sekcii skola sermu by som vynechal arma feheru.
 - všetky sú na niečo dobré
 - Nech ostanu vsetky, ale nech v nich aj nieco je
 - vsetko ok
 - Neaktuálne

Otázka 6

Aké "odborné" clánky by Vás zaujímali ?

- asi o čom o extrémnom žehlení, zatiaľ by som sa neodvážil nazývať tie články odbornými možno s výnimkou jedného
 - Myslim, ze by sa tu hodili nejake reportaze z podujati, ich hodnotenia kritika. Najme pre ludi, ktory tu nechodia a pozru si to nahodne by to zujimalo.
 - Svajciari, Odevne doplnky v stredoveku, Presivane zbroje a ich strihy... Toho by bolo veeela...
 - Nieco na styl LH, a hlavne viac clankov, mozno nieco o vyrobe
 - o vyrobe zbrani
 - ohladom duelantov, sermu, divadla
 - Kováčstvo a 13 storočie
 - o staroveku
 - neboli by mozna zle nejake vyrobne postupy na rozne predmety
 - reporty z akcii, fotogalerie, odkazy na AKTUALNE skupiny historickeho sermu aj s urcitym obkecom, temy venovane histori, historii sermu (bojoveho i scenickeho, taktika a pod.), odievania, divadla, odkazy na ine podobne stranky a vela vela ineho
   - konkretne ku každej dobe , rozdelenie a charakteristyka dôb
 - kostýmy, výzbroj, techniky sermu
 - vyroba vecí
 - komentare (ale nie hadky) k sermiarskym majstrom
 - prkaticky vsetko, o zbroji, sposoboch boja, odievani, aj o samotnych historickych faktoch a udalostiach
 - preklady, pokial mozno hodnoverne
 - Vojenska historia, historia Slovenska, atmosfera "zivota" predkov
 - reportaze, odborne clanky z oboru sermu, reenactment, remesiel a historie.
 - Clanky o odevoch, zbraniach a sermiarskych skolach. Preklady fechtbuchov. Popripade recenzie knih s zaoberajucich sa historiou.
 - O zbraniach, vyvoj sermu, historia, prezentovanie jednotlivych obdobi,vyrobne postupy.
 - techniky sermu a rekonktrukcie
 - odborne temi od odbornikov, ale toho sa tu nedockam,
 - o slovanoch
 - Problem je skor v tom, ze akekolvek odborne clanky nema kto pisat.
 - o serme. o vyrobe zbrani
 - o šerme..
 - skoro hocico

Otázka 7 a 8

Otázka 9

Otázka 10 a 11

Otázka 12 a 13

Otázka 14

Otázka 15 a 16

|  |  
		| Návrat hore |  |  
		|  |  
		| Kollomlynske - M.Kollar Bežný tlachal

Založený: 21 Máj 2006

| 

|  Zaslal: Pi Máj 23, 2008 11:51 am    Predmet: Celkom fajn |   |  
				| 
 |  
				| Celkom fajn napad aj realizacia, este mi chyba tvoje zaverecne slovo, ako celkove zhrnutie tychto vsetkych grafov a tabuliek. Skoda ze sa nezapojilo viac ludi s fora, dostali by sme celkom realne a pouzitelne vysledky tykajuce sa sermiarov , mozno (ak si vacsina nerobila z toho srandu)  _________________
 Nic sa neboj, vsetko dobre dopadne ...
 |  |  
		| Návrat hore |  |  
		|  |  
		| Belička Ivan Tlčhuba

Založený: 14 Jún 2006

| 

|  Zaslal: St Máj 28, 2008 5:13 pm    Predmet: Anketa |   |  
				| 
 |  
				| No asi ako najpovolanejší by som sa rád vyjadril k ankete 1. super že bola , bol to fajn nápad
 2. teraz k jednotlivým výhradám od otázky 4
 trochu sa tam splietali rubriky s jednotlívými sekciami na šermiarskom fore
 na fore možeem niečo rozdeliť do období ak bude o tom záujem, na samotnej stránke al eneprišiel poriadny článok od nikoho už pár mesiacov
 sám y som uvítal reportáže s podujatí najmä od organizátorov, s linkami na fotoalbumy napríkald
 čo sa týka aktualizácie kontaktov , priebežne aktualizujem čo mi príde niekedy ihned niekedy to trochu trvá a le aktualizujem len to o čom viem a čo mi poríde na email serm@serm.sk
 otázka 5
 opäť spájanei serm sk  a jeho fora
 turnaj päťboj aj polný tábor nie sú podujatiami Cassanovi aj ked ich organizuje sú pre všetkých (pričom päťboj kompletne hradíme - doteraz), a ak tam niekto nechce ist jeho vec, turnaj už 10 ročník s účastou od 30 do 45 šermujúcich a cca 100 ludí na hostine - to nie je cassanovská akcia , viac menj to organizuje Ricasso - strav a aubytko a ja súťaž.
 otazka 6
 super posielajte ich a budu tu uverejnené.

zatial všetko, niektore časti sú už opravené niečo ešte dím upraviť , dúfam že tuto stránku budete tvoriť viacerí.

howg

Ivan B
 |  |  
		| Návrat hore |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre